Forum: Concursuri Provocari Breslase (GEMENI): PERSONALITATI CELEBRE; CULORILE SPECIFICE; CALITATI SI DEFECTE
- 3cot
Mii de scuze daca intrebarea mea a fost deplasata. Cum sunt relativ noua pe aceasta platforma, si mai ales in participarea la astfel de concursuri, se mai intampla sa nu inteleg mecanismul.
29.06.2012, 18:03:26
Am rugamintea sa nu interpretati intrebarea mea ca tendentioasa. Pur si simplu a fost o intrebare.
Andra, daca ai nevoie de ajutor, eu sunt pe aici. - Jewelswithlove
@3cot,nu ai absolut nici un motiv sa iti ceri scuze!!!Intrebarea n-a fost absolut deloc deplasata,e normal sa intrebi ceva atunci cand nu stii ce se intampla!Sunt convinsa ca nimeni n-a luat intrebarea ta ca fiind tendentioasa!Comentariul meu viza lipsa acuta de timp a tuturor celor care vrem sa facem mai mult decat putem duce:)) si nicidecum intrebarea ta!
29.06.2012, 19:15:59
Stai linistita si nu te teme ca o sa superi pe cineva! - bijouxdemonange
Nu a fost intrebarea deloc deplasata, stai linistita!
29.06.2012, 20:02:09
Multumesc frumos pentru oferta de ajutor! Mi-as dori, dar chiar nu ai momentan cel putin, la ce anume sa ma ajuti!
Eu sunt mai directa si la obiect acum (si poate de aceea par si mai dura si rece) doar pt ca chiar sunt pe fuga. Nu pt ca ma deranjeaza ceva.
La modul mai raspund la 2-3 topic-0uri aici... mai dau o fuga la piata si/sau Cora... Iarasi mai raspund un pic fug repede la bucatarie ca fierbe apa sau se ard acrtofii...si iarasi dispar cateva ore ca sunt la curs.... Si lista poate continua la nesfarsit, de vreo 2 saptamani numai asa o tin zilnic :)))))))
La munca nu prea mai gasesc timp de stat pe internet, si asta imi ingreuneaza misiunea si se vede, de-asta nici nu mai reusesc sa le fac pe toate la timp (eram boieroaca inainte ) :D
Dar nu-i nimic, trece...si oricum, e bine totusi pt mine si buzunarul meu :D - bijouxdemonange
Cat timp numar voturile si evaluarea juriului, va invit sa cunoastem artistii:
04.07.2012, 08:34:03
Monica Iacovenco - www.sugestive.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Dual-Core---Provocari-Breslase-GEMENI-PERSONALITATI-CELEBRE-CULORILE-SPECIFICE-CALITATI-SI-DEFECTE_644571
Sorina Dumitrescu - www.soso07.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Whats-cooking-----Concurs-Decoratiuni-GEMENI---Personalitati-celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte_651149
www.breslo.ro/Product/Only-Love--Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-culoare-calitatidefecte_652820
Gabriela Safta - www.gabys.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Victoria---Concurs-Decoratiuni-zodia-Gemeni---Personalitati-Celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte_651152
www.breslo.ro/Product/Not-All-Who-Wander-Are-Lost---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI--Personalitati-Celebre-Culorae-si-CAlitatiDefecte_651154
www.breslo.ro/Product/Cltorie-spre-cunoatere---Concurs-Accesorii--zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare_652678
Carmen Iosif - www.3cot.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Colier-Mistic-Romantic---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-Celebre-CalitatiDefecte-Culoare_652083
Alexandra Chereches - www.happyaccesories.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Energized--Concurs-Accesorii-zodia-Gemeni---Personalitati-Celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte---REZERVAT_652084
Alina Mihai www.gemsgems.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Comoara-Piratului---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare_652544
www.breslo.ro/Product/Mai-mult-dect-copacul---Concurs-Decoratiuni-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-culori-calitatidefecte_652819
Carmen Petrisor - www.carmenn.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Nori-pe-cer---Concurs-Accesorii-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-Calitatidefecte--Culoare---REZERVAT_652546
www.breslo.ro/Product/Judy---Concurs-bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-Celebre-Culoare-CalitatiDefecte---Rezervat_653017
Carla Cristina Stiopei - www.carla69.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Dor-de-Marylin---Concurs-Bijuterii-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare--Rezervat_652547
www.breslo.ro/Product/Nehotarare--Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personaliatti-Celebre-Culoare-CalitatiDefecte_653027
Camelia Bretan - www.cameliahandmade.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Sunflower---Concurs-decoratiuni-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-Calitatidefecte-Culoare_652684
www.breslo.ro/Product/Locket----Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare_652689
Andreea Goia - www.agoia.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Lemon-Fresh---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-Celebre-Culoare-CAlitatiDefecte_653023
Silvia Motovelet - www.jewelswithlove.breslo.ro
www.breslo.ro/Product/Set-Darclee---Concurs-Bijuterie---Personalitati-Celebre-Culoare-Calitatidefecte_653220
Voi anunta si in magazin si pe facebook cine sunt autorii, dar maine! azi merg la piscina cu iubitul, care maine pleaca iarasi :P
Va pup, sa aveti o zi frumoasa! - Jewelswithlove
Distractie placuta!
