Forum: Idei si sugestii noul tau magazin Breslo
- lavinexclusive
Unde este FB-ul meu ? De dat :share : la magazin?
17.02.2012, 00:41:33 - Carmen.Sylva.ART
Mi se pare mie sau nu apar notificarile pentru mesajele din inbox?...pliculetul de pe pagina noului shop nu semnalizeaza mesajele noi...
17.02.2012, 16:22:45 - DouaMainiDibace
Tot nu ma impac cu noul format...nici cu banner nici fara, prea mult spatiu pierdut, butoanele is peste tot pe cand inainte erau cuplate simplu in stanga frumos si usor de cuprins toate intr-o privire, produsele pe pagina is tot atatea ca numar si marime a imaginii initiale. Nu inteleg rostul schimbarii. Numarul de pagini e cam palid sincer. Imi doaresc din toata inima ori sa reveniti la vechiul format cu optimizari mai mici, mai pe rand si mai putin socante, sau posibilitatea optarii individual petnru vechiul format.
17.02.2012, 17:56:43 - queenBEAD2
eu tot cu preturile am o problema :) spre exemplu, preturilor peste 100 nu li se vad prima cifra.
17.02.2012, 18:40:17
Cred ca daca ar fi bolduite, ar fi mai bine. - Carmen.Sylva.ART
Da, da, QB are dreptate...ar trebui sa fie bold-uite!
17.02.2012, 19:54:10 - bijouxdemonange
QB: Eu am toate preturile peste 100 si nu am probleme cu prima cifra.
17.02.2012, 21:26:21
DouaMaini: sunt mai multe produse afisate acum pe o pagina. Inainte sigur nu erau afisate 32 produse pe o pagina.
Am impresia ca erau vreo 20.
Spatiul nu mi se pare irosit aiurea, este o ocazie de a te folosi de el pentru personalizare, pt distingere fata de alte magazine. Faptul ca acum magazinele nu mai seamana intre ele, este un plus pentru fiecare! Ne putem remarca si prin design si putem sa facem un tot unitar intre produse si aspect.
Inainte, era rece si impersonal. Ori, fiind vorba de handmade, personalizarea este cheie!
2lavin: FB si Twitter se ascund sub o sageata curbata, chiar langa butonul de "ordoneaza", ca de altfel si functia de cautare se ascunde sub lupa.
Sugestie pt echipa Breslo:
La butonul "Toate Categoriile(x)"
Eu am 14 produse in magazin, 5 categorii.
Acum am buton "toate categoriile(14)"
ori eu nu am 14 categorii:D
Cel mai bine ar fi sa fie buton "toate produsele(x- nr produse)"
si atunci cand dai click pe el sa afiseze se desfasoare meniu astfel:
"Toate produsele (x)
Castegroie 1 (x1)
Categorie 2 (x2)
Categorie n(xn)"
astfel incat sa poti selecta din acest emniu daca vrei sa vezi o anumita categorie sau toate produsele.
Desi toate produsele pot fi vazute dand click pe butonul de home magazin sau pe nume din bara de sus, sub banner, nu toata lumea stie asta :D
Apoi: faptul ca sub banner imi apare de 2 ori bijouxdemonange, este deranjant, sincer. Ar trebui sa ramana doar una dintre ele, de preferinta cel care duce catre profil
Cu atat mai mult cu cat la multi utilizatori numele user-ului nu este identic cu numele magazinului iar numele magazinului il alegem la "Optiuni avansate si mai apare inca o data!
Deci, daca eu mi-as alege la numele magazinului bijouxdemonange, in acest moment mi-ar aparea de 3 ori... Nu e in regula :) - choice4all
Imi place posibilitatea de a personaliza magazinul (desi inca nu m-am folosit de oportunitate) si mi-a placut ca echipa breslo a luat in seama si unele sugestii facute pe forum. Totusi, mi-ar placea si mai tare o "unitate in diversitate". Concret: cred ar fi bine ca bara de sus, cea neagra pe care scrie aproape invizibil "breslo" sa pastreze culoarea verde, care a devenit o marca usor de recunoscut a acestei platforme. Aspectul actual, neutru, este intr-adevar mai usor de "asortat" la magazinele personalizate, dar nu strica nici un aspect unitar al intregii platforme. N-ar stica nici preturile scrise mai vizibil.
18.02.2012, 09:06:29 - lavinexclusive
Multumesc bijouxdemonange , daca nu-mi spuneai putem sa-l caut mult si bine . . .
