Forum: Concursuri PROVOCARI BRESLASE - ZODIACUL BRESLO
- bijouxdemonange
Buna ziua dragii mei
09.10.2012, 11:12:01
M-am gandit si m-am tot gandit si cel mai bine este sa realizam un singur topic pentru acest concurs. Practic regulamentule ste acelasi, asadar este cea mai buna solutie ;)
*******************************************************************************************************
*******************************************************************************************************
__________________________REGULAMENTUL GENERAL SI REVIZUIT__________________________
(exceptand denumirile si detaliile tipice zodiei - ce vor fi explicate mai jos- si datele calendaristice):
https://www.facebook.com/notes/provocari-breslase/regulament-general-provocari-breslase-zodiacul-breslo/527576380587742
Extras din regulament:
CERINTE:
1. Lucrarile trebuie sa aiba un grad minim de complexitate! Trebuie sa contina pietre semipretioase specifice zodiei si sa evidentieze cel putin una dintre temepe propuse in concurs. In caz contrar, acestea nu vor primi punctele aferente pentru complexitate (15 puncte pentru pietre si cate 5 puncte pentru fiecare tema abordata, incepand cu a doua inclusiv)
_____INSCRIERE
Inscrierea se poate face printr-un link postat in acest topic, link catre produs in magazinul propriu DAR VA TREBUI sa trimiteti si un email (la [email protected]) cu datele necesare, descriere, imagini, autor, magazin! In acest fel, imi este mult mai usor sa am toate cele necesare intr-un loc, sa pot descarca imaginile dintr-un foc, pentru a putea realiza fisele de jurizare, albumele pe facebook, postarea in magazinul breslo etc. Toate astea salvand timp pretios.
ATENTIE: CHIAR VA ROG SA NU UITATI SA FACETI INSCRIEREA PE ADRESA DE MAIL ([email protected]) INTRUCAT ALTFEL SE POT REALIZA CONFUZII SI UNELE PIESE POT FI OMISE!
____________________MEMBRII JURIULUI:
Presedinte juriu - organizator
Vice- presedinte juriu: Raluca Minut
Vice-presedinte juriu: Alina Mihai
Juriul va fi anuntat in forma completa pe parcursul concursului pana inainte de votare; acesta poate fi format din moderatorii categoriilor; sponsori; castigatorii premiilor editiilor anterioare ; artizani; alte persoane competente in domeniu.
____________________MAGAZINE PARTENERE:
Lista este deschisa si va fi completata pe parcursul concursului
1. Adalee: www.breslo.ro/Shop/Adalee2
2. IzvorulDePerle: www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle
3.Geodecor: www.breslo.ro/Shop/geodecor
4. Breslo: www.breslo.ro
5. hobby.shop: www.breslo.ro/Shop/hobby.shop
6. bijouxdemonange: www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange
7. ARTLUBIJU: www.breslo.ro/Shop/ARTLUBIJU
8. Goodchoice: www.breslo.ro/Shop/goodchoice
9. margele.accesorii www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii
10. nagual nagual.breslo.ro
____________________ORGANIZATOR SI MODERATORI:
Andra Marasteanu (Bijouxdemonange: www.breslo.ro/Profile/bijouxdemonange)
Raluca Minut (laruca: breslo.ro/shop/laruca)
Alina Mihai (gemsgems: gemsgems.breslo.ro)
____________________LINKURI SI DATE IMPORTANTE
E-mail: [email protected]
REGULAMENT: https://www.facebook.com/notes/provocari-breslase/regulament-general-provocari-breslase-zodiacul-breslo/527576380587742
Magazin Provocari Breslase: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/ProvocariBreslase
Informatii zodii:
- Ideograma: http://www.acvaria.com/astro-ce_sunt_zodiile.php?p=astrologie
- Trasaturi, recomandari: http://www.acvaria.com/astro-zodiac.php?p=astrologie
- influente pe plan sentimental: http://www.acvaria.com/astro-zodiac_amoros.php?p=astrologie
__________________________TEMELE PROPUSE__________________________
____1. PERSONALITATI CELEBRE din zodia respectiva; lucrarea trebuie inspirata de o personalitate celebra nascuta sub semnul zodiei si indicata legatura cu aceasta, motivul alegereii
____2. CULOAREA/CULORILE SPECIFICE - dupa cum bine stiti, fiecare zodie are o anumita culoare sau o gama de culori specifica, culori ce atrag in mod deosebit nativul sau ii sunt recomandate, potrivindu-se cu caracteristicile acestei zodii.
