Forum: Idei si sugestii noul tau magazin Breslo
- lavinexclusive
Am tras de sageata de mi-a venit rau asta dupa ce am dat click pe poza, sagetica se misca doar in stanga ,la mine si asta pas cu pas, poza nu se deschide , nu pot sa-mi dau seama ce are . . .
07.03.2012, 20:25:22 - Carmen.Sylva.ART
Subscriu sugestiei facute de Andra, redimensionare automata!...marimea era perfecta inainte...deja ma deprima schimbarile astea:(
07.03.2012, 20:45:59 - dianadesign
Eu tot Mozilla folosesc si nu vad nicio sagetica pt. marirea pozei.
07.03.2012, 21:32:07
Si mai este o problema, am vazut ca a mai semnalat-o cineva pe forum si echipa a spus ca s-a rezolvat, la mine persista inca: nu-mi mai apare avertizarea de mesaj nou, daca intru intamplator in inbox gasesc mesaje noi. Dupa ce le citesc imi apare in inbox "-1". - bijouxdemonange
am incercat si eu cu firefox si intr-adevar nu merge zoom-ul.
07.03.2012, 21:41:22
Eu folosesc google chrome si merge ok.
Cinnamon: cred ca ar fi ok si asa, sa isi aminteasca sa o lase unde am pus-o noi...acum la fiecare poza se reseteaza....ennoying :D - CinnamonCloves
Eu folosesc Safari si pot folosi zoom-ul.
07.03.2012, 22:12:40
Cred ca se implementeaza pe rand pentur fiecare browser - sunt sigura ca va merge in curand si pe firefox!
- DouaMainiDibace
nedumerire..va rog o lamurire..cand intru pe alte magazine vad poza mare la mijloc, celelate dedesubt, in fine un format mai nou...dar la mine tot stilul facebook este...de unde reglez... sau ce se intampla?
08.03.2012, 08:27:06 - DouaMainiDibace
eu folosesc google chrome si nu vad treaba cu zoom-ul...deci mai asteptam...momentan am niste gigantobalauri de poze, si sa le modific pe toate mai mici...pff...no time.
08.03.2012, 08:31:57 - nicolebijou
Daca deschid produsul din magazin, nu-mi apare sagetuta, daca il deschid in alta fereastra, apare sagetuta, dar nu face nimic oricat as plimba-o stanga-dreapta. Parca ar fi mai buna o dimensionare standard a pozetor si separat optiunea de zoom.
08.03.2012, 08:40:01 - Breslo
Va multumim pentru feedback si ne cerem scuze ca nu am mai intervenit de ceva vreme cu explicatii.
08.03.2012, 09:57:29
Dupa cum ati observat, pana in momentul de fata am reusit sa migram pe noua interfata: Magazinul, Produsele, Admiratorii, Politica Magazinului si Feedback-ul.
Toate aceste sectiuni sunt inca in lucru, vor aparea diverse schimbari bazate pe feedback-ul primit si se vor repara toate bug-urile.
Produsul:
Produsele pe Breslo vor fi afisate in 2 moduri distincte, informatiile prezente fiind aceleasi.
1. Din paginile Breslo (prima pagina, galerii, samd) produsul va fi afisat intr-o pagina proprie, personalizata, a fiecarui Magazin. Pentru ca imaginea principala a produsului este de cele mai multe ori diferita ca dimensiuni de la un produs/magazin la altul am adaugat o bara de micsorare/marire a imaginii, astfel incat fiecare utilizator va avea posibilitatea sa vizualizeze poza la dimensiunea dorita. Dupa o serie de teste (diferite browsere/sisteme de operare/produse din diverse magazine) am constatat ca dimensiunea standard de prezentare a acestei imagini la prima afisare sa fie la 75% din 830px.
Intr-adevar bara de zoom nu functioneaza momentan decat pe Chrome dar depunem toate eforturile ca astazi sa functioneze si pe celelalte browsere.
