Forum: Concursuri Provocari Breslase (TAUR) : PERSONALITATI CELEBRE, PLANETE SI ELEMENTE
- bijouxdemonange
Ce simpatice sunteti! Ma bcuur ca aveti spoor si ca aveti idei!!!
19.05.2012, 18:20:13
Spor la treaba, Alina, ma bucur ca ai reusit :P
Silvia: ce rau imi pare! Dar lasa, data viitoare daca e :P
Carla, Sorina, spor si voua!
VA astept :P - soso07
Pe luni, ca acum m-a pus Carla sa strang prin casa :))) Credeam ca imi spui sa fac poze la ce am lucrat :)
19.05.2012, 18:39:33
Mai am inca un "obiectel". Cel de-al treilea are timp mare de intarire si nu sunt convinsa ca va iesi. Vedem :) - carla69
Si eu am terminat,am facut si poze si curat dupa mine,numai ca iar mi s-au stricat culorile la calculator si nu vad ce trimit.O trimit cand isi revin
19.05.2012, 18:44:23 - carla69
A...fa si poze Sorina si s-o si trimiti la destinatie
19.05.2012, 18:44:55 - carla69
Am trimis,sper ca e bine,m-au omorat pozele astea si tot nu am reusit cum as fi vrut
19.05.2012, 19:58:29 - bijouxdemonange
Sorina: era spor la tot :D :)))
20.05.2012, 00:27:59
Am fost mai telegrafica fiindca eu sunt azi un pic pe fuga, am fost plecata cateva zile (cu treaba, dar am reusit sa ma relaxez un pic :D si am amanat revenirea cu o zi, ca sa dorm :D) si na, cu treburi prin casa, tre sa recuperez :D... de maine iarasi la normal :D
Primit Carla ;) - MonicaIacovencoJewelry
cand voiam sa ma laud si eu ca gaina cu ce ou am mai clocit pentru concurs... am constatat ca aparatul foto e in deplasare. maine e deadline-ul, nu? sper sa reusesc sa fac pozele, ca as muri de ciuda sa nu particip la concursul pentru zodia in care e nascuta cea mai importanta persoana din lume - mama mea :))
20.05.2012, 17:31:37 - andysim2005
Monica, la multi ani, desi nu stiu exact cand este ziua ta! Am si eu o tauroaica in familie, fiica mea. Ne mai potrivim si data asta la idei? Chiar sunt curioasa... Spor tuturor si astept si eu "pozarul" ca sa pot trimite lucrarea.
20.05.2012, 17:55:27 - blanitza
Fetelor, da' ce va omorati voi sa faceti atata curat??? Eu nu fac niciun curat si las asa - sa se vada C-AM MUNCIT!!!
20.05.2012, 20:05:41
Maaaama, si-acu e partea cea mai grea - compunerea!!! - carla69
Cand termin o lucrare e o parte frumoasa sa strang,sa fac ordine,sa repartizez iar margelusele in cutii,pungute,...nu se intampla mereu.A venit o prietena la mine si a spus ca n-o mai stresez de cand fac bijuterii.Inainte faceam...curat si ea se simtea stresata,mergea acasa si facea si ea,acum nu se mai streseaza cand vine la mine si nu prea are loc de stat
20.05.2012, 20:32:15 - Kalimera
buna seara! :)
20.05.2012, 20:55:58
am reusit, dupa lupte seculare care dureaza deja de 2 ore, sa atasez imaginile la e-mail... sper sa nu fie o problema ca sunt arhivate, ca altfel n-a vrut 'neam'! :)
fiind prima data cand ma inscriu in concurs in acest fel, am sa va rog sa imi confirmati daca ati primit e-mailul meu...