____3. CALITATI SI DEFECTE ale zodiei sau "Cum devine o calitate, un defect si viceversa" - ca orice zodie are atat caracteristici pozitive, cat si negative. De multe ori, acestea isi pot inversa rolul, mai ales cand sunt duse la extrem, respectiv folosite pentru bine. Va propunem sa scoateti in evidenta aceste defecte si/sau calitati, regasite in persoane ce le cunoasteti personal sau personalitati celebre (fiecare zodie are atat nativi cu caracteristici preponderent pozitive, cat si negative; genii dar si mari ratati, exemple ale societatii dar si oameni diabolici), sau doar scoase in evidenta la modul abstract.
____4. IDEOGRAMA ZODIEI - reprezentarea grafica, simbolica a zodiei
____5 VERBUL CARACTERISTIC - va propunem sa evidentiati prin lucrarile voastre verbul caracteristic al zodiei, prin forme, culori, personalitati, simbolistica, poveste, context, etc.
____6 METALUL CARACTERISTIC- elementele metalice trebuie sa fie predominante in lucrare (* se pot folosi si elemente placate cu acest metal)
____7. LEGATURA CU PLANETELE - Orice zodie are anumite planete corespondente, benefice( principala si de exaltare) sau detrimente, inspirati-va din acestea, din simboluri,influentele planetelor asupra zodiilor,pozitie, etc
____8. ELEMENTUL DEFINITORU al zodiei - dintre cele 4 elemente (aer, apa, pamant, foc), unei zodii ii corespunde unul singur; exprimati legatura cu acest element, caracteristicile specifice acestei influente, prin culoare, forma, simbol, etc.
__________________________ZODIA VARSATOR__________________________
_____PERIOADA DE INSCRIERE
20.01- 14.05
Evaluare 15-21 mai
Decernare 24 mai
_____PIETRE
Diamant sau Cristal de stanca,
Safir,
Topaz,
Aqvamarin,
Chrysopraz,
Ametist,
Onix,
Hematit,
Agat Turittella
-Albit
-Ambra (Chihlimbar)
-Angelit (Celestit, Celestina, Piatra Ingerilor)
-Chrysantemesthon (Piatra Crizantemei)
-CITRIN
-Coral Albastru
-Feldspat ( Amazonit)
-Granat
-Grafit
-Hematit
-Magnetit
-Piatra Meteorica (poate fi: Spectrolit, Hypersten, Labradorit)
-Mica
-Muscovit
-Moldavit
-Spessartin
-Turmalina (Acroit=Turmalina incolora)
-Uvarovit
__________________________ZODIA PESTI__________________________
19.02- 21.05
Evaluare: 22-28 mai
Decernare: 31 mai
Diamant sau Cristal de stanca,
Aqvamarin,
Turcoaz,
Jasp,
Turmalina,
Angelit (Celestit),
Scoica,
Melci (PawaSchell)
-Agat Snur-albastru
-Ametist
-Aqvamarin
-Caledonit
-Coral simplu
-Coral Alb
-Fluorit
-Ghioc
-Halit (Sare de Hymalaia)
-Lazurit (poate fi Lapis-Lazuli)
-Melci
-Moldavit
-Opal(Simplu, de Foc)
-Perle
-Topaz auriu
-Moldavit
EDITII INCHEIATE:
__________________________ZODIA CAPRICORN__________________________
22.12- 19.01, cu posibilitate de prelungire
