Forum: Concursuri Provocari Breslase (GEMENI): PERSONALITATI CELEBRE; CULORILE SPECIFICE; CALITATI SI DEFECTE
- cleopatra5
Andran am vazut link-ul postat de tine... Dar prea tarziu. Apucasem deja sa vad in alta parte chestia cu culorile si totul se potrivea de minune cu ce aveam de gand sa fac. Oricum, m-am aproape linistit. Pup. Merci.
12.06.2012, 21:15:56 - cleopatra5
Na ca te-am si botezat!
12.06.2012, 21:17:37 - bijouxdemonange
:)))
12.06.2012, 21:18:38
Nu e problema :)))
Am corectat si eu ce scrisesem mai sus, ca am scris ca galbenul contine albastru =)))) - Laruca
Buna tuturor!
13.06.2012, 08:44:23
Mesajul Andrei este mai mult decat bine-venit. Asta era si ideea! Uitati-va in jurul vostru si cautati Gemenii din viata voastra. Ce culori folosesc? Ce le place sa poarte? In ce stil? Veti remarca apoi, ca au totusi "ceva" in comun desi, sunt persoane unice, diferite. Acel "ceva" cautam noi aici.
Mai mult, uitati-va la culorile naturii din aceasta perioada, a lunii iunie, la culorile in care se imbraca pamantul si cerul si veti intelege caldura din sufletele Gemenilor si ce anume ii anima.
Aceasta ar fi "munca de cercetare" la care se referea Andra, la un moment dat. Informatiile gasite pe site-uri sau oriunde in alta parte, trebuiesc verificate.
Succes! - carla69
Multumesc pentru urare!!!
13.06.2012, 10:21:48 - cleopatra5
Andra, nu cred ca mai am cum sa particip tura asta, desi lucrarea e inceputa ... Sunt la mare de ceva zile si se mai prelungeste sejurul pana maine inclusiv... Si joi nu am cum sa termin lucrarea, s-o pozez, editez, etc... Sorry. :(
19.06.2012, 10:56:49 - camelia.handmade
Cleopatra, cred ca e pana vineri "21 iunie 2012 (+ 1 zi )", sau ma insel?
19.06.2012, 13:52:14 - bijouxdemonange
Da, da, inclusiv vineri!!!
19.06.2012, 14:58:58
M-am gandit ca oricum, doar n-o sa va apucati fix pe 22 de ceva :))))
Deci daca ai timp, este in regula!
La editia trecuta am asteptat si pana a doua zi dupa ultima zi :P
Ca oricum, nu se intampla nimic instant in acea zi, tot trebuie sa fac liste, tabele, etc :D - cleopatra5
Iuhuuu... Sper sa pot trimite mail-ul vineri! Ce bine.
19.06.2012, 15:08:21 - Jewelswithlove
In cazul asta incerc si eu....Ca mi-am prins urechile in brodat margele si nu am mai facut nimic altceva in doua saptamani...Diseara incep,sper sa si termin...
19.06.2012, 15:32:19 - bijouxdemonange
Spor la lucru!!!!
19.06.2012, 21:19:12 - carla69
Daca e pana vineri poate incerc si eu sa termin
19.06.2012, 21:41:22 - bijouxdemonange
Pai e pana vineri.... 21 iunie (+ 1 zi) :p
19.06.2012, 22:04:40 - gemsgems
S-ar putea sa apar si eu cu ceva in ultima secumda. :P
20.06.2012, 08:42:24 - soso07
Si eu cu o secunda mai devreme :)
20.06.2012, 08:43:27 - Jewelswithlove
Va rog frumos...Da'se poate???Ultimele doua secunde sunt ale mele!:))))
20.06.2012, 09:30:14 - soso07
Hai sa ne gandim si la Andra, ca si ea are treaba sa le puna in magazin si sa le trimitem un pic mai devreme, macar cu cinci minute :))
20.06.2012, 09:45:13 - camelia.handmade
Nu numai in magazin, si pe facebook, si pe blogspot...
