Forum: Feedback pentru magazinul tau Pareri, sugestii, critici despre magazinul "the green apple

• merica
    merica

Salutare! Sunt noua in breasla si as avea nevoie de sfaturi de la cei deja consacrati si nu numai pentru a-mi imbunatati pasiunea. Daca aveti un pic de timp pls vizitati "the green apple". Va multumesc!

14.01.2012, 18:47:17
  • meda20
    meda20

Foarte dragute produsele tale!imi place nuantele pe care le folosesti si combinatiile pe care le faci!
    De asemenea pozele sunt reusite! si eu am asteptat mesaje de feedback de cand m am inscris pe breslo(aproximativ o saptamana) si am ramas dezamagita de faptul ca nu prea raspunde nimeni la solicitarile noasrte! iti urez multa bafta si multa vanzare!

15.01.2012, 23:58:47
  • merica
    merica

mersi mult pt vizita...si tu ai produse f dragute dar poate ar trebui sa pui cel putin 2 poze la fiecare produs...am citit un articol care m-a ajutat f mult ti-l recomand www.breslo.ro/blog/category/cum-sa/pastila-de-marketing-cum-sa

16.01.2012, 06:08:34
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Buna merica!

Eu as schimba titlul produselor din acel cod (b21) in ceva mai sugestiv. Din 2 motive:

1. atunci cand cineva cauta dupa un termen, conteaza daca termenul respectiv apare in titlul produsului tau. Desigur, conteaza si ca termenul sa apara in descriere, dar de se sa te bazezi doar pe descriere cand poti sa adaugi o denumire sugestiva in titlu?
    2. Atunci cand produsele apar intr-o cautare sau sunt vizualizate in magazin, este mult mai util pentru client ca titlul sa fie sugestiv. Mai ales la cautare pozele sunt mai mici si nu strica sa semnalizezi si prin titlu despre ce produse e vorba. Chiar si un titlu simplu tip "cercei trandafiri din polimer" e mult mai util decat "C24".

Am mai observat ca nu ai adaugat etichete personalizate, drept pentru care produsele tale nu apar probabil la o gramada de cautari, mai ales ca nu ai descrieri foarte stufoase. De exemplu nu apari la cautarile pentru "fimo" "cercei trandafiri" sau "cercei flori" si la cautarile dupa culori. Astfel ratezi sanse ca produsul tau sa fie gasit de cineva care face o galerie (si asa sa apari pe prima pagina) sau chiar un potential cumparator. Deci completeaza etichetele personalizate!

16.01.2012, 20:53:56
  • merica
    merica

Mersi mult...m-a apuc de modificat

16.01.2012, 22:02:22