Forum: Concursuri Premiere concurs "Evolutia din noi"

• Thezora
    Thezora

Cu greu imi vine sa cred ca au trecut deja 6 saptamani de cand imi tremura mana pe butonul “Trimite” la postarea de deschidere a topicului! Pentru mine, organizarea concursului “Evolutia din noi” a fost o premiera si o provocare la care nici nu m-as fi gandit, pe care am acceptat-o cu teama, dar si cu entuziasm. In scurt timp, teama s-a dovedit a fi nejustificata si incetul cu incetul, pe masura ce se aratau minunatele voastre creatii, a ramas doar entuziasmul. Va multumesc celor care mi-ati acceptat provocarea si ati avut curajul sa va expuneti lucrarile mult gandite si muncite! Va multumesc pentru micul sentiment de mandrie pe care-l am cand ma gandesc ca ideea propusa de mine s-a intruchipat prin mainile voastre in creatii atat de diferite si de frumoase! Le multumesc colegelor mele jurate care s-au implicat, m-au ajutat si incurajat de la inceput! Si va mai rog sa-mi iertati orice neajuns ca gazda si sa il treceti la capitolul “Greseli de incepator”.
    Tema concursului am gandit-o ca o continuare a celui organizat de aigile si mielena. Mai exact, dupa ce iti dai seama cine esti, poti sa incepi sa construiesti si sa devii persoana care ti-ai dori sa fii. Sa evoluezi. Asta cred ca e aplicabil mai ales noua, artizanilor de orice fel, aflati intr-o continua dezvoltare - a imaginatiei a puterii creative, a tehnicii… Am vrut sa va provoc sa faceti urmatorul pas si voi l-ati facut. Asa ca felicitari tuturor!

Si ca sa nu va mai plictisesc, acesta este podiumul evolutiei din voi:

Locul I si organizatoarea urmatorului concurs (daca mai poate…) : bijouxdemonange cu a ei curajoasa Adesina: www.breslo.ro/Product/Adesina---She-opens-the-way---Colier-de-inspiratie-africana_871038

Locul II: mielena cu magicul Descantec de viata: www.breslo.ro/Product/Descantec-de-viata_841717

Locul III: GabyS cu un Curcubeu plin de culori (cum altfel?): www.breslo.ro/Product/Colier-De-la-furtun-la-curcubeu_871851

Locul IV: raven cu un colier din pulbere de stele: www.breslo.ro/Product/Colier---Evolutie---din-pulbere-de-stele_864424

Locul V: NicoleceaMov cu un impresionant colier cu personalitate bipolara: www.breslo.ro/Product/Colier-Statement-Bipolar---margele-nisip-2-mm-accesorii-bronz-camee-dama_870183

Locul VI: BohemianSin cu spectaculoasa ei Nebula : www.breslo.ro/Product/Colier-Nebula_857843

Premiile sunt:

Pentru Locul I:
    Din partea TimeToCraft (www.breslo.ro/Shop/TimeToCraft ) un voucher in valoare de 70 de lei in magazin.
    Din partea FIMARC (www.breslo.ro/Shop/FIMARC ) un voucher in valoare de 50 de lei in magazin;
    Din partea mea, o fundita de castigator: www.breslo.ro/Product/Ribbon---Premiul-oferit-pentru-ctigtoarea-locului-1---concurs-forum-Evoluia-din-noi_862411

Pentru Locul II:
    Din partea Dungulitze (www.breslo.ro/Shop/Dungulitze ) un voucher in valoare de 50 de lei in magazin.
    Din partea FIMARC (www.breslo.ro/Shop/FIMARC ) un voucher in valoare de 30 de lei in magazin;
    Din partea soso07(www.breslo.ro/Shop/soso07 ): www.breslo.ro/Product/Premiul-II-oferit-la-concursul-Evolutia-din-noi_836892

Pentru Locul III:
    Din partea FIMARC (www.breslo.ro/Shop/FIMARC ) un voucher in valoare de 20 de lei;
    Din partea Jewelswithlove (www.breslo.ro/Profile/Jewelswithlove ): www.breslo.ro/Product/Set-Duet---Premiul-III-in-cadrul-concursului-Evolutia-din-noi_832114

Pentru Locul IV:
    Din partea Ethno-Bead (www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead ) un voucher de 30 de lei in magazin.

