Forum: Idei si sugestii sugestii
- Rostogol
Am petrecut foarte mult timp pe Breslo de cand am deschis magazinul, si mi-ar fi mai usor daca:
26.09.2010, 17:14:17
- as primi un mesaj, reminder, notification ceva, cand cineva scrie ceva nou pe un thread din forum la care particip (la concursuri de exemplu). Scuze daca exista deja optiunea asta si nu imi dau eu seama unde e.
- ar exista un buton cu "sari la ultimul mesaj postat" sau ceva similar. Imi dau seama ca nu e cine stie ce efort sa dau scroll down, dar sunt lenesa si it bugs me. :)
- listele cu produse si magazine favorite ar fi publice. Cum e pe deviantart de exemplu. Ar avea cam acelasi scop pe care il au galeriile, si cred ca ar fi foarte util pentru cumparatori sa vada care sunt produsele favorite ale vanzatorilor preferati.
Am vazut ca exista thread-uri pentru asta, si am descoperit magazine foarte dragute cu ajutorul lor, dar cumparatorii nu prea au treaba cu forum-ul.
E cineva de acord? - Rostogol
Si inca ceva.
26.09.2010, 18:12:22
Interfata in flash de la "vezi cui ii mai place acest magazin/produs" e extrem de greoaie. Momentan o folosesc pentru a gasi persoane cu gusturi similare, lucru ce se incadreaza oarecum in subiectul de mai sus cu listele publice de favorite. Dar ma agaseaza faptul ca ma obliga sa pierd timp cu urmatoarele lucruri:
- trebuie sa fugaresc iconitele magazinelor in spirala respectiva, care se misca extrem de haotic
- nu pot sa dau click direct pe iconita ca sa deschid un magazin in alt tab
- cand in sfarsit reusesc sa deschid un magazin, tab-ul respectiv devine automat cel activ, in loc saramana in fundal. Sau in functie de browser, nici macar nu pot sa deschid in alta fereastra.
- nu imi permite sa folosesc rotita de scroll ca buton pentru a deschide noi tab-uri
- nu pot sa deschid decat cate un singur magazin, pe rand
Cred ca un display simplu, fara flash, doar cu iconitele magazinelor ar fi mult mai prietenos si mai elegant ca nivel de usability.
Sper ca nu se supara nimeni ca l-am criticat atat de aprig :) - CinnamonCloves
Hey!
26.09.2010, 23:30:57
Am avut mai demult display la favorite simplu fara flash; lui Luigi ii place mai mult varianta asta. (e mai spectaculoasa). - Rostogol
Pasare de noapte :)
27.09.2010, 00:08:11
Nu am criticat grafica. O fi ea mai spectaculoasa, dar e ingrozitor de enervant de folosit.
Pe mine una nici nu ma intereseaza foarte mult cum arata, daca e usor si placut de utilizat. Banuiesc ca poate fi pastrata estetica asta si daca se rezolva probleme pe care le-am scris mai sus.
Sau nu stiu, poate oi avea eu prea multe pretentii. Tu folosesti feature-ul asta? Te impaci bine cu el? - Rostogol
Acum ca mi-am recitit postarile si am vazut greselile de ortografie mi-a mai venit o idee :)
27.09.2010, 00:10:42
Ar merge un buton de edit comment, nu? - 19MM91
Mie mi se pare foarte bune ideile Monicai. Problemele astea le-am intampinat si eu si probabil si altii.
27.09.2010, 10:56:18
Nici eu nu ma prea impac cu favorites. Bine, eu nu prea ma omor dupa flash in general. Ar putea fi o optiune, sa-mi aleg interfata. :-?? - Rostogol
Sooooo, maria, suntem singurele cu pitici pe creier sau n-a citit nimeni postul asta? Propun ca un admin sa schimbe titlul in ceva gen "covrigi calzi" :)
06.11.2010, 23:06:51
Anyway, revin de fapt pentru ca mai am o sugestie :D Ar fi foarte folositor daca la statistici breslo ar exista si o rubrica cu cele mai folosite cuvinte in search-uri. Sa ne dam si noi seama ce cere piata :P
Nu? - 19MM91
da, ar fi interesant (in general: statistici despre ce vor oamenii-> interesant:))). sau functia aia (e si pe ;))), care iti completeaza ce scrii la search in functie de lucrurile cele mai cautate / folosite. mi se pare util pt cand nu stii ce cuvant e cel mai potrivit pt cautare.
