Forum: Idei si sugestii Ordonare produse in magazin

• nikolla
    nikolla

Am rugat, de mai multe ori pana acum,implementarea ordonarii personalizate a produselor in magazin. De sarbatori am avut magazinul nu asa cum mi l-am dorit...Am avut o vitrina nearanjata .. Nu as vrea si acum dupa 2 luni tot o vitrina neprimitoare. Nu mi sugerati sa folosesc pozitionarea din admin. Este imposibil sa mi ordonez furniturile cu 1,2,3.. Va rog macar aceasta perioada sa acordati mai multa atentie si cerintelor magazinelor de furnituri (celor ce au mai ramas deschise)

01.02.2015, 19:27:59
  • ramonaignat
    ramonaignat

Chiar la asta ma gandeam zilele astea. As fi ideal daca s-ar implementa din nou aceasta optiune !

01.02.2015, 20:29:36
  • EtnoWare
    EtnoWare

Nikolla - pentru ordonareadin panoul adminitratorului, produsul cu cea mai mare pozitie va aparea primul; asa ca daca doresti sa pui pe prima pagina a magazinului alte produse decat cele noi listate, atunci nu trebuie decat sa pui la acelea pozitii :) Spre exemplu, un produs cu pozitia 99, o sa fie primul; apoi cu 98 urmatorul, etc ..

03.02.2015, 13:29:07
  • nikolla
    nikolla

Multumesc Etno pentru raspuns ...
    La sute sau mii de produse dintr-un magazin de furnituri este imposibil sa ti aranjezi fiecare pagina dupa criteriul indicat de tine . Varianta de ordonare de pe vechiul Breslo era cea mai in regula posibilitate de ordonare a unui magazin de furnituri

03.02.2015, 16:21:39
  • ramonaignat
    ramonaignat

Da, pentru un magazin de furnituri este imposibil sa aranjezi produsele in acest fel.

03.02.2015, 23:14:13
  • gydesi
    gydesi

ramonaignat- nu numai pentru un magazin de furnituri este greu de arajat, si pentru un magazin cu 10 pagini de produse este un chin total. Ai 40 de poze pe pagina, deci sa schimbi intre ele e ceva fara sa vezi in ansamblu cum arata zic aproape imposibil, sa nu mai vorbim cat cauti intre produse daca vrei sa aduci vreun produs pe o alta pagina. Eu am renuntat sa mai fac astfel de manevre.
    Am primit multe prin noua platforma, dar si am pierdut mult. Amagire si bucurie. Oare catre care se balanseaza canatrul?

04.02.2015, 19:41:54
  • user30134
    user30134

Buna.
    Exista vreun mod prin care se pot ordona produsele?
    Multumesc.

25.01.2018, 21:56:55