• gemsgems
    gemsgems

Salutare!

De curand m-am reapucat de margelit. Si, deocamdata, cele mai multe bijuterii ale mele sunt sub forma de cercei. Problema e ca alt model decat eu insami nu am si nici nu stiu unde as putea gasi un "manechin pentru cercei", daca exista.

Mie imi place ca la poze sa am pentru fiecare exponat poza fata, spate, detaliu si model. Numai ca dupa cateva poze cu cercei deja ma dor urechile. :P Si imi dau seama ca nu e tocmai buna metoda mea. Asadar, are cineva o idee mai buna?

Sau poate nici nu sunt necesare poze pe model? Am vazut ca multe dintre voi nu au si totusi vand. Ma gandeam sa renunt si eu la ele si sa raman cu celelalte 3 tipuri de poze. De asemenea, ma gandeam sa le pun separat si nu toate la un loc cum sunt acum.

Ce imi sugerati? :D

16.09.2011, 22:59:06
  • BohemianSin
    BohemianSin

Sunt fana pozarii pe model. Degeaba ai descriere detailata cu dimensiuni, cei mai multi o omit sau pur si simplu nu au simtul dimensiunilor.
    Revenind la mioarele noastre, mie-mi plac urechile tale!:D Iar daca te dor : gheata. Si dezinfectant pentru tortite, inainte si dupa.
    Ai par scurt si asta avantajeaza mult la fotografierea cerceilor..
    Plus, ai putea lua un model din ala ''cap de mort'' insa mie mi se par infioratoare!Dar asta e parerea mea!
    Insa as prefera sa vad pozele separat nu in colaj. Cel putin pentru prima imagine. Nu stiu unde sa ma uit.
    Si nu te descuraja, la inceput e mai greu.....cel putin pt. unii dintre noi!

16.09.2011, 23:41:05
  • gemsgems
    gemsgems

Si mie imi plac pozele pe model si din acest motiv am cerut inca o parere inainte sa iau o decizie. Multumesc mult! >:D

17.09.2011, 12:09:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Mie imi plac pozele tale!! Dar sunt de acord cu Eugenia :p

17.09.2011, 13:29:19
  • bibidesign
    bibidesign

sal
    vorbesc si eu din proprie experienta (dupa ce am "chinuit" sute de poze):
    -incearca sa dimensionezi prima poza, care apare ca si thumbnail, la proportiile 16/13 pixeli - asa se va vedea obiectul intreg in poza care apare listata - altfel se vad doar niste tortite -vezi cerceii cu albastru si maro sau cerceii curcubeu unde se vede doar fata
    -subscriu sugestiei de a renunta la colaje sau de a le pastra pentru poza 4
    -alege 2 poze bune si din unghiuri diferite pentru primele 2, apoi 1 pe manechin si abia la sfarsit colajul
    - ca si alternativa pentru manechin poti alege un obiect de portelan alb de care sa atarni cerceii: o cana, ceainic, pahar (sa nu fie cu desen ca fura privirea) asa ai si o idee despre dimensiune

altfel pozele tale sunt destul de bune, clare, luminoase, balansul de alb e destul de bun

spor la treaba si la vanzare!

21.09.2011, 22:37:21
  • gemsgems
    gemsgems

Multumesc mult pentru sugestii, chiar imi sunt de ajutor!

22.09.2011, 00:44:10