Forum: Concursuri PROVOCARI BRESLASE - ZODIACUL BRESLO
- Jewelswithlove
Andra,ramasesem datoare sa arat setul dedicat zodiei Balanta!Un set care mi-e extrem de drag si la care am muncit mult!
25.02.2013, 21:11:20
www.breslo.ro/Product/Set-Malna-benefic-zodiei-Balanta_850266 - bijouxdemonange
Carmenn, daca ai ametist, un agat si/sau un cuart (astea fiind chiar cele mai comune si usor de gasit), esti in regula :P
25.02.2013, 21:21:23
Nu am descalificat pentru pietre, dar cand sunt din cele specifice se primesc puncte pentru acest lucru :p - bijouxdemonange
Silvia: wow!!
25.02.2013, 21:23:02
Stai ca acum acum nu ma pot uita atent, dar revin :p - carmenn
ce frumos esteeeeeeeeeeeeeeee...vreau si eu sa reusesc macar o floare sa margelesc...am vazut azi niste tutoriale si poze cu snur soutache....doamneeeeeee si alea ce frumoase sunt..
25.02.2013, 21:34:56
Andra ,ametist mai am in casa,restul nu,insa la ce lucrari sunt la Capricorn...mai ales cea a Mirelei....tot margelute...m-am desumflat...:( - Jewelswithlove
Multumesc mult,fete dragi!
25.02.2013, 21:39:11
Carmen,daca te dezumfli,fac urat!!!Fiecare dintre noi se gandeste,la fiecare concurs,ca sunt atatea lucrari cu mult mai bune,cu mult mai frumoase,dar concuram,in primul rand,pt provocare si,cum tu esti o harnicuta si o talentata,sa nu aud decat ca vii la concurs cu ceva caracteristic tie!Am zis! - carmenn
hai ca mai si gresesc...de la atatea margele si graba...nu ma uit la tastatura si pap sau scriu gresit...dezumfla...asa este...nu pot sa imit chiar daca as incerca...tot ca mine imi iese...raman la Varsator...poate la celelalte...sa-mi procur si pietre.
25.02.2013, 21:55:30 - bijouxdemonange
Si eu ca Silvia, am aceeasi parere: nu ai de ce sa te dezumfli, chiar deloc! faci lucruri frumoase si nu trebuie sa te gandesti la ce fac ceilalti! Asta conteaza cel mai putin! ;) Daca ai inspiratie poti veni si doar cu ametistul, cum ziceam nu se descalifica nimic :)
27.02.2013, 00:40:25
Maine va prezint o debutanta la Provocari Breslase :P - mirelamohjazi
Buna dimineata, s-aveti soare in suflet si ganduri ! La Galati a aparut o raza si miroase a primavara . Pentru mine, concursurile de pe Breslo, sunt provocari pe o tema data, un motiv in plus de a lucra ceva, de a gandi ceva, fiecare are stilul sau, imaginatia sa si chiar daca de foarte multe ori sunt impresioanata de unele
27.02.2013, 08:58:39
lucrari, "imi scot palaria, ma inclin" si merg mai departe pe "linia" mea. Multumesc de aprecieri, mult bun si bine va doresc si bineinteles spor ! - HappyAccesories
cat de frumos este setul Silvia! ... tare-mi place hihi! bravo
27.02.2013, 17:32:46 - bijouxdemonange
repet micul anunt:
27.02.2013, 17:43:51
Fetelor, daca aveti martisoare create de voi (de vanzare, vandute sau de model), trimiteti-mi poze (de preferat semnate, dar nu e obligatoriu) sa fac album special cu Martisoare pe pagina Provocari pe FB :)
Albumul e deja facut:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.582026781809368.129217.384672061544842&type=1 - Jewelswithlove
Multumesc,Ale!
