Forum: Concursuri Provocari Breslase-zodia LEU - PERSONALITATI CELEBRE| CULOARE| CALITATI SI DEFECTE| IDEOGRAMA| VERBUL CARACTERISTIC
- bijouxdemonange
____________________TEMA: ZODIA LEU - PERSONALITATI CELEBRE, CALITATI SI DEFECTE, CULOARE, IDEOGRAMA, VERB CARACTERISTIC
24.07.2012, 06:23:56
Ieri, 23 iulie, a fost prima zi din zodia Leu, de aceea lansam un nou concurs dedicat acestei zodii, in care ne vom ocupa de 5 aspecte:
1. Personalitati Celebre ale zodiei Leu
2. Culoarea/culorile specifice zodiei Leu
3. Calitati si defecte ale zodiei Leu sau "Cum devine o calitate, un defect si viceversa"
4. Ideograma zodiei Leu - reprezentarea grafica
5. Verbul caracteristic - fiecare zodie are un verb predominant, ca un motto ce o conduce
____________________CATEGORII:
In concurs se accepta lucrari din urmatoarele 3 categorii:
1. Bijuterii - De preferat cel putin colier sau bratara. Se accepta si alte piese, in locul acestora, doar daca prezinta un nivel de dificultate mai ridicat, sau daca sunt in set (spre exemplu cercei, inel, pandantiv ; sau cercei, inel, brosa)
2. Accesorii/gadget-uri (brelocuri, amulete, huse telefon sau ochelari, breloc geanta, portofele, curele, gentute, oglinjoare etc)- mici lucrusoare ce sunt destinate a fi purtate in permanenta .
3. Decoratiuni pt. locuinta (copacei, tablouri, suporturi diverse, cutii bijuterii, lampi, lumanari, etc)- lucrusoare mai mici sau mai mari destinate nu doar a proteja nativul zodiei, dar si a infrumuseta caminul acestuia.
____________________PERIOADA DE DESFASURARE:
PANA PE 7 SEPTEMBRIE AM PRELUNGIT INSCRIERILE*, camt oata lumea e prin vacante acum, asadar toate datele au fost decalate corespunzator!!!
23 iulie- 16 septembrie 2012
* lucrarile pot fi inscrise intre 24 iulie - 7 septembrie2012 (+ 1-2 zile )
* validarea lucrarilor se va face pe parcursul inscrierilor
* evaluarea lucrarilor de catre juriu se va face in perioada 11-15 septembrie2012
* votare publica 11-14 septembrie 2012
* expozitie lucrari in magazin virtual: incepand cu prima inscriere in concurs
* anuntarea castigatorilor si decernarea premiilor: 16 septembrie 2012
____________________PARTICIPARE:
* La acest concurs poate participa orice persoana ce are magazin deschis pe Breslo inainte de 18 august 2012
* Participarea se face pe persoana, iar nu pe magazin (deci, chiar daca aveti mai multe magazine, doar cu unul singur va puteti inscrie)
* este permisa inscrierea a maxim 3 (trei) lucrari pentru fiecare categorie, pe teme diferite dintre cele 3 (trei) teme propuse, astfel incat un participant sa insumeze maxim 9 (noua) lucrari inscrise in concurs.
* lucrarea trebuie sa fie realizata manual si originala; atat lucrarea cat si fotografiile trebuie sa va apartina de drept.
* La acest concurs nu pot participa: organizatorii, moderatorii, sponsorii si membrii juriului.
____________________INSCRIERE:
* Inscrierile se vor realiza prin email, la adresa [email protected], avand ca subiect “Leu *categoria vizata*”
* fotografiile vor fi atasate mail-ului
* corpul mail-ului va curpinde urmatoarele informatii (in mod obligatoriu):
* numele, prenumele autorului (sau a autorilor, dupa caz);
* numele si link catre magazinul participant;
* categoria la care se inscrie lucrarea;
* descrierea lucrarii: numele si pretul lucrarii; materialele si tehnicile utilizate; elementele ce compun lucrarea, dimensiuni; descrierea in cateva cuvinte a compozitiei si a motivului alegerii pietrelor, culorilor, formelor.
*detalii privind disponibilitatea lucrarii, pretul de vanzare, livrarea si plata.
* Odata cu trimiterea mail-ului de inscriere, sunteti de acord ca lucrarea, pe perioada concursului, sa apara exclusiv in magazinul Provocari Breslase (de unde poate fi comandata, ca orice alta lucrare) si pe pagina de facebook.
* Nota1: datele personale sunt confidentiale si vor fi utilizate strict in cadrul concursului si a intermedierii eventualei vanzari si conform cu legile in vigoare;
** Nota 2: Atentie la completarea tuturor cerintelor! Toate sunt obligatorii!
____________________CERINTE LUCRARI:
* lucrarea trebuie sa cuprinda cel putin 2 pietre din cele specifice zodiei; pietrele este de preferat a fi veritabile, nu imitatii, pentru a avea efectul scontat;
Daca pretul sau autenticitatea unor pietre este problema, atunci poate este mai bine sa va axati pe ceea ce va permiteti sau cunoasteti! Puteti oricand intreba despre pietre si surse ale acestora, si in masura in care putem, va ajutam!
