Forum: Idei si sugestii Ordonare dupa pret

• melanialupu
    melanialupu

Mi s-ar parea folositor sa poti ordona produsele dupa pret, atat in cautari obisnuite, dar si cand intri in categorii. E bine sa ai si optiunea de a vedea cele mai noi produse, dar cred ca nu ar trebui sa fie singura.

Eventual si optiunea "cele mai populare" in functie de cate inimioare are un produs... Cred ca ar fi util pentru cumparatori.

16.12.2010, 01:48:45
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Subscriu la ordonarea dupa pret. Inca nu imi vine sa cred ca nu exista aceasta optiune pe o platforma ca Breslo, in schimb, si cel mai mic site de cumparaturi are implementata aceasta optiune.

06.04.2011, 03:55:30
  • Andreeaswork
    Andreeaswork

Vad ca nu isi doreste multa lume acest lucru, eu ma gandeam sa deschid un topic nou exact pe aceeasi idee dar uite ca am gasit-o. Ar fi excelent

12.08.2011, 14:40:51
  • jewelry.supplies
    jewelry.supplies

Se poate face o ordonare dupa pret, dar numai daca intri in fiecare magazin in parte, altfel...

12.08.2011, 15:19:35
  • Live
    Live

Presupun că ne referim la cum se afişarea în căutări, nu la fiecare magazin, căci la fiecare magazin ai variantă să ordonezi după preţuri (crescător/descrescător), respectiv după dată (crescător/descrescător).

12.08.2011, 15:25:13
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Bineinteles, la afisarea cautarilor ne referim. E destul de obositor sa stai sa te uiti la zeci sau chiar sute de pagini in cautarea unui produs ce se incadreaza in limita unui anumit buget.

12.08.2011, 16:46:17
  • Live
    Live

Da, nu e rea ideea! Eu nu am avut, până acum, probleme, căci dădeam căutare pe materialele care-mi trebuiau şi de obicei sunt la preţuri asemănătoare.

12.08.2011, 16:53:57