Forum: Concursuri Sarbatorirea SPIRITULUI LIBER - Gala Boemiei

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh ti-am raspuns tot eu Mihaela, pentru ca, fiind tema propusa de mine si concursul oprganizat d emine, ma bad direct vizata.
    Anyway, ar fi ideal sa se intampla asa, pe categorii, dar pentru asta ar trebui si participantii sa fie dispusi sa sustina aceste concursuri in formula aceasta.
    Probabil ar trebui schimbate multe. Si probabil in timp se vor schimba. Concursurile oricum au evoluat in timp, de aceea tind sa cred ca o vor face in continuare! :)

04.06.2013, 21:50:50
  • mielena
    mielena

Multumesc pentru raspuns, Andra! :)

Am facut si eu un pas: am scris echipei Breslo si poate daca EI ne privesc, vom "reactiva" sprijinul lor la concursul-urmaş proaspat lansat de Eluneara! Si poate ne onorează si VARA ROMÂNEASCĂ...;)

05.06.2013, 10:31:07
  • Dichisshop
    Dichisshop

Eu nici nu stiu cum sa incep.. oricum, m-a incantat foarte mult acest concurs si prelungirile lui au fost binevenite, pentru ca s-au strans foooarte multe lucrari minunate! Imi pare rau ca nu am mai apucat sa votez, dar incerc sa-mi rascumpar intr-un fel greseala, oferind un mic premiu Buburuzei cu Ghetute pe care o admir nespus de mult pentu tot ce face ( www.breslo.ro/Product/Bratara-Hippie-friv_895007 aceasta este bratara pentru care-i ofer premiul). Sper sa il poarte cu placere, sau sa-l dea cuiva drag, de ce nu?

Pe de alta parte, mi-au mai placut si alte lucrari si admir multe dintre persoanele care au participat la acest concurs si nu le voi insira aici.. pentru ca au fost deja enumerate in cateva postari :P dar, va felicit din suflet, pe toate pentru munca depusa si pe organizatori pentru ca sunt fooarte priceputi in ceea ce fac!

@bijouxdemonange iti multumesc foarte mult pentru ca totusi mi-ai pastrat produsul in concurs :) Sa aveti spor in tot ceea ce va trece prin minte si mult succes in continuare.

05.06.2013, 11:55:20