Forum: Concursuri PROVOCARI BRESLASE - ZODIACUL BRESLO
- bijouxdemonange
Multumim mult, raluca! Si tu sa ai o primavara minunata, infloritoare si energizanta!!!
11.03.2013, 20:37:48
Te imbratisez!!! - Thezora
Si...um...mai primiti vreun Capricorn? Ca m-am aprovizionat cu pietre de acum 2 luni doar ca n-am mai apucat sa-l fac...
11.03.2013, 21:52:17 - bijouxdemonange
sigur ca da, cum sa nu?
12.03.2013, 00:05:13
Inca nu s-au incheiat inscrierile la Capricorn asadar te asteptam cu bratele deschise!
Eu saptamana aceasta voi fi cu examenel, asadar voi rapunde asa pe fuga in majoritatea timpului si nu voi fi foarte prompta la updatare magazin si pagina FB! Sa nu ma dati disparuta! Mai citecs una alta, asa, pe apucate!
Ca de la prea mult citit pt examen ma ia somnul :))) si nu glumesc :)))) ieri chiar am adormit :))) , asa ca pauzele (lungi si dese, cheia marilor succese) sunt binevenite! Mai ales daca sunt asa incantatoare precum creatiile voastre! :p - Dichisshop
Buna :) rasfoiesc de cateva zile paginile astea cu provocari breslase - am scotocit tot pe Breslo, peste tot pe Facebook si incerc sa gasesc o muza sa ma inspire sa fac ceva - de mult timp m-am gandit eu sa particip la concursul acesta dar nu am avut curaj pentru ca mi se parea complicat si nu prindeam timp sa ma ocup pe indelete :) N-am putut sa inteleg pana la urma cand se incheie inscrierile la Varsator? Anyway, sper sa fie timp :)
14.03.2013, 02:58:55
Si inafara de povestea despre mine de mai sus, vroiam sa ma bag in seama ca un "varsator" ce sunt si sa comentez la ce a zis Raluca mai sus: Sincer mie maroul mi se pare ca nici nu este culoare.. Ar trebui scos cred din categoria culori :D cu toate ca gentile, ghetele, bratariledin pielesi alte muuuulte obiecte sunt maro, mie maroul ca si culoare mi se pare o aberatie
:)))))
De cand astept sa zic asta in public sa vada toata lumea!!! :D
Va puuup! - bijouxdemonange
Ma bucur ca iti faci in sfarsit curaj sa participi, eu sunt sigura ca va veni si muza! Uneori cand te linistesti si te eliberezi de toate gandurile, isi va face si ea simtits prezenta!
14.03.2013, 09:10:55
Timp este, nu stiu exact cat, dar inca nu s-au terminat inscrierile la Capricorn, asadar macar pana la finalul Capricorn tot este - cel putin 2 saptamani :)
In caz ca sunt suficiente lucrari si pentru Varsator si nu se mai anunta nimeni pentru a participa, vom face evaluarea imediat dupa ce acordam premiile la Capricorn.
Ma bucur ca in sfarsit ai spus parerea ta :p
Este foarte bine!
Mie una imi plac maro-urile - nu toate, ce-i drept, dar majoritatea :p - homebijoux
Buna. Eu nu am apucat sa ma uit peste toate comentariile...vroiam sa intreb daca acest concurs continua cu zodiile berbec, taur, gemeni?
14.03.2013, 09:45:35 - bijouxdemonange
Inca nu stiu daca il vom relua.
14.03.2013, 11:54:20
Cert este ca mie mi-ar placea, dar depinde de multi alti factori. Dar daca sunt persoane interesate, voi depune un efort suplimentar si il voi face posibil.
In scurt timp voi pune cap la cap toti factorii implicati si voi vedea ce se poate face si cum.
Voi incerca sa o fac saptamana viitoare, pana la demararea zodiei Berbec.
In orice caz, regulile vor fi schimbate usor, pentru o mai mare accesibilitate. - bijouxdemonange
In sfarsit, am terminat cursul! Am avut azi ultimul examen si am absolvit cu nota maxima si muuulta voie buna si energie pozitiva!!!! I feeel good!!!
15.03.2013, 21:55:40
http://youtu.be/SzlpTRNIAvc - Jewelswithlove
Felicitari,Andra!Nici nu se putea altfel!
15.03.2013, 22:06:52 - bijouxdemonange
Multumesc muult!!! Azi am zburdat :P Nu-mi mai incao in piele de bucurie!!! Sunt terapeut cu acte in regula hihi
15.03.2013, 23:19:29
Daca n-as avea si cateva ore de somn de recuperat ar fi totul perfect!