20.06.2012, 12:41:19 - soso07
Da, asa e :)
20.06.2012, 13:25:39 - bijouxdemonange
:)) Ehs tati linistite! Va las voua ultimele secunde, eu ma descurc cumva apoi :D
20.06.2012, 18:40:35 - carla69
Stiti cum e lucru cu sarma la incepatoare:am facut,am rasucit,am invartit cu atentie ...pana la ultima bucla,...cand s-a rupt...again...noroc ca am rabdare
20.06.2012, 19:05:29 - bijouxdemonange
Mda..cunosc... Mai ales ca eu nu am depasit stadiul de inceput cu srama :)))
20.06.2012, 19:58:37
Haideti sa va arat inscrierile pana acum:
Bijuterie:
Not All Who Wander are Lost - www.breslo.ro/Product/Not-All-Who-Wander-Are-Lost---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI--Personalitati-Celebre-Culorae-si-CAlitatiDefecte_651154
Dual Core: www.breslo.ro/Product/Dual-Core---Provocari-Breslase-GEMENI-PERSONALITATI-CELEBRE-CULORILE-SPECIFICE-CALITATI-SI-DEFECTE_644571
Decoratiuni:
Victoria - www.breslo.ro/Product/Victoria---Concurs-Decoratiuni-zodia-Gemeni---Personalitati-Celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte_651152
What's cooking? : www.breslo.ro/Product/Whats-cooking-----Concurs-Decoratiuni-GEMENI---Personalitati-celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte_651149
~~~~~~
Eu am inceput de saptamana trecuta cursul de masaj, asadar am mai putin timp la dispozitie, de aceea sunt atat de putin activa! Oricum, pana acum sunt foarte incantata de curs, sper sa reusesc sa invat totul cat mai repede (mi-am propus si studiu individual, pe langa sedintele de curs), imi place mult ce-i drept! Si de foarte mult timp eram interesata de domeniu... nu chiar inteleg de ce nu mi-a venit ideea asta la 20 de ani, sincera sa fiu :D Lucrurile ar fi stat mult mai simplu pentru mine... Dar , probabil ca toate isi au rostul lor , ca sa ma consolez :D
Pana vinerea am si lucrat intens la un colier, pentru un concurs, cel putin ultimele zile. A fost o adevarata lupta ce-i drept pe parcursul a vreo 2 saptamani (m-am apucat atatd e tarziu pt ca chiar nu ma simteam inspirata, idei aveam...materiale da...dar nu parea sa se concretizeze nimic... incepusem un altul, dar il aman pt spre sfasitul verii)... Oricum, toata munca la colier s-a desfasurat cam asa: acum lucram ceva, stateam ore intregi bibilind, apoi ma razgandeam si ziceam ca nu am timp si parca nici inspiratie...si le lasam vreo cateva zile... Iarasi ziceam ca totusi ar fi pacat sa pierd ocazia, si mai faceam un element doua ... iarasi le lasam fiind foarte obosita si calculand ca mai e putin timp... si tot asa...pana cand, miercuri m-am hotarat ca il voi termina, ca n-are rost sa renunt asa usor, zicandu-mi ca sigur imi va parea rau ca am ratat sansa si va mai trebui sa astept un an.... Asadar abia am dormit zilele alea (chiar n-am dormit deloc joi spre vineri :D) dar sunt fericita ca am reusit sa ma inscriu si acum astept anuntarea finalistilor, cu mari emotii! Sper sa reusesc... Desi, la ce concurenta e acolo (am vazut anul asta ca si printre participantii din anii trecuti si castigatorii editiilor trecute sunt printre cei mai buni din lume, cu experienta de zeci de ani chiar....) n-as fi foarte dezamagita sa nu ajung macar in finala :P
Oricum, va tin la curent :D Mai sunt 5 zile (dar sa stiti ca nu le numar :))) e doar o constatare facuta pe loc :)) )
Anul asta se organizeaza o competitie uriasa intre maestri (printre care si participanti/castigatori ai concursului unde m-am incumetat eu sa ma inscriu :D) si abia astept sa urmaresc evolutia si sa aflu rezultatul :P
Reguli si participanti (pana pe 10 iulie este prima etapa): https://www.facebook.com/groups/274053372682035/doc/287418281345544/
Intre timp, am decis sa-i iau pe fiecare in parte, dintre cei 80 plus juriul , si sa le descopar munca (pe o parte ii stiam si le stiam lucrarile, pe majoritatea foarte putin sau deloc) ! Bineinteles ca mai sunt si altii pe care ii urmaresc de ceva vreme si ii voi studia mai idneaproape!
Si voi face selectii ale lucrarilor lor pe care le voi aduna in albume, sa ii am mereu la indemana!
Am adunat deja imagini aici:
http://pinterest.com/nadrart/bead-and-jewelry-artists/
Cum prind un pic de timp mai liber (cica alea de relaxare :D) voi updata albumul, si voi mai crea si altele :P
Hope you like it!
P.S. Voi crea albume in care voi include si creatiile voastre pt zodii! Mi-a venit zilele trecute ideea si m-am agndit ca ar fi foarte interesant sa fac albume pe zodii in care sa includ si creatiile voastre si am urmaritori ai board-urilor si din afara tarii, deci expunere si mai mare :P - gemsgems
Wow, e un concurs international. :D Ce tare!
20.06.2012, 20:54:43
Bafta la concursul la care te-ai inscris si la cursul de masaj. :D - bijouxdemonange
Da, e extraordinar! Eu abia astept sa le vad piesele! Din cei pe care ii stiam eu deja , creaza lucrari spectaculoase!! Sunt foarte buni!
