Forum: Saluta comunitatea Se deschide fierărire ... de artă
- Jewel.ia
Vă invit cu drag, surle şi trâmbiţe să mă vizitaţi peste o zi, două, imediat ce-mi ferchezuiesc puţintel făurăria. Până atunci, rogu-vă - dacă vreţi luaţi-o ca probă iniţiatică - lăsaţi curiozitatea să vă roadă. Şi până ea vă roade eu vă salut de bun găsit şi o zbughesc iute ca oţelu' că am lucruri de făcut.
20.04.2012, 17:25:05 - Kalimera
...Eu nu-s prietena cu suspansul, asa ca am aruncat un ochi la tine in ograda, pe furis, ca mi-au atras atentia surlele si trambitele... Laborios si neobisnuit ce am vazut! Nice!!:)
20.04.2012, 22:00:13
Bine ai venit!!! Si hai mai repede! Tare-s curioasa ce ne aduci!:)
p.s.: Si sa nu zici "No, ce atata graba!" :))
Spor in toate! :) - Jewel.ia
No! M-am grăbit şi-am obosit. Somn uşor şi vise frumoase (inclusiv mie)! Şi mulţam!
21.04.2012, 02:51:26 - Kalimera
Hei! Multam fain de dedicatie!! De mare angajament suportul de iedera tanara :D
21.04.2012, 23:21:25
...Acu'.. nutresc speranta (si crede-ma, o-ndop!) ca n-oi ramane 'blind or dead', dupa ce am vazut si restul Godivelor din magazinul tau, in toata splendoarea lor :) - panteraroz2
Ha ha ce tari suteti voi, si ce simt al umorului! Imi place ... mult succes! :)
23.04.2012, 21:47:44 - andysim2005
Ma declar incantata de ce-am vazut si astept si alte lucrari. Tare-mi face cu ochiu' suportul pentru flori... Bine ati venit!
24.04.2012, 14:25:40 - Jewel.ia
Fiarele mele năstruşnice nu-şi mai încap în pene, sârme şi vopsele de aşa laude.
27.04.2012, 23:53:52
Dragele/dragii mele/mei vă mărturisesc în şoapta scrisului, să nu m-audă şi să se ruşineze, vă mărturisesc că şi ele, de aici din ograda fierarului, trag cu ochiul la lumile voastre şi visează să vă cunoască. Şi, credeti-mă pe cuvânt, sinuoase şi misterioase-s visurile ce se cuibăresc în inima fierului.
Noapte bună şi vise plăcute vă doresc! - Kalimera
Da frau liber fiarelor tale nastrusnice sa zburde prin topicurile forumului, prin bannerele din stanga sau pe prima pagina... Sunt deosebite, iar fierarul nu are numai mestesugul fierului ci si al vorbelor de prezentare... Stand asa cumintele in ograda sunt greu vizibile, iar sansele lor sa cunoasca si alte lumi sunt direct proportionale cu numarul de click-uri din curiozitate, macar... :)
28.04.2012, 15:28:46
Cand lasi ciocanul si nicovala, iar focul din vatra se mai domoleste, te asteptam "La o cafea". 4. :)