Lista 1: Diamant sau Cristal de stanca, Smarald, Rubin (Peridot -Olivina, Granat, Agat, Piatra Soarelui, Onix)
Lista 2: -Agat Ellensburg (albastru) -Agat Lacul Superior -Chrysoberil -Cinabru -CITRIN -Cristal de Stanca -Danburit -Diamant -Granat simplu -Jasp Heliodor -Jasp ilustrat (pictat) -Jasp simplu -Jasp Pana Regala -Kunzit -Labradorit (Spectrolit) -Onix -Ochi de Tigru -Peridot (Chrysolit, Olivina) -Safir Verde, Galben, -Piatra soarelui (Oligoclaz) -Turmalina Galbena (Peridot de Ceylon) -Zircon -Lava
* In cazul in care folositi imitatii (cunoscute, uzuale) ale unor pietre semipretioase din aceasta lista, nu veti fi descalificati. Este de preferat sa fie pietrele veritabile insa pentru a avea efectul de talisman.
* De asemeni, la evaluare juriul va tine cont de folosirea materialelor cat mai cu succes. Inca un motiv pentru care este de preferat ca pietrele sa fie veritabile.
* In plus, la final, Presedintele juriului va acorda puncte in plus celor ce au utilizat doar pietre semipretioase veritabile (dintre cele specifice zodiei, obligatorii)
* Temele propuse:
____1. Personalitati Celebre din zodia Leu lucrarea trebuie inspirata de o personalitate celebra nascuta sub semnul zodiei LEu si indicata legatura cu aceasta, motivul alegereii
____2. Culoarea/culorile specifice zodiei LEu - dupa cum bine stiti, fiecare zodie are o anumita culoare sau o gama de culori specifica, culori ce atrag in mod deosebit nativul Leu sau ii sunt recomandate, potrivindu-se cu caracteristicile acestei zodii.
____3. Calitati si defecte ale zodiei Leu sau "Cum devine o calitate, un defect si viceversa" - zodia Leu, ca orice zodie de altfel, are atat caracteristici pozitive, cat si negative. De multe ori, acestea isi pot inversa rolul, mai ales cand sunt duse la extrem, respectiv folosite pentru bine. Va propunem sa scoateti in evidenta aceste defecte si/sau calitati, regasite in persoane ce le cunoasteti personal sau personalitati celebre (fiecare zodie are atat nativi cu caracteristici preponderent pozitive, cat si negative; genii dar si mari ratati, exemple ale societatii dar si oameni diabolici), sau doar scoase in evidenta la modul abstract.
____4. Ideograma zodiei Leu - reprezentarea grafica a zodiei Leu
____5 Verbul Caracteristic - va propunem sa evidentiati prin lucrarile voastre verbul caracteristic al acestei zodii, prin forme, culori, personalitati, simbolistica, poveste, context, etc.
**** fiecare lucrare va avea o tema principala, LA ALEGERE, dar puteti sa exprimati si celelalte teme in acea lucrare, lucru care va va aduce puncte in plus la rezultatele jurizarii, conform celor explicate mai jos!
****mai multe lucrari inscrise la o categorie, inseamna mai multe teme abordate. Astfel daca alegeti sa inscrieti 2-3 lucrari la o categorie, ele vor trebui sa curpinda mai multe teme, dintre cele propuse. Nu este permisa abordarea a unei singure teme la toate lucrarile inscrise intr-o categorie, decat daca este suplimentata si cu cel putin o alta tema din cele propuse. (de exemplu nu puteti merge doar pe Culoare pentru lucrari inscrise la categoria Bijuterii)
* lucrarea, la orice categorie, si orice tema va necesita un anumit grad de dificultate, fiind totusi un concurs de creatie;
* lucrarea trebuie sa fie noua, realizata dupa 24 iulie 2012 - special pentru acest concurs.
* lucrarea trebuie sa fie originala si personala, creata de persoana care o inscrie in concurs;
* lucrarea poate fi realizata in orice tehnica si folosind ORICE TIP DE MATERIALE doriti, si adresandu-va nisei dumneavoastra si folosindu-va de creativitate dupa plac! ATENTIE LA FOLOSIREA PIETRELOR SPECIFICE ZODIEI: acestea trebuie sa fie naturale, pentru a avea efectul scontat!
* lucrarea nu va fi publicata intr-un alt spatiu virtual (magazin, blog, facebook, etc). Pe perioada concursului va aparea exclusiv in magazinul Provocari Breslase!
* lucrarea trebuie sa aiba o descriere ce va cuprinde: nume lucrare, elementele ce compun lucrarea, dimensiuni, tehnici si materiale folosite; descrierea in cateva cuvinte a compozitiei si a motivului alegerii; detalii privind disponibilitatea si livrarea (metoda de plata, taxa postala, etc)
____________________FOTOGRAFIE:
* fotografiile trebuie sa fie in format jpg, maxim 1 Mb, realizate dupa cum doriti! Va sugerez totusi sa acordati o atentie sporita acestui aspect, intrucat este criteriu de jurizare si in plus, o fotografie intunecata, incetosata, in fga realizata va face dificila observarea lucrarii, ceea ce va duce la un punctaj mai scazut si la celelalte criterii de jurizare!!