19.02.2012, 00:13:20 - lavinexclusive
Acum nu mai merge nici sageata nici casuta din stanga . . .
19.02.2012, 14:30:22 - bijouxdemonange
probabil ca mai fac modificari :)
19.02.2012, 15:18:46 - DouaMainiDibace
Pte bijouxdemonange: inaite sa fac remarca precum ca nr-l de produse e acelasi am verificat. acum am reverificat: e acelasi. Deci schimbarile au venit doar ca sa se poata personaliza imaginea, nu am mai multe produse pe pagina, nici mai mari, nici mai vizibile, am in schimb muuult fundal.
19.02.2012, 15:46:30
- nu mai apare butonul de Portofoliy pe prima pagina am mag,( asta nou care acumo vedem doar noi cand ne logam ) sper sincer sa nu dispara si de unde e acum adica doar pe pagina de produs
INTREBARE ca sa ma pregatesc psihic: se va schimba si pagina de produs cu setari similare ?
- daca bara aia neagra e asa ca sa se potriveasca in mai multe situatii mai bine ne da voie sa o modificam si pe aia dupa culorile mag propriu.
- un camp mai mare unde sa scriu alea cateva cuvinte sau posibilitatea sa-l anulam pe ala si atunci scriem ce avem de spus direct pe banner..
--in urma lucrarilor de mantenanta de azi - duminica - sigla imi apare turtita..s-a micsorat spatiul ptr sigla? - queenBEAD2
hello, poza de la profil ramane asa luuuungita? ca sa stiu daca prelucrez o alta poza ptr ca imaginea fetilor mele de la profil arata ciudat...
19.02.2012, 16:26:51 - bijouxdemonange
le ametesc acum, fac modificari, deci trebuie sa avem rabdare!
19.02.2012, 16:40:58
Eu imi pusesem alta poza la profil, dar na :)))) - atelierbeatrix
este perfect ca am mai multe produse pe pagina, fata de 16 cate erau initial, doar ca a devenit o chestie suparatoare daca vrei sa iti ordonezi personalizat paginile...eu deja am ametit
19.02.2012, 18:32:44 - bijouxdemonange
DouaMainiDibace: acum sunt 32 de produse pe pagina... inainte nu erau atat de multe, si atelierbeatrix spune ca erau 16....
19.02.2012, 19:21:42 - CinnamonCloves
@DouaMainiDibace: Stiu sigur ca inainte nu erau asa multe produse. Erau 4 x 4 adica 16 asa cum spun Andra si Beatrix. Inainte eu aveam 4 pagini la magazin, acum am doar 2 :)
19.02.2012, 19:33:14 - Carmen.Sylva.ART
Buton de cautare in magazin nu vom avea?...mai este problema cautarilor care apare pe pagina noua a magazinului dar nu avem de ales intre vanzatori/furnituri/s.a.m.d....se poate alege doar de pe pagina breslo nu si din shop...
19.02.2012, 21:07:27 - bijouxdemonange
@afterforever: butonul de cautare in magazin este chiar langa cel de categorii, este o lupa care se extinde daca dai click pe ea.
20.02.2012, 01:40:25 - Carmen.Sylva.ART
Merci, Andra!...nu o vazusem:)
20.02.2012, 03:08:37 - bijouxdemonange
N-ai pt ce! Cu ocazia asta aflu si eu pe unde sunt ascunse :)))
20.02.2012, 07:54:03 - CrystaDesign
Stie cineva cum schimb culoarea gri, oribila , de pe fundalul magazinului meu?am vazut alte culori la alte colege de site? Va rog spuneti- mi, este depresiva :((((
20.02.2012, 18:46:26 - foambubbles
Trebuie sa fii pe pagina magazinului tau sau a unui alt magazin. Din bara neagra de sus, click pe contul meu (omuletul), apoi pe Design. Aici poti incarca imaginea de fundal si imaginea pt banner.
20.02.2012, 20:00:34 - bijouxdemonange
@ Cryssta:
21.02.2012, 00:25:15
Uite aici am facut un print sceen
https://lh3.googleusercontent.com/-zZzQjNIIlvM/T0LG0xCJUHI/AAAAAAAAGY0/PMl4MY8jUpo/s800/fundal.jpg
Atunci cand esti in pagina de design faci urmatorii pasi:
1. (sageata neagra) dai click pe acea acsuta unde scrie un cod din cifre si litere
2. (sageata violet) iti apare acea diagrama a culorilor, cu mouse-ul selectezi culoarea dorita (dai click)
3. (sageata rosie) bara verticala - cu ajutorul mouse=ului, poti selecta intensitatea culori alese (practic muti triunghiuletul acela in sus sau in jos).
