Forum: Promotii si oferte speciale sa-i intindem o mana Dianei!

• dodo
    dodo

Draga Diana, crezi ca poti face ceva util cu produsele mai sus mentionate?

16.06.2010, 10:51:56
  • Live
    Live

Pastreaza-ti speranta, fetito! Poate s-or mai strange ceva bani si de aici si...cred ca ai sa reusesti sa invingi boala!

16.06.2010, 14:48:05
  • THEjeweller
    THEjeweller

Lizuca, felicitari, draga mea, pentru initiativa. Am avut o propunere asemanatoare cu ceva timp in urma (www.breslo.ro/blog/for-hope), la care a aderat si Dodo. Inca nu am vandut produsele propuse pentru donatie, dar speram sa se intample acest lucru cat mai repede. E drept, cu o floare nu se face primavara, dar incercam sa facem tot ce putem.

Diana, nu am uitat ce am promis. Saptamana viitoare scap de toate problemele care mi-au mancat timpul si nervii si punem in aplicare planul despre care am discutat.

Va pup!

16.06.2010, 15:25:42
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Ma alatur si eu voua si o sa donez 30%din comenzile din luna iunie !
    Va admir pentru tot ceea ce faceti fetelor!

16.06.2010, 22:27:45
  • ARTGIFT
    ARTGIFT

draga "croseta-fermecata", iti multumim mult! :-*

17.06.2010, 00:14:04
  • ARTGIFT
    ARTGIFT

Giulia draga, campania asta se datoreaza si tie. Intalnirea cu tine m-a inspirat si m-a mobilizat, asa ca pot declara ca bulgarele care a declansat avalansa ai fost de fapt tu! ;-) Iti multumesc! Si te pup!

17.06.2010, 00:21:26
  • mihaalex
    mihaalex

Dragele mele ma bucur mult sa vad oameni cu suflet mare si cu initiative in mica noastra comunitate, tot respectul pt in plus pupici pentru ARTGIFT :)) !!!
    In speranta ca vor afla si "cumparatorii" de pe Breslo de povestea Dianei am facut o lista in care am adaugat prosusele oferite de voi spre vanzare pentru Diana si cate 2 produse din magazinele celor care s-au oferit sa-i doneze un procent din vanzari. La cat mai multi bani stransi Diana si suntem cu gandul alaturi de tine! Miha

17.06.2010, 20:28:24
  • ARTGIFT
    ARTGIFT

lansez o provocare deschisa tuturor vanzatorilor Breslo care au depasit 1000 de produse vandute sa se alature campaniei de strangere de fonduri pt Diana!
    Dragelor, poate noi renuntam la o pereche de sandale noi, o rochitza sau 2 zile petrecute la mare. Insa efortul nostru cumulat poate insemna o adevarata sansa la viata pt Diana. Daca eu nu mor de foame donand banii adunati, sint sigura ca nici voi nu veti suferi prea tare. Cititi ce scrie Diana pe blog si incercati sa rezonati la suferintza ei! Nu cerseste, ea doar are nevoie de putin ajutor pe care nu si-l striga in gura mare. Este o fata care are 21 de ani!!! Merita sa vada mai multe in viata, merita sa-i intindem o mana de ajutor. Un pic de aici, un pic de dincolo si poate cu totii, impreuna, reusim s-o ajutam sa fie mai aproape de operatia de transplant de care are atita nevoie.
    Fiti oameni!

21.06.2010, 10:06:41
  • veronel
    veronel

Ce frumos din partea ta, Lizi (ARTGIFT)! Este un gest deosebit, keep up the good work!

21.06.2010, 11:26:43
  • Live
    Live

Lizuca, eu am inceput sa pun bani intr-o pusculita. Cand se vor strange cateva zeci de lei, ii voi pune Dianei direct in cont.:)

21.06.2010, 15:29:28
  • ARTGIFT
    ARTGIFT

Diana draga, astept sa se stranga toti banutii stransi in campanie ca sa ti-i virez in cont. Nu sint multi, dar sint sigura ca orice ajutor este bine-venit. Sper ca initiativa mea sa dea mai multe roade pe Breslo si iti doresc din tot sufletul multa sanatate. Asteptam cu nerabdare vesti bune de la tine! Te pup cu mult drag! :-* Lizuca

23.06.2010, 11:32:14
  • stephanie
    stephanie

Poate sunt rautacioasa sau incorecta, dar vad atatea persoane care fac reduceri si de 50% ca sa isi vanda marfa. Cred ca daca ar anunta aici ca vand la pret intreg si acei 50% care ii reduceau oricum se duc spre Diana, ar avea mai mult succes.

