Forum: Promotii si oferte speciale REDUCERE DE 20% LA BROSELE DIN PIELE in cadrul Pachetului-cadou 9! Oferta este valabila PE PARCURSUL INTREGII LUNI DECEMBRIE 2012.!

• monicretu
    monicretu

Pentru ca se poarta din ce in ce mai mult brosele - si nu-i de mirare - m-am gandit sa va ofer o varianta prin care sa va puteti accesoriza cat mai multe tinute din garderoba.Astfel,comandand minim 3 brose din magazin beneficitati de 15 % reducere,iar prin achizitia a minim 5 buc brose,dispuneti de o reducere de 20% !
    In plus,orice alt produs achizitionat impreuna cu un pachet -cadou beneficiaza de reducere 15% din pretul afisat.
    Brosele sunt realizate integral manual cu deosebita migala,atentie si daruire... Brosa poate aduce stralucire, rafinament si orginalitate unei tinute.
    - „revitalizeaza” o esarfa casual sau eleganta. Iti vei pastra aerul „oficial”, dar in acelasi timp nu vei avea o tinuta prea „scortoasa”. In plus, brosa iti va fi utila pentru prinderea esarfei intr-un stil cat mai original.
    - poate scoate in evidenta un sacou uni sau o jacheta de jeans.
    -Atrage toate privirile cu o brosa purtata in par! Brosele pot avea dubla functionalitate si, daca ai si agrafe de prindere, le poti utiliza si ca accesorii de par pentru un look „dulce” si romantic.
    -Poti prinde o brosa si de geanta, daca vrei sa fie mai speciala sau sa atragi atentia asupra ei. Chiar si marile case de moda precum Chanel fac asta!
    -O brosa poate fi purtata cu succes si pe reverul unui costum deux-pieces sau pe gulerul unei bluze office simple.
    Iata cateva exemple,dar lista poate fi completata cu siguranta :)

12.12.2012, 17:56:24
  • melissaop
    melissaop

Aseara am comandat cea mai frumoasa floare din piele pe care am vazut-o vreodata. Multumesc :)

14.12.2012, 09:57:59
  • monicretu
    monicretu

Multumesc,Roxana,atat pentru comanda cat si pentru aprecieri :)...

15.12.2012, 14:15:32
  • Live
    Live

Hai că deja exagerați amândouă cu ridicatul subiectelor!:(

15.12.2012, 15:30:24