Forum: Locuri & Evenimente TARG HANDMADE CONSTANTA
- marasquin
Targul va avea loc doua zile (11 - 12 februarie) in curtea Universitatii Constanta de pe b-ul Aurel Vlaicu. Taxa de participare este de 100 lei (50 lei pe zi) si include sandwich-uri, cafea si ceai pentru cei care participa. Targul are ca tema ziua Sf. Valentin si se organizeaza in zilele de joi si vineri, astfel incat, cei care doresc, pot participa si la targurile organizate pe 14 februarie in Bucuresti.
02.01.2010, 15:25:40
Avantaje: promovare media(tv, radio, presa locala,), fly-re, afise,bannere,vizibilitate maxima de pe B-dul Aurel Vlaicu.Spatiul de expunere va incepe de la poarta univesitatii, pe alee (de o parte si cealalta a alei)spre intrarea in cladire.
Pentru participanti avem sandwich-uri,cafea si ceai.
Pentru vizitatori intrarea este libera.
Inscrierile incep din 30/12/2009 si se vor incheia pe 15/01/2010
Pentru inscriere si detalii de participare trimiteti un mail la [email protected] - fantasy.jewellery
As vrea si eu sa ma inscriu la acest targ, dar am trimis mail de joi si inca nu am primit nici un raspuns. Ma poate ajuta cineva?
10.01.2010, 14:57:55 - lycurycy18
organizatorii au un stand la targul de la cotroceni mall. O sa ii recunosti dupa exponatele din metal, au tot felul de figurine. Poti vb direct cu ei si iti dau mai multe detalii.
11.01.2010, 22:06:17