Forum: Idei si sugestii noul tau magazin Breslo

• Margelute
    Margelute

Produsele au link propriu si in formatul nou! Apare scris sub poze in partea dreapta sus.

05.03.2012, 11:03:22
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

bibidesign: la orodnare personalizata ai rochiile mai intai?
    Eu cred ca functioneaza, intrucat daca aleg sa vad ordonat dupa postare, descrescator (ultimele mai intai), vad martisoarele :)
    La fel si la tine gemsgems, eu vad colierul floare , nu martisorul carte.

In fine, am mai spus si eu si o repet: pt cei acre au probleme in a naviga din magazin spre celelalte optiuni...
    E simplu, nu mai intrati in magazin inainte de a face ceea ce vreti voi - adaugiri, ordonari, modificari etc
    Sau deschideti magazinul separat, intr-o fereastra sau un tab nou, daca vreti neaparat sa-l vedeti in timp real

Eu stand acum pe forum, am meniul in vechiul format si ajung la ele ca si pana acum. Sau cand intru pe Breslo.

Si oricum, meniul este aproape la fel, nu sunt deosebiri mari nici daca intri din magazin in el. Doar ca e un buton cu un om - ca sa sugereze ca e vb despre tine si contul tau, in locul unui triunghi-sageata
    Nici pana acum nu ajungeai direct la Optiuni Avansate, deci e acelasi lucru ;)
    DAca doriti, aceeasi Marie, cu alta palarie!

Nu e o schimbare majora, asa ca e vb de o auto-sugestie cum ca daca s-a produs o schimbare nimic nu mai e la locul lui. Si totusi, ele tot acolo sunt, unde erau si pana acum.

O sugestie pt echipa Breslo:
    CAnd imi desfasor meniul de sub omulet (contul meu), ar fi bine ca sub "Magazin" sa fie un link care sa duca la administrarea magazinului, ca si pana acum
    Pt ca sunt mai multe optiuni decat cele spre care avem link direct din acest meniu si astfel s-ar evita discutiile cum ca nu mai stiu cum sa ajung acolo... Ar fi aceeasi chestie ca si pana acum si oricum, e mult mai utila decat sa trebuiasca sa-ti dai tu seama ca daca te duci pe Adauga Produse sau Comenzi vei avea acces si la Optiuni Avansate, Portofoliu, Livrare :) Asta chiar daca de fapt, din "MAgazin" direct te duci tot pe Adaugare Produse. Psihologie.

05.03.2012, 14:20:40
  • queenBEAD2
    queenBEAD2

eu sunt pentru modificarea acelui ecran de pe prima pagina... au scazut drastic nr vizualizarilor fata de momentul cand acesta se modifica continuu. Era foarte folositor ptr toata lumea, fiindca aparea produsul aproape toata ziua pe paginuta aceea. Nu cred ca deranjeaza pe cineva daca el este in miscare si mi-as dori foarte mult sa se tina cont macar de aceasta micuta sugestie...
    Stiu ca-mi imi veti spune ca trebuie apasat pe sageata ca sa vezi si celelalte produse, dar nu cred ca sta nimeni dintre cumparatori sa faca asta

05.03.2012, 17:47:34
  • queenBEAD2
    queenBEAD2

s-a modificat iar marimea pozei de la avatar??? ca acum vad doar jumatate de poza... ca sa stiu sa stau iar sa modific
    Astept cu multa infrigurarea noile modificari ale site-ului.

05.03.2012, 17:54:13
  • bibidesign
    bibidesign

se intampla ceva ciudat cu ordonarea la mine: am reusit sa ordonez folosind ambele interfete, am mutat fustele primele in formatul vechi si am dat ordoneaza personalizat in formatul nou.
    dar cu vizionarea este ciudat: pagina gata deschisa cand am facut ordonarea apare bine, daca insa deschid pagina noua apare iar cu martisoarele primele...

daca voi vedeti totusi fustele primele, inseamna ca totusi a mers...

pe pagina noua butonul ordoneaza nu merge in magazinul meu propriu.
    merge insa in alte magazine...

05.03.2012, 19:03:39
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Am intrat acum iarasi la gemsgems, bibidesign si la mine in magazin si le vad personalizat....