4. Dai click pe salveaza si ai schimbat fundalul. - nuntacubuline
n-am mai intrat de ceva vreme pe Breslo si astazi a venit si randul meu sa raman uimita. Magazinul nu-mi mai funcioneaza dar poate si feedaback-ul meu ajuta. Mi se pare ca noul design e facut sa semene cu noul timeline Facebook(si ala foarte comtroversat). In timp ce la facebook argumentul personalizarii este valid pentru ca este vorba de individ, la Breslo e mai putin important. Eu vin aici sa-mi vand produsele (sau sa le cumpar) si nu sa-mi etalez talentele creative in ale cover photo-urilor. Mi se pare ca magazinele au ajuns sa semene mai mult cu niste bloguri. La o mica rasfoire a internetului veti vedea ca 95% din magazinele online au fundaluri albe, bara de navigare, logo, meniu etc. maxim 20% din inaltimea paginii(inaltimea moniturului adica, fara scroll) si preturi mari boldate, de cele mai multe ori in alta culoare decat restul textului(alta culoare adica rosu nu gri...). Eu de exemplu acum nu vad in imagine decat bannerul magazinelor pentru ca am un laptop care e wide deci automat mai "scund" si am in browser un toolbar cu bookmarks care imi trebuie sa fie acolo si un toolbar de webdeveloper care e esential sa fie acolo. atunci mie automat imi incepe magazinul cu 40 de pixeli mai jos. Si intradevar lateralele sunt exgerat de mari. Oricat de furmos ar fi backgroundul arabelei (pt ca a dat cineva exemplul ei) turqoise-ul ala imi fura ochii de tot de la produse. Cred ca echipa Breslo ar trebui sa gadeasca acest design dpdv al vazatorului breslas si nu al artistului breslas. Pentru ca bloguri aveti deja toti, este nevoie de un magazin eficient.
21.02.2012, 22:31:19 - enchantedbeads
nuntacubuline are dreptate. Am pierdut azi ore in sir ca sa pun un banner nou si sa gasesc un bacKground cat de cat si tot nu sunt multumita! Lateralele sunt disproportionat de mari fata de esential, Bannerul la fel. Dupa parerea mea partea esentiala a paginii principale ar trebui sa fie Magazinul si nu Bannerul sau spatiile laterale.
22.02.2012, 01:18:54
Haideti sa gandim si din perspectiva unui cumparator nou venit care la inceput e nedumerit si derutat. De ce n-am folosi spatiul din stanga de ex. pentru a da si acolo informatii utile despre magazin si artistul /vanzatorul respectiv (chiar daca aceste informatii se repeta). Intr-un site bine intocmit ar trebui sa ai posibilitatea de a naviga atat in Magazin cat si in Comunitatea Breslo din orice punct al paginii. In caz contrar riscam sa pierdem cumparatori... - CinnamonCloves
In legatura cu probleam semnalata de nuntacubuline: orice magazin are posibilitatea de a dezactiva bannerul (cum este de ex. la enchantedbeads sau cryssta). Pur si simplu stergeti imaginea de la banner din meniul design; astfel magazinul incepe "mai de sus".
22.02.2012, 11:49:00
Eu personal salut idea unei personalizari mai mari in interiorul magazinului asa ca am decis sa las bannerul vizibil, dar e decizia fiecaruia. - Breslo
Multumim pentru feedback.
22.02.2012, 12:44:10
Ultimele update-uri:
- noua pagina a produselor (butonul Favorit inca nu functioneaza, rezolvam repede repede)
- in cazul in care contrastul intre culoarea link-urilor si fundalul alb al zonelor active nu este suficient de mare, culoarea va fi resetata (multumim onitzy pentru ajutor, care a setat culoarea linkurilor alba pe fundal alb, asa ne-am dat seama:)
- partea de jos (footerul) paginilor a suferit modificari
- maazinul poate fi contactat direct din pagina acestuia, nu mai este nevoie de redirectionare pe pagina cu Mesageri Breslo - Carmen.Sylva.ART
Produsele se deschid ca pe facebook?...nu exista buton de inchidere sau nu il vad eu:))
22.02.2012, 13:18:50 - artemiza.design
Stiu ca pot parea carcotasa, dar este exact cum am prevazut: totul merge aiurea si ce e mai deranjant e ca va apuca modificarile inainte de evenimente cum sunt Craciunul, 1 Martie,...cand sa mai vindem si noi cate ceva.