2. Din pagina Magazinului produsul va fi afisat intr-un popup, fara a parasi pagina cu restul produselor. Am ales aceasta varianta pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a naviga mai usor prin produsele din Magazin si pentru a incerca sa il "tinem" pe acesta cat mai mult pe pagina unui Magazin. De asemenea imaginile produselor sunt prezentate intr-o forma mult mai potrivita pentru un Magazin Electronic.
Reamintim ca noua interfata este vizibila doar pentru vanzatori, nu si pentru cumparatori.
Intentiile noastre nu sunt de a induce in eroare sau de a complica procesul de navigare si cumparare pe Breslo sau pe Magazinele Breslo. Ne cerem scuze daca modificarile au fost prea "abrupte" si daca exista inca erori la folosirea noii interfete si va asiguram ca se munceste din greu pentru implementarea cat mai rapida si facila.
Feedback:
Consideram ca este de datoria noastra sa respectam dreptul la intimitate al tuturor utilizatorilor Breslo. De aceea cumparaturile unui utilizator trebuiesc sa fie private si nu publice.
Singura exceptie va fi Feedback-ul Negativ, care va afisa username-urile persoanelor implicate in tranzactie.
Vom face eforturi suplimentare pentru a depista persoanele care distorsioneaza numarul de feedbackuri real prin diverse metode, cea mai intalnita fiind cea in care un utilizator isi face 2 sau mai multe conturi si isi cumpara produsele dupa care isi acorda feedbackuri (aceasta practica este interzisa pe Breslo; persoanele care vand produse in afara Breslo pot trece produsele cu stoc zero si le pot adauga in Portofoliu). Toate magazinele care vor fi suspectate de aceasta practica vor fi inchise si accesul la platforma Breslo va fi restrictionata permanent.
Incercam de asemenea sa tragem un semnal de alarma pentru toate Magazinele care iau comenzi fara solicitarea platii in avans. Consideram ca este si de datoria vanzatorilor sa incerce sa educe cumparatorii cu privire la modul in care se practica comertul online: cumparatorul intra in magazin, vede produsul, vede feedbackul vazatorului, adauga produsul in cos, trimite comanda, PLATESTE PRODUSUL si asteapta primirea comenzii. Este un proces natural, nu este nimic iesit din comun, acesta este modul in care se tranzactioneaza online.
Bineinteles ca un client cu foarte multe feedbackuri pozitive poate opta si pentru plata la livrare, dar, au existat cazuri cand acest sistem nu a functionat (vezi www.breslo.ro/Feedback/superbroscuta) si a atras dupa sine prejudicii pentru Magazin.
Comentariile din acest subiect:
Va rugam sa incercati sa va limitati la a comenta doar NOUA INTERFATA a Magazinelor. De foarte multe ori ne scapa comentarii importante, care contin un feedback constructiv, deoarece discutia este dusa in derizoriu. Suntem foarte deschisi atat la feedbackul pozitiv cat si la cel negativ, drept dovada fiind multimea de modificari facute in urma acestuia. Asadar, va rugam insistent, incercati sa mentineti un nivel al discutie cat mai ridicat pentru ca toata lumea sa aiba de castigat la final.
Va reamintim ca va stam la dispozitie cu mare placere, prin email sau telefon, folositi cu incredere informatiile de contact din partea de jos a oricarei pagini Breslo.
Va multumim pentru rabdare, intelegere si ajutor!
La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor si va dorim o primavara minunata!
(rezolvam si pe iphone dar momentan exista alte prioritati; problema cu inboxul e in lucru; 20 de produse indiferent de stoc, adica se numara si cele cu stoc 0) - nicolebijou
Multumim frumos Breslo si apreciem eforturile pe care le faci!