09.11.2010, 09:53:54 - rubyblue
si eu sunt de acord cu ce s-a scris pana acum. si as mai avea inca o sugestie. adica mie mi-ar placea sa pot sa-mi incadrez un produs in mai multe categorii. Daca e un colier sa-l pot incadra si la categoria coliere si la colectia din care face parte.
09.11.2010, 18:11:12
Ideea cu produsele/ magazinele favorite vizibile este extraordinara ;) - ioanabro1
Si noi ne-am gandit la cateva din lucrurile pe care le-ati mentionat. Pe cele noi le-am trecut in lista si o sa vina si randul lor in curand.
10.11.2010, 16:56:58 - bijouart
salut
10.11.2010, 21:53:40
am si eu o "durere" legata de cosul de produse si imposibilitatea de a lansa o singura comanda, chiar daca in cos sunt mai multe produse de la vanzatori diferiti. pentru mine e chiar frustrant sa trebuiasca sa sterg de fiecare data tot ce am acolo pentru a putea trimite o comanda si sa fiu apoi nevoita sa umblu prin magazine si sa repun produsele in cos.
sper sa se aiba in vedere si acest aspect cat se poate de curand, pentru ca personal mai cunosc cateva breslase care au aceeasi problema ca si mine.
mersi. - rubyblue
daaaaa....bijouart, subscriu. eu am facut deja o prostioara din cauza asta :(
10.11.2010, 22:36:20 - CinnamonCloves
Da, vrem sa schimbam si sa se poata trimite comenzile cate una, pe rand. Toate la timpul lor, dar le vom implementa sigur!
10.11.2010, 22:57:14 - havin
f bune absolut toate ideile de mai sus, si f folositoare. am mari indoieli insa in ceea ce priveste perioada de pus in practica: am semnalat de muuult timp o greseala gramatica care da de pamant cu limba romana, intr-una din descrierile de sectiune de pe forum ( e vb de 'ajutor')- si am primit numai raspunsuri 'politice' :))))) genul celor date de admini in sectia de fata....... daca pt a se adauga o singura litera la un text deja existent, dureaza atat, chestiile astea noi probabil vor dura undeva de ordinul anilor....
11.11.2010, 04:41:42 - user21
revenind la sugestii....eu sustin cu incapatanare posibilitatea bifarii mai multor mesaje in cazul stergerii :)).
11.11.2010, 08:56:56
e destul de enervant sa stergi unul cate unul din primite, din trimise si apoi din sterse. - arabela
Eu vreau vacation mode !!!!
11.11.2010, 11:03:48
Daca tot e sa ne mai amintim ce ne-am dori de craciun :P - havin
bwe- prezenta ca de obicei:))); constructiva am fost, cand am sesizat, cu o luna in urma cred (poate si mai mult) aceasta greseala, pe privat,pt. ca ma gandesc ca una e ca eu, o pers. privata, sa postez cu greseli gramaticale-din varii motive- si alta e ca pe un site de talia Breslo sa se strecoare o greseala gramaticala, sa fie totusi sesizata- si sa nu se faca nimic! sant 2 lucruri absolut diferite.
11.11.2010, 11:10:13
- CinnamonCloves
Daca nu ramaneti ontopic o sa inchid subiectul si nu mai aveti voie sa va doriti nimic de Craciun :)))
11.11.2010, 12:00:47 - melanialupu
Eu nu prea mai intru pe forum din cauza discutiilor care mereu escaladeaza si degenereaza si care ma obosesc. Dar cand am vazut ce a cerut Monica aici am simtit nevoia sa subscriu. Eu sunt de acord cu tot ce si-ar dori ea. Si cu interfata in flash care nu e prea practica, si cu listele de favorites, si cu editarea commenturilor...
11.11.2010, 22:37:42 - Rostogol
Iuhuuu! E petrecere aici! :)
14.11.2010, 13:54:35 - bijouart
rog insistent echipa breslo sa rezolve problema cosului de produse. nu este nici moft, nici vreo idee nebuneasca, ci o necesitate urgenta.
16.11.2010, 21:28:44
chiar in aceasta seara am lansat din greseala 2 comenzi deodata pentru ca nu am sters toate produsele aflate in cos. cum am mai spus e frustrant, enervant si pe deasupra mai poate crea si neplaceri.
eugenia, imi cer scuze inca o data.
si pentru ca havin a adus in discutie greselile gramaticale, am si eu una ortografica, de asemenea semnalata acum ceva vreme si necorectata:
categorii / articole din lemn / decoratiuni pentru casa / articole de pup pe perete.
mersi.