E posibil ca tu sa nu vezi personalizat pt ca ordonarea asta se aplica la toate magazinele astfel:
    *implicit vezi produsele adaugate in magazin (in toate) ordonate dupa data, descrescator; daca nu ai ales o alta optiune din meniul ordoneaza, doar asa le vei vedea;
    *atunci cand din meniul Ordoneaza alegi "personalizat" practic alegi pt toate magazinele pe care le vizitezi sa le vezi ordonate personalizat (asta in cazul in care au activata optiunea asta)

Incearca sa alegi din meniu sa vizualizezi personalizat, in oricare magazin, si apoi inchide si intra iarasi in acel magazin si in al tau sa vezi cum iti arata.
    La mine a mers, am trecut de pe personalizat la data, descrescator si asa le vad la toate magazinele. Si invers.

05.03.2012, 19:19:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Iar la mine in magazin, merge butonul ordoneaza.

05.03.2012, 19:19:50
  • gemsgems
    gemsgems

Acum am vazut si eu. Dar cred ca ar trebui sa fie personalizat by default... ca doar d-aia le personalizam. :D

05.03.2012, 19:51:20
  • bibidesign
    bibidesign

da, merge, am inteles acum si eu care-i treaba...
    dar gemsgems are dreptate, cred ca magazinul trebuie sa intre la deschidere de catre un client in felul in care ai ales tu sa-l personalizezi... e ridicol sa-mi apara la nesfarsit martisoarele in deschidere, asta in eventualitatea ca nu le fac stoc 0 sau nu mai postez altceva dupa ele... :(

05.03.2012, 19:54:50
  • alchemy
    alchemy

mai are cineva probleme cu blocarea calculatorului in noul format? a inceput sa se miste foarte greu :(
    nu pot sa adaug produse la favorite :(
    sambata am incercat sa cumpar ceva si nu am reusit :((

05.03.2012, 23:23:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

din noul format nu se pot adauga produse la favorite. Sau doar daca e cu noroc :) Cand am putut, cand nu. Nu am inteles criteriul.
    Cu magazinul la favorit nu sunt sigura, ce-i drept, nu am verificat.

Apoi...daca sunt in noul format... cum ajung pe prima pagina? blog? galerii? forum? etc :D

Bine, presupun ca se lucreaza :D

Nu am sesizat o incetinire a votezeid e reactie a pc-ului, dar nu e exclus

05.03.2012, 23:55:17
  • gemsgems
    gemsgems

Cand esti pe pagina ta, e sus in mijloc un buton "Breslo" si daca apesi pe el se deruleaza un meniu din care poti alege unde sa te duci. :D

06.03.2012, 00:39:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:D

Multumesc !

Cand dadusem eu click pe-acolo, cand aparuse, nu se intampla nik... de-atunci n-am mai incercat :)))

06.03.2012, 01:00:27
  • alchemy
    alchemy

alta dandana, nu pot vizualiza in format mare decat prima poza expusa celelalte nu se deschid :(( am incercat asta la mai multe magazine logata fiind

06.03.2012, 17:39:00
  • bibidesign
    bibidesign

asta s-a intamplat si la mine o vreme, apoi s-a rezolvat...
    ce-mi lipseste insa in noul format este posibilitatea pe care o aveai inainte de a deschide poza si de a o mari... nu totdeauna sunt si poze de detaliu si simti nevoia sa le vezi marite...

un tutorial de postare pentru poze ar fi foarte util... stiu ca am vazut la un moment dat ceva parca pe blog, dar nu prea e usor de gasit.

06.03.2012, 18:06:54
  • alchemy
    alchemy

da si eu am majoritatea pozelor mari special pentru a se putea da zoom pe ele dar acum nu stiu ce e de facut, imi pare ca arata bine noul format dar atat nu e si "manevrabil" nu pot opera optim cu el

06.03.2012, 18:48:49
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

La mine nu se mai deschide decat prima poza , am intrat pe alte magazine si aceeasi situatie, mesajele raman cu numarul sus imprimat chiar daca sunt citite

06.03.2012, 21:30:12
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

La mine se deschid toate pozele, doar ca pozele nr. 2, 3 si 4 se incarca mai greu.