Pentru Locul V: -
    Din partea eluneara.bijoux (www.breslo.ro/Shop/eluneara.bijoux ) : www.breslo.ro/Product/Premiu-Evolutia-din-noi---Toporas_867115

Pentru Locul VI:
    Din partea 3cot (www.breslo.ro/Shop/3cot ): www.breslo.ro/Product/Set-bijuterii---Premiu-Concurs--Evolutia-din-noi_868224

Pentru Miss Popularitate avem chiar 2 premii! Asa ca le vom imparti astfel:
    - Pentru favorita juriului: www.breslo.ro/Product/COLIER-PREMIU-CONCURS-FORUM_839012 oferit de minunata mirelamohjazi lui bijouxdemonange.
    - Pentru favorita publicului: www.breslo.ro/Product/De-la-Organic-la-Mecanic---Rezervat-concurentei-cu-cele-mai-multe-voturi-la-concursul-Evolutia-din-Noi_852288 , oferit de mine mielenei.

Mai avem un premiu de debut, care va merge la CristyJewelryDesign fiind prima inscrisa. Premiul este: www.breslo.ro/Product/Triunghi-AmoRoz---premiu-pentru-debut-concurs-forum-Evolutia-din-noi_858231 oferit de mine.

Atenta ca intotdeauna, Mirela (www.breslo.ro/Profile/mirelamohjazi ) ofera acest premiu: www.breslo.ro/Product/PREMIU-DE-INCURAJARE-CONCURS-FORUM_855541 ca incurajare pentru cuzepangabi.

Pentru 2 clienti implicati in activitatea acestei frumoase comunitati si care au binevoit sa ne ajute cu un vot avem urmatoarele premii (in ordinea votului):
    - Pentru mihacryss: www.breslo.ro/Product/Cercei-Lacrima-turcoaz-Premiu-oferit-unui-client-votant-in-cadrul-concursului-Evolutia-din-noi_832084 oferit de Jewelswithlove (www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove ).
    - Pentru Pupi: www.breslo.ro/Product/Cercei-Orange-afternoon_728730 , oferit de AmoNA (www.breslo.ro/Shop/AmoNA ).

Alte premii:
    - Carmenn ii ofera Mielenei acesti papucei frumosi: www.breslo.ro/Product/Tarlici-Orient--Totosei-casa_712679 ;
    - Bijouxdemonange ofera unei creatoare la alegerea ei un colier asemanator cu acesta: www.breslo.ro/Product/A-dream-of-Generations_870992

Din nou multumiri nenumarate sponsorilor nostri:
    - TimeToCraft - www.breslo.ro/Shop/TimeToCraft
    - Dungulitze - www.breslo.ro/Shop/Dungulitze
    - FIMARC - www.breslo.ro/Shop/FIMARC
    - Ethno-Bead - www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead

Din cauza schimbarii modalitatii de vot la 6 voturi, punctajul final a iesit putin mai mic. Mai jos clasamentul intreg (nota juriu/ numar voturi/ nota finala):