Prelungire: 15 februarie
_____PIETRE
* Diamant sau Cristal de stanca
* Safir,
*Opal,
* Granat,
* Topaz,
* Fluorit,
* Malachit,
* Ochi de Pisica,
*Agat (Cap-Uscat )
*Ametist
-Aragonit
-Azurit-Malachit
-Brazilianit
-Cimofan
-Coral Negru
-Chrystobalit
-Cuart Fumuriu
-Jasp Orbicular
-Magnetit
-Turmalina (se recomanda Verde si Neagra)
-Moldavit
__________________________ZODIA SAGETATOR__________________________
22.11- 21.12, Prelungire : 22 ianuarie
_____PIETRE
Diamant sau Cristal de stanca, Safir, Beril, Rubin, Zircon, Turqoaza, Agat de Foc, Turmalina (rosie,roz) -Agat Negru Botroidal -Agat Flacara (De FOC) -Agat IRIS -Agat Pana Padurarului -Alabastru -AZURIT -Calcedonie -Charoit -Coral Albastru -Corindon simplu -Dioptaz -Diamant Herkinen (Diamant de Maramures)- -Euclaz -Fildes -Hypersten -IOLIT -Jasp Bat Cave -Labradorit (Spectrolit) -Lapis-Lazuli -Lazulit -Obsidian simplu -Obsidian Rosu si Negru -Obsidian Argintiu -Obsidian Electric-blue -Opal de Foc -Opal Roz - Opal Negru
-Peridot (Chrysolit, Olivina) -Peruzea (Turquaza) -Rubin -Rhyolit -Safir Negru -Topaz Simplu -Topaz Auriu -Topaz Albastru -TURMALINA (Rubelit) –Zircon
__________________________ZODIA SCORPION__________________________
1-30 NOIEMBRIE (inca nu s-a realizat nici o inscriere oricum), cu posibilitate de prelungire
Prelungire pana pe 20 decembrie ;)
_____PIETRE
Diamant sau Cristal de stanca, Topaz, Beril, Ochi de Tigru, Chrysolit, Chrysopraz, Citrin, Agat -Actinot -Agat Negru (Botrioidal)
-Agat Botswana -Agat Montana (Peisaj) -Agat Pana-Pryday -Agat Piele de Sarpe (Dragon) -Alexandrit -Astrofilit -Chaoroit Chec-de-Ciocolata -Coral Negru -Cremene -Dioptaz - Hiddenit -Kornerupin -Kunzit -Labradorit (Spectrolit) -Malachit -Meteorit -Moldavit
-Opal Negru -Peridot (Chrysolit, Olivina) -Peruzea (Turqoaza) -Piatra Lunii (Feldspat) -Rhodocrozit -Rubin -Spinel Rosu -Topaz Rutilat
-Turmalina (Rosie, Roz, Violet) -Variscit -Turmalina (Rubelit, varietati roz, rosii)
__________________________ZODIA BALANTA__________________________
VOTARE
5. Vom efectua o votare suplimentara pe pagina de facebook, lucru care va aduce premii suplimentare favoritilor publicului de pe facebook. Si bineinteles premii si celor ce ne sustin pe facebook.
9-31 octombrie (inca nu s-a realizat nici o inscriere oricum), cu posibilitate de prelungire
___Culoare
___Calitati si defecte; verb caracteristic
___Ideograma
___Planete si elemente guvernatoare
Obligatoriu trebuie abordata una dintre temele propuse! Fiecare tema in plus abordata intr-o lucrare va va aduce puncte suplimentare, ca si pana acum!