20.06.2012, 20:57:09
Merci frumos!!! - soso07
Bafta multa, Andra !!! Tinem pumnii !
20.06.2012, 21:14:05 - bijouxdemonange
Multumesc frumos, Sorina!!
20.06.2012, 21:28:13 - GradinaSecreta
Uau, eu personal ma simt ca o furnica printre elefanti privind selectia ta! M-au impresionat lucrarile rusoaicei.
20.06.2012, 21:39:07
Mult, mult succes, Andra! - bijouxdemonange
Te cred, Gaby! Asa ma simt si eu pe-acolo! Si astea sunt doar cateva selectii! De-asta am sid ecis sa cunosc cat mai multi!
20.06.2012, 21:47:56
Am mai facut zilele trecute o incursiune printre lucrarile a doua mari artiste in beadwork...
Heidi Kumli http://www.freespiritcollection.com/index.html
Sherri Serafini: http://www.serafinibeadedjewelry.com/
Mi-am pus tinta sa ajung printre titani :D
De aceea caut sa-i cunosc din timp :D - bijouxdemonange
Ahh, mi-am amintit: cateva articole interesante despre pietre si corespondente cu zodii gasiti aici:
20.06.2012, 21:53:17
http://www.mylovelybeads.com/internal.php
Din pacate nu genereaza link-uri separate pentru fiecare categorie, dar va descurcati voi pe-acolo :D
Si 3 mici chestionare (se pot vedea si rezultatele)... Voi face si eu cateva pentru noi, in curand:
http://www.mylovelybeads.com/internal.php?act=survey/survey.php&SurveyID=3 - carla69
Am reusit sa trimit una!!!Am mai vrut una ,sunt pregatite materialele,dar n-am mai reusit s-o termin
22.06.2012, 18:11:36 - bijouxdemonange
Pai si ce mai stai?:))))
22.06.2012, 18:35:52
Alte inscrieri:
BIJUTERIE
Colier Mistic Romantic: www.breslo.ro/Product/Colier-Mistic-Romantic---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-Celebre-CalitatiDefecte-Culoare_652083
Set "Comoara Piratilor"
www.breslo.ro/Product/Comoara-Piratului---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare_652544
Set "Dor de MArylin"
www.breslo.ro/Product/Dor-de-Marylin---Concurs-Bijuterii-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare_652547
ACCESORII:
Portofel "Energized"
www.breslo.ro/Product/Energized--Concurs-Accesorii-zodia-Gemeni---Personalitati-Celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte---REZERVAT_652084
Husa "Nori pe cer"
www.breslo.ro/Product/Nori-pe-cer---Concurs-Accesorii-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-Calitatidefecte--Culoare---REZERVAT_652546 - carla69
Pai nu cred ca apuc sa fac poze astazi
22.06.2012, 19:16:43 - Jewelswithlove
Eu am stat toata noaptea si am lucrat la un colier si ,la 5 dimineata,cand l-am asezat la gat nu mi-a placut cum se aseza si am stricat tot:)))))Acuma lucrez la alta idee...
22.06.2012, 19:25:03 - carla69
Acelasi lucru pot sa patesc si eu maine dimineata
22.06.2012, 23:48:55 - carla69
Am reusit sa trimit a doua piesa si ma apuc de rac!!!La gemeni a zburat timpul atat de repede ca m-am cam grabit acum la final desi lucrarile erau instalate de mult la mine in creier,dar.....caracteristic gemenilor....
23.06.2012, 14:06:01 - huxley
Sper ca nu e prea tarziu sa imi anunt si eu participarea la sponsorizarea concursului. Vreau sa acord un premiu care consta in mteriale pentru urmatorul concurs zodiac: Zodia Rac.
23.06.2012, 15:34:18 - carla69
Cred ca nu e niciodata tarziu pentru premii
23.06.2012, 16:22:14 - bijouxdemonange
Haha, mare dreptate ai Carla: niciodata nu e prea tarziu pentru premii!
23.06.2012, 16:27:13
Multumesc frumos, Adela!!! Suna tare bine premiul tau!
Te trec pe lista! - bijouxdemonange
Am revenit cu noutati despre evaluare!
27.06.2012, 08:40:50
Am intarziat cam mult si-mi pare rau! Am avut multe pe cap zielel astea si nu am mai reusit sa termin!