...totodata, tin sa multumesc pe aceasta cale sotului meu, care ma sprijina neconditionat in tot ceea ce fac, si care a renuntat cu generozitate la 25 de cm din cablul lui UTP de internet, singurul din casa care continea sarma de cupru. oricum, stia ca n-ar mai fi avut trai cu mine daca nu terminam azi ceea ce mi-am propus :))) - bijouxdemonange
@ Monica: vine el si aparatul, cu siguranta la timp :D
20.05.2012, 23:32:07
Intr-adevar maine e ultima zi de inscrieri, sper sa te incadrezi, chiar ar fi pacat ! Iti tin pumnii!
:P
@Simona: abia asept sa-ti vad lucrarea!! Sunt curioasa ce ai nascocit!
@ Gaby: place de tine! Mai bine fara curat dupa :D :)))
Astept cu interes si lucrarea ta!
@ Carla: ce simpatica esti :))) Foarte bine, nu mai stresa lumea :))))
@ Odilia: :)))) frumoasa poveste a creatiei tale :)))
Stai linistita, este totul in regula cu inscrierea ;)
Si acum, sa va prezint ultimele lucrari inscrise:
Panorama intre zambet si pamant:
www.breslo.ro/Product/Panorama-intre-zambet-si-pamant---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_628950
Dragoste de mai:
www.breslo.ro/Product/Dragoste-de-mai---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_628961
Husa telefon:
www.breslo.ro/Product/Husa-Telefon-Taur---Concurs-Personalitati-celebre-elementele-si-planetele---zodia-Taur_629408
Abia astept sa avd si restul lucrarilor voastre!!! Azi am emotii :D - Kalimera
multumesc, mon ange :) chiar aveam emotii ca mi se intoarce vreun mailer daemon, ca mi-a mers azi internetul numai din doi in doi... cred ca a fost razbunarea cablului :))
21.05.2012, 00:26:44 - bijouxdemonange
:))) razbunarea cablului :))))
21.05.2012, 11:02:40
ar trebuis a fie mandru :D
Ia uitati ce va mai aduc eu:
Copper Psycho Taurus:
www.breslo.ro/Product/Copper-Psycho-Taurus---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_629589 - bijouxdemonange
Am revenit cu noutati:
21.05.2012, 18:07:14
**Sponsori generosi, care ne sustin in continuare, cu produse excelente si atat de ravnite:
CRYSSTA
www.breslo.ro/shop/cryssta
ZOXY
www.breslo.ro/Shop/ZOXY
TEXTILE-ART
www.breslo.ro/Shop/Textile-art
ARTLUBIJU
www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU
*** lucrari in concurs absolut superbe!
Bogatiile Pamantului: www.breslo.ro/Product/Bogatiile-pamantului--Concurs-Bijuterie-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_629743
Fix, pamantean, primavaratic: www.breslo.ro/Product/FIX-PAMANTEAN-PRIMAVARATIC---Concurs-Decoratiuni-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR---INDISPONIBIL_629747
Iubirea: www.breslo.ro/Product/Iubire---Concurs-Bijuterie-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_629854
Emotii ancestrale: www.breslo.ro/Product/EMOTII-ANCESTRALE---Concurs-Accesoriigadgeturi--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-Taur---INDISPONIBIL_629891
A saptea arta: www.breslo.ro/Product/A-SAPTEA-ARTA---Concurs-Bijuterie-Personalitai-Celebre-planetele-si-elementele--Zodia-Taur---INDISPONIBIL_629896
Nu-i asa ca sunt de vis?
Mai usor de vizualizat pe categorii:
Bijuterii: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase/Bijuterii--Personalitatiplanete-si-elemente--TAUR_38947
Accesorii: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase/Accesorii--Personalitati-planete-si-elemente---TAUR_38948
Decoratiuni: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase/Decoratiuni-Personalitati-planete-si-elemente-TAUR_38958 - carla69
Superbe piese s-au inscris iar.Imi pare rau doar ca n-am reusit sa termin decoratiunea inceputa
21.05.2012, 19:18:03 - gemsgems
Vin si eu imediat. :P
21.05.2012, 19:50:22 - MonicaIacovencoJewelry
Uf, am reusit si eu sa trimit! Acum sper sa nu-mi faca mailul vreo bucurie si sa ajunga dupa ora H :))
21.05.2012, 23:24:09
@kalimera - oahahaaa, ce-am mai ras! si ce bine de tine ca ai pe cine sa deposedezi de cabluri :) - bijouxdemonange
Oare mai e cineva?!?!