Pentru a vizualiza pozele in formatul original click dreapta pe poza si "open image in new tab". Asta era procedura pe care o foloseam si in vechea interfata si vad ca merge si acum in cea noua.

@bibidesign, cauti cumva tutorialele de aici? www.breslo.ro/blog/?s=cum+pozam+bijuterii

06.03.2012, 22:04:49
  • mady68
    mady68

foarte greu cand faci comenzi

06.03.2012, 22:17:17
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Vad ca s-a trecut la noua pagina de produs si pe "vechea interfata", adica acum daca dai click dreapta pe produs si open in new tab se deschide produsul intr-o noua fereastra dar cu interfata / layoutul nou. Imi place ca aici apare fundalul pe care l-am ales fiecare.

@mady, poti fi putin mai specifica?

06.03.2012, 22:44:50
  • mady68
    mady68

sa pot lansa o comanda intr-un magazin am folosit metoda s[pecificata de tine cu new tab,e greoaie

06.03.2012, 22:47:55
  • alchemy
    alchemy

sambata am incercat sa fac o comanda, a fost imposibil sa lansez comanda, platforma ma arunca afara din cont, este suparator sa constat asta, imi pot inchipui ca un potential client doreste sa comande din magazinul meu si nu reuseste, restul nu mai comentez

06.03.2012, 23:16:19
  • blanitza
    blanitza

In momentul de fata, cand dai click pe un produs, se deschide o fotografie absolut imeeensa in fata ta, de te si sperie, iar daca dai click stanga si "open in new tab", apare un alt format, cu o fotografie ceva mai normala, insa trebuie sa dai scroll ca sa citesti descrierea. Cum o dai, tot aiurea e, si formatul din vechiul Breslo, unde aveai in fata si poza, si descrierea - era mai bun, in opinia mea. Sper sa nu ramana formatul cu fotografia IMENSA, pentru ca este total inestetic si disgratios!!!

07.03.2012, 02:40:20
  • gariana
    gariana

Intrebare: tine cineva cont de parerea noastra sau schimbarile se fac fie ca ne plac, fie ca nu?

07.03.2012, 04:53:37
  • havin
    havin

buna dimineata.
    rog echipa breslo sa tina cont si de faptul ca sant utilizatori care n-au right click sau left click pe mouse din pricina ca folosesc alte masini (i.e macintosh) si alte sist de operare.
    si-i rog insistent!
    multumesc

07.03.2012, 07:16:03
  • gemsgems
    gemsgems

@havin - Nu stiu daca ai vazut scris pe aici, dar acum si in noul format fiecare produs are link-ul lui, sub poze. :D Deci daca pentru asta aveai nevoie de alt tab, acum nu mai ai.

@gariana - schimbari cred ca se fac oricum, dar se tine cont si de parerea noastra, ca doar pentru noi si clientii nostri si fac schimbarile, deci pentru noi si ei trebuie sa fie sederea placuta aici. :D

Si mie imi displace poza aia mare. Imi placea foarte mult simplitatea lui Breslo dinainte. Sunt de acord ca e nevoie sa se faca schimbari, dar sper sa se pastreze lucrurile cat mai simple in aparenta, ca sa nu ne trezim ca magazinele Breslo incep sa arate ca niste profile de Hi5. :P

07.03.2012, 08:20:30
  • Margelute
    Margelute

Mie imi place poza mare dar nu-mi place ca trebuie sa fac scroll la pagina ca sa citesc descrierea si pretul produsului si toate celelalte.

07.03.2012, 08:41:10
  • nicolebijou
    nicolebijou

Cred ca ar fi mai bine daca toate informatiile despre un produs s-ar putea vedea din prima. Poza atat de mare deformeaza oarecum produsul: o brosa cu flori de 4cm diametru, cand o vezi pe aproape tot ecranul, ai senzatia ca este un platou de tort. Ar trebui corelata marimea pozelor si cu marimea produselor, mai ales ca majoritatea dintre acestea sunt bijuterii, deci lucruri micute. De asemenea, la imbracaminte, nu poti in majoritate cazurilor sa vezi o rochie in intregime, vezi partea de sus, faci scroll si vezi si partea de jos. Acelasi lucru se intampla si la tablouri si probabil la multe alte produse.

