Forum: Tehnici & Materiale Poze pe vreme urata?
- gemsgems
Am nevoie de un sfat, o idee. Pe vremea asta e al naibii de putina lumina. Si asta se reflecta in pozele mele, din pacate. Are cineva sa-mi dea un pont? Vre-un fel de lampa speciala?
24.01.2012, 10:01:56
Nu imi e straina editarea in PS, dar de obicei incerc sa editez cat mai putin, pentru a nu altera culorile si, in egala masura, pentru a nu pierde si mai mult timp.
Asadar... e ceva de facut sau trebuie sa ies in fata blocului sa cant "caramida lucitoare, da, Doamne, sa fie soare"? :)) - FIMARC
Poti sa iesi in fata blocului si sa faci poze ca este mai multa lumina decat la geam.Iti poti cumpara cort pt.poze(parca se numeste''cubelite'')si atunci nu mai ai probleme cu lumina.
24.01.2012, 13:26:38 - CinnamonCloves
Si eu recomand un cort pentru poze (+ eventual 2 reflectoare) sau un fundal alb+o suprafata alba (un carton mare alb, o placa de polistiren etc) cu care sa reflecti cat mai mult din lumina spre produs.
24.01.2012, 18:30:01 - gemsgems
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Informatiile imi vor fi de mare ajutor! :*:*
24.01.2012, 19:09:52 - jewelry.supplies
Sustin si eu ideea unui cort foto.
25.01.2012, 10:47:22
http://www.f64.ro/fancier-pb04-cub-40cm-pliabil-solutia-de-studio-portabil-pentru-fotografiere-produse.html
Mi se pare foarte rezonabil, foarte util plus ca... ocupa si putin spatiu. Iar... acum cativa ani cand l-am luat eu, a venit cu doua lampi si un trepied mic, asta pe langa ce se vede in foto.
Bafta!