Forum: Tehnici & Materiale Propunere colaborare
- zozole
Fac parte dintr-un ONG care anul asta participa la o strangere de fonduri la nivel international si care organizeaza un fel de targ cu obiectele traditionale ale fiecarei tari. Din cauza lipsei acute de timp(sunt clasa a 12`a) nu pot sa caut etamina,ata,sa invat sa cos si apoi sa le confectionez si as dori cateva propuneri de la persoane deja consacrate in aceasta arta.
26.02.2011, 00:02:38
Mentionez ca as vrea sa cumpar cam 20-30 bucati,cu modele simple,dar de efect, gen musculitele de pe fetele de masa ale bunicilor.
Faceti propunerile aici si eu voi contacta persoana a carei oferta imi surade.
Bineinteles,caut calitate,seriozitate si un pret bun. Daca nu le voi gasi,voi renunta la aceasta idee si ma voi orienta spre altceva.
Multumesc:) - Tilli.n
Sunt interesata de propunerea ta ! Detin tehnica,am modele iar materialele nu sunt o problema.
26.02.2011, 00:45:53 - zozole
Tili.n, te-ai gandit si la un pret? Total sau pe bucata,daca vom cadea de acord la pret pot sa iti dau banii si in avans ca sa nu crezi ca lucrezi degeaba.
26.02.2011, 07:56:09
Specificatiile ar fi cam astea: brosa sa fie rotunda sau patrata(daca se poate si,si e si mai bine), sa aiba un spate rigid ca sa nu se vestejeasca atunci cand e purtata si o baza de brosa. Daca vrei pot sa asigur eu partea cu baza de brosa.
As vrea totusi,daca ne intelegem sa lucrezi una,de proba sa o arat si colegilor sa imi spuna daca sunt de acord.
Multumesc!