Asa ca ma bag la un film si somn :P - mirelamohjazi
Felicitari ! Ma bucur pentru tine, doar diploma iti trebuia, pentru ca , dupa cum vorbesti de frumos cu oamenii, pe aici, terapeut erai de mult ! Terapeut pentru suflet, pentru ganduri, pentru sfaturi bune !
16.03.2013, 13:46:26
Vremurile cer, cat mai multe specializari, cursuri, sa fii bun la toate si pana la urma cea mai buna investitie e in tine, in noi ! Succes in tot ce faci ! - bijouxdemonange
Multumesc mult, Mirela!! Inseamna foarte mult ceea ce imi spui si apreciez si ma bucur enorm ca reusesc sa transmit atat de mult!
16.03.2013, 15:00:14
Asa este, trebuie sa ai cat mai mult specializari si sa investesti in primul rand in tine, si apoi in cei din jur, sa te dezvolti pe toate planurile si sa iti folosesti toate calitatile si talentele la maxim! Nu poti sti niciodata unde te poarta viata, ce anume te va inspira, ajuta, ridica, transforma chiar salva in anumite momente din viata! Cu totii avem foarte multe talente, inclinatii, aptitudini, dorinte, vise, placeri, cunostinte, calitati (chiar si cele negative sunt importante, ele pot fi folosite in scopuri bune si sa le ajute pe celelalte de mai devreme!!!) si tot acest complex din fiecare este unic si personal!!!
Increderea de sine dar si in ceilalti, in iubire si fortele mai presus de noi, sunt ingredientele secrete! Si in general trebuie sa faci toate lucrurile din jurul tau sa lucreze pentru tine, atragandu-le si dandu-le increderea- forta activa de care au nevoie, asta insemnand chiar si obiectelor, sentimentelor, energiilor si fortelor, nu doar oamenilor! - carmenn
ce cursuri ai facut?
16.03.2013, 20:01:11 - bijouxdemonange
Tehnician maseur la Scoala de Masaj Dragomir
17.03.2013, 09:51:34
- masaj somatic
- reflexoterapie
- recuperare medicala prin diverse tehnici de masaj si balneofiziokinetoterapie cu notiuni de apiterapie si bioenergie.
:D - Thezora
Felicitari, Andra! iti doresc sa aduci alinare oamenilor prin ceea ce ai invatat.
18.03.2013, 12:11:35
daca tot m-am laudat de nu-stiu cand ca fac un Capricorn, a trebuit sa ma tin de cuvant si sa il fac. Asa ca mai jos Capricornul asa cum il cunosc eu:
www.breslo.ro/Product/Suflete-ngemnate---nscris-n-concursul-Zodiacul-Breslo---Capricorn_868316 - bijouxdemonange
Wow, Gabi!!! E absolut minunat!!!
18.03.2013, 12:42:39
Am primit si mail-ul tau, de indata ce ma mobilizez actualizez si magazin si tot!! Si avd cum stam si cu inscrierile pentru Capricorn!!
Pupici!! - bijouxdemonange
Ahh, multumesc mult!! Ce aeriana sunt!!!
18.03.2013, 12:46:24 - Thezora
Mersi mult!
18.03.2013, 13:15:16 - bijouxdemonange
Fetelor, trebuie sa facem bilantul la Capricorn. Ma ocup in seara asta de actualizari si vedem cum stam. Se mai inscrie cineva?
21.03.2013, 23:53:26 - carmenn
ce as fi vrut si eu sa fac asa ceva...:(
22.03.2013, 08:36:09 - eluneara.bijoux
Pana cand putem aduce Pestisori in acvariu? nu de alta dar daca tot nu imi ridica nimeni statuie macar sa imi dedic singura o piesa :D. Am "schita", mai trebuie sa ma apuc de lucru :D .
22.03.2013, 09:05:37 - Jewelswithlove
Eu abia azi incep la Varsator:))))...
22.03.2013, 10:04:30 - Thezora
Eluneara, am vazut ca sunt deja inscrieri pentru Pesti. Deci probabil nu e o problema.
22.03.2013, 10:50:09
Eu la Capricorn raman cu una singura, sper sa reusesc sa fac o Varsatoare. - bijouxdemonange
Cu Pestii...ohoo mai avem, nici n-am terminat cu Capricornul...deci mai dureaza, mai e si Varsatorul intre timp! Ai timp sa faci, fara probleme!!!
