Forum: Concursuri PROVOCARI BRESLASE - ZODIACUL BRESLO

• gemsgems
    gemsgems

Ah, chiar m-am uitat aseara, dar nu am observat partea aia. :)) Multumesc! :D

02.01.2013, 10:39:58
  • Laruca
    Laruca

La multi ani, tuturor! Va doresc, in primul rand, sanatate ca e mai buna de cat toate! Sa fiti iubite! Inspiratie si succes in noul an!

Felicitari, Alina! Scorpionul tau a fost uimitor de expresiv si perfect lucrat.

03.01.2013, 22:48:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

La multi ani!!!!
    Va imbratisez pe toate si sper sa incepeti si voi un an minunat, extraordinar!
    Eu sunt foarte increzatoare!
    M-am intors din vacanta cu forte proaspete (fizic- inca am nevoie de odihna in noaptea asta :)))) vineri am petrecut 12 ore pe drum, prin aeroport, etc dupa alte cateva nopti dormite asa... pe apucate... :-o si am nevoie de somn) si prevad un an fantastic si infloritor!!
    Abia astept sa aflam rezultatele la Scorpion, sa vedem Sagetatorii si de ce nu, chiar Capricornii!!!
    Din fericire, in vacanta, am descoperit o functie care ma va ajuta enorm pe viitor la calculele voturilor astfel incat voi salva extrem de mult timp si voi sti rezultatele imediat ce voteaza ultimul jurat (daca invatam la timp era si mai bine :D:D:D )! Si mi-au mai venit si ceva idei pe care le voi pune in practica :D:D:D

Si ii multumesc Alinei (gemsgems.breslo.ro) pentru banner si logo!! O recomand cu drag, este foarte creativa si intelege foarte bine ceea ce doreste clientul :D:D:D

Va las acum, ma duc sa ma incarc cu o doza de invataturi bune (The Secret) si apoi somn!

Pupici!!!

06.01.2013, 01:18:42
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

La multi ani, fetelor! Sa ne dea Dumnezeu numai conjuncturi astrale favorabile in anul 2013!
    Bine ai revenit, Andra! Imi place entuziasmul tau si imi place si noua fata a magazinului si a paginii de FB; designul completeaza atat de bine continutul! Bravo, Alina!

06.01.2013, 11:15:03
  • gemsgems
    gemsgems

Si eu am inceput anul foarte bine. :D Desi ma asteapta un an greu, plin de necunoscut, sunt optimista si nerabdatoare. Sper sa pot fi alaturi de voi in continuare si dupa ce vine pe lume Gemma mea. :D

Multumesc, Andra si Gaby! :D

06.01.2013, 12:35:39
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

La multi ani,fetelor!Bine-ai revenit,Andra!
    Alina,buna treaba cu fata magazinului;iti doresc ca anul acesta sa fie cel mai bun de pana acum (si va fi,fiindca ti-o va aduce pe micuta) si sa fiti sanatosi cu totii !

06.01.2013, 13:10:45
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

La Multi Ani fetelor! dupa 16 zile de concediu parca ar mai merge cateva la mine :))) dar asta e...am aliniat margelutele si la treaba!

08.01.2013, 08:12:12
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Vaaai, Ale, ca bine zici!! Am dormit 2 zile :))) bine, vorba vine, dar oricum, sambata si duminica nu am facut absolut nimic :))) Doa am dormit, am citit, am dormit si am iesit cateva ore la alimentat frigiderul :))))) si iar am dormit si am citit si am luat notite :)))))
    De-abia de ieri am mai aranjat un pic prin camera, m-am mai dezmeticit practic :D
    Oricum,a fost productiv chiar si asa :p

Astazi revin cu rezultatele la Scorpion, fara dar si poate :D

Si zilele astea voi prezenta ceva idei de autofinantare si evolutie :D:D:D

08.01.2013, 14:25:55
  • gemsgems
    gemsgems

Ma bucur pentru tine, Andra, meritai sa iti tragi si tu sufletul. :D

Multumesc, Jewels! :*

Eu parca am prins puteri acum pe ultima suta. Toata sarcina am lenevit si acum m-au izbit si cheful si inspiratia. :)) Poate de teama ca dupa n-o sa mai am timp de nimic. :-O