21.05.2012, 23:35:46
Eu mai astept :D Pana maine chiar, ca oricum in noaptea aceasta nu ma ocup de nimic practic, chiar daca pregatesc listele si toate cele, de-abia maine seara vom incepe votarea si evaluarea :D
Asadar, pana maine mai puteti trimite lucrarile ;) astazi fiind si ziua mea (Elena fiind numele de botez) va fac si voua un mic cadou :P
Simona sper sa reusesti sa faci si tu pozele si sa te inscrii, mi-ar parea rau sa nu am onoarea de a te avea printre participanti! Si mai ales din motive...tehnice!
Si Carla, poate termini decoratiunea pana maine seara :))) - bijouxdemonange
Pana una alta, va mai prezint :
21.05.2012, 23:44:31
SPONSORI
HOBBY.SHOP
www.breslo.ro/Profile/hobby.shop
GEODECOR
www.breslo.ro/Profile/geodecor
HOBBYSHOP
www.breslo.ro/Profile/HobbyShop
LUCRARI INSCRISE:
Enzuri: www.breslo.ro/Product/Set-Enzuri---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_630031
I set fire to the rain: www.breslo.ro/Product/I-Set-Fire-To-The-Rain---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_630034
Audrey: www.breslo.ro/Product/Audrey---Concurs-Decoratiuni-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-Taur_630041
Vanilla Sky
www.breslo.ro/Product/Vanilla-Sky--Concurs-Bijuterie-Personalitati-Celebre-planetele-si-elementele--zodia-TAUR_630143
Ce regal!! - Kalimera
La multi ani, Elena-Mon Ange! :)) Sa fii sanatoasa si implinita! (si sa nu uiti sa-mi spui ce te-am rugat azi) :)
22.05.2012, 00:06:28
ce bine ca mai este timp... haide, carla! stim ca poti!:))
@sugestive: daaaa... am pe cine... cica e softist, dar am toata casa plina si ma impiedic de tot felul de troace aitistice si de cabluri de toate neamurile (evident, fara cupru, de-aia a cazut victima cablul de net). :)) - bijouxdemonange
@ Odilia, multumesc frumos pentru urare! sigur, nu voi uita! Multumesc frumos inca o data pentru surpriza placuta!
22.05.2012, 00:15:04 - gemsgems
La multi ani, Andraaa! :D
22.05.2012, 00:39:06 - bijouxdemonange
Multumesc frumos, Gem! :P
22.05.2012, 01:47:35 - cleopatra5
La multzi ani pentru ieri, Andra Elena! Strecor si eu mesajul asta tremurat si plin de speranta ca dupa bazaiala de ieri, ma pasuiesti ca nu am avut inspiratia sa-ti fac urarea de ieri! Da' n-am stiut! Aku ca stiu, am trecut la fapte! Sper ca ai chefuit pe indelete, ca asa meriti! Pup.
22.05.2012, 11:42:39 - blanitza
Andra scumpa, La Multi Ani din toata inima, ia-uite, sa nu stim noi de ziua ta, mmm, da' las' ca stim acu!!!
22.05.2012, 12:18:29
Te-astept sa-mi faci o vizita prin magazin, cand ai timp(premiu de la bijuterie, plus ceva special de la mine), draga Shery!!! - soso07
Nici eu nu am stiut numele intreg :) La multi ani si din partea mea, cu multumiri pentru ceea ce faci tu aici pentru noi !!!