08.03.2012, 10:55:35 - mady68
Brelo,eu nu reusesc sa ma descurc,am adaugat 4 fotografii la produs,o vad doar pe cea principala,cum fac sa vad si restul?e un chin pt mine,nu sunt prea initiata in IT ,daca dau clik pe foto din pagina principala se deschide instant,daca dau click pe foto magazin se inegreste,am incercat si cu click dreapta si new tab window si vad doar prima poza ,vreau explicatii mai detailate csa la .....neinitiati,deja imi creste tensiunea,sunt singura in aceasta situatie?ceva nai simplu nu se poate?
08.03.2012, 12:42:14 - Breslo
mady, suntem destul de siguri ca folosesti o versiune foarte veche de internet explorer. Din pacate nu mai oferim suport pentru internet explorer 6. Dar, iti recomandam:
08.03.2012, 12:58:53
1. Intri pe http://www.google.de/chrome/?hl=ro
2. In partea de sus dreapta a paginii este un buton albastru "Descarcati Google Chrome". Click pe el.
3. Salvezi fisierul si dupa descarcarea lui in calculator il deschizi.
4. Instalezi Google Chrome si toate probleme se rezolva.
La intrebarea "Ce fac utilizatorii cu internet explorer 6?": Statisticile noastre ne indica o utilizare de mai putin de 0.3% pentru internet explorer 6. Toti utilizatorii acestui browser vor primi o alerta prin care li se va sugera sa instaleze un browser modern si sigur. - mady68
Multumesc pentru raspuns,intradevae am explorar 6 ,diseara o pun pe fiica-mea ,asa e cand te depaseste tehnologia,scuze pt deranj,o primavara frumoasa urez fetelor di echipa
08.03.2012, 13:13:22 - havin
@cinamon- mersi pt info, mouse-ul meu nu are butoane, e cel de ultima generatie si va trebui sa folosesc cumva tastatura... greoi, mda.
08.03.2012, 13:26:38
multumesc insa pt info, poate fi utila si-n alte locuri . - Breslo
havin, are si mouse-ul tau right click cu siguranta, poti verifica aici: http://www.apple.com/magicmouse/
08.03.2012, 13:35:49
"Magic Mouse functions as a two-button mouse when you enable Secondary Click in System Preferences. Left-handed users can reassign left and right click, as well." - Breslo
Pana mai rezolvam din buguri, vom incerca sa ducem discutia intr-o alta directie, si anume, designul paginii Magazinului. Cateva dintre paginile care ne-au atras atentia:
08.03.2012, 13:55:31
- www.breslo.ro/Shop/monicaalexandru
- www.breslo.ro/Shop/TheBigEyes
- www.breslo.ro/Shop/74streetbags
- www.breslo.ro/Shop/imaginative-art
- www.breslo.ro/Shop/art3lier
- www.breslo.ro/Shop/arabela
- www.breslo.ro/Shop/cinnamoncloves
- www.breslo.ro/Shop/anky
- www.breslo.ro/Shop/afterforever
- www.breslo.ro/Shop/ipipura
- www.breslo.ro/Shop/Eni
Ce ne-a placut:
- design-ul simplu dar in acelasi timp memorabil
- folosirea corecta a bannerului si logoului; banner curat, fara multe informatii, accentul este pus pe brand si culorile acestuia
- background-ul nu distrage atentia de la zona de mijloc unde sunt prezente produsele din magazin; din contra, muta atentia utilizatorului catre aceasta zona
- culoarea linkurilor este folosita corect si in ton cu aspectul general al magazinului
Cateva exemple de "asa nu", exemple care contrazic toate lucrurile de mai sus:
- www.breslo.ro/Shop/umablu
- www.breslo.ro/Shop/atelierbeatrix
- www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange - badaboom
multumim breslo! eu mai amintesc periodic de problemele pe platformele mobile ca sa nu ne uitati :D
08.03.2012, 14:02:15
acum am alta problema...pe desktop insa :) folosesc mozilla - recunosc fara up-date de ceva vreme...dar nu am simtit pana acum nevoia sa ii fac update. cand deschid un produs - varianta facebook imi apare o poza dimensiuni perfecte, insa doar atat: celelalte poze apar doar micute sus, fara sa le pot deschide (la click dreapta-vezi imagine mi-o arata mica mica mica :)
in varianta "pagina de produs" nu vad decat cele 4 imagini mici mici, la fel nu le pot deschide in alta pagina decat mici mici mici.