08.01.2013, 15:06:23
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

cu siguranta asta e motivul :))) eu duminica seara margeleam de zor de suparare ca luni incep munca si a trecut concediul si eu am fost o lenesa :)))

08.01.2013, 15:29:56
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ce dor imi e si mie :)))

Eu n-am reusit sa despachetez mult din lucruri, printre care si margelele ...

asa ca mai asteapta putin... trebuie sa le gasesc locul (respectiv sa cumpar niste rafturi :D) si apoi sa incep sa despachetez ce mai e... E frustrant oricum ca am nevoie de cate ceva sau vreau cate ceva si nu stiu pe unde sunt sau trebuie sa desfac mai multe cutii...

Dar si cand termin cu astea, sa vedeti ce harnicuta voi fi eu :D:D:D

In orice caz, am terminat calculele...acum lucrez la text...sper sa am inspiratie.... daca nu, ma bag la un Planet Earth (e fantastica seria) si trebuie sa imi vine ceva frumos in minte pana dimineata :P

Pupici, noapte buna!

08.01.2013, 22:43:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Gata, avem rezultatele!!!!

Din pacate, a aparut o mica problemuta la una din piese, in sensul ca, unul din jurati a omis evaluarea ei! Cand am facut reverificarile azi dimineata, ca mi se parea totusi diferenta cam mare la puncte si parea nejustificata... am descoperit acest lucru! initial nu mi-am dat seama, imi pare rau! Am trimis mesaj si in cursul zilei de astazi astept rezultatele! cu toate astea, voi face decernarea premiilor, intrucat nu influenteaza primele 3 locuri, chiar daca va primi punctaj maxim din partea juratului respectiv!

Asadar, ne vedem la decernare!

09.01.2013, 14:33:41
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Azi e ultima zi de Sagetator, nu stiu ce s-a inscris pana acum, dar eu voi veni sigur cu doua piese, una e gata si la cealalta mai am un pic de lucru.

10.01.2013, 10:09:34
  • gemsgems
    gemsgems

Si eu am de trimis una. Sta in drafturi de cateva zile. :-s

10.01.2013, 11:09:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Eu o sa fac ceva in mod sigur pentru sagetator,dar nu o sa ajunga la concurs,ca abia de-acum incep.

10.01.2013, 12:19:18
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

O caseta de bijuterii pentru un Sagetator care iubeste albastrul:
    www.breslo.ro/Product/Nu-ma-uita---Caseta-de-bijuterii-pentru-Zodiacul-Breslo_792947

10.01.2013, 19:29:08
  • gemsgems
    gemsgems

Am trimis si eu mail. :D

10.01.2013, 19:50:01
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Yuhuu, avem sagetatori!!!

si ce frumuseti!!!

Ca si pana acum, va astept pe toate! Pana acum avem 2 sagetatori la usa :D:D:D

Asadar, spor la lucru!!!

P.S. Nu stiu voi cum sunteti, dar eu imi revin tare greu.... dupa perioada de stres de anul trecut si apoi vacanta mult prea scurta....acum sunt parca picata din luna :)))) Adica mai imprastiata ca de obicei... cred ca am facut cam multe excese in ultimele luni si acum "ma bucur" de efecte :))) si chiar daca in genere am gandire buna, pozitiva,deschisa/.... hmmm parca e ceva cu mine... Sper sa imi revin in cateva zile, poate dupa ce mai achizitionez niste rafturi pe-aici, sa asez lucrurile si sa scot si margelutele la interval, ma voi simti mai bine :D

10.01.2013, 19:50:01
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Iata si Sagetatorii mei:
    www.breslo.ro/Product/Colier-Intuition-Sidmouth-On-Jane-Austens-footsteps_792937
    www.breslo.ro/Product/Cutie-Aventur-rustic_792972.

Sper sa iti revii repede, Andra! Sunt convinsa ca margelele te vor ajuta, mie imi incarca bateriile instant, mai ales daca reusesc sa ma incadrez intr-un termen limita si sa inscriu ceva intr-un concurs :).