27.02.2013, 17:51:24
Intre timp,am descoperit ceva:gripa si numaratul margelutelor de 2 mm nu fac casa buna:))) M-am incapatanat sa lucrez la Capricorn chiar si stand in pat cu febra ,dar azi-cand a scazut si febra si m-am simtit putin mai bine-am vazut ca numaratul meu a fost "dupa ureche"...Asa ca am stricat ce am gresit si fac din nou... - bijouxdemonange
Silvia, eu din experienta iti recomand atunci cand esti prea bolnava nu margeli, ca nu iese si pace :D
27.02.2013, 18:01:41
Singurul lucru cu care m-am impacat bine in timpul bolilor a fost crosetatul - si aici modele usoare :D
Insanatosire grabnica!
Lasa capricornul, ca mai asteapta, si fa-te bine!!! - Jewelswithlove
Eh,mai grea boala e margelitul decat gripa:)))
27.02.2013, 18:43:36 - eluneara.bijoux
Buna dragelor,
28.02.2013, 17:58:48
Cu pasi timizi si inima in dinti m-a alatur Zodiacului :)
Si sunt total de acord cu ceea ce spunea Mirela, toate concursurile pe Breslo sunt niste provocari, insa mie Zodiacul mi s-a parut ceva deosebit si complex..va urmaresc de la Rac((anul trecut)cam pe atunci am descoperit forumul mai pe larg) si pot spun ca mi-au luat ochii toate lucrarile, fel de fel de tot felul :)...intre timp am devenit mai increzatoare fata de mine si ce fac.
Iata Varsatorul meu : www.breslo.ro/Product/Set-Ariadnas-Moonwell_852628
XOXO - bijouxdemonange
Ahh ce bine ca ti-ai facut intrarea, Nico! N-am mai reusit ieri! m-am luat cu altceva si timpul a trecut si n-am mai avut vreme! Mai si ecva mesaje la care trebuie sa raspund :(
28.02.2013, 22:28:45
In orice caz, ma bucur mult ca ti-ai luat inima in dinti si ai venit si tu in concurs! Felicitari si succes! - Jewelswithlove
Am terminat si eu Capricornul;maine,pozele si povestea;gripa nu se poate pune cu un Geaman ce vrea sa termine o bijuterie pt un Capricorn:))))
28.02.2013, 22:29:02 - bijouxdemonange
:))))
28.02.2013, 22:33:04
de acord :))))
mai ales ca ai dreptate spunand ca margelitul e boala mai grea :)))) - bijouxdemonange
Ia uitati ce capricorn superb ne aduce Silvia:
02.03.2013, 07:20:35
www.breslo.ro/Product/Poveste-de-viata---de-Silvia-Motovelet-jewelswithlove-pentru-Provocari-breslase---CAPRICORN_853766 - Jewelswithlove
Multumesc,Andra!
02.03.2013, 07:58:28 - mirelamohjazi
Felicitari, Silvia, m-ai dat gata! Atat cu produsul, care este minunat, dar nu stiu cum mi-am aruncat ochii pe poveste , impresionanat ! Aduce cu filmul in care a jucat Antoni Quinn "Cea de-a 25 ora", film vechi, de vazut... Deci viata bate filmul, asemanari zdrobitoare. Sanatate , cu drag Mirela
02.03.2013, 09:48:20 - BohemianSin
oh, ce frumos!
02.03.2013, 10:11:04 - Jewelswithlove
Va multumesc din inima!Cel mai mare adevar e ,intr-adevar,asta:ca viata bate detasat filmul!Iar povestea scrisa e doar un mic rezumat al vietii socrului meu.Eu mai spun ca viata lui se poate numi "Cineva acolo,sus,ma iubeste!"
02.03.2013, 12:04:25
Iar faptul ca v-a ajuns la suflete,e cel mai mare premiu pt mine! - carmenn
Wow...mi s-a facut pielea de gaina...si vazand colierul si ceea ce ai scris...eu ce sa mai caut pe aici...:) ma chinui acum cu ceva soutache...alta zapaceala migaloasa...de margele ce sa mai zic...
