Forum: Promotii si oferte speciale Reduceri cu dragoste in magazinul Bijoux de Mon Ange- bijuterii si accesorii pentru femeia ce se (re)descopera, se dezvolta si se reinventeaza in permanenta sub deviza "Eu Sunt Tot Ceea Ce Mi-am Dorit Sa Fiu!!
- bijouxdemonange
Nu, nu reduc portia de dragoste, ci din contra, o sporesc si-o-mpartasesc! Si nu are (neaparat) legatura cu Dragobetele sau cu fratele occidental Valentin, ci doar pur si simplu asa am simtit!
24.02.2014, 05:57:01
Cred ca un motiv bun de sarbatoare si de promotie ar fi chiar faptul ca, dupa o pauza lunguta de activitate scazute spre deloc in magazin (si scazuta in general), m-am intors, cu forte noi! Si idei! Si proiecte multe si frumoase! Si multa multa bucurie si emotie si iubire! Si e o combinatie faina!
Asa ca, am redus cateva produse din magazin care cred eu ca va plac. Si va vor bucura. Urmeaza si noutati, am multe, cu preturi tot promotionale!
Veti gasi produsele cu pret redus in categorii speciale in magazin. Reducerea (de 10% sau 20%) este semnalata in titlu, iar in descriere e calculata reducerea si afisat pretul initial. Pretul afisat este cel final, de dupa reducere!
Asadar, la casa, vi se va calcula pretul final, pentru a nu ne incurca!
www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange/Reduse-cu-20_56579
www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange/Reduse-cu-10_56580
Va rog frumos sa cititi Politica Magazinului inainte de plasarea comenzilor (in general, nu doar la mine in magazin:D)!
Va multumesc si va astept cu dragoste!
Andra
I Am Everything I Wanted To Be!