* fotografiile trebuie sa fie anonime: nesemnate in nici un fel (cu sigla, numele magazinului sau autorului), nedatate, iar numele fotografieii nu trebuie sa contina cuvinte ce pot sugera autorul si/sau magazinul;
* fotografiile trimise vor fi in numar de 4 (nici mai mult nici mai putin); veti specifica dumneavoastra care este imaginea principala, in caz contrar va fi aleasa aleator.
____________________VALIDARE:
* validarea va fi realizata in functie de criteriile prezentate in rubricile:
_ inscriere
_ participare
_ categorii
_ cerinte lucrari
_ fotografie
* in cazul in care cerintele nu sunt urmate in totalitate, lucrarile VOR fi descalificate, nefiind prezentate juriului spre evaluare sau publicului spre votare;
____________________EVALUARE:
* evaluarea va fi realizata de catre juriu, pe baza fotografiilor si a descrierilor, cu ajutorul unor formulare;
* evaluarea va fi realizata in mod anonim, juriul nu va avea acces la datele de identificare ale autorilor;
* fiecare membru al juriului va evalua lucrarile in functie de (*criteriile pot fi exprimate diferit sau completate, acestea fiind cele de baza):
_ compozitie, originalitate;
_ culoare, forma,proportii
_ utilizarea materialelor si a tehnicilor;
_ prezentare : fotografie si descriere;
_ impresie generala.
* Pentru fiecare aspect al evaluarii se va acorda un numar de puncte (intre 1 si 5); pe baza totalului punctelor acordate de fiecare jurat pentru cele 5 aspecte ale evaluarii fiecarei lucrari, se vor face departajarile pe categorii si se vor afla castigatorii.
* Dupa deliberarea juriului, toate lucrarile vor fi supuse votului public (in format uzual, pe forum).
* Tot dupa deliberarea juriului, lucrarilor ce contin teme secundare abordate in lucrare, vor primi din partea Presedintelui Juriului, cate 5 puncte pentru fiecare tema in plus abordata (De exemplu la categoria bijuterii , pentru piesa avand ca tema principala “Personalitati celebre” ,se vor acorda 5 puncte daca este abordata si tema culorilor specifice si 5 puncte daca este abordata si tema calitatilor/defectelor), pentru un total de maxim 20 puncte ce vor fi adaugate la totalul de puncte obtinut de lucrarea respectiva din partea juriului.
* Lucrarile ce contin doar pietre semipretioase veritabile (dintre cele specifice zodiei Leu obligatorii) vor primi inca 15 puncte din partea Presedintelui Juriului, ce vor fi adaugate la totalul de puncte obtinut de lucrarea respectiva.
* Presedintele juriului nu va participa la evaluarea lucrarilor prin formular, ci va efectua doar evaluarile suplimentare.
____________________PREMII:
Premiile constau in vouchere de cumparaturi in magazinele partenere
Atat valoarea premiilor cat si magazinele partenere vor fi anuntate pe parcurs.
____________________EXPOZITIE:
* toate lucrarile validate vor fi expuse intr-un magazin special creat pentru acest concurs, cu preturile de vanzare comunicate; acestea vor fi expuse la scurt timp dupa expunere (dupa validare);
* la finalul concursului, lucrarile castigatoare vor avea specificat acest lucru;
* dupa terminarea perioadei de votare, toate lucrarile vor avea in descriere numele autorului si link catre magazin;
* scopul expozitiei este acela al vanzarii lucrarilor; lucrarile este de preferat a fi disponibile! In caz contrar , va trebui anuntat acest lucru din timp, pentru a fi specificat acest lucru in magazin in timp util!
____________________NOTA:
Prezentul regulament poate fi supus modificarii prin adaugire, sustragere sau corectare, orice modificare - ce nu tine de greseli gramaticale sau de scriere- fiind anuntata.
____________________MEMBRII JURIULUI:
Presedinte juriu - organizator
Vice- presedinte juriu: Raluca Minut
Juriul va fi anuntat in forma completa pe parcursul concursului pana inainte de votare; acesta poate fi format din moderatorii categoriilor; sponsori; castigatorii premiilor editiilor anterioare ; artizani; alte persoane competente in domeniu.
____________________MAGAZINE PARTENERE:
Lista este deschisa si va fi completata pe parcursul concursului
1. Adalee: www.breslo.ro/Shop/Adalee2
2. IzvorulDePerle: www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle
3.Geodecor: www.breslo.ro/Profile/geodecor
4. Breslo: www.breslo.ro
5. hobby.shop: www.breslo.ro/Profile/hobby.shop
6. bijouxdemonange: www.breslo.ro/Profile/bijouxdemonange
7. ARTLUBIJU: www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU
8. Goodchoice: www.breslo.ro/Shop/goodchoice
9. www.breslo.ro/Profile/ZOXY
____________________ORGANIZATOR SI MODERATORI:
Andra Marasteanu (Bijouxdemonange: www.breslo.ro/Profile/bijouxdemonange)
Raluca Minut (laruca: breslo.ro/shop/laruca)
____________________LINKURI SI DATE IMPORTANTE
Magazin Provocari Breslase: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/ProvocariBreslase
Informatii zodii: www.acvaria.com/astro-zodia_leu.php?p=astrologie
Adresa email: [email protected]
24.07.2012, 10:20:26 - Laruca
Iata ca parasind ce-i drept, cu regrete zodia printeselor, am ajuns la regina zodiacului:LEUL....sau leoaica, cum doriti.