27 bijouxdemonange www.breslo.ro/Product/Adesina---She-opens-the-way---Colier-de-inspiratie-africana_871038 (98/ 16/ 88)
    11 mielena www.breslo.ro/Product/Descantec-de-viata_841717 (90/ 19/ 85)
    30 GabyS www.breslo.ro/Product/Colier-De-la-furtun-la-curcubeu_871851 (87/ 17/ 80)
    19 raven www.breslo.ro/Product/Colier---Evolutie---din-pulbere-de-stele_864424 (92/ 10/ 78)
    22 NicoleceaMov www.breslo.ro/Product/Colier-Statement-Bipolar---margele-nisip-2-mm-accesorii-bronz-camee-dama_870183 (93/ 9/ 78)
    14 BohemianSIn www.breslo.ro/Product/Colier-Nebula_857843 (92/ 9/ 77)
    13 Carla 69 www.breslo.ro/Product/Colier-De-la-nisip-la-perla-participa-la-concursul-Evolutia-din-noi_856731 (89/ 10/ 76)
    25 de.dimineata www.breslo.ro/Product/Colier-Ramurele_871158 (90/ 9/ 75)
    18 BellaBijou www.breslo.ro/Product/Set-Jasp-Aqua-Terra-si-Cupru---VANDUT_859837 (88/ 8/ 73)
    28 camelia.handmade www.breslo.ro/Product/Set-soutache---Caleidoscop_871617 (90/ 5/ 72)
    3 onitzy www.breslo.ro/Product/Upcyledrezervat_832662 (84/ 4 / 67)
    16 DragomirOctavia www.breslo.ro/Product/Colier-Evolution_859474 (79/ 8/ 67)
    20 Lucretia www.breslo.ro/Product/BIG-GANG-Colier-rezervat-pentru-concursul-EVOLUTIA_864665 (80/ 7/ 66)
    26 3cot www.breslo.ro/Product/Colier-DUO----Participa-la-Concursul-Evolutia-din-noi_871400 (84/ 3/ 65)
    24 aigile www.breslo.ro/Product/The-Trees-Of-Tomorrow-Are-In-The-Seeds-Of-TodayII---set-colier-i-cercei-Concurs-Evoluia-din-noi_870428 (80/ 6/ 65)
    23 aigile www.breslo.ro/Product/The-Trees-Of-Tomorrow-Are-In-The-Seeds-Of-TodayI---set-brar-i-cercei-Concurs-Evoluia-din-noi_870278 (80/ 4/ 64)
    10 Kalimera www.breslo.ro/Product/Extensie-de-memorie_840445 (79/ 3/ 62)
    2 DragomirOctavia www.breslo.ro/Product/Lira_831656 (69/ 3/ 55)
    7 sognami www.breslo.ro/Product/martisor-evolutia-din-noi_839260 (71/ 1/ 54)
    29 camelia.handmade www.breslo.ro/Product/Orhidee-verde_871615 (65/ 3/ 51)
    8 carmenn www.breslo.ro/Product/Cercei--Covoras---Concurs-Evolutia_839704 (63/ 3/ 50)
    21 Carla 69 www.breslo.ro/Product/Set-colier-si-cercei-Primavara-antica-Participa-la-concursul-Evolutia-din-noi_867387 (65/ 1/ 49)
    17 m3alexx www.breslo.ro/Product/Traditii-inspirationale_859773 (52/ 3/ 41)
    9 LONA22004 www.breslo.ro/Product/Colier-STONE-AGE_839924 (54/ 1/ 41)
    1 carmenn www.breslo.ro/Product/Colier-cravata---Evolutia---Concurs_829807 (52/ 1/ 40)
    6 CristyJewelryDesign www.breslo.ro/Product/Cuibul-de-semipretioase_838645 (46/4/38)
    12 CristyJewelryDesign www.breslo.ro/Product/Brosa-Libertate_841976 (38/ 1/ 29)
    15 homebijoux www.breslo.ro/Product/Brosa-din-pet_854578 (35/ 0/ 27)
    4 cuzepangabi www.breslo.ro/Product/armonie_833111 (34/ 0/ 26)

Din pacate au fost mult mai multe creatii demne de cel putin un premiu decat premii disponibile. Mi-ar fi placut sa va putem premia pe toate, dar din pacate acestea au fost posibilitatile.
    Cam asta ar fi sper sa nu fi uitat ceva sau pe cineva. Va felicit inca o data pe toate si va doresc mult success si multa inspiratie!