mentionez ca nu vreau sa imi instalez alt browser...cel mult voi up-data, insa vreau sa stiu daca e un bug, sau o problema de mozilla - pe telefon nu mai intru ca mi-e frica de ce/unde gasesc (sau nu :))
multumesc si o zi frumoasa tuturor doamnelor si domnisoarelor!!! - Breslo
badaboom, pe pozele micute nu trebuie sa dai dreapta click. Dai click stanga pe ele si se deschid mari. Asa merge?
08.03.2012, 14:19:05 - badaboom
nu! clickul dreapta era un fel de "ultima solutie"... deci nu merg deschise in mod clasic cu stanga...in nicio varianta. la pop-up vizualizez numai prima poza mare, si ramane inghetat daca apas pe cele mici (in mod normal, nu dr) iar la varianta "pagina proprie" nu vad nicio poza mare! decat o sageata pe care o pot muta stanga-dreapta fara nici un rezultat insa :)
08.03.2012, 14:27:55
am rugat o prietena sa se conecteze de pe alt browser si astept detalii... - Breslo
badaboom, un update este obligatoriu, nu pentru Breslo.ro dar pentru protectia PC-ului tau, bineinteles este decizia ta. Am facut niste mici modificari, ai putea sa dai un Ctrl+F5 si sa incerci inca o data? Pe mobil merge bine, problema e ca se ascunde headerul; poti sa vezi totusi meniul daca intri pe prima pagina.
08.03.2012, 14:42:01 - bijouxdemonange
Breslo: e bine ca ma dai exemplu negativ! Eu nu m-am ocupat, am si uitat ce facusem pe-acolo si nici nu voi avea timp prea curand! :D
08.03.2012, 15:45:18
Deci, asa nu! :P - alchemy
iar sa muncim??????????!!!!!!!!!!!!!
08.03.2012, 18:53:51
@bijouxdemonange, mie imi placi oricum :P - bijouxdemonange
:))
08.03.2012, 18:57:15
merci, esti o scumpa!
Eu inca nu ma agit cu designul, oricum intru in vacanta de maine :D
Lucrez intens intre timp, sa vin cu noutati multe si frumoase! Inclusiv cu design :D - badaboom
Pe desk am updatat si merg pozele in ambele variante ( mai greu dar MERG).
08.03.2012, 20:48:45
In schimb....yeeeeeey....cu mare bucurie va scriu de pe telefon....si nu imi mai zboara imagini iconite si popupul de mesaj) deci MULTUMEEEEESC! La varianta de produs pop-up tot se deschide 'descompusa' imaginea.... Dar la 5 secunde se recompune la loc. Deci din partea mea si a itel-ului meu :* - DouaMainiDibace
HELP - ERORI care imi tot apar: Folosesc chrome, ma conectez: imi da eroare, de fiecare data de vreo saptamana, dau click inapoi - hop apare ca-s conectata- intru la mine in magazin arata stilul facebook daca dau click pe produs, nici o sagetica nimic, intru pe produsul altcuiva - poza principala le e in centru, cele secundare dedesubt etc, stilul mai nou..intru iar la mine...tot stil facebook...ma deconectez, ma reconectez- hopa! apare si la mine poze principala centrata: yupii! cu sagetica, etc, dau click pe produs..iar arata ca pe facebook...cu tot cu click dreapta : ((. O iau de la capat...tot acelasi lucru.
