Forum: Idei si sugestii Pagina de feedback se misca foarte greu!
- goodchoice
Cel putin la mine! Nu pot sa dau feedback imediat dupa o comanda pt ca trebuie sa astept intoarcerea contravalorii prin posta ramburs.
28.09.2010, 12:36:10
Apoi, din lipsa de timp si pt ca se misca foarte greu, tot aman acordarea de feed si uite-asa se strang foarte multe, iar totul devine din ce in ce mai greoi. Am stat o zi intreaga sa dau feedback pt cca 10 comenzi, si nu exagerez! Dureaza mai mult de un sfert de ora pana se schimba pagina, iar in timpul asta nu mai pot face nimic la pc ca se blocheaza. Dau un feedback, ies pe-afara, ma plimb, fumez o tigara si cand ma intorc, poate am norocul sa se fi incarcat pagina.
Cred ca ar trebui sa se faca paginatie si la capitolul asta, altfel in curand eu n-o sa mai pot acorda feedback la nimeni. - CinnamonCloves
Esti sigura ca nu e de la calculatorul tau? Suna exact cum face al meu cand deschid Firefox si Photoshop in acelasi timp. :D
28.09.2010, 13:10:54
Daca mai are cineva acceasi problema, scrieti aici! - LadyA
eu nu am probleme cu calculatorul,dar cand vreau sa ma uit la feedback-ul magazinelor cu furnituri...e jale :D si aici ma refer la magazinele care au vanzari mari.
28.09.2010, 15:13:05 - CinnamonCloves
Am intrat si eu acum la FB la goodchoice si intr-adevar stai o gramada pana se incarca tot.
28.09.2010, 15:49:02
O sa ii zic lui Luigi sa faca paginatie si aici. Si cu ocazia asta sa dam click pe "negativ" si sa apara toate negativele, cum mi-a promis ;)
Pt. tine goodchoice ar fi utila paginatie la "tranzactii care asteapta feedback" daca am inteles corect, nu? - goodchoice
daaaa! cinnamon, pt mine si probabil si pt altii care au de acordat multe feedback-uri e utila paginatia la "tranzactii care asteapta feedback"
29.09.2010, 00:36:43
si nu e de la pc-ul meu. Ca am pc nou de vreo luna. Asa facea si pe ala vechi, asa merge si pe asta.