10.01.2013, 20:11:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Da si eu sunt convinsa! Acum ma si frustreaza...am cate-o idee doua noua dar nu pot pune in practica...:(

Foarte frumosi sagetatorii tai!! FELICITARI!

10.01.2013, 21:16:50
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc, Andra!

11.01.2013, 10:01:38
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cum stati cu lucrul? Mai sunt cateva zile :P

17.01.2013, 16:45:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pana cand,Andra?C-am intrat rar in ultimul timp aici si nu mai stiu...

17.01.2013, 17:07:27
  • Thezora
    Thezora

Eu o sa ma arunc cu capu'nainte abia la Capricorn. Care dureaza de cand pana cand?

17.01.2013, 18:21:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Silvia, era pana pe 20 prelungirea, am facut-o acum pana pe 22, luni am ceva treaba si ajung tarziu acasa, nu am cand sa ma ocup.

Margele-etc, in mod normal ar fi fost pana pe 19 ianuarie, am prelungit pana pe 15 februarie inscrierile.

18.01.2013, 00:55:23
  • Thezora
    Thezora

Multumesc!

18.01.2013, 10:14:16
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cu placere! Spor si abia astept sa vad ce minunatie creezi pentru capricorn!!! Faci lucruri foarte frumoase in rest!!!

uhh, avem ceva sagetatori, frumosi si aratosi!

Mai vreau, mai vreau!!!

18.01.2013, 18:27:42
  • gemsgems
    gemsgems

Parca nu-mi vine sa particip la Capricorn doar asa, sa particip. :D Am un set, dar e destul de simplut. Asa ca, daca ai nevoie, pot sa ma bag la jurizare, daca n-oi fi in spital in timpul ala. :P

19.01.2013, 12:29:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Alina, daca tu simti ca nu trebuie sa participi, atunci este in regula, cum spuneam si in trecut, voi face in asa fel incat chiar daca nu participati cu creatiile la concurs, dar daca sunt in tema, le vom promova in magazin!

Oricum, acum este mai important ca in scurt timp vei fi mamica si ne vei aduce in echipa un mic gem (sau o mica gema?, n-am fost pe faza si nu stiu ce vei avea, te rog sa ma ierti :P ) Cand ai rpogramata nasterea? :P

Legat de Provocari, am cateva lucruri in plan:

-Vreau sa incep sa promovez produsele din magazin, pentru toata lumea, indiferent de ce premii castiga la concursuri sau nu. Va voi contacta pe fiecare sa stabilim un plan de promovare, sa-mi spuneti fiecare ce produse ati vrea sa promovati in mod special. Sau le putem alege aleator, pana la urma toate ar fi bine sa se vanda!
    Si facem cate un creator pe zi, in ordine alfabetica sa zicem, sau in functie de numarul de produse ramase in magazin sau inscrise in concursuri de-a lungul timpului!
    Chiar astept pareri, sugestii, etc.

- de asemeni, vreau sa facem un site, frumos, cu domeniu propriu, cu creatiile din concursuri si care se incadreaza in tematica, cu articole despre pietre, zodii, creatori, etc
    - Bun, ca sa promovam asa cum imi doresc, trebuie bani, evident :P Si ma gandeam ca as putea face cumva, in viitorul apropiat sa aduc ceva furnituri (in speta semipretioase - cele de baza ca sa zic asa, in functie si de concursurile ce vor urma) si sa le vand prin magazinul provocari Breslase, iar banii - profitul cum ar veni- sa mearga in promovare (plus promovare in afara, cumparare domeniu, etc) la un moment dat imi scot investitia inapoi (peste 6 luni sa zicem) si ramane de rulat doar profiitul. Si astfel sa fie autofinantare :P

