Forum: Idei si sugestii noul tau magazin Breslo
- ChocoDiva
Intre timp si-a revenit. La fel faceam si eu, din lista de produse, click pe stocul fiecarui produs, schimbam din 1 in 0, dadeam enter si aparea tot 1 :)).
13.04.2012, 15:38:24
Am mai incercat dupa cateva ore si a mers. Multumesc. - bijouxdemonange
Ma bucur!
13.04.2012, 17:58:55 - GradinaSecreta
In noul format, butonul de adaugare la favorite pare sa aiba propria vointa. La unele produse si magazine merge fara probleme, la altele nu. Dau click de mai multe ori pe el, intru si deschid produsul si din magazin si tot nu merge. Verific si nu se intampla nimic. Nu fac nimic gresit, caci la unele produse si magazine merge din prima, la altele nu vrea sub nicio forma sa le adauge.
16.04.2012, 21:12:54 - bijouxdemonange
Si eu patesc la fel! De multe ori dupa repetate incercari nereusite renunt in a mai adauga la favorite.... si e pacat, ca de multe produse uit pe unde le-am gasit, ca ulterior sa mai incerc....
17.04.2012, 19:30:29
Si o sugestie: sa fie cumva vizibil faptul ca un magazin e sau nu la favorite... momentan, nue nici o diferenta...
Daca sunt intr-un magazin favorit si pun cursorul pe inimioara imi afiseaza mesajul "adauga magazinul la favorite", la fel ca atunci cand nu e magazin favorit deja.
Si bineinteles ca daca dau click pe el il scot...dar daca nu-s atenta ca de fapt il scot... nu rezolv nimic...
Ar trebui o diferenta de iconita. - ChocoDiva
Am si eu o intrebare: nus tiu daca am ratat eu momentul, sau el inca nu s-a produs: magazinele in ce format se vad pt cumparatori? S-a produs trecerea definitiva l anoul format? Si daca nu, pe cand se anticipeaza trecerea? Multumesc.
25.04.2012, 16:04:08 - choice4all
Bun gasit! Nu sunt sigura ca asta e topicul, sau se discuta in alta parte.... Am cumparat ceva breslei pe 20.04, comanda e confirmata pe 24, bresleii apar in contul meu, dar se mentine si anuntul ca magazinul expira pe 01.05. Trebuie sa mai fac eu ceva manevre, sau astept cuminte sa dispara anuntul?! Ma cam irita sa-l tot vad acolo si sa ma intreb ce se va intampla pe 01.05.
25.04.2012, 22:14:51
Multumesc anticipat de raspuns.
Spor in toate! - panteraroz2
Din cate am observat, formatul nou nu este inca vizibil pentru clienti. Iar in ce priveste bannerul cu expirarea magazinului, si eu am patit la fel, s-a dezactivat in momentul in care au intrat in functiune bresleii noi. 2 Saptamani mi-a aparut bannerul acela :) Parca am mai vazut undeva pe forum intrebarea asta la cineva, dar nu mai tin minte unde ...
26.04.2012, 23:46:38 - queenBEAD2
am si eu o intrebare: cand va fi noul format vizibil ptr cumparatori? ca se fac 2-3 luni aproape de la implementare si am ''gatit'' cu totii magazinele dar nu le vedem decat noi intre noi
27.04.2012, 01:07:18 - choice4all
Multumesc pantera.roz pentru raspuns. Si eu parca vazusem undeva subiectul, dar nu l-am mai gasit......
27.04.2012, 09:05:06 - user56829
cum se pot inscrie produse la categoria cadouri? inainte nu era aceasta categorie
07.05.2012, 11:11:38 - bijouxdemonange
Daca te referi la Ghidul de Cadouri: www.breslo.ro/Ghid-De-Cadouri (apar 4 categorii pe prima pagina), produsele din aceasta sectiune sunt alese manual, periodic, de catre echipa Breslo din oferta de produse existenta.
07.05.2012, 12:24:45 - DouaMainiDibace
Tot cu probleme din pacate:
13.05.2012, 19:58:24
- tot imi da eroare la conectare , trebuie sa dau de 2-3 ori click inpoi sa reusesc sa ma loghez, foarte bizar
- nu pot selecta sa vad lista de produse cu mai mult decat 10, oricat as incerca, ceea ce devine frustrant
- mi-a dat o clienta un link la un produs vandut, care il doreste refacut, si cand dau click pe el, apare magazinul meu, dar cu imaginea produsului altcuiva !? (am pastrat un print screen daca doriti sa vedeti despre ce vorbesc)
- inimioara aia de favorit, e asa neutra in lumea ei gri, ca la unele magazine, nu-mi dau seama daca am dat deja favorit, dau click, si de fapt il debifez din lista de favorite, pentru ca e gri sau gri treaba...not good as zice.
- am vorbit cu o alta clienta care doreste sa-si faca cont pe Breslo ca sa vanda si ea la randul ei, dar a ramas foarte incurcata de situatia cu Bresleii!? Adica ma intreb si eu care era problema cu abonamentul lunar, bani si gata? E excesiv de complicata si procedura de achitare. Doamna e un pic trecuta de prima tinerete, si nu prea a inteles ideea, ea (ca si mine de altfel) doreste sa va plateasca lunar o suma de bani si cu asta basta. Toate complicatiile astea mai mult alunga lumea de pe site din pacate
O zi buna si cu cat mai putine erori. - Carmen.Sylva.ART
CAM PE CAND VOR FI VIZIBILE SCHIMBARILE SI PENTRU CUMPARATORI?
14.05.2012, 01:55:34 - bibidesign
in acest moment sunt 3 feluri de afisare a produselor din magazin
16.05.2012, 07:55:00
-pt cumparatori
-afisare unul cate unul cu revenire in magazin pt fiecare
-afisare ca pe facebook
as vrea si eu sa stiu care va fi solutia finala si de ce poti vedea produsele in atatea feluri, ma rog in 2 feluri pt vanzatori?
de fapt poti alege modul in care vrei sa le vezi? ca eu n-am reusit sa-mi dau seama :( - Margelute
S-a schimbat dimensiunea maxima pentru pozele produselor? Incerc sa incarc poze cand pun produse noi si nu merge, nu se incarca, dar nici mesaj ca ar fi prea mare ci imi apare un mesaj ca si cand nu as avea net, ceva cu serverul ca nu-l gaseste. Dupa multe incercari am remarcat ca daca micsorez pozele merge, doar ca trebuie sa le fac destul de mici fata de inainte. Care e treaba, mai pateste cineva asa?
17.05.2012, 07:48:37
Si mai am o intrebare: unde tot dispare casuta de cautare produse in magazin? Apare cand si cand: cand sunt intr-o categorie, uneori am vazut-o si cand sunt in tot magazinul, alteori nu apare deloc. Am crezut ca se lucreaza de tot apare si dispare, dar e deja de cateva saptamani bune treaba asta. - mortishaa
jiojl
31.08.2012, 16:20:44