22.02.2012, 14:08:59 - Laurazin
Nu-mi place bannerul mare si nici spatiile stanga dreapta mult prea mari. Platind pretul unui magazin de furnituri sper sa conteze si parea mea.
22.02.2012, 15:02:26
Faptul ca din pagina principala intri intr-un alt layout pe magazine are "darul" de-a te nauci pur si simplu..alta grafica, alta paginatie...cam aiurea; nu stiu daca designerul care a gandit asta are o diagrama a site-ului sa vada ca se rupe conceptia....
Site-ul devine din ce in ce mai putin magazin si mai mult o baza de poze,un fel de colectie de bloguri...Voi fortati paralela intre magazinele de furnituri si cele de handmade si asta mi se pare aiurea de tot.... - Laurazin
...hei , si ca sa fie totul cum trebuie au disparut si "Ultimele produse listate" de pe pagina principala. Ramane o jumate de pagina goala, alba paaaaana jos...asta daca nu-i un bug...desi, m-am obisnuit ca pare gresit sa fie de fapt un improvement :(
22.02.2012, 15:06:50 - havin
pe mine m-ati pierdut de tot, pe cuvant.... am senzatia ca intru intr-un magazin strain... nu-mi dau seama ( si nici f mult timp n-am, sa 'sap') de unde si ce tre sa setez.... nu mai inteleg nimic, usor usor imi vine sa las balta totul.
22.02.2012, 15:18:09 - mssdelilah
nu stiu daca e bug, dar e aiurea...desi sunt de un an si jumatate pe aceasta platforma, si cam stiu ce caut (spre deosebire de altii!!) imi vine greu spre imposibil sa ma dumiresc cu noile "ascunzisuri"
22.02.2012, 15:21:39
lasati "directionarile" la vedere, sa le vada tot.... omul!!
cum a zis cineva mai sus, chiar inainte de martisor era nevoie s afaceti asta? da' de ce nu o faceti intr-o perioada latenta, intr-o vacanta, ceva..de ce nu asteptati vara...cand toata lumea e mai lejera..
daca vrea cineva acum sa cumpere, arunca naiba si mouse si tot...cand o vedea cum se impiedica numai de butonele cu "comori ascunse" - DouaMainiDibace
Am intrat pe un magazin de furnituri si ma descurc gam greu...nu e vizibilitatea care era inainte...imi pare rau..noile schimbari se vor spre eleganta...dar undeva ceva nu a mers e parerea mea...si azi am vazut cum va arata si dupa ce dai click pe produs si parca am primit un pumn in ochi..pozele gigantice paraca ies din calculator...VA IMPLOR MODIFICATi...cu pagina principala m-am obisnuit dar asta de produs nu merge asa...eventual sa putem seta noi cat de mare sa se vada poza ...daca mai cu spatiu de jur imprejur sau nu, cu setari advanced...cum e acuma nu merge...fiecare are alt stil la poze...iar imi ia ceva timp sa-mi revin....imi vine si mie sa le dezactivez pe toate pana se lamureste treaba...
22.02.2012, 15:30:55 - enchantedbeads
@CinnamonCloves~ imi place cum arata magazinul tau. Bulinutele sunt foarte dragute, ai gasit solutia perfecta, dar mie spatiile laterale prea mari tot mi se par inutile.
22.02.2012, 15:35:16
Intr-adevar personalizarea e binevenita in spatiul Banner-ului dar eu trebuie sa construiesc unul nou, ca cel vechi nu se mai potriveste, literele devin uriase prin redimensionarea la 830 x 250.
Inteleg ca deocamdata totul e inca experimental si ca vizitatorii dinafara imi vad magazinul exact cum era inainte (am intrat prin alt browser si am reusit sa-l revad). Probabil ca voi astepta cu rabdare pana se sfarseste acest proces.
@afterforever~si mie mi s-a parut ca ma aflu pe Facebook, oare n-am putea incerca sa nu-i copiem intru totul? - CinnamonCloves
Formatul tip facebook mi se pare si mie putin dubios, cel mai mult ma deranjeaza ca nu se vad din prima thumbnailuri de la toate pozele produsului. Poate la un produs nu ma interesaeaza 2 sau 3 dintre poze, inainte puteam sa dau klick pe thumbnailul care ma interesa si se deschidea mare; acum trebuie sa trec prin toate...
