Forum: Tehnici & Materiale Obiecte metalice- de unde se cumpara ?

• botsypink
    botsypink

Am si eu o nelamurire : mi-am făcut o mustață din fimo și nu știu de unde să iau cerculețele acelea mici de care să prind lanțul de mustață.
    Voi de unde vă cumpărați ? (lanțuri,cerculețe etc).
    Am căutat pe net dar nu am găsit.
    Poate îmi recomandați chiar un magazin pe Breslo :D

19.09.2012, 11:31:18
  • gemsgems
    gemsgems

Banuiesc ca te referi la astea? www.breslo.ro/Product/Agatatoare-pentru-pandantiv-sau-margele-jumatate-gaurite_663652

Eu una imi fac singura buclele, din ace cu cap. Si cand ti le faci tu singura poti sa le dai orice forma si sa le faci oricat de mari

Dar de oricare ai face, se baga in FIMO inainte sa il coci, nu dupa. :) Sau poate vorbesti despre zalele care agata bucla pe care ai bagat-o deja in FIMO de lant? Acelea sunt zale obisnuite. Sau zale sudate daca daca vrei sa fii mai sigura.

Exemplu: www.breslo.ro/Product/Zale-argint-rodiat-sudate-07x65-mm_694936

19.09.2012, 12:27:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pai... pe Breslo sunt multe astfel de magazine :D:D:D

Cerculetele de care spui se numesc zale.

In bara de sus, ai casuta de cautare.
    * Scrii acolo "zale", "lanturi", inchizatori", "ace" sau ce ai tu nevoie
    * dai click pe meniul derulant din dreptul casutei de cautare (unde scrie acum Handmade urmat de un triunghiulet cu varful in jus) si vei vedea toata lista din care poti alege si selectezi "Materiale"
    - dai enter si iti va cauta (cuvantul ce l-ai scris initial) in sesctiunea de materiale

Sia colo gasesti produsele si magazinele ce comercializeaza ceea ce cauti tu. :)
    Pe fiecare pagian de produse gasite, vei vedea in pareta stanga o lista cu magazinele ce au acele produse de pe respectiva pagina. Daca vrei un altul, mergi mai departe printre produse pana gasesti ce cauti tu sau un magazin care sa-ti placa.
    Poti aici sa iti personalizezi si mai mult cautarea, dupa magazine dintr-un anumit oras (daca sunt...)

Succes :)

19.09.2012, 12:30:22