Forum: Tehnici & Materiale Proiect decoupage
- Jewel.ia
Vreau să-i mai dau o șansă mobilierului din bucătărie, niște dulăpioare de pal/furnir, destul de oldies, not at all goldies, pe care oricum o vor mai ataca vânătoresele mele feline, pe care oricum o voi lăsă în urmă când mă mut la casă (!). Altfel spus, e cu titlul de experiment, aș vrea să-mi încerc talentul, să-mi îndrăguțesc puțin bucătăria, să nu ajung la prețuri exorbitate.
15.09.2013, 16:50:32
Întrebările imediate pe care le am în acest sens:
1. pot salva o mobilă de pal folosind faimoasa tehnică?
2. cam ce cantitate de material (grund, lac decoupage, lac de crăpare, lac de protecție, patină, terebentină, ) ar trebui să achiziționez pentru aprox 5m pătrați
3. cam cât durează procesul/usacare. Dat fiind faptul că în bucătărie este și cartierul general al îmblănitelor, timpul de uscare este o problemă capitală.
Mulțumesc,
Iulia - Carmen.Sylva.ART
Si eu am niste piese de mobilier cu furnir lucios, forma frumoasa dar aspect de mobila bunicii :) ...sunt curioasa daca le pot face ceva, ma tem ca nu se prinde nimic pe suprafatele astea...ar fi tare fain sa mearga cu servetelul!!!
15.09.2013, 20:09:24
Deci, ma alatur si eu Iuliei in asteptarea unor raspunsuri :)) - Ethno.Bead
Eu am folosit cu succes folie autoadeziva care imita lemnul, de la Praktiker, si arata foarte ok. Doar ca trebuie sa lucrezi incet si cu rabdare.
15.09.2013, 23:51:34
La dulapioare poti sa incerci tehnica decoupage, dar nu pe mese sau suprafete pe care lucrezi, care se murdaresc si trebuie spalate/curatate, nu cred ca va rezista..