Forum: Idei si sugestii Referitor la lista neagra
- user4039
Mie mi s-ar parea corect sa fie o lista neagra unde sa afisam acele persoane care nu se comporta civilizat. De exemplu un cumparator care a fost anuntat si cand coletul a livrat, si cand ar fi trebuit sa ajunga, si cand era in ultimele zile cand il mai putea ridica, in ultimul moment chiar s-a ajuns sa fie anuntat telefonic si degeaba. Nu s-a dus dupa el desi stia ca este acolo coletul si nu i l-a bagat nimeni pe gat.A fost alegerea lui sa comande. Si am platit taxa si de livrare si de retur (destul de mare pentru ca a stat in magazie mult timp).
02.11.2010, 16:24:54
Eu cred ca ar trebui sa stie toata lumea care sunt acele persoane pentru a avea grija sa nu li se intample la fel. - handmade.mititel
e un subiect dezbatut
02.11.2010, 16:31:55
www.breslo.ro/Forum/Lista-Neagra_topic_2408
www.breslo.ro/Forum/O-NOUA-LISTA-NEAGRA_topic_2423 - arabela
Lasa-i feedback negativ, si vom fi cu totii avertizati daca comanda si de la noi ;)
03.11.2010, 13:00:34 - user4039
Da, dar problema este ca a facut comanda prin mail, pentru ca s-a uitat pe blog si a ales ce dorea. A zis ca este mai simplu asa pentru ca nu avea chef probabil sa isi faca cont...Si am acceptat deoarece am mai primit mailuri asa si ne trimiteam poze cu produsele pentru ca doreau putine modificari la cele de pe breslo.
03.11.2010, 18:11:52 - arabela
Din moment ce tranzactia ai acceptat-o in afara breslo, cred ca si rezolvarea problemelor ar trebui facute tot in afara.
04.11.2010, 10:18:20
Pe viitor poti sa ceri clientei plata in avans. Daca nu vrei sa o conditionezi nu iti ramane decat sa accepti ca exista riscul unui colet neridicat. Cam astea sunt variantele, orice afacere implica riscuri, ori le diminuezi, ori ti le asumi.
Bafta - ioanabro1
In cazul asta poti sa faci lista neagra pe blog, nu?
04.11.2010, 10:37:19
In orice caz, lista neagra nu e o optiune aici. Cred ca tuturor ni s-a intamplat sa ni se intoarca coletele insa nu mi se pare acceptabil sa faci un panou unde sa pui toate numele unor oameni care poate au avut motive intemeiate pentru a nu ridica coletul. Unii da, altii nu, dar asta nu putem stii.
Nu cred ca i-ar placea vreuneia dintre noi sa se vada undeva intr-o lista de genul "feriti-va de ei", cu atat mai mult cu cat intrand pe Breslo, confidentialitatea datelor este garantata. Cand trimiti un colet fara sa primeste plata inainte, e un risc pe care ti-l asumi, indiferent de situatie.
Eu zic ca, asemeni celuilalt, topicul asta o sa fie inchis.
Lucrurile pe care le-a spus Scorti in topicul asta www.breslo.ro/Forum/O-NOUA-LISTA-NEAGRA_topic_2423 mi se par relevante pentru ca discutia sa nu isi mai aiba locul.
Subscriu la sfaturile Arabelei.