Forum: Promotii si oferte speciale Ofer gratis o punga cu calti si 7 gheme mari de fire (lana mai subtire)
- Jolly.Needle
Buna
11.02.2013, 22:51:07
Am primit de la unul din furnizorii de pe Breslo un bonus constand intr-o punga cu calti de lana impaslita si cateva gheme mari de lana mai subtire. Nu stiu ce sa fac cu ele :D Cu caltii nu imi place sa lucrez iar fire am deja o gramada. E pacat sa dau la gunoi lucruri bune, asa ca le ofer gratis cui doreste sau cui crede ca poate folosi astfel de produse. Am trecut mai multe detalii aici www.breslo.ro/Product/calti-din-lana-impaslita-si-gheme-colorate_832807
Pe scurt: caltii sunt mari cca 7-15 cm si grosi de 1 cm, colorati (albi, albastri, bleu, verzi, grena, portocalii) si foarte densi iar ghemele sunt mari, formate din fire de diferite nuante din aceeasi culoare si par sa fie lana. Ghemele sunt de diferite culori: galben, rosu cu alb, grena, gri cu albastru, verde, mov (e cel mai frumos dupa parerea mea). Daca sunteti intersate lasati-mi un mesaj.
Primul venit, primul servit. Atata tot, nu cer bani, schimburi sau alte beneficii.
O seara frumoasa sa aveti :) - Jolly.Needle
Multumesc celor care mi-au scris. Produsele nu mai sunt valabile.
12.02.2013, 09:40:04
Spor la mesterit!