24.07.2012, 10:46:49
Si ca sa dam Cezarului ce este a Cezarului, s-a cam terminat cu delicatetea si culorile diafane si trecem brusc intr-o lume regala, luxoasa, vie si stralucitoare. Argintul face loc aurului, iar cuvantul de ordine este: FOCUL. Leul este insasi focul irezistibil de atragator, caruia nu-i poti rezista orice ai face, dar periculos de arzator daca te apropii prea mult si .....calci gresit.
Culorile leului sunt cele ale soarelui arzator in luna lui august, sunt cele ale focului purificator, sunt vii si puternice, sunt pline de FORTA, ENERGIE si PUTERE, asa cum este si Leul.
Leul este un luptator inascut dar care nu lupta de dragul luptei, ci numai ca sa castige. Asa ca, laurii sunt deja adjudecati iar aurul este singurul care i se potriveste......
Daca ati fost ametiti de sensibilitatea si nobletea pura exprimata in gala lucrarilor pt. RAC, acum pregatiti-va pentru covorul rosu. Lucrarile ce vor urma va vor lasa muti de uimire pentru ca Leul merita si nu accepta decat ce e mai bun, mai stralucitor, mai .....regal. - soso07
Cat de bine cunosc pe pielea mea acest lucru :) De la sensibilitatea baietelului meu rac trec la zbuciumul nebun al fetei ce va implini luna aceasta (pe 27) - 13 ani (supranumita de mica "bebelusul atomic" :)
24.07.2012, 11:15:41
Cand am intrebat-o ce personalitate i-ar placea sa ilustrez intr-o creatie mi-a spus, bineinteles ... ca pe ea :))) - gemsgems
Din pacate nu am reusit sa termin nimic pentru Rac. :( Poate Leutul e mai cu noroc, mai ales ca am si o sora in Leu. :D
24.07.2012, 11:24:00 - Laruca
La multi ani, Soso! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi, si printul si regina ta.
24.07.2012, 12:08:57
Bineinteles ca pe ea. Raspuns corect. Sa nu o dezamagesti! Abia astept sa vad ce va iesi!
Spor la lucru, tuturor! - soso07
Multumesc, la fel si tie !!! O sa incerc sa dau tot ce-i mai bun :)))
24.07.2012, 12:22:24 - Agoia
Si ca sa adunam mai multe informatii utile am cautat si personalitati ale acestei zodii: Napoleon, cu siguranta un leu, Fidel Castro, Neil Armstrong, Bill Clinton, Arnold Schearzenegger, Madonna, Jennifer Lopez, Mihaela Radulescu, Antonio Banderas...cu siguranta gasiti si voi alti lideri, alt oameni puternici.
24.07.2012, 14:40:34
Defecte? la un astfel de lider apar si defecte: aroganta, egocentrism, sominare, laudarosenie, snobism, grandomanie, dar pot sa treaca si in cealalta extrema spre credulitate, naivitate, lene :).
Dar sa nu uitam de calitati: stralucire (la asa culori, normal), vointa, incredere, siguranta, autoritate, putere, glorie, curaj, ambitie, expresivitate, inteligenta, dar nu va speriati sunt si alte calitati pe care le pot avea cum ar fi: dragoste, sinceritate, loialitate, caldura, bunatate
Verbul caracteristic? Soso cred ca tu stii ecl mai bine : "Vreau"
Pietre caracteristice sunt multe, dar talismanele lor sunt: Jad, Peridot, Onix, Chihlimbar, cu toate acestea sunt recomandate pietre galbene, aurii, portocalii, cu ape de curcubeu
Sursa acvaria com - bijouxdemonange
Multumesc Raluca si Andreea pentru pretioasele informatii!!
24.07.2012, 23:26:24
Si eu am un leu in familie, fratele meu si-l sarbatoresc maine!
I se potrivesc ca o manusa descrierile hihihi Este foarte exigent si atent cu sine insusi :D si nu mai continui :)))
In nopatea asta ii voi pregati ceva dragut, sa aiba pe cand se trezeste dimineata :P Eu oricum ma culc psre dimineata, ca am de invatat :D - soso07
Da, chiar ca stiu foarte bine :) Cand vine si se pisiceste pe langa mine si imi spune "mami, ce te iubesc eu pe tine", o intreb direct : "ce vrei"? :)))
25.07.2012, 09:48:04 - soso07
Si as mai adauga ceva : ii place sa fie LIDER. Chiar ma intreba o mamica a unei colege de scoala ce face Alexandra pentru ca fata ei este topita dupa ea. Nu stiu cum ii hipnotizeaza :) La inceputul anului scolar (trecut) diriginta i-a intrebat pe copii pe cine ar vrea sa aibe ca sef (nu stiu exact la ce anume) si toti au raspuns in cor : pe Alexandra :)))
25.07.2012, 09:53:43 - carmenn
sa-ti traiasca Alexandra,Sorina, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata....si fiica mea este tot o Alexandra si cand avea vreo 3 ani spunea ca vrea sa se faca ,,Darclee" ,incepea atunci celebrul Festival Darclee de la Braila...si uite ca peste ani a ajuns sa faca muzica...
25.07.2012, 13:39:10 - bijouxdemonange
Sorina :))))
25.07.2012, 23:46:39
Ceva asemanator eraam eu cu mama.
