Forum: Saluta comunitatea Salutari tuturor !
- Denoro.ro
Bine v-am gasit pe toti. Sper sa va aflu cu zambetul pe buze, si asta sa aibe legatura cu prezenta voastra aici. Adica sa aveti vanzari destule cel putin incat sa mentina flacara vie. Fiindca tot ce e handmade se face intai cu inima si apoi cu mana. Parerea mea.
07.11.2013, 19:54:29
Am intrat aici in speranta de a-mi face cunoscute hobby-ul si lucrarile, care sper sincer sa va placa atat celor de aici cat si potentialilor clienti. Momentan am doar un model, in curand si altele, dar pot spune sigur ca produsele prezentate sunt de o calitate mai buna decat pozele pe care le fac. Ma rog, nu-s tocmai un mare fotograf.
Sper insa ca se observa ca am incercat din toate puterile sa evit orice asemanare cu supercunoscutele cutiute de bijuterii chinezesti, atat la forma, finisaj, cat si feronerie. Sper ca au aerul retro pe care am dorit sa-l aiba, pastrand in schimb destul de evident faptul ca sunt lucrate manual.
Mda..am inceput cu salut si am ajuns la reclama :).
Oricum, astept, si sper sa-mi adresati orice fel de intrebari sau sugestii. Si mai ales sper sa va placa. Si sper si mi-o si spuneti, fiindca orice om la inceput de drum are nevoie de incurajari :).
Va multmesc. Succes pe drumul asta tuturor !
(Dom'le , da' scriu nu ma joc :)) ) - PersonallyME
Bine ai venit, Noro!
07.11.2013, 23:29:12
Imi place in primul rand abordarea ta optimista si sincera :)
Astept cu nerabdare mai multe produse. Mie caseta prezentata imi place mult, pare si sunt convinsa ca este de foarte buna calitate. Ma intreb insa daca pretul acopera toate materialele si toata munca depusa... Eu una pentru asa ceva as plati mai mult...
Ca o sugestie, te-as sfatui sa le fotografiezi in niste decoruri mai interesante, sunt convinsa ca le-ar pune mai bine in valoare. In rest...toate bune :)
Multa rabdare si perseverenta si succesul va veni! - Denoro.ro
Multumesc pentru apreciere. Intr-adevar pretul nu prea acopera in totalitate munca depusa. Despre procesul tehnologic am scris la profil, e destul de costisitor ca timp si efort, dar voi pastra inca o perioada acest pret tocmai pentru a putea "iesi pe piata" cum se zice. Vor urma casete cu 4 sertare, mai mult decat dublu ca volum decat prima, dar la numai 85 lei, apoi am in vedere realizarea de alte modele, inclusiv mic mobilier de toaleta si machiaj pentru doamne, sau mici corpuri cu valoare practica si ornamentala pentru infrumusetarea casei. Voi face si modele dupa cerinta clientului (daca vor exista cereri), daca modelul cerut se imbina armonios cu stilul meu de lucru.
08.11.2013, 00:46:39
Cat despre decoruri..reclama e sufletul comertului.. chiar ma gandeam sa pozez cutiuta langa o vaza cu flori, un motanel sau un catelus ceva. Sau vreo 2 puisori, sa fiu mai original :).