08.03.2012, 22:18:48 - DouaMainiDibace
Pozele tot f greu mi se incarca...si am intrat si la alte magazine, care au pus poze de 1200x1600 si se incarca si mai greu..e teribil de antipatic...nu inteleg de ce daca intru de pe prima pagina pe un produs arata intr-un fel - poza centrata, variantele dedesubt- si daca apoi intru pe alt produs din acelasi magazin arata altfel - stil facebook..foarte dezorientant..si nu-mi doresc sa dezorientez clientul cu sagetica aia...ne-ar trebui doar noua acces la aia..fiecare sa decida cat de mari sa i se vada pozele, ar fi cel mai corect.
08.03.2012, 22:36:19 - CinnamonCloves
Ba nu, clientul trebuie sa decida cat de mari vrea sa vada pozele. Unii au monitor mai mare, altii nu.
08.03.2012, 23:38:58
Putem face in asa fel incat sagetica sa ramana fixata pt toate produsele cum vrem noi?
@Andra: parca la inceput aveai un fundal albastru inchis, ala imi placea mult mai mult. Asteptam noul design :) - bijouxdemonange
nu mai stiu, Scortisoara. Eu ma jucam. Testam. Nu era nimic definitiv. Mai mult testam functiile decat designul.
09.03.2012, 00:27:15
De maine intra magazinul in vacanta cel putin o saptamana. N-are rost sa-mi bat capul acum . oricum nu am timp, cum n-am avut nici in ultima luna, nici sa fac poze la ce am mai mesterit...
Va trebui sa caut codurile exacte la culori...
Si poate intre timp imi fac si designul la pagina (fundal, logo, banner, etc)... Sper sa-mi fac curaj si sa ma apuc de desenat :D
Cred ca mi-ar fi de folos sa stiu ce dimensiune ar trebui sa aiba imaginea de fundal , ce dimensiune ia atunci cand repeta. Adica sa-mi apara exact partile pe care le vreau in dreapta si in stanga :D
dimensiunea bannerului cred ca a fost specificata pe aici pe undeva, daca nu ma insel. - blanitza
Da, f buna observatie, Andra draga, si eu vreau amanunte(dimensiuni in pixeli) despre fotografiile pe care le pot pune pe margini ca fundal, ca sa nu se repete si sa-mi aglomereze background-ul.
09.03.2012, 00:52:04 - bijouxdemonange
Da, pai daca vreau sa-mi fac design la fundal, am nevoie sa stiu exact cu ce dimensiuni trebuie sa lucrez, astfel incat sa-mi apara ceea ce trebuie unde trebuie :)
09.03.2012, 01:22:10 - bibidesign
buna dimineata!
09.03.2012, 08:34:12
in primul rand apreciez in mod deosebit interventia echipei Breslo pe acest topic :)
in al doilea rand apreciez eforturile echipei, desi imi mentin parerea ca nu a fost un moment potrivit pentru aceste schimbari :(
felicitari celor mai curajosi care si-au "aranjat" deja magazinele, sunt intr-adevar foarte frumoase. niste sfaturi de baza si niste "asa nu" sunt foarte binevenite pentru toata lumea... (eu inca n-am avut curaj sa fac nimic, m-am jucat doar cu culoarea pe fundal ca sa vad cum merge)
asteptam intr-un tutorial instructiuni clare (dimensiuni avatar, banner, poze produs)si sugestii pentru realizarea designului de magazin - este interesul tuturor ca intrega platforma Breslo sa fie atragatoare si profesionista, asa ca cei mai talentati (mentionati in lista cu cele mai frumoae magazine)sunt asteptati sa dea sfaturi :D
astept cu nerabdare sa se finalizeze intreg procesul si sper ca comunicarea cu echipa sa fie si pe viitor la fel de buna... ;) - bibidesign
intrebare:
09.03.2012, 09:28:25
daca pui un fundal care nu-ti place cum se aseaza, ce faci sa-l scoti si sa revii la pagina simpla?