07.03.2012, 11:39:28
  • queenBEAD1
    queenBEAD1

am o problema cu pagina de feedback-uri si anume, nu se incarca toate. Am observat de mai demult asta, ultima luna de feedback-uri nu se incarca. Stiu ca sunt foarte multe de dat si este foarte de greu de completat. Mai ales ptr magazinele de furnituri este un chin imens sa acorzi feedback, imi ia mai mult de o zi sa fac asta, se poate face o imbunatatire si in acest sens? Unu la mana pagina merge extrem de greu, doi la mana poate se poate implementa un buton ptr acordarea feedbackului ptr mai multe comenzi...
    Apoi, imaginea de la avatar nu se modifica nicicum. Inainte dupa 2-3 zile se modifica, acum nu vrea sa se mai modifice.
    De asemenea, ar fi foarte frumos daca s-ar reveni la ecranele ''miscatoare'' de pe prima pagina... era foarte folositor ptr ca erau mai multe produse vizualizate, nu doar ultimele 10, era chiar in avantajul multor magazine care nu stau sa adauge produse la fiecare jumatate de ora.

07.03.2012, 11:57:06
  • mady68
    mady68

cum pot vedea cine mi-a adaugat un produs la favorite?

07.03.2012, 12:02:38
  • gemsgems
    gemsgems

@nicolebijou - daca nu vrei sa se vada floarea ca un tort, pune ca si prima poza una in care floarea nu apare mare... d-aia putem pune 4 poze, sa ii aratam clientului cum se vad si la marime normala si in detaliu.

Pozele facute de aproape se vad mari oricum si in formatul vechi si in cel nou... pentru ca sunt facute de aproape. :P Ideal ar fi ca orice poza (in afara de poza de detaliu) sa aiba niste margini. Arata mult mai bine cu margini. Plus ca, daca nu folosesti functia macro pozele nu sunt asa clare daca le faci asa de aproape, asa ca nu e in avantajul tau ca prima poza sa fie una in care produsul acopera TOT spatiul din poza.

07.03.2012, 13:46:58
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Imi pare rau, dar nu pot intelege problema cu pozele mari. Din punctul meu de vedere ca si client, cu cat mai mare si mai clara poza, cu atat mai bine.
    Sigur ca daca ai poze neclare, intunecate si blurate acum totul sare si mai mult in evidenta. Dar asta inseamna ca trebuie sa ne agitam sa facem poze bune, nu sa facem pozele mai mici ca sa nu se observe.

Acum magazinul functioneaza asa: click pe produs din magazin ---> se deschide acel "pop-up" cu produsul, unde se vad "din prima" poza in stanga si descrierea in dreapta. Daca din acest pop-up dati click dreapta pe poza si "open in new tab" sau "show image in new tab" se deschide un nou tab doar cu poza in format mare (defapt, e formatul original al pozei).

Daca din magazin dati click dreapta pe produs si "open in new tab" se deschide pagina individuala a produsului in versiunea noua. Aceasta este pagina care apare si daca introduceti in browser adresa directa a produsului care apre si in "pop up": pe fundalul ales de noi apare sus poza produsului si jos descrierea. Si aici puteti vedea formatul mare/original al pozei cu click dreapat pe poza si open in new tab.

@Havin: sigur ca are si Mac-ul click dreapta. Oricum ar fi configuratia mouse-ului ctrl + click normal = click dreapta. Sau poti sa-ti configurezi mouse-ul pt click dreapta: http://www.macinstruct.com/node/66

07.03.2012, 14:39:09
  • alchemy
    alchemy

se intampla sa am clienti noi pe care ii ghidez adesea in folosirea platformei, credeti ca un nou venit are rabdare sa probeze in ce mod face zoom pe poza? daca nu reuseste se enerveaza si pleaca; zadarnic incercam sa le facem atractive, cu detaliu si frumoase daca ele nu sunt usor de vizualizat

07.03.2012, 16:42:30
  • badaboom
    badaboom

@cinnamon & admini
    regret sa te informez....dar iphone-ul meu, oricat as incerca...nu are click dreapta! :))
    oricum de cand a inceput distractia cu noua imagine breslo am cam renuntat sa imi administrez magazinul de pe telefon - ceea ce ma face sa par cateodata neserioasa fata de clientii carora nu le pot raspunde (pentru ca nu pot agatza iconul de mail care imi fuge din ecran)....sau faptul ca m-am intors la carnetel atunci cand am de trimis o comanda pt ca nu mai pot vizualiza datele clientului atunci cand am o comanda...wich really sucks! adica muuuuulte bile negre care tot sper sa dispara la un moment dat si sa ma intorc la viata mea cea "mov" din vremurile bune cand puteam avea acces la contul meu de oricunde si oricand....