22.05.2012, 13:52:48 - bijouxdemonange
ce scumpe sunteti! Eu va imbratisez pe toate! Nu aveati de unde sa stiti, putini chiar din prietenii ce ma cunosc de multi ani stiu asta :P
22.05.2012, 14:14:52
De chefuit nu am chefuit, eu le adun si cand o fi de chefuiala sa fie pe cinste :D :)))
Gabitza: voi face zilele astea, nu am mai reusit :D - carla69
La Multi Ani!!!
22.05.2012, 16:01:15 - bijouxdemonange
Multumesc!!!
22.05.2012, 16:09:58 - carla69
Imediat vin si eu cu decoratiunea daca mai pot sa ma inscriu
22.05.2012, 16:47:48 - Kalimera
din cate stiu eu, poti, carla. hai! :)
22.05.2012, 17:14:23 - carla69
Iar n-am culori la calculator,piesa e gata,pozata,pieptanata,numai sa vad ce expun
22.05.2012, 18:55:57 - carla69
Am trimis-o,daca nu e bine,ma refer la culoarea pozelor,refac cand binevoieste sa-si revina al meu calculator,dar m-am saturat de cand il bontanesc
22.05.2012, 19:52:02 - bijouxdemonange
Pare in regula totul CArla
22.05.2012, 21:55:22
;)
Avem o noua decoratiune in concurs:
www.breslo.ro/Product/Pamant-si-Soare--Concurs-decoratiuni-Personalitati-Celebre-planetele-si-elementele---Zodia-TAUR_630881
Bijuteriile: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase/Bijuterii--Personalitatiplanete-si-elemente--TAUR_38947
Decoratiunile: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase/Decoratiuni-Personalitati-planete-si-elemente-TAUR_38958
Accesoriile: www.breslo.ro/Shop/provocaribreslase/Accesorii--Personalitati-planete-si-elemente---TAUR_38948
Eu ma retrag si asta seara, am de pregatit listele si formularele pentru evaluari pentru ca maine sa le trimit spre evaluare juriului (care va fi si el anuntat tot maine)! O seara placuta! - carla69
Vezi ca la decoratiuni ai pus tot accesoriile
22.05.2012, 22:00:36 - bijouxdemonange
merci, am rezolvat :P
23.05.2012, 01:08:35 - bijouxdemonange
Fetelor, evaluarea deja a inceput!
23.05.2012, 22:44:52
Va prezint membrii juriului:
Adela Petcu - artizan si catigatoarea Provocari Breslase- Berbec
www.breslo.ro/shop/treasureofpirates
Camelia Bretan- artizan, moderator si castigatoare a multor premii Provocari breslase, Zodiacul Breslo
www.breslo.ro/shop/camelia.handmade
Diana Ciulei - artizan si sponsor Provocari Breslase
www.breslo.ro/Shop/accesorii.bijuterii
Raluca Minut- artizan si castigatoarea a multor premii Provocari Breslase- Zodiacul Breslo
www.breslo.ro/shop/laruca
Silvia Motovelet - artizan si castigatoarea Provocari Breslase- Berbec
www.breslo.ro/shop/jewelswithlove
Si un nou sponsor-partener: www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii
Va reamintesc intreaga lista de sponsori, carora le multumesc mult pentru sustinere, bunavointa si intelegere:
1. www.breslo.ro/Shop/Adalee
2. www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle
3. www.breslo.ro/Shop/accesorii.bijuterii
4. www.breslo.ro
5. www.breslo.ro/shop/camelia.handmade
6. www.breslo.ro/Profile/bijouxdemonange
7. www.breslo.ro/shop/cryssta
8. www.breslo.ro/Shop/ZOXY
9. www.breslo.ro/Shop/Textile-art
10. www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU
11. www.breslo.ro/Profile/hobby.shop
12. www.breslo.ro/Profile/geodecor
13. www.breslo.ro/Profile/HobbyShop
14. www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii - carla69
Spor la votare!!!Noi...brrrrr
24.05.2012, 18:05:04 - bijouxdemonange