Numai ca eu nu ma pisiceam si nu ii spuneam nimic, in schimb brusc apaream pe langa ea si stateam pe-acolo, imi faceamd e lucru. Si mama... " Hai, zi ce vrei!" :)))
Si eu "AA, nu, nimic!" Trebuia sa insiste :)))
P.S. Va invit la o prajitura cu mure si un tort-salata de fructe ;) - Laruca
Iami....ce revigorant! Multumim, Andra!
26.07.2012, 10:04:18
Doamne, Carmen sper ca nu se potriveste intotdeuna!
Fetita mea isi dorea, pe la vreo 2-3 ani, sa se faca "dotorita". A fost o perioada mai grea pt. ca era cam bolnavioara si ii picase cu tronc, doctorul nostru de familie. Pana aici, nimic rau. Dar, nu s-a oprit aici.
A trecut apoi, la.....balerina. Asta e scuzabil....ce fetita nu a vrut sa fie balerina?
Iar acum, la 4 ani, tineti-va bine......vrea sa se faca muschetar. Na!
De ce? Pentru ca fratele ei o sacaie si-i tot spune ca fetele nu pot fi muschetari. E ceva exclusiv pentru barbati. Iar ea, incurajata ce-i drept de un desen animat cu "muschetarite" vrea sa-i arate ca ea poate fi muschetar.....daca vrea. - Laruca
Trecand, la subiectul forumului, totusi.
26.07.2012, 10:15:14
Si fratele meu este Leu. Si desi ii cunosc bine si defectele, e un tip cu totul deosebit. E de admirat dar greu de suportat. Hi! Hi!
In schimb, imi plac mult leoaicele. Cu ele se schimba un pic situatia. La femei, defectele zodiei Leu tind catre zero. Aroganta, lenea, naivitatea se etompeaza simtitor si fac loc, unei femei care stie ce vrea si il obtine cam intotdeauna. Nu accepta esecul in viata lor. Sunt mai mult decat leaderi inascuti, sunt castigatorii. - Jewelswithlove
Clubul celor cu frati "lei" se mareste...Si eu am!Si,vorba Ralucai,e greu de suportat!Extrem de greu!La el se potriveste manusa o vorba din batrani:"Gura bate...partea dorsala" Desi e extrem de bun la suflet si ti-ar da si camasa de pe el,e atat de rau de gura ca nu-ti mai trebuie camasa lui,ba i-o dai si pe-a ta,numai sa taca:))))E tipul de om coleric prin excelenta,ia foc din orice;e drept ca se calmeaza repede,dar urmele de la focul lui iti raman muuult timp...E un meserias de nota 10,profesionist si exigent,dar sa lucrezi alaturi de el e echivalent cu un bilet de trimitere la sectia de psihiatrie a oricarui spital:nimic din ce face altul nu e bine,nu e corect,si striga la tine,si te cearta,si te aduce in pragul disperarii...Dar,sunt ai nostri si-i iubim asa cum sunt!
26.07.2012, 10:58:10 - carla69
Mamaaa,si sotul meu este leu,imi da lectii de incredere in sine.Se admira in oglinda si spune:"Ce barbat bine sunt",daca ii spun sa-si schimbe pantalonii ca s-au murdarit:"Oricum sunt bine EU!!!!"Claxoane pe drum ca trece EL,cunosc zodia foarte bine si tot asa de bine nu-l bag in seama.Ma uit si eu ce pietre am,parca mi-as folosi labradoritul daca bine am citit,a si granatul
26.07.2012, 11:45:45 - soso07
Mama mea (sagetator) imi spune mie (berbec) sa stau eu cu gura pe Alexandra (leu) din diverse motive ... unul ar fi ordinea in camera ei. Sa vedeti discutie intre noi doua (eu si Alexandra) ... o intrebam de la serviciu daca si-a facut ordine (daca mai arata camera ei ca si cum ar fi pus lucrurile intr-o sticlade sampanie, ar fi agitat-o si i-ar fi scos dopul) si ea imi raspunde : pai nu-ti place tie sa nu faca zgomot atunci cand desfac dopul ? Sau la alte lucruri, in alte situatii imi zice ... detalii, detalii. Asa ca nu stiu daca este lene sau sunt doar lucruri minore pe care nu le baga in seama :)))
26.07.2012, 11:56:26
La mine era altfel, daca faceam vreo boacana cand eram mica faceam ordine in toata casa si mama ma intreba cand venea de la serviciu : ce prostie ai facut ? :))) - andysim2005
Uaaauu, ce de comentarii pe tema ! Parca la nicio zodie n-au fost asa de indelung dezbatute calitatile, dar mai ales defectele ! Bine ati venit in clubul leilor ! Eu chiar sunt unul dintre ei (mai bine zis una dintre ele!) . Desigur, leul este coleric si furtunos, gelos si voluntar, dar si generos, si extrem de loial, si sentimental..... Aaaaa, si apropos de oglinda (reala sau imaginara), pentru mine e doar un alt moment in care mai vad ceva ce ma nemultumeste la mine. LA MULTI ANI LEILOR ! Roooaar !