aceeasi intrebare pentru banner - badaboom
si la mine banneru "da cu capu" sus...asta pt ca are alta dimensiune/ proportie cred :D daaaaaaar....ar fi bine-venita posibilitatea de a pozitiona/ misca cumva bannerul
09.03.2012, 10:54:20
pe de alta parte...eu am o problema: de fiecare data cand intru la design sa mai schimb ceva la una din casute, imi reseteaza automat cele la care nu umblu. e normal?!? - CinnamonCloves
Din cate am observat. imaginea de fundal se centreaza in spatele magazinului si de acolo se repeta, in functie de marimea ecranului si bineinteles de marimea pozei. De aceea, sfatul meu e sa luati ca imagine un model "seamless" , care la repetare pe orizintala si verticala nu genereaza margini vizibile. (de exemplu de aici http://www.1stwebdesigner.com/freebies/22-free-seamless-vector-pattern-resources-perfect-for-web-design/ sau aici: http://webdesignledger.com/freebies/200-beautiful-seamless-patterns-perfect-for-web-design).
09.03.2012, 13:07:16
Bannerul are dimensiunile 830 x 250 px.
Avatarul trebuei sa fie un format patrat, dimensiunile din magazin sunt de 118 × 118 px; in forum apare putin micsorat, dar dimensiunile minime trebuie sa fie 118x118 iar raportul intre lungime:inaltime al pozei neaparat de 1:1 altfel va aprea deformat. - CinnamonCloves
@bibi: cand intri in meniul Deisgn sub "imagine fundal" si "imagine banner" ai textul "sterge". Clic pe el si revii la setarile initiale (fundal gri, fara banner).
09.03.2012, 13:09:28 - bibidesign
mersici! am vazut butonul "sterge", dar este functional? l-ai incercat? :)
09.03.2012, 13:45:21
la un moment dat se plangea cineva pe aici ca nu mai poate modifica background-ul... si ma tem sa nu fac ceva ireparabil... :D
intrebare catre echipa: de ce nu pot fi active link-urile pe forum?
am vazut ca oricum le stergeti pe cele cu publicitate nepotrivita... ar fi mai usor de lucrat cu click-uri direct pe link atunci cand ai de aratat ceva constructiv... - bibidesign
am gasit ceva ce ar pute fi util pentru multe magazine pe aici:
09.03.2012, 13:53:38
www.breslo.ro/Product/Imaginea-conteaza--set-predefinit_122287
mi se pare o idee buna, atunci cand nu te pricepi f bine sau nu ai timp sa investesti in asa ceva, sa apelezi la o persoana specializata in domeniu...
poate mai sunt, dar eu atat am gasit cu search - bijouxdemonange
Scortisoara: multumesc pentru informatii!
09.03.2012, 16:18:29
Eu as merge la fundal pe ceva custom made, in acord total cu restul designului...si de-asta intreb ce dimensiuni ar trebui sa aiba imaginea pt a lua in sidebar-urile magazinului exact ceea ce vreau eu sa afisez.
Facusem o incercare cu o fotografie mai mare si se vedea cam jumatate intr-o parte si jumatate in cealalta...insa nu stiu la nivel de pixeli cat de exacte erau jumatatile :D - bijouxdemonange
Ma refer la ceva in genul fundalului Monicai Alexandru...care intregeste bannerul si avatarul :D
09.03.2012, 16:22:14
Deci Monica: please share the details! - bijouxdemonange
bibidesign:
09.03.2012, 17:53:31
butonul de sterge este functional!
Daca ai imagine de fundal si o stergi, aceasta dispare si iti ramane fundalul alb dedesubt.
La fel si pt banner, daca apesi pe sterge, dispare bannerul. - bibidesign
k, mersici!
09.03.2012, 18:21:09
acu beleaua e cu nimeritul dimensiunilor... :( - bibidesign
intrebare:
09.03.2012, 18:57:42
cum poti aplica un background de pe un site de design de blog?
am incercat sa copiez codul html si sa-i dau paste in caseta de background de pe breslo, da nu merge
ce metoda se poate folosi ca a iasa atotusi cu rezolutie buna? - bijouxdemonange
salvezi imaginea in pc-ul tau si apoi o uploadezi la fundal.