Pietrele aferente zodiei Balanta:
-Aqvamarin -Agat (de preferat orbicular ) -Ametist -Ametrin -Apofilit -Chrysopraz -Carneol -Coral Rosu -Cuart Roz -Diamant sau Cristal de stanca -Disten -Granit -Hemimorfit -Hornblenda (Cuartz Ochi de Pisica) -Hypersten -Iolit -Lepidolit -Piatra Lunii -Piatra Soarelui (Oligoclaz) -Obsidian Curcubeu -Obsidian Mahon -Opal comun -Prehnit -Rubin -Safir simplu -Turmalina simpla
Mai multe despre zodie: www.acvaria.com/astro-zodia_balanta.php?p=astrologie
O zi placuta!
Andra
E-mail: [email protected]
Magazin Provocari Breslase: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/ProvocariBreslase
- Jewelswithlove
Din experienta personala...Gemenii chiar se inteleg extraordinar cu Balantele!Chiar maine ne sarbatorim o Balanta din familie,ginerele meu.Si adora culoarea verde,una dintre culorile energizante ale zodiei (sincer,nu-l vad purtand a doua culoare,cea roz:))))E meticulos,are rabdare de fier,e diplomat si calculat,harnic si destept!Si nu-l laud,e purul adevar!
09.10.2012, 22:42:42 - bijouxdemonange
Am datd rumul la vot si pe facebook, pentru zodia fecioara:
10.10.2012, 00:30:48
https://www.facebook.com/notes/provocari-breslase/regulament-vot-fecioara/515802121765168
Va astept si pe voi si impartasiti si prietenilor! ;) - MonicaIacovencoJewelry
imi rodeam unghiutzele fiindca eu am terminat deja bijuteria pentru balanta si nu aveam unde sa o postez sa ma laud mai repede cu ea :)). deci yuppy!
10.10.2012, 12:26:44 - gemsgems
si mie imi pare bine ca nu mai trebuie sa asteptam. :))
10.10.2012, 12:45:03 - MonicaIacovencoJewelry
Ma uit acum la pietrele pe care le-am folosit (cu "documentare" de pe acvaria.com, si constat ca am ales fix cele 3 pietre care pe acvaria sunt la balanta dar intre cele mentionate de Andra nu sunt :)))). Si anume amazonit, jad si aventurin...
10.10.2012, 13:11:02 - bijouxdemonange
:))))) Da , pai v-am dat ceva emotii :)))
10.10.2012, 13:21:08
Gata, de-acum ne-adunam si punem treburile la punct :P
Mai lasam si luna aceasta libertatea de a nu folosi pietrele specifice zodiilor, dar vom reveni la pietrele talisman obligatorii in scurt timp ;)
Decizia am luat-o din cauza programului meu supra-incarcat in ultimele luni, nereusind sa ma mai incadrez in timp (dupa cum vedeti), nu am vrut sa va aglomerez nici pe voi.
Alina ne va ajuta si ea cu ideile ei dar si cu indemanarea si creativitatea pe partea de design :P
Ralucai ii multumesc in continuare pentru sustinere! Stiu ca are multe pe cap si as dori sa stie ca o sustinem si suntem alaturi de ea!!!
Mai revin ;) - bijouxdemonange
:)))) Monica :D
10.10.2012, 13:22:57
Lasa asa, ca pana la urma nimic nu e gresit ;) Mai ales ca este totusi o sursa sigura!
Mai este timp oricum sa realizezi si o alta bijuterie :)
Asa ca, abia astept sa vad balanta ta! ;) - MonicaIacovencoJewelry
eu nu stiu ce se intampla cu timpul meu in ultima vreme... e acelasi, sigur are ziua tot 24 de ore si cu toate astea eu nu mai apuc sa fac nimic din ce mi-am propus si sunt obosita de parca as fi facut si ce mi-am propus eu si toate treburile celorlalti din jurul meu :)). deci te inteleg perfect!
10.10.2012, 13:28:58 - bijouxdemonange
Eu am inceput sa iau iarasi laptisor de matca.