26.07.2012, 12:53:03 - soso07
Mi se pare si corect sa vorbim despre lei, nu sunt ei regii animalelor ? :)))
26.07.2012, 14:26:58 - Kalimera
soso, cred ca fetele noastre sunt rude:)) si a mea are aceeasi tactica pisicoasa, si de la mine vine acelasi "hai, zi ce vrei" :)))
26.07.2012, 14:43:57 - Jewelswithlove
Adica...ei sunt regii si noi animalele???:)))
26.07.2012, 15:00:46 - bijouxdemonange
:)))))
26.07.2012, 15:27:02
Vaaai, ce de-a frati LEi pe-aici... Sunt de acord cu voi :D:D:D E o mandrie de baiat/barbat, dar asa greu de suportat :))) Eu m-am obisnuit cu el.... acum... si am invatat sa nu-l mai bag in seama...stiu ca e raud e gura, dar are sufletul mare :P
Oricum, pe langa defectele multe care ies in evidenta, sunt si care pot fi considerate si/sau transformate cu usurinta in calitati... De exemplu, snobismul si exigenta ii dau un gust extrem de rafinat pentru orice! Ceea ce e de admirat!! De la haine, accesorii, mancare, vin, pana la filme, carti, si absolut orice... Si eu il admir pentru asta! E foarte atent cu el si are pretentii sid e la cei din jur sa fie la fel :P
si lista poate continua, asta mi-a venit in minte acum, o faza recenta fiind cand a mers la nunta unor amici si atata s-a agitat pt felul in care arata de nu-mi venea mie sa cred: mai ceva ca o mireasa!! Sa se potriveasca totul in cele mai mici detalii!!! Culori, linii, forme... Offf :))) Daaar, ce sa mai, a aratat extrem de bine, si sunt convinsa: cel mai bine !!! Atat i-am zis doar sa nu intreaca mireasa :)))))
In alta ordine de idei,
La multi ani, Simona!!!
Ce bine ca avem si leoaice printre noi! Intr-adevar, leoaicele pe care le-am cunoscut sunt foarte puternice si ce-si pun in cap reusesc!!!
Si cum sa nu vorbim despre ei cand... avem ce sa vorbim despre lei... unde mai pui, ca nici nu se supara daca vorbim despre ei si sunt in centrul atentiei?!?! - soso07
Silvia, tu ai scapat, ca gemenii nu sunt "animale" :))) Eu ziceam de berbeci, tauri ... si altele :)
26.07.2012, 19:54:35
Un lucru e sigur ... nu pot trece neobservati ! - andysim2005
Da, desigur ........... :)
27.07.2012, 10:04:50 - Laruca
La multi ani, Simona!
27.07.2012, 10:26:38
La multi ani, tuturor Leilor!
Chiar ma gandeam, oare sa nu fie nici un Leu printre breslasi? Oare ei sa fie cei care se bucura de creatiile altora? Sa nu incerce ei, chiar si pe aceasta platforma, sa depseasca canoanele si sa se impuna?
Iata, ca m-am grabit si am gresit......si primul Leu a si sosit.
Doamne, vorbesc in rime. Probabil ca sa...... impresionez Leii.
Asa este, zodia aceasta este mult disputata si mai ales pentru defecte. Personal, nu as vrea sa punem accentul pe ele. De ce? Pentru ca desi ne place sa radem de vanitatea si narcisismul Leilor, trebuie sa recunoastem ca toti avem defecte. Cele ale leilor sunt doar mai evidente si oarecum unice in zodiac.
Dar, eu ma intreb acum: Daca sunt enervanti de pretentiosi, increzuti si atotstiutori, noi ceilalti de ce ne simtim atat de atrasi de ei? Ce cautam pe langa ei, facandu-le curte si incercand sa le intram in gratii? Ne atrag ca un magnet si asta ne place. Ni se impun ca si leaderi si asta ne convine de minune, ne scapa pe noi de o grija....Pentru ca nu e usor sa fii Leader. Sa fii mereu in centrul atentiei si sa ai grija sa nu dezamagesti, sa nu gresesti, sa nu-ti pierzi puterea de seductie......Asta nu e ceva de invidiat.
Asa ca, haideti sa-i admiram in loc sa-i criticam si mai ales sa ne bucuram de prezenta lor coplesitoare si mai ales indispensabila. O lume fara Lei, ar fi mohorata si cenusie, fara pic de stralucire. - andysim2005
Multumesc pentru urari doamnelor si va doresc tot binele din lume ! La multi ani si voua si sa fiti sanatoase, iubite si fericite (cu scuzele de rigoare ca n-am spus la multi ani fiecareia in parte, la timpul cuvenit!). Ei bine, imi insusesc toate criticile si va impartasesc un mic secret: nevoia de iubire a leilor e mai mare, de aici toate mofturile lor. A trai fara iubire este pentru un leu pedeapsa suprema. Asadar iubiti-ne si iertati-ne ! Pana la urma, vorba lui Laruca, suntem toti supusi greselii, avem toti defecte. Sorina, eu am acasa o adevarata gradina: berbec, taur, fecioara, balanta, rac, gemeni si toti au ceva ce ma face sa-i iubesc nespus.
27.07.2012, 12:27:29 - bijouxdemonange
Daaa, de acord intrutotul!!! Chiar au nevoie mare de iubire, eu ma uit la fratele meu...de mic a fost asa...si eu sunt sensibila si am nevoie de afectiune si 9iubire, dar el mult mai mult decat mine!!