02.03.2013, 16:46:36 - bijouxdemonange
chiar fara sa-i citesc povestea am simtit ca e cea mai buna lucare a ta. Si asa si este! Povestea e cutremuratoare si stiu ca e doar o mica parte... Simbolistica e impresionanta iar tu merue reusesti sa gasesti sis a exprimi cele mai subtile lucruri in tot ceea ce faci, Silvia!! Felicitari :)
02.03.2013, 19:09:46
Carmenn, tu faci lucruri frumoase, ai incredere in tine si chinuiala va deveni placere si visele tale vor prinde viata prin mainile tale si materialul folosit!
Si tu ca si ceilalti aveti ce cauta aici, pentru ca fiecare va exprimati povestile, trairile, placerile, iubirile prin tot ceea ce faceti, pentru concurs sau nu!
Nu e o competitie, cat o provocare, o provocare de a descoperi (lumea, oamenii, pe voi, pe noi pe fiecare)! Sunteti voi in toate lucrarile si asta este cel mai important, chiar si cand vorbiti de o alta persoana sau de lucruri sau culori, simboluri, forme, etc! Jurizarea, votarea, premiile sunt doar suplimentare, ele nu inseamna ca sunt creatori mai buni sau mai putini buni!
Fiecare competitie nu e cu ceilalti ci cu noi insine! - carmenn
asa este...........
02.03.2013, 20:25:04 - bijouxdemonange
Pentru Capricorn, avem un nou sponsor "pentru o creatie cu totul deosebit": Mihaela (nagual)
02.03.2013, 22:22:17
nagual.breslo.ro
Multumim, Mihaela! - Jewelswithlove
Multumesc mult,Andra!
02.03.2013, 22:53:24
Carmen,concursurile astea te ajuta enorm sa evoluezi,asa ca nu poti face altceva decat sa participi!Poate nu suntem intotdeauna extrem de inspirati,poate gandim o lucrare si finalul nu arata atat de bine ca-n imaginatia noastra (ah,de cate ori am patit asta!),dar,in mod sigur,ne ajuta sa gandim diversificat,sa invatam ceva ce altfel n-am fi invatat sau am fi invatat mai tarziu;eu,in mod sigur,am evoluat mult si datorita acestor concursuri!
Premiile te impulsioneaza,materialele te ajuta sa continui,dar acestea sunt cireasa de pe tort!Ceea ce ai invatat,legatura care se creeaza intre tine si restul comunitatii,astea au o valoare inestimabila!Si,in mod sigur,fiecare dintre noi are momente cand crede ca nu prea are ce sa caute pe-aici,dar trece repede:))
Uita-te la tine:datorita unei provocari,inveti sa lucrezi in tehnica soutache!Quo erat demonstrandum! - eluneara.bijoux
Andra ,ce frumos le spui!
02.03.2013, 23:07:00
Acesta e tot farmecul lucratului manual..99% din lucrare e suflet si restul..restul sunt materialele folosite...
Felicitari si din partea mea, setul e superb..iar povestea..m-afacut sa imi dau seama cat de putine stiu despre trecutul familiei mele si cat de rau imi pare am stat sa ascult povestile bunicilor,parintilor la momentul oportun(acum e prea tarziu pentru mie..nu mai am pe cine intreba)..in schimb compensez ascultand povestile trecutului familiei sotului :).
Printre altele ,am avut 2 zile pline de spor si inspiratie si am reusit sa fac un Capricorn (hahaha am dat de gust :)) ) ,dar nu am mai avut timp/lumina azi pt pozat.