04.07.2012, 08:55:46 - bijouxdemonange
Merci!!!
04.07.2012, 09:20:15
Sper sa fie!!!!
Si sa-mi tii pumnii sa nu ma prajesc, anul trecut nu m-a vazut soarele deloc si...sunt cam alba :)))) - gemsgems
Si eu ma duc azi la strand! :D Daca iti dai cu chestii pe tine nu cred ca te prajesti, mai ales daca nu stai in soare la amiaza! :D Have fun!
04.07.2012, 11:56:24
BTW, asa ma simt de cateva zile, de cand abia astept sa vad rezultatele: http://www.youtube.com/watch?v=BNWpZ-Y_KvU
:)))))))))))) - bijouxdemonange
Iti dai seama ca fix la amiaza am stat nu?:)))))
04.07.2012, 19:58:41
Initial vorbisem sa mergem de dimineata. Dar a petrecut prea mult aseara cu prietenii si n-a mai avut cine sa se trezeasca :))))
Pana acum sunt bine, oi vedea la somn daca pot dormi sau nu :))))) - bijouxdemonange
Te cred. Eu sper in vreo 2 zile sa terminam. Mai astept un jurat, e perioada aiurita pentru toata lumea din cate vad, toti suntem prinsi cu diverse, mai mult sau mai putin dorite si/sau planificate :D
04.07.2012, 20:00:35 - huxley
Profit de faptul ca Andra a dezvaluit numele concurentelor si am aflat astfel cui ii voi oferi premiul pe care l-am promis.Cer scuze Andrei ca nu astept decernarea oficiala a premiilor, dar ma grabesc cu trimiterea premiului pe care il ofer la acest concurs. Ma grabesc pentru ca premiul consta in pietre semipretioase specifice zodiei rac, si mi-as dori sa poata fi intrebuintate in timp util. Pentru ca de la inceput am hotarat ca voi da premiul unei lucrari non-bijuterie, atunci cand am vazut " Mai mult decat copacul" am stiut ca ea este aleasa. Mi-a placut foarte mult si ofer cu tot dragul micul premiu Alinei, care, bineinteles ca nu este obligata sa foloseasca pietrele acum . Poate are alte planuri, poate are deja un proiect inceput, sunt sigura insa ca pietrele isi vor gasi odata locul intr-o lucrare minunata. Asa ca astept pe mesagerie adresa la care sa trimit pachetelul ce este de mult timp pregatit.
04.07.2012, 20:06:42 - bijouxdemonange
Ce frumos Adela!!! Multumesc si eu!!!