22.03.2013, 15:29:59
N-am mai apucat aseara sa ma uit, o fac azi. - bijouxdemonange
Spor la lucru fetelor! Incerc sa lucrez si eu ceva azi.... Dar nu garantez ca-s eficienta ...ca ma dor salele rau :))))
22.03.2013, 15:43:21 - soso07
Trebuie sa mergi la bai :)))
22.03.2013, 15:50:55 - bijouxdemonange
:)))))))))
22.03.2013, 15:57:15
mah ceva tre sa fac...ca din cand in cand (uneori maid es, alteori mai rar, uneori mai rau, alterori mai usor)...asociat problemelor...lunare... am diverse...dureri... si alte d-astea de as sta numai in pat sedata :))))
- soso07
Ne-ntalnim la proceduri :)))
22.03.2013, 23:19:18 - Thezora
I know a guy, daca sunteti prin Bucuresti... :))
22.03.2013, 23:19:57 - bijouxdemonange
@Gabi, what guy? Eu mi's prin Bucuresti...
23.03.2013, 00:59:33
@ Sorina, da da, e jale :))) - bijouxdemonange
ahh lol, Gabi, tu stai la 2 pasid e mine pracitc :))))
23.03.2013, 00:59:42
eu acu observ/realizez :D
poate intr-o zi cu soare ne prindem la o cafea...poate mi multe chiar... ar fi tare fain si-ntr-o zi o fuga la Ploiesti :D - Thezora
Ai dreptate, Andra, nici eu n-am observat! :) Chiar mi-ar placea sa ne vedem. poate chiar saptamana viitoare daca o incepe sa semene a primavara.
23.03.2013, 01:34:08
Mr. Margele Etc. e kinetoterapeut...ii fac si eu reclama gratis :))tot lucru de mana e practic... :P - bijouxdemonange
bun bun, lasa, fa-i reclama :))) chiar e :p lucru de mana!
23.03.2013, 02:01:34
E foarte frumoasa meseria! :p
Ma bate gandul sa fac si eu o facultate in domeniu... dar nu in tara... oi vedea, pana la anul mai e putin... :p
Eh la mine -s dureri de alta natura si cauza:D...fac reflexo - doar sa nu-mi fie prea rau sa nu-mi pot face...sau lene :D ...... si apiterapie si fitoterapie :D:D:D maine-mi trece ... si e buna si kineto...dar de maine-ncolo ...:D ca azi nu se putea nici daca vroiam :D - bijouxdemonange
Gagici, daca nu mai vine nici un capricorn, luni dam drumul la votare! :P
29.03.2013, 03:00:40 - eluneara.bijoux
Gata primul Peste :D
29.03.2013, 19:57:05
Ved'Ava -Sea Goddess : www.breslo.ro/Product/VedAva--set_881762
Sper sa va placa.
XOXO - Jewelswithlove
Superb!
29.03.2013, 20:17:08 - carmenn
frumiiii...scoicute si melci....mi-e dor de vara...
29.03.2013, 20:25:32 - Thezora
Foarte frumos, eluneara! Imi plac maxim prezentarile tale! :)
29.03.2013, 20:49:54 - bijouxdemonange
wow!! place!!! :X
30.03.2013, 11:46:55 - eluneara.bijoux
Multumesc dragelor!
30.03.2013, 13:57:25
Ma bucur ca va place - bijouxdemonange
Fetelor, n-am uitat de concurs, am cateva zile proaste..durerid e cap...somnolenta dar si insomnie (adica am zile cand dorm ca... ursul - sa nu zic altfel- si zile cand nu pot dormi desi sunt rupta...)...lipsa pofta de mancare... ameteala... slabiciune... Sper sa ma pun pe picioara in 2 zile, ca nu mai tine, e aiurea! Incep ceva, nu termin... le fac pe bucatele, ma foiesc, ma-nvart, revin, etc... nu reusescs a fac nimic concret,s a ma concentrez...nu stiu ce am :(
04.04.2013, 01:37:34
Am incercat si sa crosetez, ma linisteste, imi face bine de regula, ma mai aduna...nu mi-a iesit aboslut nimic, am lucrat si am stricat de cel putin 4 ori...deci nimic... materialele stau insirate pe langa mine si nu reusesc sa fac nimic... Am iesit sa ma plimb...iarasi nici un efect.... :(:(:(
Imi pare rau!!
- Jewelswithlove
Lasa,Andra,nu-ti face griji si probleme,fa-te tu bine ca e timp si pentru concurs.
04.04.2013, 08:04:42
Tot din aceleasi cauze nici mie nu-mi iese mare lucru,n-am facut nimic la Varsator,stau cu masa plina de materiale si astept sa se insire singure:)) - Thezora
Probabil e ceva in aer :) Dar o sa treaca odata cu ploile, o sa vedeti! Asa ca sa facem o incantatie ceva, sa dea Soarele si sa ne punem pe treaba!
