Forum: Bug-uri Produse vandute reaparute in stoc!

• Dungulitze
    Dungulitze

Nu stiu daca se mai intampla si la alte magazine dar am remarcat de destul de multe ori ca produse pe care le-am vandut apar din nou in stoc iar altele care trebuiau sa fie in numar destul de mare in magazin apar cu stoc 0.
    Din acest motiv se creaza un disconfort clientilor care la un moment dat nu vor mai fi atat de intelegatori.
    Astazi a fost vorba despre doua tipuri de produse dar au fost multe alte ocazii de acest fel in ultimul an.
    Nu stiu daca este un bug. Nu se pune problema in nici un caz de introducere gresita a datelor deoarece noi verificam stocurile la 10 zile iar referitor la problema de astazi, in urma cu aproximativ 2 saptamani am avut chiar o discutie cu o clienta, despre acelasi produs, care si atunci aparea intr-un alt numar de bucati decat in realitate. Acest produs trebuia sa fie pe "0" dar a aparut din nou in stoc in aceasta perioada, si desigur a fost comandat de un client iar noi acum nu il putem livra. In acelasi timp, produse ce trebuiau sa se mai afle pe stoc, nu mai exista in magazin desi ele nu au fost vandute.
    Riscam feed-back negativ de fiecare data, nemaivorbind de faptul ca unii clienti isi pierd increderea in noi.

Speram sa se remedieze situatia.

22.01.2014, 17:43:56
  • LadyShop
    LadyShop

Problema asta am avut si eu si inca cu o clienta veche si f. serioasa .
    Nici acum nu stiu cum o sa o scot la capat sa nu par neserioasa .
    Comanda facuta acum doua zile si una astazi .

23.01.2014, 22:59:01
  • furnituri4biju
    furnituri4biju

Si eu am patit sa apara pe stoc produse care in realitate erau vandute, dar si cu stoc diferit de cel real! Nu am patit sa primesc feedback negativ, dar am vazut alte magazine de furnituri care au primit :P.

24.01.2014, 17:59:42
  • LadyShop
    LadyShop

Nu am luat negativ ,dar neutre , da .

25.01.2014, 11:21:23
  • fimomimo
    fimomimo

Am vandut o pereche de cercelusi acum o satamana... si uitandu-ma prin magazin BANG... uite-i disponibili :| am avut noroc ca nu i-a cumparat altcineva, i-am sters imediat
    ( Ps: Foarte facil faptul ca poti edita produsul direct din magazin acum, imi era foarte greu sa il gasesc printre celelalte listari )

25.01.2014, 12:21:44
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Si mie mi s-a intamplat asta cu doua comenzi. Am zis ca probabil am uitat eu sa le scot din stoc sau am modificat din greseala(prima comanda a fost anulata si m-am gandit ca asta ar putea fi cauza).

25.01.2014, 13:03:36
  • fimomimo
    fimomimo

Trebuie verificate toate comenzile anulate (reapar ins toc +1), cred ca e foarte greu celor cu multe produse, am observat ca am 2 disponibile la o gramada de listari;
    Culmea daca nu imprumutam margele de la sora mea nu aveam cum sa onorez comanda de azi, foarte aiurea, eu chiar nu mai aveam 3 feluri "disponibile" in magazin; cine stie ce credibilitate si feedback capatam :|

27.01.2014, 16:02:54