10.10.2012, 13:37:16
Am luat acum cateva saptamani, vreo saptamana laptisor de matca si combinat cu dozele de atunci de cofeina (cafea, ceai negru si energizant) a avut drept rezultat faptul ca din 3 saptamani, doar 3 zile au fost cu somn de 8 ore,r estuld e 4 -5 si aratam si m-am simtit chiar foarte bine! Eram totusi derutata, confuza, nefiind obisnuita cu asa ceva, cu treziri dupa 4 ore si tonus chiar bun totusi, prea mult timp in plus, etc :))) Initial nici nu mi-am dat seama care este cauza :D:D:D
Dupa ce nu am mai luat laptisorul de matca (si nici nu am mai luat energizant spre exemplu si ceaiul negru s-a rarit) nici nu am fost epuizata ci doar am revenit la normal.
De aceea am deci sa iau iarasi laptisor de matca, sa fac o cura mai intensa si mai lunga, dar de data aceasta sa contolez timpul pe care il castig, dar si sa ma pun pe picoare cu ajutorul laptisorului. Laptisorul de matca este chiar miraculos!
Acum iau laptisor de matca pur dar si liofilizat, de astazi voi lua cate 3 g pe zi in total (cel pur este mai concentrat si mai eficient, evident).
Deci, il recomand (daca nu aveti alergie la produsele apicole, evident)
;) - MonicaIacovencoJewelry
habar n-am ce-i ala si la ce foloseste (in altceva decat cosmetice), dar daca face ziua mai lunga in mod sigur trebuie sa studiez problema :))
10.10.2012, 13:40:39 - bijouxdemonange
succes la studiat problema :P
10.10.2012, 14:11:16 - MonicaIacovencoJewelry
ce ma mai laudam eu ca de-abia astept sa ma laud cu balanta si nici pana acum n-am fost in stare sa fac descrierea :))
12.10.2012, 19:43:57 - AtelierMikaela
Aaaa, acesta e topicul pentru balante!
12.10.2012, 21:08:19
Atunci trebuie sa anunt si eu o mica sponsorizare:
- o pereche de cercei (tomnatici) pentru o lucrare care cred eu ca a surprins cel mai bine esenta unei balante, dincolo de acvaria, etc....
- si o pereche pentru o votanta balanta (prin tragere la sorti daca sunt mai multe)
:) - MonicaIacovencoJewelry
neatza!
13.10.2012, 09:48:01
balanta mea: www.breslo.ro/Product/Echilibru---Talisman-zodia-Balanta_725947 - mielena
Ce frumoooos!!! Cat echilibru de frumusete si eleganta deopotriva!
13.10.2012, 12:04:15
Felicitari SUGESTIVE! Chiar ai cu ce sa te lauzi si ai facut ca prima intrare in concurs sa fie la inaltime! :D - bijouxdemonange
Nagual, multumesc mult! E o onoare sa te avem alaturi de noi!!!!
13.10.2012, 18:39:54
monica: este dementiala balanta ta!!! M-as echilibra si eu cu asa ceva :D - Jewelswithlove
Fara cuvinte!!!!E superb,Monica!
13.10.2012, 18:55:00 - MonicaIacovencoJewelry
multumesc fetelor! in mod sigur m-a inspirat balanta careia ii era destinat :)
15.10.2012, 12:34:33 - bijouxdemonange
Fetelor, va anunt ca in aceasta noapte voi reveni cu rezultatele!
15.10.2012, 16:37:35
Am facut calculele, mai trebuie doar sa le reverific si apoi sa "astern cuvintele pe hartie" :P - carla69
N-am terminat descrierea,doar inscrierea,fiind eu terminata o las pe alta zi
20.10.2012, 22:20:57
www.breslo.ro/Product/ColierAmurg-violet_731702 - bijouxdemonange
Foarte frumos Carla!
24.10.2012, 07:19:22
Fetelor, imi pare rau ca am disparut asa subit, am avut o urgenta in familie si nu mi-a stat gandul la nimic altceva, am plecat pe fuga... abia aseara m-am intors!
Azi revin cu premiile pentru votanti atat aici cat si pe facebook si demaram si zodia Scorpion :P si ceva noutati sper eu bune :P
Observ ca a inceput si concursul Toamna, mult spor si inspiratie va doresc!