09.03.2012, 19:14:17
In pagina de design a magazinului nu lucrezi cu coduri html.
Daca ai codul html al imaginii, acolo trebuie sa ai un link...la acel link gasesti imaginea pe care sa o descarci in PC. - CinnamonCloves
@ bibi: Trebuie sa incarci pe Breslo o poza din calculator, asadar trebuie sa descarci intai fundalul in format jpg la tine pe computer si de acolo sa il incarci pe breslo. Nu poti lucra direct cu adresa URL.
09.03.2012, 19:17:48
@Andra: Din cate imi dau eu seama, latimea magazinului este de 853 px. Deci daca ai o imagine de 853 px latime, aceasta se va pozitiona complet in "spatele" magazinului si apoi se va repeta pe orizontala in stanga si dreapta. in functie de dimensiunile monitorului va fi vizibila o bucata mai mare sau mai mica din poza in stanga-dreapta. Presupunand ca ai un monitor de 2559 px (3x 853 px) latime, vei vedea poza completa in stanga, apoi din nou poza dar complet acoperita de magazin in centru si in drapta iar poza completa. La un monitor de 1706 px (2x 1706) latime vei vedea jumatatte de poza in stanga, poza completa ascunsa sub magazin pe centru si iar jumatate de poza in dreapta.
Dar nu sunt 100% sigura, ar trebui sa mai fac cateva teste. - blanitza
Dupa vreo ... incercari, nu spun cate, ca mi-e jena, am potrivit ca background al magazinului o poza de 1600x900, as zice c-am nimerit oarecum dimensiunile astfel incat sa nu se repete, am insa dubii c-as fi nimerit exact imaginea ce integreaza perfect restul. Oricum, cel putin pentru moment, am scapat de griul monoton anterior.
10.03.2012, 01:13:41 - blanitza
Sau si mai bine 1700x900, ca sa fie de siguranta.
10.03.2012, 01:23:56 - bibidesign
nu trebuie sa-ti fie jena.. :) eu am stat aseara 5 (cinci) ore ca sa gasesc ceva potrivit... ce era potrivit ca imagine, nu se potrivea ca dimensiune si invers...
10.03.2012, 09:15:29
nici acum nu sunt multumita de fundalul ales, dar e cel mai bine potrivit ca dimensiune... insa nu s-a putut pupa cu vreun banner :(
fundalul tau e bun si merge cu bannerul, culorile mi se par ok, doar ca valul nu se vede bine... dar sunt convinsa ca este varianta cea mai buna pe care ai avut-o... ideea este oricum buna, iti da o imagine si se potriveste... :)
astept si eu pareri obiective din afara :) - panteraroz2
ooo incepe sa se faca lumina, nici eu nu stiam cum sa aranjez fundalul ca sa nu se vada dungile de la fotografii .... deci sa ma pun pe cautat! :))) Arata foarte bine fundalurile voastre :))
10.03.2012, 11:14:10 - blanitza
Bibi, intr-adevar, fundalul ales de tine da o imagine foarte fresh magazinului, asa, de primavara, vad ca si bannerul merge binisor, daca esti draguta, pozei pe care ai incarcat-o pentru fundal trebuie sa-i faci dimensiunea de 1700 latime, daca nu vrei sa se mai repete nicio fractiune, acum apare totusi o bucatica din ea reluata la capat.
10.03.2012, 13:59:30
Multumesc frumos de impresia lasata de munca mea de ceasuri de-aseara, in esenta, alegerea este provizorie, caut mai departe o imagine cat mai potrivita ideii. Si mie mi-ar fi placut mult ca valul sa se vada complet, dar exact partea respectiva este in spatele magazinului. - CinnamonCloves
Bibi & blanitza: eu am un monitor mare, vad repetarea imaginii la ambele magazine. Va fac un screenshot daca vreti dupa ce termin de scris articolul pe Breslog.
10.03.2012, 15:08:39