Forum: Feedback pentru magazinul tau nu vand nimic
- didi80
mi-am deschis si eu un magazin de aproape 2 luni si nu am vandut nimic. Nu mai stiu ce sa fac. Dupa cat timp exista ceva sanse sa vand ceva. Si mai am o intrebare : stiti cumva unde pot sa gasesc la preturi ok inele (cercuri) suport pt. sevetele. Imi trebuie sa fie mai late ca sa pot lipi iepurasi de pasti pt. ele. Merci mult.
08.03.2013, 11:03:48 - user44982
nu te speria ! eu sunt din noiembrie pe aici (desi mi-am facut cont din 2009 ca sa pot cumpara) si nimic.e nevoie de timp , rabdare, etichete multe pt ca acel cuvant cheie sa trimita lumea la magazinul tau (pune-le pe toate 14) si chiar bani ca sa te promovezi.
09.03.2013, 15:18:36
spor si nervi tari ! (ceea ce imi doresc si mie) :) - TheaArt
Buna! Produsele sunt dragute, inspirate, preturile sunt bune, pe alocuri cam mici. Parerea mea este ca esti putin cam radicala in ceea ce priveste politica magazinului. Eu nu am avut niciodata probleme cu plata, desi utilizez doar sistemul de plata ramburs. Succes si spor la lucru!:)
10.03.2013, 16:15:15 - homebijoux
cred ca trebuie rabdare. aici nu am vandut nici eu....
12.03.2013, 11:28:54 - pandartis
Parerea mea este ca sunt cam putintele produse in magazin. Eu de exemplu sunt fan inele. As purta in fiecare zi tot altul si daca platesc transport 10lei, as vrea sa iau toate inelele din acelasi magazin ca sa nu platesc 10 transporturi iar la acest capitol de ex in magazinul dvs nu sunt decat 2. S-aveti spor la lucru si sa incepeti vanzarile:)
12.03.2013, 12:20:38 - Dichisshop
Eu cred ca trebuie sa investesti ceva timp si bani si rabdare multa! Trebuie lucrat pe toate planurile, iar ceea ce oferi sa fie extraordinar! Eu personal lucrez pe comenzi in general (de la prieteni, cunoscuti si mai nou "necunoscuti" de pe Facebook) si am putin timp de alocat pentru ce-mi trece mie prin cap. Poate din cauza asta cred ca eu nu am clienti pe Breslo. Vanzarile care sunt inregistrate sunt facute de o persoana cunoscuta si de una "necunoscuta" :P care a comandat saptamana trecuta - abia isi facuse cont si a intrat repede si a comandat si gata. Am fost uimita, dar vad ca se intampla uneori :)
13.03.2013, 02:58:12
Good luck! - CuteDots
Legat de politica magazinului eu ma intreb daca impunerea sumelor minime pentru comenzi la produsele handmade este cu dus si intors. Este posibil ca un client sa isi doreasca un singur produs din magazin si sa fie dispus sa plateasca transportul doar pt acela dar se loveste de o comanda minima impusa si renunta.
13.03.2013, 19:03:08 - Ethno.Bead
Preturile mici nu garanteaza intotdeauna vanzari. Si eu cred ca ai la unele produse preturi mici care abia acopera valoarea materialelor. Dar trebuie sa-ti respecti munca si timpul pe care l-ai consumat nu doar lucrand la bijuterii, ci si cu alegerea materialelor, comenzi, fotografii, incarcare pe site, promovare, impachetare, drumuri la posta, etc, timp care de multe ori nu este luat in calcul. Chiar daca produsele tale nu sunt foarte sofisticate sunt dragute si poti practica fara probleme preturi ceva mai mari. Poate ar mai trebui sa lucrezi la poze, imaginea conteaza foarte mult. Incearca sa profiti de lumina naturala, dar nu soare direct, pentru a nu avea umbre dure, sa faci mai multe poze unui produs, din diferite unghiuri, sa incadrezi corect (unele produse nu sunt intregi).
14.03.2013, 01:32:06
Cum zice si TheaArt, politica magazinului nu e foarte prietenoasa si prima impresie conteaza foarte mult.
Cand cumparam furnituri de pe Breslo intotdeauna am evitat magazinele care aveau o politica dura pentru ca nu ma simteam comfortabil sa fiu tratata ca un potential "tepar" doar pentru ca nu aveam feedback.
Ai mai scris acolo si ca nu accepti retururi si schimburi, ceea ce contravine legislatiei, conform careia esti obligat sa accepti retururile in cazul cumparaturilor online, chiar si fara justificare din partea cumparatorului.
Sper ca vei lua feedback-ul meu ca pe unul constructiv si nu critic :)
Spor la vanzari :) - Dichisshop
@Ethno-Bead - foarte succint ti-ai expus punctul de vedere :) Mai invat si eu :P
14.03.2013, 03:03:00
@CuteDots Nici mie nu-mi convine varianta cu minimul comenzii dar din cate stiu eu, pentru a trimite ceva ramburs, e nevoie de o comanda minima de 20 de lei.. Spune-mi ca ma insel pentru ca mi-ar prinde bine :P - NicoleCeaMov
m3alexx eu am trimis comenzi ramburs si cu valoarea de 16 lei (din care 8 era rambursul). valoarea minima a coletului pe care o poti declara la posta este de 20 lei.