Va pup, sper ca voi sunteti bine! - BohemianSin
and mine:
24.10.2012, 15:56:07
www.breslo.ro/Product/REZERVAT-Colier-Shallow-No-more_734459 - Laruca
Felicitari Sugestive, Carla si Bohemian pentru minunatiile voastre! Mie mi-au inseninat sufletul!
29.10.2012, 10:14:43
Incerc sa ma echilibrez psihic si fizic si o fac in stilul strutului, de aceea n-am mai trecut pe aici. Dar, mi-a fost dor de voi si mai ales de frumusetea de aici, Simt ca ma energizezaza si incep incetul cu incetul sa scot capul din "nisip".
Ei bine, Balanta e o zodie draga mie (poate pt. ca sunt Varsator) si asta mai ales pentru ca imi place sa fiu inconjurata de Balante. Femei sau barbati, toti au un punct comun: sociabilitatea cu S mare. Sunt cuceritori, frumosi, abili si extrem de comunicativi, daca nu prin vorbe, atunci prin fapte.
Balanta este psihologul innascut, este umarul pe care poti sa plangi ori de cate ori simti nevoia, este un mare iubitor de frumos, cu un simt fin al esteticului.
Totusi, Balanta nu este echilibrata, ci mai degraba echilibranta. Este mediatorul perfect al conflictelor, reusind sa "impace si capra si varza" si asta intr-un mod bland, total neagresiv, fara victime. Cu toate acestea, daca sapi adanc in sufletul unei Balante, vei avea surpriza sa nu gasesti echilibrul asteptat. Sunt capabile sa treaca de la o stare sufleteasca la alta, cu o viteza uimitoare. Acomodarea lor la medul exterior nu este lenta, ci zbuciumata, trecand prin extreme, balansand de o parte si alta, in jurul pozitiei de echilibru. Si cand in cele din urma se linistesc, apare un alt factor peturbator, luand-o de la capat. Extraordinar este ca duc toata aceasta lupta fara ca noi, ceilalti sa ne dam seama, lasandu-ne mereu impresia ca duc o viata roz, lipsita de probleme sau griji.
Datorita acestui zbucium interior permanent, balanta trebuie sa se energizeze folosind culoarea care da viata, putere, speranta: VERDELE in orice nuanta sau combinatie. Si pentru ca lumea sa poata beneficia de cel mai bun mediator posibil, cel mai cuceritor personaj, "lipsit de griji si probleme personale", gata tot timpul sa le rezolve pe ale altora, atunci Balanta se foloseste de culoarea cea mai dulce, imbietoare si sensibila posibila: ROZUL.
In general insa, fiind un mare iubitor de frumos, Balanta foloseste intreaga gama de culori dar atentie: intr-o armonie perfecta, nediscordanta, neagresiva. Combinatiile de nuante si culori trebuie sa fie cat mai naturale, blande, armonioase. - carla69
Multumesc Andra!Am o colega balanta,n-am vazut om mai calm vorbind la 2 telefoane odata si cu noi,incercand mereu sa le rezolve pe toate...si cine organizeaza tabara de la mare in fiecare an?Balanta,tot ea,desi la pensie cu o putere de munca si o calmitate rara.
29.10.2012, 10:57:25 - mielena
Pun si eu ceva in Balanta...desi am stat "in cumpana" daca se potriveste sau nu :)
29.10.2012, 19:36:23
www.breslo.ro/Product/Balanta-fructelor_738407 - bijouxdemonange
Yuhuu, ce frumos!!!
30.10.2012, 18:53:08
Rewvin mai tarliu cu mai multe cuvinte acum sunt pe fuga! Puup! - Jewelswithlove
Ce frumoase suuunt!!Eu mai am de lucru:))) si n-am idee daca reusesc sa termin in timp util ,dar nu-i nimic,important e sa termin.
