Forum: Saluta comunitatea Salutari cu voiosie :D

• aluriaspirit
    aluriaspirit

Numele meu este Andrada si am deschis magazinul Aluria Spirit. Am inceput sa prind si eu curaj si de abia astept sa ne jucam impreuna cu ideile creative :) Iubesc aceasta comunitate pentru toata veselia, abundenta de imaginatie si caldura voastra.
    Sunt incantata sa va cunosc!
    Imbratisari ;)

11.10.2011, 10:53:21
  • kiti
    kiti

Buna Andrada ma bucur sa te cunosc si sa-ti vizitez magazinul.Mi-a placut de tine ca ai imaginatie fapt dezvaluit de creatiile tale, si mi-a placut magazinul tau si produsele cu aer tribal.Succes si muuulta imaginatie in continuare. Te asteptam si la concursuri.

12.10.2011, 07:29:37
  • gemsgems
    gemsgems

Imi place foarte mult totul! :D O sa ma intorc mai tarziu la tine in magazin sa citesc descrierea completa, pentru ca pare foarte interesanta. ;) Bafta! :D

12.10.2011, 09:21:07
  • aluriaspirit
    aluriaspirit

Va multumesc foarte mult! Apreciez incurajarile si sper sa-mi dezvolt conceptul magazinului in piese tot mai frumoase. Sunteti foarte dragute si va sunt recunoscatoare pentru intampinare. Multa bafta si voua! Kiti, imi place mult colectia ta etnic :) Si gems, ai piese de-a dreptul delicioase :D

12.10.2011, 12:37:44
  • kiti
    kiti

Andrada majoritatea am inceput cu lucruri mai simple si cu timpul ne-am perfectionat si am incercat sa ne construim o nise propie cu un anumit gen de creatii oarecum personalizat.Colectia Etnic este nisa mea pe care in timp am perfectionat-o, celelalte colectii aparand treptat ulterior.Tu ai luat-o de la inceput in forta cu un stil deja conturat si creatii mai deosebite.Deaceea nu pot decat sa-ti spun bine ai venit si sa-ti fac invitatia de-a te alatura noua pe forum si mai ales la concursurile care incita si-ti rascolesc creativitatea in gasirea unor modele cat mai frumoase si mai ales originale.Te asteptam.

12.10.2011, 21:29:57
  • aluriaspirit
    aluriaspirit

Suna excelent concursurile si imi plac provocarile ;)
    Legat de colectii, mie-mi plac foarte multe lucruri si cate stari de spirit, atatea colectii si piese. Inteleg mecanismul perfectionarii in timp si este de admirat perseverenta si daruirea ta pentru "Etnic", se vede si se simte. Felicitari :) Cateodata imi doresc si eu sa ma concentrez mai mult pe fiecare piesa dar rabdarea mea are un time limit, hehe, si incerc sa profit de el cat de mult pot. Multumesc pentru invitatie si o accept cu draga inima.

13.10.2011, 10:27:52
  • Lumanarihomemade
    Lumanarihomemade

Buna tuturor! Numele meu este Nelly si am deschis si eu un micut magazin "Lumanari homemade" cu lumanarele facute de mine:D Sunt abia la inceput si poate cei care vor vizita magazinul meu vor spune..."aaa, inca unul", insa cu timpul vreau sa ma perfectionez si sa fac lucruri cat mai dragute si mai atractive. Va salut pe toti si va doresc "la cat mai multa creativitate!"

13.10.2011, 13:28:28
  • aluriaspirit
    aluriaspirit

Salutari! Bine ai venit si de abia astept sa-ti vad nota personala in lumanarile create de tine. Sa-ti dai frau imaginatiei pentru ca vad ca ai potential :D Ai modele placute :D Imbratisari si mult succes.

14.10.2011, 08:06:46
  • Lumanarihomemade
    Lumanarihomemade

Multumesc pentru aprecieri si scuze ca am postat mesajul la topicul deschis de tine...din greseala:D Mult succes si tie!

14.10.2011, 13:48:25
  • aluriaspirit
    aluriaspirit

Nu este nici o problema! :) Multumesc si eu si iti doresc o zi frumoasa cu inspiratie ;)

14.10.2011, 13:50:49
  • blanitza
    blanitza

Fetele, bine-ati venit pe Breslo, aveti creatii foarte originale, deja le-am descoperit si m-am grabit sa le prezint in liste de creatii!!! Hai, la concurs cu voi, sigur va vine vreo idee pentru ultima tema - Geometrie...

21.10.2011, 20:36:55
  • SweetEnci
    SweetEnci

Buna tuturor, sunt Enci si tocmai mi-am aranjat rafturile in micutul meu magazinas. E defapt o mica fabricuta de felicitari realizate manual, prin mai multe tehnici (quilling, broderie pe hartie, decupaj). Si eu sunt la inceput de drum si sper ca acest drum sa fie cat mai luuuung :D Va imbratisez cu drag si va doresc multa creativitate si mult spor.

23.10.2011, 02:55:10