O noapte linistita va doresc! XOXO - bijouxdemonange
Super, Nico! Abia astept sa vad superbitate de capricorn de la tine :P
03.03.2013, 00:02:22
O noapte linistita va doresc si eu! - bijouxdemonange
Doua bijuterii superbe pentru doamnele noastre Capricorn:
04.03.2013, 08:11:00
-de la Camelia:
www.breslo.ro/Product/Set-Fantasy-Flowers--de-Camelia-Bretan-cameliahandmade-pentru-provocari-Breslase---zodia-CAPRICORN_855404
- sid e la Nico:
www.breslo.ro/Product/and-my-bow-de-Flp-Iolanda-Nicoleta-elunearabijoux-pentru-Provocari-Breslase-zodia-CAPRICORN_855405
Amandouaa sunt incredibil de frumoase!!!
Si iata cum si colectia pentru Capricorn prinde contur, unul atat de frumos!!
www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase/CAPRICORN_39823 - bijouxdemonange
Si varsator, bineinteles: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase/VARSATOR_39824
04.03.2013, 09:00:27 - carmenn
frumiiiii toate...
04.03.2013, 19:06:32 - bijouxdemonange
Cele mai frumi! :p
05.03.2013, 01:59:09 - carmenn
buna Andra! ma primiti si pe mine la Pesti cu ceva, insa am numai ametist,ceva margelute din coral somon,jasp,apatit,agata,niste margele sidef in loc de scoici,margelute de nisip si niste cristale...n-am altceva prin casa...:)
06.03.2013, 20:09:02 - bijouxdemonange
pai ai numai bine pt pesti: jasp, agata, scoici/sidef, coral.... toate se afla pe liste :)
06.03.2013, 20:57:12
ai avea si pt capricorn: ametist, agat, coral si jasp
si pt varsator: ametits, agat, coral
cum am mai spus, chiar daca nu ai exact tipul dintr-o anumita piatra specificata, poti folosi aceeasi piatra de alt tip (cum e la agate, jasp, coral, cuart)
Asadar, la treaba :p - carmenn
multumesc...o sa merg inainte asa ca o sa postez pentru Pesti...nu ma intorc la Capricorn...la Varsator parca am postat 2 lucrari...:)
06.03.2013, 21:01:02 - bijouxdemonange
Da, carmenn, stiu, am reluat doar informatiile asupra pietrelor cu mai multe tipuri, aplicate la cazul tau specific, avand in vedere ca mi-ai spus ce pietre ai :p
07.03.2013, 01:52:49
Spor la lucru! - bijouxdemonange
La multi ani, dragele mele!!! Sa infloriti si sa va aratati frumusetea in fiece clipa!!! O primavara frumoasa asa cum va doriti fiecare!!
08.03.2013, 11:34:28 - carmenn
La multi ani! Sa aveti o zi plina cu flori si muzica romantica.
08.03.2013, 12:50:10
www.breslo.ro/Product/Set-Medusa-Concurs-Pesti-Provocari-Breslase_859660
prima lucrare pentru zodia Pesti.saptamana viitoare o sa ma ocup de descriere mai bine acum m-am grabit sa-l postez... - bijouxdemonange
WOW
08.03.2013, 13:52:45
La asta nu ma asteptat: e MI-NU-NAT!! - carmenn
multumesc...sunt debutanta in tehnica asta...mi-am intepat toate degetele si am rupt la ace...si am imprastiat la margelute...:) urmatoarele sper sa-mi iasa mai bine...
08.03.2013, 15:45:16 - Kalimera
carmen, m-ai lasat fara cuvinte.. este superb!
08.03.2013, 15:55:03 - carmenn
ee...sunteti voi ingaduitoare...mai am pana sa-mi iasa perfect
08.03.2013, 16:03:06 - Jewelswithlove
Siiiiii...ce ziceai,Carmen????Ca te lasa alte fete cu gura cascata?!Uite c-a venit vremea sa lasi si tu lumea ca la dentist!Bravo!