07.03.2012, 17:00:39
  • gemsgems
    gemsgems

@ alchemy - Ai la dispozitie 4 poze. Poti sa faci una normala, una cu zoom, una cu detaliu si una pe model. Adica tot ce ar avea nevoie un client sa vada, fara sa dea el zoom. Sau poti sa faci 4 poze cu 4 zoom-uri diferite daca asta vrei. Si ii spui clientului sa se uite la poze si gata. :D

07.03.2012, 17:16:17
  • alchemy
    alchemy

da, da... mai multa munca pentru mine

07.03.2012, 17:19:22
  • nicolebijou
    nicolebijou

gemsgems, povestea cu brosa cat un platou de prajituri nu era de la mine, era de la ultimele postari de azi dimineata, iar cu tablourile si rochiile eu cred ca totusi este o problema. Eu nu mi-as comanda o rochie pe care n-o vad decat pe bucati. Imaginea de ansamblu ma intereseaza.

07.03.2012, 17:57:36
  • nicolebijou
    nicolebijou

Si oricum nu cred ca un cercel 1cm diametru arata bine intins pe 80%din ecran.

07.03.2012, 18:00:15
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@badaboom: breslo nu e optimizat momentan pentru folosire mobila. Stiu, si mie imi lipseste asta, dar discutam aici momentan despre varianta imobila, de pe laptop sau pc.

Dincolo de asta, pe iPhone exista click dreapta ;-) http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081009015416AAXhOrT iar pozele se pot zoom-eni foarte usor, cu acea miscare din 2 degete; nu e nevoie sa le deschizi ca pe PC in alt tab ca sa vezi detaliile.

Nu prea inteleg exact problema; mai sus cineva se plangea ca pozele sunt prea mari, acum problema e ca nu se pot face mai mari? o.O

07.03.2012, 18:03:30
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

FOARTE COMPLICAT TOTUL ! Habar nu am cum sa deschid celelalte poze de la produs, nu -mi dau seama cum sa trimit link pentru produs la cliente ( nu poza) , am observat daca intru pe alt magazin nici poze mari nu se mai arata la produs si voi vorbiti de Iphone si de alte minunatii ! nu toata lumea se pricepe . . . trebuie mai simplificat sa se descurce toata lumea si vanzatori si cumparatori . . . am cliente care nu vor sa-mi faca comanda pe Breslo , si contul mi-au spus ca e complicat de facut . . .

07.03.2012, 18:28:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@lavinexclusive:
    *pt a deschide celelalte imagini ale produsului, dai click pe ele. Si in varianta veche tot la fel procedai.
    * link-ul pentru produs il gasesti ori in bara, ca si pana acum, daca este deschis produsul de altundeva decat din magazinul in cauza.
    Ori, in partea dreapta a ferestrei, chiar sub imaginile celelalte ale produsului, daca ai deschis produsul din interiorul magazinului.
    in orice caz, il copiezi si ii dai paste in mesajul actre clienta. :)
    *nu inteleg ce poze mari nu se mai arata la produs atunci cand intri in magazin. Daca deschizi produsele, imaginile se maresc, unele chiar mult :)

Contul este complicat de facut?! Eu asta inca nu am auzit... ce e atat de complicat la el?

07.03.2012, 18:52:01
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Nici eu nu cred ca e ceva complicat, nici d.p.d.v. al clientului, nici d.p.d.v. al vanzatorului. Dimpotriva, cred ca echipa breslo a facut treaba buna si, de doua zile, de cand totul functioneaza in noul format, nu am intalnit ceva care sa nu mearga. S-a tinut cont de sugestiile noastre. Ma bucura faptul ca pe prima pagina, 'Cele mai noi produse listate' se misca acum.
    Singura nemultumire este, in continuare, legata de identitatea ascunsa a conturilor care dau feedback.

