Forum: Promotii si oferte speciale Oferta aniversara de weekend la ARTGIFT!
- ARTGIFT
ARTGIFT a implinit 100 de comenzi, ocazie cu care face cinste cu una din comenzile plasate in weekendul de 1 MAI. Tragerea la sorti va include toate comenzile plasate sambata si duminica la ora 12.00 noaptea, nu va tine cont de valoarea comenzii si se va face luni dimineata, pe 3 mai, dupa ce ne revenim din mini-vacantza. Va astept! Bafta!
28.04.2010, 14:13:00 - ARTGIFT
a venit si ziua tragerii la sorti. Participantii la promotia "ARTGIFT face cinste" au fost urmatorii in ordinea plasarii comenzilor:
03.05.2010, 11:28:24
- veronel
- ioiobutic
- bebita
- veronel
- Magma
... and the winner is..... - ARTGIFT
VERONEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.05.2010, 11:34:45
A castigat cu comanda de 35 lei! Felicitari si multumiri tuturor participantelor!
Va mai astept si fiti pe faza la promotii! Ma voi stradui sa organizez cite ceva pt fiecare weekend. - veronel
Multumesc frumos pentru premiu, ARTGIFT! Va spun ca pana acum nu am castigat niciodata nimic. Pe 8 mai este ziua mea de nastere, Lizuca mi-a facut o mare surpriza, de obicei eu fac surprize altora. Bijuurile realizate cu acest minunat cadou vor fi postate aici veronicavoicila.blogspot.com/
04.05.2010, 22:47:06
Sper sa va bucurati pentru mine si sa participati si la alte promotii si concursuri organizate de magazinul ARTGIFT.
Multe multumiri,
Veronica - ARTGIFT
Draga Vero,
05.05.2010, 19:02:06
N-ai pt ce sa-mi multumesti; a fost norocul tau si atit!
Spor la margelit si muulta inspiratie! Abia astept sa vad ce creezi cu margelutzele de la mine!
:-)