Forum: Promotii si oferte speciale OFERTA SPECIALA pentru toti cei din TIMISOARA

• Evutza
    Evutza

Dat fiind ca pentru mine calitatea serviciilor oferite si satisfactia cumparatorului sunt cele mai importante in munca mea, am ajuns la concluzia ca in principal din motive ce tin de siguranta coletului si a produselor, voi prepara delicii cu dragoste doar pentru persoane din TIMISOARA.

Celor din Timisoara, livrarea o voi face personal si GRATUIT, in cadrul unei intalniri intr-un loc central sau ales de comun acord.

Pentru comenzile mai mari de 200 RON, veti primi un CADOU dulce oferit cu drag, din partea Diana's Delicious Art. :) Asadar da-le de veste si prietenilor tai de deliciile din acest magazin, si beneficiati cu totii de oferta! :)

Pentru mai multe informatii, va invit sa cititi Politica Magazinului. :)
    Cu drag,
    Evutza
    ♥ (Diana's Delicious Art) ♥

21.11.2012, 10:33:17
  • Evutza
    Evutza

De asemeni, fiecare cumparator, dornic sa vada exact modul de preparare al produsului preferat, sa se convinga de calitatea produselor utilizate, sau pur si simplu sa ma cunoasca personal sorbind o cafea sau un ceai, are OCAZIA SA ASISTE LA PREPARAREA DELICIILOR SALE, in propria-mi bucatarie, locul in care mica mea arta culinara prinde viata si gust. :)
    Voi raspunde cu placere cererilor de acest gen, asadar daca doresti sa vezi in direct cum procedez si ce ingrediente folosesc, ai ocazia sa faci acest lucru, iar eu voi fi incantata sa te cunosc si sa iti inspir si mai multa incredere prin ceea ce fac! :)

03.12.2012, 22:38:32