Forum: Idei si sugestii paypal
- bibidesign
si pentru ca de vreo 10 minute incerc sa gasesc subiectele despre Paypal -stiu ca exista- revin acum cu propunerea de a atasa butonul de acces direct catre plata paypal si in magazinele noastre.
10.05.2013, 08:49:25
pentru plata taxei de magazin exista, de ce nu se poate aplica si fiecarui magazin????
pe magazinele din afara exista, de ce Breslo nu o poate avea???? - user61482
Ar fi minunat.
10.05.2013, 09:09:12
www.breslo.ro/Forum/ma-puteti-lamuri-in-legatura-cu-Paypal_topic_1106/?p=1
www.breslo.ro/Forum/moved_topic_10827
- la subiecte de afaceri apar- - Jewel.ia
Subscriu. Exact la acest lucru m-am gandit si eu astazi, cand am efectuat o plata prin PayPal pentru o comanda plasata pe breslo.
10.05.2013, 17:08:35 - daisy.jewelry
eu chiar nu stiu cum pot sa cer o plata pe paypal! Poate ma ajutati si pe mine
10.05.2013, 21:53:51
De platit, am tot platit. Dar sa primesc bani nu stiu ce date trebuie sa dau. Adresa de mail pentru care am contul paypal, sau ce? - bibidesign
adresa de mail este suficienta, dar trebuie sa ai cont Paypal din cate stiu eu.
11.05.2013, 09:48:19
eu am o problema cu comisioanele, nu reusesc sa-mi dau seama cand se aplica si cand nu comisioane pt plati prin Paypal... - abigailsmycken
Cu paypal este mai usor daca creati un invoice decat sa asteptati sa va livreze banii in cont. Nu stiu daca pot da link-uri aici dar cautati pe youtube create invoice in paypal si o sa vedeti acolo foarte usor pasii.
11.05.2013, 13:37:27 - CinnamonCloves
@abigail: poti da aici linkul, nu e nicio problema.
12.05.2013, 20:36:47
Pentru orice intrebari legate de "cum functioneaza PayPal" folositi va rog discutia www.breslo.ro/Forum/ma-puteti-lamuri-in-legatura-cu-Paypal_topic_1106/?p=1 din Subiecte de Afaceri.
Aici discutam despre sugestia de a integra butonul de "plateste cu PayPal" direct in magazinul Breslo. - bibidesign
noi discutam, discutam, de muuulta vreme dar se pare ca nu ne aude cine ar trebui...
13.05.2013, 09:13:50
macar un raspuns negativ de-am primi sa ne linistim... ;) - CuteDots
Mie mi se pare o solutie foarte buna adaugarea butonului de Paypal pentru clientii dispusi sa plateasca in avans.Plata in avans in cont bancar duce la o pierdere de timp atat pt clienti cat si pentru propietarii magazinelor. Clientul nu mai este nevoit sa faca diverse eforturi pentru a ajunge la banca in timpul programului limitat al bancii iar eu nu mai pierd timp cu verificarea banilor intrati in cont.
13.05.2013, 21:09:12
Eu as prefera ca plata in avans a comenzilor sa se faca folosind Paypal pt ca astfel as primi imediat banii in cont iar in ziua respectiva sau maxim a doua zi sa si pot livra coletul. Dar pana la implementare e cale lunga... - Scufitadinpadure
Da da subscriu! Ar face totul mult mai simplu! Pe mine una sigur m-ar linisti, nu as mai pune coletele la posta cu gandul... poate vin peste doua saptamani si-l iau inapoi.
14.05.2013, 23:25:08