Forum: Saluta comunitatea Sculpturi nemaiintalnite pe Breslo, astept feedback cu pareri
- WiredHC
Salutare,
27.03.2013, 20:15:56
Am inceput sa fac aceste modele din pasiune, spre a le oferi prietenilor la zile aniversare(imi plac cadourile handmade) si au fost foarte populare in cercurile mele de prieteni. Atat de populare incat am inceput sa primesc cereri pentru diverse modele. La indemnul unui amic, am creat cateva spre comercializare si alte cateva is in proces de creere.
Aveti aici link catre magazinul meu, deschis astazi :D
www.breslo.ro/Shop/wiredhc
Va astept sa-mi spuneti parerile voastre, acceptand si critici si laude! - Kalimera
Bine-ai venit, friend! Nice..stuff :)))
28.03.2013, 18:12:44
Desi am o problema cu paianjenii, ai tai sunt chiar reusiti si-mi plac.
Interesante si migalite piese...
Mult succes! :) - LuAndy
Foarte interesante şi chiar nemaiîtâlnite lucrarile tale! Îmi e un pic frică de păianjenii ăia... dar tot am reuşit să apăs repede pe inimioara aia. :))
28.03.2013, 21:02:43
Îţi dau şi ţie sfatul care ni se dă tuturor începătorilor: fotografii cu fundal cât mai luminos, cât mai clar, cât mai diafan :P În felul acesta, cresc şansele ca lucrările tale să fie alese în galerii de cumpărături, dacă sunt alese în galeriile de cumpărături - le creşte vizibilitatea iar dacă galeria respectiva ajunge şi pe prima pagină - vizibilitate şi mai mare.
De asemenea, foloseşte cât mai multe etichete, pe toate 14 dacă se poate :).
Mult succes, multă inspiraţie şi numai bine! - 3cot
Ooo ! Minunat ! Original si ingenios (amandoua cu "foarte" inainte).
28.03.2013, 21:13:09
Mult noroc la vanzari ! - user68788
Ce fain!!!Sunt fan WiredHC de cand am vazut primele produse,le-am si inclus intr-o galerie de cumparaturi facuta special pentru ele cu tema Mad Max :)
29.03.2013, 00:02:12
Succes! - CuteDots
Produsele sunt fenomenale. Mi s-a si zbarlit parul la ceafa de la paianjenii aia.
29.03.2013, 01:34:37
Si sfatul meu este sa mai lucrezi la fotografii, sa mai mai clare, mai luminoase, sa se vada detaliile mai bine. Gandeste-te ca fotografia respectiva este vitrina unui magazin fizic, trebuie sa scoata produsul cat mai mult in evidenta - WiredHC
Va multumesc pentru sfaturi, urari si aprecieri! Voi incerca sa fac rost de un aparat foto mai bun si sa-mi fac un colt cu un fundal mai potrivit. Din pacate, nu detin aparat foto, norocul meu ca am primit la reparat o camera foto si m-am folosit de ea :)) de... e in probe.
29.03.2013, 02:01:58
Desi timpul nu-mi permite sa lucrez prea mult, voi reveni in curand cu noi modele. As dori sa-mi lasati, eventual, idei despre ce anume ati vrea sa fac si ma voi conforma, pe cat posibil, ideilor voastre. - teopato
Produsele sunt foarte interesante chiar inedite! Felicitari. Mult succes si multe vanzari!
29.03.2013, 09:30:26 - Kalimera
nu stiu daca e ok sa faci ceva ce am vrea noi...
29.03.2013, 09:35:58
dar daca tot esti dispus, ti-as sugera sa iti arunci un ochi la rubrica Concursuri..
sunt doua in derulare si cred ca ar fi inedit sa apara printre celelalte lucrari si o Primavara electronica sau poate-ti vine vreo idee electro-Boho :))) - user68788
Pot sa-ti sugerez sa incerci sa faci poze la produse si pe un fond negru,ar iesi in evidenta toate detaliile produselor tale.Eu cel putin asta am incercat la cateva produse din magazinul meu care contineau elemente argintii si sunt foarte multumita.
29.03.2013, 11:36:15 - WiredHC
Ok, se vede ca sunt !noob! :)) Vream sa urmez sfatul userului Kalimera dar nu gasesc decat "Concurs Primavara". Unde trebuie sa ma uit? Este o sectiune dedicata pentru concursuri pe forum sau pe site?
29.03.2013, 11:46:08 - WiredHC
Mersi purplecolorainbow, chiar este o idee buna! Am sa incerc chiar acum, cat mai zace camera asta pe la mine :)), aveti idee se pot posta imagini pe forum, aici?
29.03.2013, 11:49:05 - user68788
Despre concurs gasesti informatii in sectiunea anunturi si noutati(chiar prima).Nu stiu daca se pot posta imagini pe forum.
29.03.2013, 12:03:30
P.S:incearca sa faci poze cat mai este lumina naturala,neaparat sa fie clare altfel fundalul negru nu compenseaza
Sper sa te ajute sfaturile! - Kalimera
nu se pot posta imagini pe forum. se pot pune numai linkuri, dar cu prudenta, sa nu fie catre alte platforme de vanzari on-line.
29.03.2013, 13:01:27 - gemsgems
Daca nu ai aparat foto, exista persoane care fac fotografie de produs. :) Daca investitia nu ti se pare prea mare poti apela la ei.
30.03.2013, 08:02:38
www.breslo.ro/Product/Fotografiere-50-produse-bijuteriifurnituri---pe-fundal-monocromatic_310409
Daca iti e peste mana sa le trimiti lor produsele, poate gasesti pe cineva la tine in oras, pana iti iei tu aparat.
Chiar e frumos ce faci si merita aratate (BTW ai cont pe dA? :P). :D Motocicleta e geniala, cu toate detaliile ei. Am si eu una, facuta de un amic din Brasov acum... cativa ani, dar nu e nici pe departe atat de detaliata. :D Keep it up! ;) - WiredHC
Am si eu o intrebare, daca imi expira magazinul se sterge tot, adica produse, istoric etc. sau magazinul ramane inactiv?
05.04.2013, 20:11:31 - Kalimera
Nu se sterg produsele, nu se sterge istoricul, mesajele iti raman intacte, doar ca produsele din magazin nu mai sunt vizibile pentru ceilalti.
05.04.2013, 20:58:22
spre exemplu, cum am eu magazinul incepand de azi:)))) ca am uitat cu desavarsire sa fac transferul pentru breslei:))) - WiredHC
Am inteles. Multumesc mult de raspuns dar nu si de exemplu :)) aveti produse foarte frumoase acolo!
05.04.2013, 22:36:23 - Kalimera
multumesc si eu pentru apreciere.:)
05.04.2013, 23:05:44