23.03.2013, 15:18:36
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

wow, am dat eu refresh la pagina forumului dupa noutati...dar la asta nu ma asteptam!!!
    Gabriela, esti o maestra ca gazda: felicitari!! Si iti multumesc!!!

Sunt foarte bucuroasa ca Adesina v-a rapit inimile asa cum a facut-o si cu a mea!!! Va multumesc mult pentru sutinere, apreciere si bucuria pe care mi-ati transmis-o!
    Am citit si privit povestile fiecareia si sunt impresionata si simt o bucurie mare si o apropiere fata de fiecare!! Este uimitor cum acest an chiar este unul al evolutiei si multumesc inca o data Gabrielei pentru ca a avut inspiratia de a ne ajuta sa evidentiem acest lucru, in fata celorlalti dar si in fata noastra!
    E mare lucru sa ai curajul sa te cunosti pe tine insuti dar si mai mare e sa permiti slefuirea, evolutia, perfectionarea!
    Multumesc mult celor care din caldura inimii lor au oferit premii si bucura atat de multe persoane! Eu una ma bucur deja de premii, ca si cum le-as avea in maini! Gabriela, de cand am vazut fundita m-am bucurat intens pentru acest premiu minunat! Si iata ca va fi al meu! Avem un motiv in plus sa gasim o zi cu soare sa ne intalnim :p
    Multumesc mult Mirela, pentru superbul colier! este o surpriza minunata si ma bucur mult! Multumesc TimetoCraft si FIMARC, ma voi desfata cu siguranta cu "bunatati" din magazinele voastre, oferite cu drag de voi!
    Premiul oferit de mine va merge la Diana, de.dimineata, pentru ca desi vorbeste in putine cuvinte, transmite totul prin creatii! Si vreau sa o felicit pentru noile cursuri urmate si sa ii spun succes pe mai departe!
    De asemenea, voi oferi inca doua premii, surpriza, pentru Camelia si pentru Ligia, lucrarile lor impresionandu-ma in mod deosebit, de aceea le-am si votat - m-au impresionat si altele, dar au si castigat premii deja :p ! Voi reveni saptamana viitoare cu premiile si va voi anunta pe fiecare!
    De asemenea, vreau sa felicit pe toata lumea, m-am regasit in fiecare si va multumesc ca imi amintiti mereu cine sunt si ce vreau!
    Sunteti deosebite!
    Si sper ca sunteti pregatite, luni vom incepe un nou concurs!!!

23.03.2013, 16:03:05
  • Smile19
    Smile19

Felicitari Andra si felicitari tuturor, creatori si organziatori! :)

23.03.2013, 16:28:28
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multumesc!

23.03.2013, 16:33:34
  • raven
    raven

Asa este - sunt intru totul de acord cu bijouxdemonange!

Multumesc mult pentru voturi si pentru premiu!
    Eu am evoluat cu siguranta pentru acest concurs -- am lucrat intr-o tehnica pe care nu am mai incercat-o, m-am straduit sa redau ideea cat mai concret, si cred ca pentru fiecare dintre noi - simpla participare la concurs este un pas inainte, este o EVOLUTIE!
    Felicitari tuturor, si ...sa evoluam frumos impreuna, in continuare...asteptam urmatoarea tema de concurs! :)

23.03.2013, 16:48:57
  • Thezora
    Thezora

Multumesc, Andra! Acum sigur ne vedem ca ar fi ridicol sa trimit coletul prin posta la vecina. :)
    Raven, felicitari si tie! Dupa aprecierea mea strict personala, in cazul tau evolutia a fost cea mai evidenta si piesa ta este printre preferate mele. Te-ai straduit sa alegi o interpretare potrivita, ai incercat altceva si ti-a iesit. Chiar foarte bine.
    Asta nu inseamna ca restul nu au fost la inaltime, dar pe mine evolutia ta m-a impresionat intr-un fel special si greu de explicat. Felicitari si la mai mult! :)

