Forum: Idei si sugestii promotii si oferte speciale

• magdad
    magdad

subiectul de la promotii speciale ar trebui sa poti macar sa il stergi si eventual sa-l modifici.
    o promotie scrisa nu mai poti sa o modifici timp bun, eu de exemplu as vrea sa adaug si adresa web la descrierea promotiei si nu o pot nici midifica nici sterge.
    mi s-a intamplat sa vreau sa modific si promotia toata si sa nu pot.
    afara de asta produsele astea sponsorizate care sunt o ideee mareata mi se pare totusi exagerat sa apara si la sectia promotii si oferte.

13.01.2011, 11:53:54
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Magdad, poti scrie unui moderator sa modifice o oferta pentru tine.
    Sau poti posta modificarile intr-o noua postare la oferta, daca o faci la cateva minute dupa postarea initiala e ok, nu e nicio problema. Dar daca vreti modificari la cateva zile dupa ce ati postat oferta e mai bine sa le faca un moderator direct in postarea cu pricina.

13.01.2011, 13:45:59
  • magdad
    magdad

chiar mi se pare o facilitate nepretentioasa sa poti sa iti stergi propriul mesaj de pe forum dar mai ales de la promotii si oferte. mie nu mi se pare exagerat sa schimbi o oferta in decurs de 1-2 sapt poate chiar cateva zile.
    sa adaugi un nou mesaj la promotia veche e o solutie care nu rezolva toate situatiile.
    sa scriu uni moderator cum mi-ai sugerat o sa incerc dar mi se pare o alternativa putin incomoda, oricum multumesc de raspuns.

13.01.2011, 19:34:17
  • BohemianSin
    BohemianSin

daca am putea sa ne stergem singuri ofertele mai vechi gardianul Cinnamonina nu ar mai putea verifica cine si cum abuzeaza de puterea conferita si s-ar suprasolicita topicul din nou!Ca eu as putea sa-mi pun o oferta la fiecare o ora si sa o sterg pe cea veche numai ca sa stau in fruntea listei!

18.01.2011, 12:01:33