Forum: Idei si sugestii Promovarea anumitor trezorerii breslo pe blog/facebook
- DouaMainiDibace
Ar fi minunat daca in viitor s-ar putea copia linkul unei trezorerii anume si pune pe blog, sau sa existe un cod care sa-l putem adauga pe blog si sa ne apara trezoreria
24.02.2011, 10:14:53
respectiva, iar daca se da click pe o anume imag sa duca direct la mag respectiv. E cam mult, stiu, dar daca s-ar pune putea macar pune linkul pe blog, site, facebook,la o trezorerie anume si nu la toate ar fi minunat. - AnitaDamacus
Poti obtine linkul catre o Galerie anume daca, in lista de Galerii, dai click dreapta pe numele Galeriei, alegi "open in new tab", si copiezi adresa din bara de sus.
24.02.2011, 10:35:19
Obtii cam asa: www.breslo.ro/Treasury/view/Mic-dejun-in-pat_7471 - CinnamonCloves
Poti de exemplu implementa galeria pe Blog ca imagine (cu print screen) iar la click pe imagine sa te duca la linkul galeriei pe Breslo.
24.02.2011, 12:00:50
Din pacate nu exista un script pentru implementarea galeriilor direct pe blog asa cum ai ai descris tu si ma indoiesc ca va aparea.
Poti desigur sa (re)creezi galerii direct pe blog, in stilul pe care l-am aplicat eu aici:
http://www.cinnamoncloves.com/blog/2010/10/pantone-colour-trends-for-autumn-3/ - DouaMainiDibace
Multumesc AnitaDamacus, nu stiam treaba cu open in new tab. Cinnamon, le-am pus cu printscreen si o lista de linkuri dedesubt si gata : ))
02.03.2011, 13:14:11