04.07.2012, 20:12:09
Alina merita din plin, copaceii ei sunt geniali si tare ma mai mandresc eu cu unul!!!! Si cel pentru gemeni este de vis! Cred ca devine din ce in ce mai buna ;) - Kalimera
Andra, la tenul tau alb ar trebui sa te protejezi mereu de soare :) nu de alta, dar te poti transforma din geaman in rac :))
04.07.2012, 20:29:10
fetita mea e asa alba cum esti tu si mereu am probleme cu ea cand o vede soarele .. mai nou i-au aparut pistrui pe obrajori si se necajeste tare mult, ca rad copiii :) - gemsgems
:D:D:D Adela, multumesc muuuuuuuuuult! :D
04.07.2012, 21:20:53
Si amandorura va multumesc pentru cuvinte! :D
Oricat am trambitat eu ca de data asta ma apuc devreme, inca n-am reusit. :)) Asa ca s-ar putea sa folosesc pietrele chiar pentru acest concurs. :D
Kalimera, sper ca fetita ta o sa ajunga sa ii indrageasca si sa se mandreasca cu pistruii ei! :D - bijouxdemonange
:)))) Odilia sigur nu devin rac :)))) drac poate, ca ma plictisesc la soare si sigur nascocesc ceva :)))))
04.07.2012, 22:19:09
Desi sunt un pic rosie acum, in cateva zile voi fi neagra :P Din fericire am tenul alb, dar nu cu sensibilitate mare la soare. Nu prea am avut probleme cu bronzul. Doar daca chiar nu ma protejez si nu ma prea misc (mi s-a intamplat sa atipesc si a fost urat dupa :D ) :D In general, eu stau la soare cateva zile pe an si sunt neagra, de zici ca am stat toata vara numai la soare :))))
Mama si fratele meu au probleme cu bronzul, au tenul foarte sensibil, in special frate-miu. Mi-e mila de el ca sufera cum sta putin mai mult la soare...
Stii ce-mi place mie mult ca bronz? bronzul de munte! E genial!
Intr-o vara am experimentat bronz de garla (ca asa ziceam noi raului de trecea prin oras :))) , respectiv Casin ), apoi bronz de munte o saptamana (o nuanta superba si rezistenta mare in timp) si apoi bronz de mare inca o saptamana (negru si pronuntat, dar se duce repede)! Eram atat de mandra de mine la finalul verii, nu mai era nimeni ca mine :D :))))) - gemsgems
Bronzul de munte e intr-adevar rezistent. Cand am fost prima data pe varful Omu am urcat si am coborat in pantaloni scurti. :)) Cel putin 3 ani dupa aia am avut urmele de la bronzul ala pe picioare. Pentru ca eu nici nu ma omor dupa stat la soare si nu am avut cand sa il uniformizez. ;))
04.07.2012, 22:28:08
Esti o norocoasa, Andra. Eu daca nu ma protejez bine si daca nu am grija la orele de plaja, ma asteapta zile in care stau ca un stalp ca nu cumva sa misc vreo celula arsa. :)) - bijouxdemonange
Daa, asa e, dureaza ani bronzul de munte!!!! Ce-mi place! :P
04.07.2012, 22:45:51
Sa stii ca sunt norocoasa! Eu nu prea stiu ce-s creme de protectie. De obicei imi iau ceva foarte light sa ma dau toata ziua (la intervale destul de regulate, ca sa fiu sigura ca nu am pielea uscata) si apoi pe seara, daca simt soarele prea puternic si nu mai rezist, riscand sa ma ard, ma dau cu o crema cu factor de protectie mare astfel incat sa nu mai ajunga la mine razele decat foarte putin.
azi nu m-am agitat prea tare, o crema usoara la intervale regulate si atat :D
Sunt ok acum, dar am un sooooomn!!!!
Crema contra somnolenta mi-ar trebui mie :))) - carla69
Mamaaa ce ma enervati,maine ma duc la plaja!!!!Am fost duminica dar apoi copiiilor le-a fost rau,au vomat ,acum l-e trecut,maine pot croseta pe malul Izei
04.07.2012, 22:49:19 - gemsgems
Mie nu-mi mai trebuie plaja. :)) Decat daca e d-aia adevarata, la mare sau la ocean. Azi am fost la strand. Si era atata lume... si atatia... oameni... mari... care sareau in apa, de-mi era frica sa ma misc de langa marginea piscinei ca sa fac si eu o pluta, ceva. :)) Eu nu sunt om de asa ceva. :P Mie imi trebuie un bazin mic si adanc, cu copilasi si mosuleti cuminti, unde sa pot face ture de bazin pana nu mai pot. :))
04.07.2012, 23:07:07
Distractie placuta, Carla, si spor! :D - bijouxdemonange
:)))))
04.07.2012, 23:10:30
Eu sunt si mai cuminte, bazinul ma vede atat de rar de nici nu ma baga-n seama si nu ma atinge nimeni :))))
In mare/rau intru, nu am probleme...dar in bazin nu :D
Bine, eu oricum nu stiu sa-not, deci nu va-nchipuiti ca inot eu in mare :))))
Carla, distractie placuta si spor la lucru! Sa crosetezi si razele de soare :P - carla69
Eu am plaja mea,adica la capatul gradinii,e confluenta Izei cu Tisa,fasia de frontiera si suntem doar noi,vreo 5 metri de nisip,apa mica pentru copii si soare pentru mine.Doar mai incolo vreo 2 pescari carora le speriem pestii
04.07.2012, 23:15:25 - bijouxdemonange
Vaaai, ce frumos!!!!