30.10.2012, 19:24:17 - HappyAccesories
Setul meu:
31.10.2012, 22:01:59
www.breslo.ro/Product/Balanced-or-maybenot_740032
Sper sa va placa! - bijouxdemonange
Mie-mi place rau de tot!!!
31.10.2012, 23:20:40
Mai prelungim o saptamana ( pana pe 7 noiembrie) inscrierile :p Ne-am cam lenevit in ultima vreme observ :D Sau avem cu totii o gramada pe cap, caz in care as prefera leneveala, sincera sa fiu...
Ahh si puteti trimite inscrieri pentru scorprion fara probleme ;)
Voi updata primul post cu datele specifice zodiei (pietrele)
Succes! Va pup! - Jewelswithlove
Iu-huuuuuuuuuu!!!!!Ce bine,ce bine!!!
31.10.2012, 23:45:29 - GradinaSecreta
Multumim, Andra! Nu ne-am lenevit, la mine au venit toate deodata si pur si simplu simt ca nu-mi mai ajung 24 de ore pe zi. Ma resemnasem deja ca nu voi participa, desi aveam idei si mi-e foarte draga Balanta. Ma bucur de prelungire! Am sa incerc solutia ta cu laptisor de matca :).
01.11.2012, 09:22:03 - HappyAccesories
super :)) eu de 2 zile incerc sa fac poze setului si efectiv nu-mi ies :)))))) am adunat peste 300 de poze :))
01.11.2012, 09:25:40 - AtelierMikaela
Micutele premii promise, dupa plimbarea prin padure :)
06.11.2012, 23:03:26
www.breslo.ro/Product/Cercei--REZEVAT-lucrare-ZODIA-BALANTA_745407
www.breslo.ro/Product/Cercei--REZEVAT-client-votant-ZODIA-BALANTA_745413 - bijouxdemonange
Yuhuu, pai fetelor eu va astept astazi cu minunatiile voastre!
07.11.2012, 09:08:47
Spor la lucru astazi pe ultima suta!
Ale, sper sa gasesti pana la urma cateva poze pe plac, ar fi chiar pacat!
Mai ales ca ai muncit atata si la pzoe nud oar la creatie! uff, ce batai de cap mai avem noi cu pozatul ast!!
Nagual: cat de frumosi sunt cercelusii!! multumim mult!!! - Jewelswithlove
Eu acuma am ajuns acasa si mai am de facut o floare si apoi sa montez totul...O sa fac pozele asa cum o r sa iasa,ca sa ma incadrez si,cu voia Andrei,maine o sa fac altele.Din 7 zile cat a fost prelungirea,intr-o singura zi am reusit sa margelesc si eu:((
07.11.2012, 12:19:14 - GradinaSecreta
Si eu la fel, am facut sambata toata ziua un set, apoi nu stiu cand a zburat saptamana de prelungire. Azi dimineata am facut pozele, ca acum nu ne mai ajuta nici lumina daca la 5 apune soarele. In seara asta fac textul si postez ceea ce trebuia sa fie de fapt a doua creatie a mea ca nivel de complexitate. Dar e unica.
07.11.2012, 15:50:25 - bijouxdemonange
Pana maine, pana maine :p
07.11.2012, 17:54:57
Hai spor la treaba in aceasta seara ;)
Eu imi cer scuze fata de voi... cand vin problemele chiar vin toate odata... dupa ce a avut frate-miu o perioada de cateva luni fara venituri, a ramas mama iarasi fara job acum cateva saptamani, avand si ceva probleme de sanatate, azi am mai primit o veste proasta... va trebui sa ma mut in urmatoarele saptamani...si am de umblat o gramada plus impachetat si alte treburi...:( speram sa nu fie cazul chiar asa repede, dar se pare ca nu e cum vreau eu... :(
E posibil ca si premiile sa le rezum doar la cele sponsorizate de catre magazinele partenere... nu cred ca ma voi descurca sa mai sponsorizez si eu luna aceasta...