27.07.2012, 16:42:18
Si daa, combinatia de calitati este unica in zodiac si extrem de usor de recunoscut daaar sunt intr-adevar de admirat!! Eu una cel putin dupa fratele meu sunt innebunita!! D=Il admir mult si il apreciez, cu tot cu defecte si tot pentru ca fara ele nu ar mai fi el, nu ar mai fi personalitatea intereaga, nu ar mai fi admiratia la fel, nu ar mai fi impozanta si stralucirea!!!
Sii, cand imi face un compliment il apreciez cu atat mai mult stiind ca este foarte pretentios!! Sau cand fac ceva ce ii place si ii observ reactia!!! Si stiu ca ma pot baza pe el pentru aprecierea calitatii oricaror lucruri! Un film bun, o carte buna, o idee buna, combinatiid e culori, de imbracaminte, accesorii (inclusiv cele feminine( mancaruri si vinuri fine, etc .
Nu e superficial in absolut nimic si este atent la absolut tot ce se itnampla in jur, nu ramane niciodata indiferent si nu poate fi corupt! Stie ce-i bine pentru el si face in asa fel incat calea sa-i fie buna si sa ajunga acolo unde isi doreste!
Deci, numaid e admirat.
Pentru ca orice defect poate fi transformat in calitate pus in contextul potrivit si in slujba lucrurilor bune!
Si lei,d e fapt leoaice printre noi... o mai avem pe Eugenia (bohemiansin) ceea ce nu e surprinzator deloc! Personalitatea este evidenta prin chiar lucrarile sale :P
P.S. Sunt foarte bucuroasa astazi!!! Am luat 10 si am scapat de examene pana in octombrie :P:D
De-acum ma pot gandi linistita numai la vacanta :))) - carla69
Felicitari Andra si bine ai revenit!Astept cu nerabdare rezultatele de la zodia rac;stiu ca mai am de asteptat ,dar daca ai venit poate ne mai dai pulsul din cand in cand si va fi si votare publica,pe langa juriu,nu?
27.07.2012, 17:01:36 - gemsgems
Felicitari, Andra! :D
27.07.2012, 18:51:24
Astazi, faceam ceva sa-mi treaca timpul si mi-a venit o idee pentru Leut. :D De data asta chiar nu mai apar pe ultima suta (si nici nu mai lipsesc), zau! :D - carla69
Abia astept sa vad ce idee ti-a venit,sigur ma vei surprinde asa cum m-am obisnuit sau nu m-am obisnuit deja.eu inca stau....de fapt nu stau,scriu la lucrarea de grad
27.07.2012, 19:05:59 - soso07
Felicitari, Andra !!! Si o vacanta asa cum ti-o doresti :)
27.07.2012, 19:21:49 - bijouxdemonange
Multumesc frumos fetelor!!!
27.07.2012, 22:52:10
Sunt cam buimaca de somn, am dormit vreo 2 ore in seara asta si abia astept sa dorm iarasi, am de recuperat un pic :P Macar a fost cu folos :P
Carla sa stii ca lucrurile stau foarte bine pana acum!
Din ce am observat (chiar inca dinainte de evaluare) lucrarile sunt superbe, majoritatea se muleaza perfect pe nativa Rac dar si calitatea si frumusetea se ridica la cote inalte!! Se pare ca e din ce in ce mai greu ceea ce e bine, pe de-o parte :P
Acum pornesc si topicul de votare!
Iar luni seara vom avea castigatorii :P - HappyAccesories
felicitari pentru examene!!! :)
27.07.2012, 23:36:40 - bijouxdemonange
Multumesc frumos!!!
28.07.2012, 00:46:52
Am primit si ultimele evaluari! Maine reverific sa fie totul in regula si deci, luni seara avem castigatorii fara nici un dubiu :P - bijouxdemonange
:)
29.07.2012, 16:19:19 - andysim2005
Felicitari Andra, nici nu ma gandeam sa iei o alta nota.... si vacanta placuta !
30.07.2012, 11:06:40 - bijouxdemonange
Multumesc frumos, Simona!
30.07.2012, 14:43:56
Eu tot aveam emotii :D
Si vacanta uff abia astept!! Acum sunt in pregatiri intense :))) - mirelamohjazi
Cand "pisica" nu-i acasa, unii stau noaptea la calculator... Si pisica e din ordinul felinelor ! Ha, ha! Am citit din cerinte, am dat fuga la cutiile cu "jucarii" si am gasit
02.08.2012, 00:33:36
cateva , chestiute din care sper sa iasa un "leu". Ma tenteaza zodia, mama este
leoaica, o femeie puternica si desteapta, o enciclopedie portabila sau la purtator!
Primul ei serviciu a fost bibliotecara la Universitate si-a "devorat" tot ce-i trecea prin maini .Sper sa reusesc sa realizez ceva din zodia aceasta sa pot participa la concurs! Spor si sanatate tuturor ! - MonicaIacovencoJewelry
aoleu, fetelor, eu am soacra leu! va dati seama ce-i pe capul meu? :))
03.08.2012, 16:38:52 - bijouxdemonange
Mirela, si eu sper!!! Cu atat mai mult cu cat ai o leoaica in familie si atat de aproape! Succes!