04.07.2012, 23:19:26
Vreau si eu!
:D - gemsgems
Carla, suna ca un vis din copilarie! :D Pana pe la 18 ani mi-am petrecut verile pe malul Argesului. Ce frumos era! :D
04.07.2012, 23:37:37 - MonicaIacovencoJewelry
maaaama, ce-mi faceti cu plaja asta! noi pusesem la cale o escapada la mare de azi pan' la sfarsitul saptamanii... si ieri ne-am trezit cu pitica mucioasa, deci adio escapada!
05.07.2012, 00:00:59
vreaaaau la mareee :(((( - Laruca
Noi tocmai ne-am intors de la Gura Portitei. E un loc magic: curat, linistit, neaglomerat si mai ales de o frumusete naturala, nealterata. E o laguna verde - albastra.
05.07.2012, 11:23:04
Singurele neajunsuri: preturile piperate si TANTARII.
Oricum, tragand linie, merita incercat. - carmenn
buna! voi vreti la mare si eu la munte....ajung maine la techirghiol...este cald cica...si intr-adevar preturile si serviciile lasa de dorit...aveti grija unde mancati...
05.07.2012, 11:50:53 - soso07
carmenn, venim la tine la saramura (aducem noi pestele) :)))
05.07.2012, 13:01:46 - Kalimera
daaaa... aducem si rosiile si ardeii de pus pe gratar!! si niste usturoi gasesc eu pe la mine la mosie..:)) pfff... iar mi-am amintit de saramura de peste, iar mor de pofta... :)))
05.07.2012, 13:07:34 - soso07
Merge un gratar pe caldura asta :)))
05.07.2012, 13:18:02 - carmenn
va astept...
05.07.2012, 13:19:12 - carmenn
buna fetelor! s-au afisat premiantii la provocari-gemeni?
06.07.2012, 21:49:40 - bijouxdemonange
Nu iubita, mai astept un membru al juriului :(:(:(
06.07.2012, 22:05:03 - GradinaSecreta
Spune-ne care e, Andra, ca poate daca il rugam toate frumos, se grabeste un pic :)! Eu am ajuns in fata in care s-au epuizat toate emotiile din cauza asteptarii :)).
07.07.2012, 09:19:30 - carla69
si eu spun la fel
07.07.2012, 09:20:33 - huxley
Da, destul de urat din partea juratei respective. Este neseriozitate. Nu zice nimeni sa jurizeze imediat, pentru ca iti ia ceva timp ( daca vrei sa fii corect) dar nici chiar asa. Daca stia ca nu are timp s-o faca trebuia sa refuze. Deja termenul de jurizare este depasit cu mult prea mult ( el a expirat pe 28 iunie).Astfel de episoade vor face probabil ca interesul pentru acest concurs sa scada. Pacat!
07.07.2012, 17:03:00 - bijouxdemonange
Ei Adela, nu trebuie s-o luam chiar asa :) Deja mergem cam departe. ;)
07.07.2012, 17:30:08
Voi face calculele acum, fara a mai astepta evaluarea nimanui. Asta e.
Maine revin cu rezultatele. - gemsgems
Eh, asa invatam. :P Poate jurata respectiva a plecat intr-o excursie neasteptata si a fost rupta de lume. :D Asa e vara. :P Poate data viitoare o sa aiba Andra un jurat de rezerva pentru astfel de situatii. :))
07.07.2012, 17:33:19 - bijouxdemonange
:) Cu siguranta are motivele ei.
07.07.2012, 18:03:01
E sambata si n-are rost sa ne suparam, mai bine profitam de weekend, ca e frumos! :P - Kalimera
...de-ar sti omu' ce-ar pati, dinainte s-ar pazi...