07.03.2012, 19:06:11
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

Nu am mai citit ultimele mesaje si lamuriri dar eu nu inteleg ce se intampla cand deschid un produs...am intrat intr-un magazin si s-a deschis o poza mare care nu se vede in intregime pe pagina, trebuie scroll-uita...asa tre' sa fie?

07.03.2012, 19:18:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

se pare ca asa trebuie sa fie...

Adica poza este exact cat este cea originala, pe care am uploadat-o noi.

Sunt doua variante: ori incarcam noi fotografii mai mici... ori se face o redimensionare automata, la o dimensiune standard, asa cum era si pana acum.

Optez pt a doua varianta.

Prima varianta implica mult mai multa munca si timp.

07.03.2012, 19:50:41
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@afterforever: da, daca ai deschis produsul de altundeva decat din magazinul respectiv. Se deschide o pagina individuala cu produsul (ca si pana acum) dar acum este totul pe interfata noua - de ex. fundalul este acum cel ales de noi pentru magazin.
    Daca mergi intai intr-un magazin si dai click de acolo pe un produs se deschide acel "pop up" pe care il stim deja cu totii.

@lavinexclusive: daca e cineva care chiar crede ca e complicat de facut contul pe Breslo, inseamna ca e chiar foarte neexperimentat intr-ale internetului. ;-)
    Dincolo de asta, schimbarile nu sutn vizibile pentru cumparatori (fara magazin), asa ca daca cineva nu vrea sa faca comanda pe Breslo nu e din cauza noii interfete....

07.03.2012, 19:55:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Acum am descoperit sagetica dubla de sub poza...astfel incat sa o pot redimensiona atunci can vizualizez :D
    Daca tragi de ea in stanga se micsoreaza, daca tragi in dreapta se mareste

Daca dai click pe ea acolo unde ai pozitionat-o, ramane acolo.
    Este totusi destul de obositor sa procedezi asa la fiecare poza in parte :)
    Cel mai bine ar fi sa fie o redimensionare standard pt imagini, pe langa sagetica pentru zoom :)

07.03.2012, 19:56:50
  • enchantedbeads
    enchantedbeads

Din pacate imaginile se deschid greu deocamdata...Am incercat pe mai multe browsere. Speram in imbunatatiri.

07.03.2012, 20:01:24
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Exact acum am vazut-o si eu :D
    Nu mai e nevoie sa deschizi poza intr-un nou tab ca sa o vezi la dimensiunea originala. Cand zoom-ul e la maxim (= sagetica e la max. in dreapta) poza pare sa aiba dimensiunile originale la care a fost incarcata.

Eu propun altceva: sistemul sa "tina minte" unde am pozitionat sagetica si sa preia deci zoom-ul pentru fiecare produs vizualizat, pana cand o mutam din nou. Adica daca am dus-o la maxim in stanga, sa ramana zoom-ul minim pt toate produsele pana misc din nou sagetica. Astfel cine vrea o poza mai mica poate ramane pe setarea cu zoom minim si mai putin scroll, iar cine vrea sa vada din start pozele mai mari poate muta sagetica in functie de preferinte inspre dreapta.

Oare se poate?

07.03.2012, 20:02:09
  • Margelute
    Margelute

la mine nu se intampla nimic cand mut sageata aia stanga dreapta. Folosesc firefox.

07.03.2012, 20:17:55
  • enchantedbeads
    enchantedbeads

As vrea sa inteleg mai bine definitia de Magazin Handmade. Breslo spune "Numarul de produse non-handmade admise este 20. In acestea intra si cele cu stoc 0, inactive".
    In magazinul meu, Handmade, au ramas 18 produse vintage. Ca sa ma incadrez in regulament am redus la 0 cateva produse vintage si furnituri, pentru ca nu am alta posibilitate de a sterge produsul. Alte produse vintage care au stoc 0 au fost vandute.

As dori o lamurire: ce se incadreaza de fapt in acel stoc 0? Multumesc!

07.03.2012, 20:24:26