24.06.2010, 15:14:33
  • dodo
    dodo

Nu doresc sa fiu nici decum rautacioasa defel ( nu ma caracterizeaza, dar intervin cand e cazul ) probabil ca ai o evidenta clara asupra vanzarilor pe Breslo si mai mult cred ca uiti ca fiecare magazin are politica proprie si decide in consecinta...
    discutiile sterile nu duc nicaieri...nici aici... nici altundeva!!!!!!!!!!
    actioneaza!!!!!!!!!

24.06.2010, 15:57:08
  • naira
    naira

Lizuca , esti de admirat , pup fata frumoasa cu suflet mare ! Bravo !

24.06.2010, 20:03:07
  • stephanie
    stephanie

Dodo, incercam fiecare sa venim cu idei si propuneri. Nimeni nu pune la zid, nimeni nu acuza, nimeni nu arata cu degetul. Eu sincer am trimis un msg cuiva cu magazin de furnituri care aplica o reducere de 50 %, si pentru ca am observat ca in aceasta campanie s-au cumparat mai mult furnituri, i-am spus ca este o idee pe care o poate incerca, sa vanda la pret intreg si reducerea pe care oricum o facea sa o doneze. Mi s-a parut o idee buna si pentru vanzator si pentru campania aceasta, si am facut o sugestie. Daca s-a suparat, sper sa ma ierte, intentia nu e sa o arat cu degetul.

Oricum, sa nu transformam acest gest care este totusi un pas inainte intr-o cearta.
    Raman la ideea ca acest subiect sa ramana mult timp pe prima pag. breslo prin contributii si mesaje pozitive care sa o ajute pe Diana.

24.06.2010, 23:11:36
  • dodo
    dodo

Subscriu la mesajul tau referitor la gestul facut de Lizuca cea cu suflet.
    Deci PACE.

25.06.2010, 00:10:29
  • Margelute
    Margelute

Ba sa ma iertati nu sunt de acord ca acest subiect sa ramana pe prima pagina. Campania s-a incheiat, inteleg. Daca se mai fac campanii, oferte, sau altceva sigur, dar asa doar sa tinem prima pagina??? Vorbiti cu adminii sa-i faca un banner pe prima pagina, aici parca era pentru promovarea ofertelor, nu pentru ajutor umanitar.

25.06.2010, 12:34:47
  • ARTGIFT
    ARTGIFT

Da, draga "margelutze", campania mea se poate spune ca s-a incheiat, insa speram si ne dorim sa adere si altii la ea, daca este possibil. Atata tot. Nu cred ca deranjeaza chiar asa de tare faptul ca topicul se afla in continuare pe prima pagina, ne dorim sa-l vada cit mai multa lume la urma urmelor, nu? Un simplu banner ce duce automat la site-ul Dianei nu stiu daca are aceeasi putere de sensibilizare. Parerea mea este ca mesajele din topic si transparentza pt care am optat au mai multa putere sa faca inimile oamenilor sa vibreze. Parerea mda. Care, evident, nu-i musai sa fie imbratisata de toata lumea. Sa dea Dumnezeu sa fim cu totii sanatosi si mai buni in toate!

25.06.2010, 16:43:13
  • Margelute
    Margelute

;) Mersi pentru "margelutze" imi datorezi un miel virtual!

Am recitit cu mai multa atentie din urma si vad ca mai este cel putin o oferta activa, asa ca ma retrag si imi cer scuze!

:) zic si eu ca Dodo PACE

25.06.2010, 17:16:51
  • zuzuflor
    zuzuflor

Parerea mea este ca acest mesaj poate sta totusi pe prima pagina. Nu se stie niciodata cine vede si ajuta. Fiecare poate ajuta cu atat cat poate el!
    www.breslo.ro/Sold/zuzuflor/Manseta-Remember-Michael---Donatie-forHope_132444
    Sanatate multa DIANA!

28.06.2010, 08:18:24
  • ARTGIFT
    ARTGIFT

multumim frumos, "zuzuflor"! :-*

28.06.2010, 10:33:26
  • lauraloredana
    lauraloredana

Ei bine, asa cum am promis, 20 % din valoarea vanzarilor in perioada 15.06.2010-30.06.2010 au ajuns in contul Dianei.

O zi excelenta tuturor

01.07.2010, 12:36:35