08.03.2013, 16:44:39 - carmenn
ma faceti sa ma infoi ca o curca...in lemne...:) l-am facut gandindu-ma la un festival de turism cu tema ,, Medusa"care va avea loc la Constanta...pentru o doamna frumoasa care o sa fie ,,Medusa" :) si careia m-am oferit sa-i fac accesoriile...sper sa-i placa si sa fie admirata.
08.03.2013, 16:54:32 - camelia.handmade
Un Varsator celebru: www.breslo.ro/Product/Mozart_859849
08.03.2013, 19:40:31 - carmenn
ce caseta muzicala...frumi
08.03.2013, 20:27:05 - bijouxdemonange
Daa, ce frumoasa e!!!! Mozart ar fi mandru!!! :p
09.03.2013, 00:52:34 - Laruca
Buna tuturor!
11.03.2013, 10:58:04
Sa aveti o primavara frumoasa dar mai ales sa fiti sanatoase si iubite.
Sa va bucurati de toate darurile, chiar si de cele marunte, pe care vi le ofera viata.
Sa ramaneti la fel de frumoase, talentate si nonconformiste.
Cu mare drag,
Raluca - Laruca
Si acum, despre Varsator....
11.03.2013, 11:28:12
Sunt multe de spus despre Varsator, mai ales ca sunt un Varsator autentic, 100%. Chiar si la varsta maturitatii, am mult prea putine trasaturi ale ascendentului (Balanta).
Varsatorii sunt cei care, fara pic de retinere sau autoconservare, isi revarsa asupra celor din jur harul, bunatatea, generozitatea, energia...sau furia, sinceritatea dura, dusa la extrem, negativismul....in functie de calitatea, nivelul spiritual al nativului. Cu alte cuvinte, buni sau rai, ne descoperim celorlalti in toata "splendoarea", indiferent daca este cazul sau nu. Varsatorii sunt fie cele mai mari genii, oamenii de top, fie cei mai mari ratati, nenorociti. Pentru ei nu exista cale de mijloc.
Cu o dorinta nestavilita de cunoastere, cu un entuziasm adesea molipsitor, varsatorii nu se lasa batuti niciodata. Cea mai mare greseala pe care poti sa o faci cu un varsator este sa incerci sa-l conduci, monitorizezi sau sa-l legi cumva de tine. Va fugi mancand pamantul. Oricum, viata ii leaga intr-un fel sau altul de cineva sau ceva, dar, atentie: lanturile trebuie sa fie atat de lungi, incat sa nu le simta. Adora libertatea in tot si toate: de miscare, in gandire, in simtire.
In ceea ce priveste culorile zodiei, da albastrul este in top. Dar, albastrul in toate tonalitatile sale: bleul cerului, albastrul inchis al noptilor de vara si mai ales culorile marii: albastru-verzui, turcoaz si chiar verde, trecand prin toate nuantele posibile, asemenea schimbarii cromatice ale marii linistite sau agitate. Marea pentru varsator este simbolul libertatii absolute la care viseaza mereu. Ca dovada, trecerile spectaculose de la o stare la alta, de la calm si zambet, la furie si tipete, asemenea marii. Si tot asemenea marii, mereu se linistesc, numai sa nu le stai in cale, caci matura cu tine, desi la scurt timp dupa aceea, le pare rau si regreta. Seamana a nebunie? Probabil. Eu as spune ca e sinceritate bruta.
In afara nuantelor de albastru si verde, ca pietre, ametistul m-a atras de mic copil, de cand il vedeam pe inelul mamei mele. Mai tarziu, cand am devenit mama, am descoperit magia granatului.
In general, Varsatorul este atras de toate culorile primaverii, caci el este vestitorul zodiacal al primaverii si tolereaza mai putin culorile tari, cu energie mare: rosu, oranj, s.a sau prea sumbre, triste: maron, kaki.
O zi buna tuturor!
P.S. Toate acestea sunt valabile exclusiv femeii Varsator. Cu barbatii e alta poveste...