- Dupa ce terminam seria zodiilor, vom avea alte concursuri, cu teme variate, putin mai usoare ca tematica dar care se vor invarti tot in jurul pietrelor, culorilor. Ca o mica idee, in logo-ul magazinului dar si in banner, gasiti ceva simboluri :P

provocaribreslase.breslo.ro

Hmm mai aveam ceva idei, dar nu le-am pus pe hartie si am uitat :D Revin :P

20.01.2013, 08:01:09
  • gemsgems
    gemsgems

Ar fi culmea sa mai asteptam de la tine si sa fii la curent cu vietile noastre personale dupa cata munca depui. :)) O sa avem o fetita si o sa o cheme chiar Gemma (printre altele :)) ). :D A fost ideea lui Mugur, pentru ca in italiana gemma inseamna atat mugur cat si piatra pretioasa, plus ca seamana cu porecla mea si in felul asta numele ei o sa aiba ceva de la amandoi. :D

Mie imi plac mult ideile tale! Mai ales cea cu autofinantarea. E de apreciat ca ai gasit o solutie asa buna! Altii s-ar fi gandit direct sa ceara bani "membrilor". :P Eu te sustin si o sa ajut cu tot ce pot, inclusiv cu grafica site-ului, daca nu o sa ma solicite Gemma chiar 100% din timp.

20.01.2013, 11:58:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Yuhuu, ce-mi place, ce-mi place!!!!! Abia asteptam sa vina Gemma!!! Iar numele e genial, sa stii ! Foarte buna alegere!!!

Da, m-am gandit la autofinantare ca fiind cea mai buna solutie! Va tin la curent cum merge, pana la finele Zodiacului va fi sigur deja demarat!! Va trebui sa vorbesc si cu echipa Breslo, ei sustinand magazinul prin scutirea de taxa lunara :P Probabil ca va trebui sa ma incadrez in cele 20 de produse non-handmade, ca sa nu fie probleme, dar e in regula! Si m-am gandit la semipretioase, pentru ca in jurul lor vor jubila toate concursurile si ar fi foarte utile!

Nu e problema daca Gemma iti rapeste tot timpul, ea e cea mai importanta!

20.01.2013, 22:46:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu mai avem Sagetatori?!?!

Avem doar 5 pana acum...si sunt foarte putini.... Ce facem?

Oh si e una din zodiile mele preferate :P

Iubitu e sagetator! Si Cleopatra (www.breslo.ro/Shop/cleopatra5) :p

P.S. Prelungim, pe termen nelimitat! Cand sunteti gata, ne oprim :P

22.01.2013, 06:29:29
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

A veni si Camelia cu inca un Sagetator frumos frumos!! Il pun in magazin in aceasta seara!!!

Si o mai astept si pe Silvia! Draga de ea, are o groaza pe cap si tot la Sagetatori se gandeste in putinul timp liber, nu am cum s anu o astept!!!

Pupici!!!

23.01.2013, 16:33:05
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

O,Doamne,ce surpriza imi faci Andrutza!!!Ma tem c-o sa dureze cateva zile bune pana termin ce mi-am pus in plan pt sagetator,fiindca,dupa stii,nu fac niciodata ceva simplu si o sa dureze!Iti multumesc ca imi esti alaturi!E drept ca am avut o perioada f grea si inca nu s-a terminat,dar aici e oaza mea de bine si de liniste,asa ca e normal,zic eu,sa ma gandesc la ceea ce e aici!Te imbratisez si va imbratisez pe toate!

23.01.2013, 18:13:53
  • Agoia
    Agoia

Silvia, ca sa nu spui ca te asteapta numai pe tine, ma apuc si eu in seara asta si sper sa termin cat mai repede, ma impinge Camelia de la spate, o fi ea micuta, dar imi e frica de ea, cat sunt eu de mare :P, deci Andra, te rog sa ma astepti si pe mine, promit ca nu dureaza mult

24.01.2013, 10:13:42
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Daaa...imi si imaginez tabloul...Camelia,cu o nuia din fimo,alergandu-te...:))))

24.01.2013, 11:33:40
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

a bun, atunci ma strufoc sa termin si eu ;;)

24.01.2013, 14:47:26
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

heeei, daca e cu prelungire poate ajung si eu! ca deja am neglijat cronic concursul, si imi propusesem sa particip la toate zodiile...