23.03.2013, 17:00:10
  • Kalimera
    Kalimera

felicitari fetelor! a fost o placere sa va urmaresc evolutia in acest concurs cu o tema deosebita si moderata atat de cald si primitor!:)

23.03.2013, 17:19:36
  • carmenn
    carmenn

felicitari tuturor....:)

23.03.2013, 17:22:09
  • carmenn
    carmenn

o astept pe ,,ciresica" sa comande tarliceii orientali...sa-mi spuna si ce numar poarta...:)

23.03.2013, 17:23:53
  • Pupi
    Pupi

Multumesc pentru premiu. Sunt foarte incantata de acest concurs, in care mi-au placut multe creatii, desi nu am putut vota decat 6. Felicitari tuturor. Multumesc inca o data pentru premiu.

23.03.2013, 17:35:02
  • raven
    raven

Multumesc, mult, margele-etc, pentru apreciere, pentru cuvintele frumoase - si sunt magulita - ca am reusit sa te impresionez. Ma bucur sincer ca s-a vazut o evolutie - atat la propriu cat si la figurat... Multumesc inca o data!

23.03.2013, 17:45:26
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari, fetelor: Gabrielei, o gazda care ne-a adunat aici cu sufletul si ne-a facut sa ne simtim acasa, ''deschizatoarei de drumuri" si de concursuri Andra si Mihaelei, care cutremura fiinta cu descantecele ei! Felicitari tuturor participantelor! Concursul mi-a dat prilejul sa ma plimb prin magazinele voastre si sa observ adevarate evolutii-revolutii in piesele inscrise in concurs, astfel incat imi vine sa cant asa: "Sunt mic, mic, mic...'', ca in versurile piesei care mi-a inspirat creatia. Multumesc juriului pentru punctaj si publicului pentru ca mi-a iubit curcubeul!
    Multumesc mult pentru premiile care imi produc o mare bucurie, dragele mele Jewels si Fimarc!

23.03.2013, 18:13:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Felicitari din inima Andra,Mihaela si Gabi,podiumul arata nemaipomenit!
    Felicitari tuturor participantilor, a fost o onoare pt mine sa jurizez acest concurs si mi-am luat rolul fff in serios!
    Multumiri si felicitari organizatoarei si sufletului acestui concurs,Gabriela-Margele-etc;ai fost o gazda perfecta!
    Multumiri sponsorilor care fac ca fiecare concurs sa fie atractiv si datorita premiilor oferite,le doresc sa aiba succesul meritat!
    Si,sa zicem si noi :"Regele a murit,traiasca regele!",in asteptarea temei propuse de Andra,tema de care sunt convinsa ca va lansa o alta provocare incitanta pentru talentatii breslasi!

23.03.2013, 19:49:12
  • carmenn
    carmenn

asteptam....poate vine totusi Primavara...doar a venit insa o trage doamna Iarna de trena ...vad...:)

23.03.2013, 19:57:21
  • soso07
    soso07

Felicitari si din partea mea !!! Am lasat-o pe Silvia prima pentru ca stiam ca va spune tot ce trebuie spus :) A fost o mare placere sa jurizez acest concurs cu o tema si cu lucrari absolut deosebite !!!
    Gabriela, te astept pe la mine sa iei cutiuta :)

23.03.2013, 20:00:12
  • Thezora
    Thezora

Mulţumesc, dragelor! Nu mă mai laudati atâta că nu se urcă la cap... :)
    Soso, o să vin, dar mi-e teamă că mai durează ceva... :)