Imi pare sincer rau!
sa aveti o seara frumoasa! - Jewelswithlove
Andra,important e sa se rezolve cele importante,din viata de zi cu zi! Sa fii sanatoasa si sa treci cu bine peste toate!
07.11.2012, 20:36:42
Uite ca si eu trebuie sa-mi cer mii de scuze fiindca nu a iesit nimic cum vroiam si speram eu;adica setul iese frumos (daca nu m-oi lauda eu...),dar nu sunt in stare sa termin!Si,decat sa fac ceva la repezeala si pe urma sa stric,mai bine stau cuminte!Le doresc succes celor care au fost harnici si au reusita sa termine ce si-au propus. - GradinaSecreta
Andra, iti doresc rezolvare grabnica si usoara a tuturor problemelor! Si nu e nevoie sa te scuzi, stim toate cate faci tu in concursul asta. Mai degraba imi vine mie sa cer scuze pentru incapacitatea de a-mi duce la bun sfarsit proiectele legate de editia asta a concursului, care nu se bucura de participarea meritata.
08.11.2012, 08:14:34
Vin totusi cu o creatie mai modesta, nepretentioasa, insa lucrata cu mult drag si cu admiratie fata de Balante:
www.breslo.ro/Product/Colier-i-cercei-The-scales-of-life_746427. - bijouxdemonange
Multumesc frumos fetelor!
08.11.2012, 11:07:08
Modesta zici, Gaby?! Eu l-am vazut inainte de a intra aici si e minunat!!! Ai combinat foarte bine materialele atat de diferite! Bravo! - HappyAccesories
Asa apar problemele, multe si deodata...sper sa le rezolvi cat mai repede!
08.11.2012, 13:49:13
In seara asta mai am de facut o poza si gata sunt :D
>:D - Jewelswithlove
Exact asta e motivul pt care mi-am dorit sa particip la concurs:de dragul Andrei si a implicarii ei,dar,din milioane de motive,n-am mai reusit sa termin in timp util:(
08.11.2012, 17:49:26 - GradinaSecreta
Multumesc, Andra :)!
08.11.2012, 20:57:57 - bijouxdemonange
te cred, Silvia! Stai linistita! ;)
08.11.2012, 21:53:30
Imi pare rau ca sunt atat de putine inscrieri... :( - Agoia
Buna dimineata,
09.11.2012, 09:07:49
Andra, inscrierea mea ai primit-o? Nu am postat in magazin pentru ca il am inactiv, dar am trimis in data de 6 pe e-mail. - bijouxdemonange
Da Andreea, am primit!!
09.11.2012, 20:46:34
Avem asa:
Alexandra- happyaccesories - o lucrare
Gabriela- gabys- o lucrare
Andreea - agoia - o lucrare
Eugenia - bohemiansin - o lucrare
Monica- SUGESTIVE - o lucrare
Carla- carla69 - o lucrare
Mihaela - mielena - o lucrare - gemsgems
Facusem si eu un set si mi-a zis cineva ca vrea sa il cumpere si m-am incapatanat sa fac altul, ca sa fie si disponibil. Am facut altul. De doua ori n-am fost multumita de colier si l-am stricat si a treia oara n-am mai apucat sa-l fac ca a trebuit sa plec din tara. :P Si acum cand ma intorc din vacanta persoana care il voia pe primul si-a facut alte planuri cu banii... Sa-mi fie invatatura de minte. :(
12.11.2012, 13:18:58 - HappyAccesories
Pai ca sa fie disponibil dupa ce aparea vandut il introduceai din nou ca disponibil la produsele tale...ca sa nu te mai chinui :)
12.11.2012, 13:40:35 - gemsgems
Da, stiu ca nu era problema, mi-a zis si Andra ca nu e problema. :)) Dar asa sunt eu mai dusa... In mintea mea e aiurea sa ma inscriu la un concurs cu ceva vandut sau rezervat. :P Dar nu mai repet greseala. :D
12.11.2012, 14:18:34