03.08.2012, 23:47:21
Monica, poate fi numai de bine sper eu :D - bijouxdemonange
Fetelor, eu tot in germania sunt. M-am impiedicat pe-aici si sper ca weekendul asta sa merg pe undeva , poate la Paris :P De-asta am si ramas, sper sa nu-mi strice nimic visul :P Eu sunt increzatoare ca se rezolva toate astazi :D
17.08.2012, 10:50:21
Partea proasta este ca eu de marti incepand nu mai am net... Uhh sa nu ne mai plangem noi de net ca aici chiar e varza...si sa vina sa-l repare, sa-i faca ceva, se intampla in saptamani intregi... asa ca... noi stam bine :D
acum sunt la Alin la munca, dar am accesul la mail blocat... uff si nu pot vedea...
Sper ca nu ati uitat totusi de concurs... Eu luni seara am avionul si acasa am net fara probleme :P Si mavoi ocupa de inscrieri si de tot.
Voi mai ruga totusi pe cineva sa intre pe mail sa vada ce si cum...
Hai ca va las, va salut cu drag! Sunt happy avand o vacanta chiar mult mult mai frumoasa decat ma asteptam! De fapt, nici prin cap nu-mi trecea! :p Si va trimit si voua toata bucuria mea!!!
Va imbratisez!!!
Andra - soso07
Ne bucuram de bucuria ta :) Si sa ajungi si pentru noi la Paris !!! Te asteptam cu drag !
17.08.2012, 11:10:21 - Jewelswithlove
Incarca-te cu frumusetea Parisului si bucura-te de tot ce traiesti acolo,ca e timp si pt concurs,si pt mailuri.
17.08.2012, 11:40:43 - bijouxdemonange
Multrumesc frumos, fetelor!!!
17.08.2012, 15:22:06
In 2 ore plec la Paris! Yuppi! Sunt asa de bucuroasa!! :P
Nici nu-mi vine sa cred hihihi
Bisous et a bientot, mes cheres! Je vous souhaite un bon weekend! - gemsgems
Distractie placutaaaaaaaa! :D
17.08.2012, 15:55:03 - mirelamohjazi
Sa traiesti roz fiecare clipa, sa fii in stare de indragosteala" pentru orice lucru minunat ti se intampla. E timp pentru toate, nu-ti face griji pentru nimic! Ne bucuram pentru bucuria! Pe curand'
20.08.2012, 10:32:48 - MonicaIacovencoJewelry
fetelor, mor de ciuda! sunt plecata in pustietate de o saptamana si ceva, fara bijuuri si mai ales fara net :)). si nu apuc sa postez piesa pentru leu, desi imi promisesem solemn ca voi participa la toate concursurile din "seria" zodiilor pe anul asta. tocmai la zodia lu' soacra-mea ma impiedic :)) o fi un semn?
21.08.2012, 11:57:56 - MonicaIacovencoJewelry
a, si nici macar nu pot sa ma laud cu lipsa netului pentru o cauza nobila, precum parisul :)). deci andra, ne bucuram pentru tine! enjoooy!
21.08.2012, 11:59:30 - bijouxdemonange
Multumesc fetelor!! Sunetti niste scumpe!! A fost superb si la Paris, voi reveni si cu poze, dar cred eu pe saptamana viitoare, am o groaza de facut zilele astea!
23.08.2012, 14:15:14
Oricum, cam toata lumea a fost cu vacantele in ultimele saptamani, se vede si in numarul de inscrieri de pana acum :P
de aceea voi prelungi inscrierile si voi renunta la anonimat iar cei ce s-au inscris in timp util (respectiv 24 august, adica maine :D) vor primi puncte de start ;)
detaliile exacte le voi anunta diseara (perioada prelungirii, numaruld e puncte, etc)
Asadar Monica, te astept cu drag! ;)
Creatiile inscrise pana acum, toate una si una:
Decoratiuni:
African Sunset: www.breslo.ro/Product/African-Sunset---Concurs-Decoratiuni-zodia-LEU---PERSONALITATI-CELEBRE-CULOARE-CALITATI-SI-DEFECTE-IDEOGRAMA-VERBUL-CARACTERISTIC_691000
Bijuterie:
All about the artist: www.breslo.ro/Product/All-about-the-artist---Concurs-Bijuterie-zodia-LEU---PERSONALITATI-CELEBRE-CULOARE-CALITATI-SI-DEFECTE-IDEOGRAMA-VERBUL-CARACTERISTIC_688701
Napoleon: www.breslo.ro/Product/Colier-Napoleon--Concurs-Bijuterie-zodia-LEU---PERSONALITATI-CELEBRE-CULOARE-CALITATI-SI-DEFECTE-IDEOGRAMA-VERBUL-CARACTERISTIC_690998
Delirul: www.breslo.ro/Product/Delirul---Concurs-Bijuterie-zodia-LEU---PERSONALITATI-CELEBRE-CULOARE-CALITATI-SI-DEFECTE-IDEOGRAMA-VERBUL-CARACTERISTIC_691144
Volcano: www.breslo.ro/Product/Volcano---Concurs-Bijuterie-zodia-LEU---PERSONALITATI-CELEBRE-CULOARE-CALITATI-SI-DEFECTE-IDEOGRAMA-VERBUL-CARACTERISTIC_691352
Va pup acum, pe mai tarziu!