Componenta juriului:
Cleopatra Cosulet (cleopatra5.breslo.ro)
Gabriela Badea (blanitza.breslo.ro)
Adela Petcu (treasureofpirates.breslo.ro)
Eugenia Ghica (bohemiansin.breslo.ro)
Raluca Minut (laruca.breslo.ro)
Am mai marit numarul de criterii de votare pentru o apreciere mai buna si mai obiectiva! Practic sunt aceleasi dar extinse :P
_ compozitie, originalitate;
_ incadrarea in tematica
_ utilizarea materialelor
_ culoare, combinatii deculori
_ executia tehnica
_ forma,proportii
_ prezentare : fotografie si descriere;
_ impresie generala.
Punctele le-am lasat tot maxim 5 pentru a nu complica mai mult.
Daca aveti sugestii (sau reclamatii :D ) va astept cu drag!
Succes tuturor! - MonicaIacovencoJewelry
Neata! Mi-am amintit si eu in ceasul al 12-lea ca ma gandeam de ceva vreme la asta dar nu cred ca am apucat sa spun... As vrea sa ofer si eu castigatorului premiului de popularitate o bratarica din ceva pietre specifice zodiei sale. E voie?
27.06.2012, 10:24:37 - bijouxdemonange
Cum sa nu fie voie? Multumim!!!
27.06.2012, 16:21:34 - Jewelswithlove
Andra,stai linistita,cine nu intelege cat de scump a devenit timpul???
27.06.2012, 17:40:43
Oricine vede cat de greu e sa le faci pe toate intr-un timp tot mai comprimat!
E bine asa,sa ai spor in toate! - bijouxdemonange
Multumesc frumos Silvia!!
27.06.2012, 20:36:20
Azi m-am simtit ca-n zona crepusculara!!!
Nu stiu de ce nu intotdeauna imi afiseaza toate postarile desi ele sunt publicate toate.
Nu am mai patit (sau poate ca nu mi-am dat eu seama pe blog-ul personal pt ca n-am cautat niciodata sa le vad cap coada...), oricum mi se parea ciudat. Clar sunt niste bug-uri pe care sper sa le rezolv sa nu mai patesc asa pe viitor. Acum am rezolvat, intr-un final :D Sper sa nu mai patesc :P - 3cot
bijouxdemonange, poti sa ne dai detalii despre concurs ? A fost anulat/amanat ?
29.06.2012, 09:58:27
Multumesc ! - camelia.handmade
@3cot:
29.06.2012, 12:20:35
Buna! Pana raspunde Andra, pot sa iti zic din experienta etapei TAUR la care am participat: cel mai probabil momentan e in faza in care apreciaza juriul fiecare lucrare, dupa fiecare criteriu. - 3cot
Multumesc pentru raspuns, Camelia.
29.06.2012, 12:35:18 - Laruca
Iti inteleg nerabdarea, "3cot".
29.06.2012, 13:30:09
Dar, la acest concurs nu exista termenii de anulare sau amanare. Dupa atata munca depusa si atatea lucrari deosebite, va urma si votarea si bineinteles gala premiilor bine meritata.
Doar ca Andra lucreaza singurica la postarea lucrarilor, calculul punctajelor, s.a. Cu putina rabdare, "trecem Marea". Intr-o zi, maxim 2, va incepe si votarea publica.
Va multumim pentru rabdare si intelegere. - bijouxdemonange
Da, asa cum spuneau si fetele, nu a fost amanat/anulat.
29.06.2012, 16:11:32
In caz de ceva, ati fi stiut.
Dupa cum am scris si mai sus, acum 2 zile a inceput evaluarea juriului. Ceea ce inseamna ca momentan se evalueaza.
Weekendul acesta va fi si votarea publicului, aici pe forum.
Faptul ca majoritatea creatiilor au venit in ultimele 2 zile de inscrieri a facut ca lucrurile sa fie mai greu de manevrat. Daca se venea pe parcurs, imi era mult mai usor. Dar se intampla si asta si nu es te nici o problema mare, doar ca se mai prelungeste putin! :) Nu sunt multe, dar nici timpul meu nu este atat de mult pe cat mi-as dori uneori si nici nu pot sa iau in calcul toate posibilitatile :D ... Si am incercat sa postez lucrarile in toate spatiile necesare (breslo, facebook, blog).
Mai e un pic, in cateva zile vom afla si castigatorii!! - carla69
De data asta nu mai am emotii,s-au inscris atatea frumuseti incat...
29.06.2012, 17:07:50 - Jewelswithlove
Andra,stii cand o sa ma mir eu de ceva?Cand o sa aud-citesc-vad ca cineva spune ca are timp sa faca de toate! Vorbim aici de cei care au pasiuni,hobby-uri dar si casa,si copii,si servicii,si batrani in grija,si grijile inerente vremurilor noastre si nu de cei care trec prin viata ca gasca prin apa...Pana atunci,fiecare intelege ca totul va fi OK,chiar daca dureaza putin mai mult!
29.06.2012, 17:46:30
In fond,si asteptarea are farmecul ei!:)