23.03.2013, 20:18:01
  • mielena
    mielena

E o mare onoare pentru mine sa fiu "placata" de nume atat de grele, Andra si Gaby. Ma inclin cu reverenta adanca la stanga si la dreapta mea! Felicitari fetelor!
    Multumesc organizatoarei si juriului!
    Multumesc sponsorilor din ale caror magazine deja m-am ingramadit "incognito" si fara sa-mi dau seama, in numele fetei mele- sa iau minunatii: Moustache de la FIMARC si margelute de la DUNGULITZE...:)
    Macar pot sa pastrez tarliceii pentru mine, marime 36. Fii-mea prefera "şuzii"- Multumesc Carmen!
    De esarfa de la Soso nu sunt sigura- parca vad ca mi-o confisca fii-mea...Multumesc Soso!
    Multumesc, margele-etc, de la organic la mecanic!
    A fost un concurs minunat si lucrari de exceptie! Felicitari tuturor!

23.03.2013, 20:37:07
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Felicitari participantelor! :)
    Si organizatoarei pentru tema acestui concurs care, pe mine una, m-a pus pe ganduri :)

Si multumesc eluneara.bijoux pentru brosa - toporas si cercelusi :)

24.03.2013, 10:47:43
  • raven
    raven

Multumesc pentru premiu, www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead !!

24.03.2013, 11:29:00
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Cu mare drag, te astept sa-ti comanzi produsele preferate din magazin.

Felicitari tuturor!

24.03.2013, 12:05:57
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc pentru aprecieri, dragelor :)!

24.03.2013, 12:23:04
  • 3cot
    3cot

Un gand bun pentru premiante, participante si oraganizatoare !

BohemianSIn, te astept in magazin sa iti ridici premiul.

24.03.2013, 13:58:45
  • aigile
    aigile

Încă un concurs minunat, încheiat apoteotic!...Felicitări, tuturor! - uniți în câștiguri imense de bucurie și deliciu!... Watch out! - it's gonna turn into addiction! ...So, what?!
    Să lauzi câștigătorii după ce i-ai votat - pare un pleonasm, nu?! Ei, bine - NU!, pentru că atâta frumusețe merită prețuire muuult după efemera viață de numai trei zile a unei Galerii... Multumim, fetelor - am strâns în suflet ”rezerve” minunate de simțiri alese privind și ascultând ”poveștile” din sufletele voastre!...
    ...Și, Andra, aprecierile tale contează mai mult ca orice premiu - mulțumesc!

24.03.2013, 20:22:52
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Nici nu stiu cu ce sa incep, normal ar fi sa mi cer scuze pentru, prea putina implicare, sa va laud, sa va spun ca va iubesc pe toate , sa va felicit pe toate, ca sunteti frumoase, destepte si faceti lucruri minunate. Ca sunt departe de multe zile de casa mea si nu prea am contact , cu lumea ...
    Va astept sa faceti comanda la micile mele cadouri pentru voi, Andra si cuzepangabi, joi ma intorc acasa. Nu mai lungesc vorba , va spun doar atat, si va rog sa ma credeti pe cuvant de om : va multumesc ca existati /

24.03.2013, 20:42:41
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

multumesc pentru premiu

25.03.2013, 08:30:10
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

In primul rand multumesc pentru ocazia de a-mi analiza evolutia, cu ocazia temei acestui concurs, apoi pentru voturi si aprecieri, si multumesc Andra, aprecierile inseamna foarte mult pentru mine!

25.03.2013, 09:30:24
  • Thezora
    Thezora

Toate aţi fi meritat să fiţi premiate, dar măcar ne-alegem cu experienţa. Vorba Ligiei, cam crează dependenţă teaba asta cu concursurile.
    Fetelor, că aştept să va ridicaţi premiile din magazin.
    O săptămână frumoasă şi călduroasă!

25.03.2013, 09:38:42
  • carla69
    carla69

Felicitari premiantelor,au facut niste lucrari de exceptie,si felicitari tuturor participantelor!!!!N-am reusit sa votez dar nu cred ca influentam prea mult decizia juriului si a publicului.