24.01.2013, 16:25:33
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

gemsgems, mica ta bijuterie va avea intr-adevar cel mai inspirat nume! cand vine? sa stim sa o intampinam cum se cuvine :D

24.01.2013, 16:28:13
  • gemsgems
    gemsgems

Termenul e 18 februarie. :D Sa vedem daca tine cont de el sau vine cand are ea chef. :P

24.01.2013, 17:26:18
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh ce surpriza minunata imi faceti voi fetelor!!! Va astept pe toate, chiar abia astept sa va admir creatiile!!!!

Si bineinteles mai avem un sagetator (dar eu fiind cu capul in nori....): Gem, aproape mamica de Gemma :D:D:D De fapt e deja mamica :p

25.01.2013, 09:45:33
  • gemsgems
    gemsgems

Foarte frumos :D

26.01.2013, 10:25:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si inca un Sagetator superb, din perspectiva Alexandrei - HappyAccesories:

www.breslo.ro/Product/Royal-flavour_809085

Si o melodie cu dedicatie pentru voi:

http://youtu.be/8WnAq0o2Xl8

Sa aveti un weekend minunat in continuare!

26.01.2013, 20:13:29
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh, fetele, cine ma ajuta si pe mine cu listele de galerii???
    Nu am timp zilnic sa ma uit in galerii, sa fac prt scr si sa le postez.... Si apar atat de multe, incat atunci cand reusesc sa ma ocupd e asta ohhh... am de lucru serios :))))

Caut galerii care intrunesc cel putin una din conditiile:
    - contin piesele inscrise in concursurile Provocari Breslase
    - contin (alte )piese din magazinele participantilor, juriului, organizatorilor sau sponsorilor
    - au ca tema pietrele
    - au ca tema zodiile
    - au ca tema vizibila culorile
    - sunt pur si simplu frumoase

Daca aveti putin timp cand navigati prin sau creati galerii, sa faceti print screen si sa-mi trimiteti pe mail print screenul si link-ul catre galerie :P

Fac si eu treaba asta, dar mi-e mai usor, sa nu omit ceva - imi mai scapa frumuseti :P

26.01.2013, 20:31:46
  • gemsgems
    gemsgems

Pot sa incerc si eu. :D Si eu pot sa le si pun direct pe pagina de FB, daca vrei.

26.01.2013, 20:39:18
  • gemsgems
    gemsgems

Oricum imi propusesem sa fac asta pe pagina mea personala, dar n-am reusit sa ma tin de ele. :P Acum am o motivatie in plus. :D

26.01.2013, 20:40:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu am deranjeaza sa le pun eu, in felul asta e riscul mai mic de dubluri :)))) Nu ca ar fi problema neaparat, dar oricum sunt multe :P

Dar putem face si un document in care sa scriem unde am ramas, sa stie cealalta ce si cum :P

Eu de regula le luam in ordine la "puricat" :D

Si voi pune cateva si pe profilul personal (uhh ma gandisem si eu la de-astea, dar pe mine m-am uitat :))) )

26.01.2013, 20:42:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Sorina Dumitrescu, soso07.breslo.ro/, participanta si printre castigatori la Provocari Breslase acorda un interviu extraordinar avand ca subiect pasiunea ei pentru handmade! in acest interviu, Sorina ne vorbeste despre doua lucrari Catigatoare la concursurile Provocari Breslase,
    pentru zodia Rac (Micul print: https://www.facebook.com/ProvocariBreslase/posts/566595646703487)
    si Leu (Zbor catre soare: https://www.facebook.com/ProvocariBreslase/posts/516191225087352).
    Interviul este minunat, reporterul este de nota 10+ , este interesat de subiect si apreciaza cu adevarat handmade-ul! In reportaj, o alta colega de-a noastra ne este prezentata, Raluca!
    Nu va sfiiti sa urmariti intreg reportajul, chiar merita!
    Felicitari Sorina si multumim!!

http://ziaruloval.ro/meserii-la-superlativ-ep-5-handmade/

O duminica minunata sa aveti!!!

P.S. Decernarile:

RAC: www.breslo.ro/Forum/Decernarea-Premiilor-PROVOCARI-BRESLASE--ZODIA-RAC---personalitati-Celebre-Culoare-si-Metal-CAracteristic_topic_8629

LEU: www.breslo.ro/Forum/Covorul-Rosu-pentru-LEI_topic_9070

27.01.2013, 08:19:39