04.04.2013, 10:47:11 - bijouxdemonange
la vreme m-am gandit si eu... Eu ma oftic pentru ca sunt bolnava de ceva vreme, am niste probleme de sanatate mai vechi care in ultimele luni isi fac de cap, fac tratament si cand sa zic si eu ca ma simt mai bine...
04.04.2013, 15:18:01
puff iara vine ceva si ma-ntoarce ...
Azi vad ca sunt mai ok, am reusit sa dorm normal (nici prea mult, nici prea putin...) sper sa si mananc... Sa vedem cum decurg lucrurile pana la urma... - Thezora
Un medic ai vazut? Intreb si eu...
04.04.2013, 15:37:51 - bijouxdemonange
Uff, draguta de ea! Merci de interes! Dar la doctor pentru atata lucru? Pare a fi astenia de primavara... Doctorii nu au ce face aici, doar sa-mi recomande sa mananc fructe si legume, ceaiuri si suplimente (ceea ce e la ordinea zilei), sa ma odihnesc si sa nu ma stresez (ceea ce incerc, adica nu ma mai agit, mai las lucrurile sa astepte) , sa ies la plimbari , etc
04.04.2013, 18:09:42
Celelalte probleme de care ziceam, mai vechi...cu manifestari mai grave acum...sunt in tratament...nu alea sunt problema acum, din fericire!...alea au manifestari mult mai grave cand sunt in criza, nici n-as fi ajuns sa scriu pe-aici ceva...
Tratamentul dureaza cel putin 3-6 luni, si trebuie repetat apoi periodic, dupa pauze intre tratamente, efect are, dar sunt abia in a doua luna de tratament si uneori mai apar din simptome (dar mai rar si mai putin intens ca inainte, ceea ce e bine)! Trebuie sa am rabdare si sa ma tin de schema :) Nu inseamna ca pe viitor (apropiat sau departat) nu voi avea probleme iarasi, ca nu vor mai aparea simptomele, genul asta de probleme nu e tratabil pe toata viata, doar periodic (in cazurile fericite), dar macar cat de cat sa-l tin in frau ...) :)
Ma ofticam doar pt ca dupa ce am avut 2 luni urate la inceputul anului, acum cand tratamentul are efect si ma simteam mai bine, mai apar minuni de-astea... de nu ma lasa in pace. Dar ma gandesc ca poate si din cauza problemelor de lunile trecute organismul mi-e slabit si nu mai face fata cum ar trebui. - soso07
Asa e primavara, iesim lipsite de vlaga din iarna ... si fara lumina soarelui, parca e si mai rau. Ia-o si tu incetisor. Eu am inceput sa mai iau o serie de laptisor de matca si nu mai dorm pe mine chiar asa de tare :) Mi-a prins bine si iesirea de patru zile la Covasna, la aer. Desi m-au durut mainile si picioarele cat pentru un an intreg ...
04.04.2013, 18:51:07 - bijouxdemonange
Daa, te cred!! Vreau si eu cateva zile in natura!!
04.04.2013, 22:37:43
Mah pe mine cred ca m-a luat depresia ca eu maine (sau chiar azi) trebuia sa fiu in Germania si ma desfatam vreo 5 zile si din cauza problemelor de sanatate alea mai mari din ultimele luni (si nivelul finantelor scazut rezultate din lipsa de la munca :D) nu m-am putut duce...
Pff sunt un pic trista ce-i drept, o simt si constient... Dar imi trece mie ... sper :D Pana data viitoare uit :)))
Si am sa includ si laptisorul de matca ... Laptisorul de matca are efecte bune si in problema mea generala. Nu am mai luat in ultima vreme pentru ca vreau sa vad separat eficienta tratamentelor aplicate, care si cum da rezultate, de aceea le introduc treptat, le las macar o saptamana -doua pe fiecare s ale vad efectul si apoi mai bag ceva in plus, mai schimb daca e cazul, etc. Ca desi-s toate bune, tre sa vad care-s bune pt mine si in ce combinatii. :) - bijouxdemonange
Revin cu rezultatele dupa-amiaza. Mai am cateva randuri de scris si n-am mai reusit... am lucrat destul de mult zilele astea... plus ca am inceput si un proiect- o idee ce ma tot bantuie de cateva saptamani si in sfarsit am reusit sa o exprim concret (sper ca maine sa fie gata...cam asa ar trebui...) si sunt franta. deci, pe mai tarziu! Sa aveti o sambata frumoasa!
13.04.2013, 07:12:14 - carmenn
www.breslo.ro/Product/Colier-Iris-----Provocari-Breslase-Pesti_901288
16.04.2013, 21:06:18
lucrarea pentru Zodia Pesti...o sa revin sa completez date despre zodie ,etc...sper sa se incadreze...am folosit 3 ametiste,2 sodalite si 2 sugilite plus margelute de nisip.