14.03.2013, 09:55:31 - Dichisshop
Aha deci declari ca valoarea coletului este 20 de lei chiar daca pe el primesti mai putin.. Super! Multumesc mult :)
14.03.2013, 11:15:31 - tiny.treasures
Sa iti spun eu prima data din punctul de vedere al unui cumparator... De multi ani cumpar de pe breslo tot felu, bijuterii, accesorii, decoratiuni. Tot timpul am ales vanzatorul cu pozele si prezentarea cea mai buna desi gaseam produse asemanatoare si in alte magazine la preturi uneori si la jumatate. Dar nu aveam incredere in calitate, in ambalaj, in faptul ca vor ajunge la mine in siguranta. La fel fac acum cu furniturile. Gasesc uneori margele/accesorii la preturi mult mai bune in alte magazine dar pana la urma ajung sa le cumpar de la magazinele cu prezentare mai buna sau de la cele de la care am mai cumparat si stiu ca sunt de calitate, ambalate bine si vanzatorii sunt foarte comunicativi si te ajuta cand ai o nelamurile despre produs sau orice altceva ( am patit-o odata cu un vanzator care vindea ieftin si am avut surpiza ca si produsele sa fie asemenea - nu spun ca asta e o regula)
14.03.2013, 18:21:01
Acum din punct de vedere al unui vanzator... Am deschis in decembrie magazinul (aici pe breslo) si pana acum sunt multumita de vanzarile care le-am avut. Din ce mi-am dat eu seama e super important sa apari in galeriile de cumparaturi care ajung pe prima pagina. Pentru asta e nevoie de poze cat mai bune, luminoase, curate si de etichete multeeeee si variate. Am facut si eu galerii si deobicei dadeam cautare dupa o culoare sau dupa un material.
Publicitatea nu imi dau seama cat de mult ajuta. Inca nu m-am dumirit exact cum e mai bine sa faci publicitatea ( in ce zile , la ce produse).
Iar dupa parerea mea cartonasele care le ai la cercei nu sunt foarte atractive. De ce nu incerci sa faci ceva personalizat? Stiu ca sunt aici pe breslo magazine care se ocupa doar cu asta , iti dau ajutor in personalizarea magazinului.
Nici mie nu mi se pare ok sa ai comanda minima... Da, intradevar la posta valoarea minima care trebuie sa o declari este 20 de ron dar asta inseamana ca atat te asigura ei in cazul pierderii coletului. Am trimis si comanzi de 10 sau 15 lei prin posta. daca clientul este dispus sa plateasca transport 10 lei pentru un produs de 10-15 lei nu pot sa am ceva impotriva....
Sper sa te ajute cumva tot ce am scris noi aici si iti doresc mult spor la vanzari si multa creativitate in continuare!!!
Anca - luisacube
Si eu imi fac grizi legate de vanzare!!
15.03.2013, 10:05:08
Si eu sunt noua nouta prin zona. Nu cred ca mi sepotriveste foarte bine site-ul ptr. ca vand tablouri originale, mie nu-mi place sa pun printri in amenajarile mele, sunt designer de interior, asa ca evident ca nu-mi place nici sa le vand. Ideea e ca am preturi destul de piperate.
Dar imi place foarte mult treaba asta cu handmade-ul asa ca imi asum decizia pe minum un an. Apoi mai vad daca continui sa postez pe aici sau nu.
Am citit si ce ti-au spus colegele si cred ca trebuie sa le iei in seama.
Spor!!! - CinnamonCloves
@didi80: referitor la politica magazinului: trebuie sa accepti restituiri in termen de 10 zile lucratoare. Asa spune legea: http://www.legi-internet.ro/index.php?id=247
17.03.2013, 13:40:11
Daca nu iti informezi clientii despre asta, termenul devine chiar 90 de zile lucratoare. - luisacube
Salut,
18.03.2013, 22:45:19
Daca tot este vorba de vanzari, cu ce credeti ca gresesc eu la magazinul meu? Nu am mai vandut nimic niciodata pe net...si nci nu am prea cumparat, recunosc.
Vreau sa fiu cat mai profesionista din acest motiv va cer si voua parerea. Nu va suparati ca va tutuiesc, dar in breasla asta mi se pare ca merge.
Vanzare si multa creativitate va doresc! - Dichisshop
@luisacube : parerea mea de vizitator este urmatoarea
28.03.2013, 00:37:54
1. ar trebui incadrate cumva tablourile sa se vada in intregime cand intri in magazin
2. Ca fapt divers pot fi fotografiate tablourile si intr-un cadru - pe un perete, pe un scaun, langa o oglinda, pe chevalet, etc. (ca sa fie mai multe poze de prezentare)
3. ar trebui ales un loggo.. sau semnatura dv. nici nu am observat daca sunt sau nu semnate.. dar poate fi aleasa ca loggo in partea de sus a paginii magazinului.
4. Sfat: sa creati galerii de cumparaturi in care sa va includeti produsele - daca aveti timp :)
Nota: Tot ce am scris mai sus am inteles in decursul vietii si sunt elemente la care ma uit cand ajung intr-un magazin. Sunt un spirit critic de felul meu si sa nu intrati in magazinul meu fara sa ma criticati pentru ca ma supar ;))
So, sfatul meu este acesta.
Nu inseamna ca eu fac ce am zis :P stiu ca gresesc in multe locuri pentru ca nu prea apuc sa ma ocup de toate, dar sper ca macar cei care-l citesc sa aiba timp sa se lumineze putin :P Astept si eu critici daca aveti timp.
Va puuuup! - nicoletamihaela95
Buna seara,mi-am deschis si eu de curand magazin.
26.04.2013, 22:54:43