07.07.2012, 19:04:01
hai sa nu judecam fara sa stim adevaratul motiv pentru care respectivul jurat nu s-a putut tine de promisiune...
...da, e naspa sa astepti un rezultat si el sa intarzie sa apara.. dar, frati romani, mai ales cei vehementi, este un concurs din drag si din placere!!:)) hai sa have fun! s-a intamplat sa se taraganeze, nu e o nenorocire, asa invatam ca e bine sa avem un jurat de rezerva.:)
cine este interesat de concursurile forumului, de expunerea de care beneficiaza prin aceste concursuri, si mai ales cine participa numai de dragul de a fi impreuna cu aceasta mana de oameni inimosi si inspirati si generosi, cred ca are si rabdare sa astepte sa se rezolve situatia. - huxley
Andra si Kalimera, eu nu zic ca nu ar putea fi motive intemeiate , dar cred ca tot neseriozitate este faptul ca nu s-a crezut de cuviinta sa se anunte acest lucru. Poate sunt eu prea riguroasa, dar continui sa cred in respectarea cuvantului dat si a termenelor prestabilite. Si daca socotiti ca tot eu am mers prea departe si nu faptul ca s-a intarziat, nu cu o zi, nu cu doua, ci cu aproape o saptamana darea unui rezultat, probabil ca ai dreptate. Nu mai comentez.
07.07.2012, 19:22:15 - bijouxdemonange
Adela, sincer tot nu inteleg unde anume vrei sa ajungi.
07.07.2012, 20:06:46
Toate termenele au fost decalate inca de la inceput.
Inscrierile au durat cu o zi mai mult decat era stabilit.
Pana au ajuns la juriu, a durat iarasi cateva zile, lucru pentru care m-am scuzat inca de atunci, in primul rand pentru ca majoritatea lucrarilor au venit in ultimele 2 zile de inscrieri. Am intampinat si ceva probleme tehnice care nu tin de mine.
Si in orice caz, m-am mai scuzat inca o data. in urma cu o saptamana, cand a inceput votarea publica, care a durat pana luni.
In mod normal votul publicului ar fi trebuit sa se suprapuna cu ultimele zile de evaluare a juriului.
La inceputul saptamanii acesteia am primi mesaj de la Gaby in care s-a scuzat ca are multe pe cap, dar va reveni cu evaluarea. Si am asteptat. Probabil ca nu s-a eliberat de treburi si asta este.
Iar de anuntat s-a anuntat ca se va intarzia, din moment ce chiar si miercuri am spus ca mai astept evaluarea unui jurat, era clar, nu?
Asadar, intarzierea nu este atat de mare, din start era clar ca nu aveam cum sa ne incadram in calendarul propus initial si a fost decalat cu cateva zile inca de la inceput. Iar acum am asteptat inca putin.
In orice caz, nu este mare tragedie si chiar nu inteleg de ce doresti sa o transformi intr-una! Chiar nu este cazul sa punem pe cineva la zid pentru nimica toata!
Partea amuzanta este ca am vrut sa incerc un numar mai restrans de jurati ttocmai pentru a nu mai astepta asa mult dupa fiecare. S-a intamplat sa fie exact ceea ce nu-mi doream. Ca sustinere a legilor lui Murphy! ;)
Si in plus, fiecare concurs are circumstantele si particularitatile propriii. Chiar daca avem un calendar, nu este nimic batut in cuie. In caz ca nu s-a observat, aici nu se face nimic mecanic.
Nu ar fi mare lucru sa o fac mecanic, fara nici un fel de implicare, doar ca ar fi in contradictie cu ceea ce sustin. Dar da, in acel caz totul s-ar desfasura metodic si conform planului prestabilit!
Intotdeauna tin cont de particularitati si circumstante si regulile neesentiale pot fi adaptate. Ceea ce eu consider a fi un lucru bun si in interesul tuturor! Pentru ca invatam din mers pe toate planurile!
Pana la urma suntem o comunitate de artizani, si nu inflexibilitatea ne uneste, ci arta si deschiderea!
Asadar, asa cum am indemnat si mai devreme, mai bine ne-am bucura de seara frumoasa de sambata! ;)
O seara placuta, eu ma retrag!