Forum: Saluta comunitatea Sunt molipsita de "virusul" Breslo

• Flower.Flavour
    Flower.Flavour

In primul rand ar fi cazul sa ma prezint.... ma numesc Csilla si mi-am deschis magazinul pe Breslo in ianuarie. Incepand de atunci nu exista zi sa nu intru in contul meu si ma bucur ca un copil cand imi apare cate un mesaj in casuta de e-mail de la Breslo.
    Dar lasand palavrageala la o parte, ceea ce vreau sa punctez este faptul ca ma bucur tare mult ca fac parte din aceasta comunitate. Ii felicit pe cei care fac posibila existenta si buna functionare a portalului si le doresc mult succes si putere de munca si de-acum inainte!
    Iar voua, tuturor breslasilor va doresc multa, multa inspiratie si o primavara insorita!
    V-am pupat,
    Csilla

29.04.2012, 09:31:27
  • Live
    Live

Succes, domniţă! Lucruşoarele tale sunt încântătoare!

29.04.2012, 11:47:24
  • blanitza
    blanitza

Si eu iti urez mult, mult succes pe Breslo, si ma bucur ca ni te-ai alaturat, una-doua sunt la tine-n magazin, pentru liste de creatii. Ce-ai zice sa ne faci bucuria sa vii si la concursul nostru de pe forum - Primavara?

29.04.2012, 13:52:38
  • Flower.Flavour
    Flower.Flavour

multumesc mult de aprecieri si incurajari! acus ma uit si la concurs! :D

29.04.2012, 19:54:13
  • panteraroz2
    panteraroz2

Bine ai venit!!!! :)

30.04.2012, 20:48:53
  • Ipipura
    Ipipura

bine ai venit:)
    superbe vintage dream-urile si bridal-urile:)

10.05.2012, 01:41:12
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Buna dimineata, va pup pe toti !
    Titlul m-a adus aici "molipsita de virusul breslo"/si eu. Ieri ii spuneam unei prietene
    ca "breslo" a ajuns pentru mine un drog, o anestezie a problemelor de zi cu zi prin "injectare" de ganduri frumoase, idei noi si uneori chiar bune-rau. 21 de ani am mers la serviciu zi de zi si nu cred sa fi pus vreodata asa pasiune, asa daruire in munca, ca acum. Toate le fac pe repede-inainte ca sa am timp de lucru, de breslo.
    Inca o data va pup pe toti!

11.05.2012, 09:34:05