Asa cum am promis, revin cu lista participantilor (voi face adaugirile si in magazin si pe facebook, dar as vrea sa ma ocup mai mult de pregatirea decernarii premiilor, as vrea sa o realizez in aceasta seara si nu as vrea sa ma grabesc si sa gresescÈ™ sunt destul de intortocheate treburile, sincera sa fiu :D)
02.06.2012, 16:41:04
*** MIRELA MOHJAZI
(www.breslo.ro/Shop/mirelamohjazi ):
Barbara www.breslo.ro/Product/Barbara---Concurs-Bijuterie-Personalitati-celebre-planete-si-elemente--zodia-TAUR_623133
*** CARLA STIOPEI
(www.breslo.ro/Shop/carla69):
Flori de mai: www.breslo.ro/Product/Flori-de-Mai---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR--Indisponibil_623228
Dragoste de mai: www.breslo.ro/Product/Dragoste-de-mai---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_628961
Pamant si soare: www.breslo.ro/Product/Pamant-si-Soare--Concurs-decoratiuni-Personalitati-Celebre-planetele-si-elementele---Zodia-TAUR_630881
*** RAVAI NAGY ARANKA
(www.breslo.ro/Shop/Textile-art)
Panorama intre zambet si pamant: www.breslo.ro/Product/Panorama-intre-zambet-si-pamant---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_628950
*** ODILIA MISTRETU
(www.breslo.ro/Shop/kalimera)
Husa telefon: www.breslo.ro/Product/Husa-Telefon-Taur---Concurs-Personalitati-celebre-elementele-si-planetele---zodia-Taur_629408
- Odilia este si partener in acest concurs, dorind sa ne faca mie si Cameliei cadou cate o husa pentru telefon, realizate pe aceeasi idee precum cea din concurs! Multumim mult, eu una sigur o voi purta cu mare drag si sunt convinsa ca si Camelia!
*** GABRIELA CONSTANTINESCU
(www.breslo.ro/Shop/blanitza)
Copper Psycho Taurus: www.breslo.ro/Product/Copper-Psycho-Taurus---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_629589
*** ALEXANDRA CHERECHES
(www.breslo.ro/Shop/happyaccesories)
Bogatiile pamantului www.breslo.ro/Product/Bogatiile-pamantului--Concurs-Bijuterie-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_629743
*** SORINA DUMITRESCU
(www.breslo.ro/Shop/soso07)
Fix, pamantean, primavaratic: www.breslo.ro/Product/FIX-PAMANTEAN-PRIMAVARATIC---Concurs-Decoratiuni-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR---INDISPONIBIL_629747
Emotii ancestrale: www.breslo.ro/Product/EMOTII-ANCESTRALE---Concurs-Accesoriigadgeturi--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-Taur---INDISPONIBIL_629891
A saptea arta: www.breslo.ro/Product/A-SAPTEA-ARTA---Concurs-Bijuterie-Personalitai-Celebre-planetele-si-elementele--Zodia-Taur---INDISPONIBIL_629896
*** CLEOPATRA COSULET
(www.breslo.ro/Shop/cleopatra5)
Iubire: www.breslo.ro/Product/Iubire---Concurs-Bijuterie-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_629854
*** ALINA MIHAI
(www.breslo.ro/Shop/gemsgems)
Enzuri: www.breslo.ro/Product/Set-Enzuri---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_630031
*** GABRIELA SAFTA
(www.gabys.breslo.ro/)
I set fire to the rain: www.breslo.ro/Product/I-Set-Fire-To-The-Rain---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_630034
Audrey: www.breslo.ro/Product/Audrey---Concurs-Decoratiuni-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-Taur_630041
*** MONICA IACOVENCO
(www.breslo.ro/Shop/sugestive)
Vanilla Sky www.breslo.ro/Product/Vanilla-Sky--Concurs-Bijuterie-Personalitati-Celebre-planetele-si-elementele--zodia-TAUR_630143