25.03.2013, 10:08:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multumesc fetelor, pentru aprecirile voastre!! Ma bucura mult fiecare cuvant!!

Ieri trebuia sa vin cu tema...dar ideea a venit mai tarziu decat ma asteptam ... am fostr intr-o stare boema astazi... pana acum am stat la studiu... o pun la dospit in aceasta noapte si maine scriu... stiu sigur ca va va placea...

26.03.2013, 03:14:33
  • Thezora
    Thezora

Aşteptăm cu mare interes, Andra! Eu aseară am avut o sclipire de inspiraţie pentru un colier la Peşti.

26.03.2013, 10:09:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buuun!!!!

26.03.2013, 17:36:13
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Am primit azi premiile, cu suplimente generoase, de la doua fete extraordinare, creatoare de exceptie. Setul de la Jewels imi vine foarte bine si arata chiar mai frumos in realitate, iar micile minunatii modelate de Fimarc mi-au adus zambetul pe buze! Va multumesc mult, fetelor, mi-ati adus raze de soare in suflet!

27.03.2013, 13:15:48
  • CristyJewelryDesign
    CristyJewelryDesign

Felicitari castigatoarelor !!
    Si multumesc pentru voturi acordate!!

27.03.2013, 21:52:04
  • Thezora
    Thezora

Si am primit si eu minunata cutiuta de la soso. N-am cuvinte! E atat de delicata si frumos facuta! Esti o adevarata artista, Sorina! Chapeau!

28.03.2013, 19:00:47
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh, eu abia am comandat o parte din premiu :)))

Ia sa ma pun pe treaba :D

28.03.2013, 19:04:10
  • soso07
    soso07

Gabi, multumesc si eu pentru cuvintele frumoase :*) Sa le stapanesti cu placere - le-am lucrat cu drag !!!

28.03.2013, 19:40:34
  • mielena
    mielena

Ieri am primit si eu premiul de la FIMARC. Fiica mea a fost super incantata! :)
    Multumesc!

29.03.2013, 10:40:36
  • carmenn
    carmenn

buna! de la mine au sosit totoseii pentru tine ,mielena?!

29.03.2013, 11:19:21
  • mielena
    mielena

inca nu...s-or fi inzapezit pe undeva pe drum...:)
    Te anunt, Carmen- multumesc inca o data! :)

29.03.2013, 11:35:46
  • mielena
    mielena

Am primit totoseii, ma asteptau la posta in aceasta dupa amiaza...Sunt tare simpatici si mi se potrivesc...Multumesc, Carmen!
    Am primit si margelutele de la DUNGULITZE, multumesc!...si colierul de ma margele-etc- minunat!
    Multumesc tuturor pentru premii si sa ne revedem cu bine, in "legendele primaverii" sau in "intrecerea boema"! :)

29.03.2013, 18:37:04
  • Thezora
    Thezora

Sa le folosesti/ porti cu placere mielena!
    Cu siguranta ne vom reintalni, ca am impresia ca de pe-acum suntem deja cam dependente...cel putin unele dintre noi. :)

29.03.2013, 19:05:45
  • carmenn
    carmenn

ma bucur ca-ti vin bine...cum la brasov este zapada ,poti sa-i mai porti vreo doua saptamani...pe urma la toamna...si eu ii am in picioare pe ai mei...caldurica la degetele...ca pe urma apar ciocurile...:(((

29.03.2013, 19:12:45
  • raven
    raven

Multumesc pentru premiu, www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead !! Coletul a ajuns, si sunt superbe margelutele ... Le voi folosi cu drag! :)

03.04.2013, 12:51:43
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Cu multa placere, ma bucur ca-ti plac :)

03.04.2013, 21:31:44
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Mirela, am primit si eu colieruld e la tine!! Foarte frumos, multumesc mult!!! Imi vine bine :p Sunt chic!

04.04.2013, 18:27:37