22.02.2012, 15:57:41
Si nu-mi place ca pe "pagina" produsului nu apre niciunde numele vanzatorului sau magazinului. Cred ca era mai bine ca produsele sa se deschida ca si pana acum intr-o pagina noua in care sa apara sus bannerul si avatarul si numele magazinului.
Cat despre banner - desigur, nici la mine nu se mai potrivea cel vechi, dar am luat-o ca pe o ocazie buna sa improspatez imaginea ;-) - Carmen.Sylva.ART
Nici mie nu-mi place chestia cu pagina produsului de tip facebook, cinnamon are dreptate cu fotografiile care nu apar si e musai sa treci prin toate;(
22.02.2012, 16:20:11
...nu se contorizeaza nici vizualizarile pe produs! - badaboom
apropos de pagina de produs: nu ar fi logic sa apara in continuare (spre a fi vazute de toti userii, nu numai de proprietari) informatiile de tip "cate persoane le au la favorite", "cate vizualizari' etc? si chiar asa, mai exista butoanele alea de favorite care inainte erau sub avatar? eu nu ma prind unde sunt...
22.02.2012, 16:44:28
in schimb, cred ca evident ar trebui sa apara undeva, mai mici, toate imaginile produsului (sau macar sa fii constient ca mai sunt cateva). eu azi pana sa ma prind ca "e ca la facebook" am crezut ca au disparut de tot celelalte poze! dar un neutilizator de facebook ce va face?!?!?
si revin la problema mea...PE MOBIL NU MAI FUNCTIONEAZA DELOC!!!! adminii sa se gandeasca si la userii mobili cand fac un design! (mai ales ca e virba de un pas inainte pt platforma...ori asa ne intoarcem la desktopurile cu monitoare ..."ctx"!!! - badaboom
si inca ceva ce nu mi se pare in ordine:
22.02.2012, 17:15:11
- de pe pagina de produs nu se mai poate da link! nu este ok!!! de multe ori un link spre produs este mai mult decat necesar, pentru a specifica produsul, a il regasi intr-o comanda sau intr-un comentariu...
- tot despre produs: nu va mai exista optiunea de "raportare produs"? - foambubbles
Mie imi place posibilitatea de a personaliza magazinul. Pana la urma fiecare vrem sa avem produse originale, asa ca de ce nu am avea si un magazin usor de recunoscut? (Sau... nu?)
22.02.2012, 17:53:10
Dar pt fundal ar fi bine daca ar exista optiuni de stretch, fill sau tile. Am pierdut mult timp modificand dimensiunea unei poze (care fie era prea mare, fie prea mica) pana sa aiba dimensiunea potrivita.
Pe monitorul meu wide, imaginile de fundal ale multor magazine nu apar asa cum ar trebui. Si e deranjanta repetitia unei poze de 3 ori.
Iar pe pagina produsului ar fi bine sa apara linkul lui si numele magazinului. - dianadesign
Cand deschid un produs din magazinul meu nu mai apare data adaugarii produsului in magazin. De fapt apare o data, insa e identica la toate produsele, e cea la care mi-am deschis magazinul.
22.02.2012, 19:13:01
Iar despre cum se deschid pozele la produse, e chiar aiurea...
Sincer si mie imi placea mai mult formatul vechi. Poate ar fi fost bun un sondaj inainte sa se faca toate aceste modificari, pana la urma trebuie sa se tina cont si de parerea noastra, sa colaboram pt. buna functionalitate a magazinelor si a platformei Breslo.
Modificarile actuale sunt prea mari, prea bruste si induc in eroare. Ar fi trebuit intai sa fie puse in aplicare cerintele userilor (unele din ele dateaza de mai mult de 1 an) si apoi sa vina noutatile, de comun acord. - panteraroz2
Deci am ajuns si eu azi acasa si iar m-am bulversat cand am vazut noul look al paginilor de produs! Dar nu e atat de greu sa te obisnuiesti cu noutatile, si chiar daca nu ma declar super incantata pentru ca eu nici cu noul design al Facebook nu m-am obisnuit inca, trebuie sa recunosc ca apreciez efortul celor din echipa Breslo de a ne oferi un spatiu nou si diferit de al altor platforme de vanzari online! Eu personal ii felicit si ii incurajez, sunt convinsa ca e mult de lucru si prin urmare feedbackul nostru ar trebui sa fie constructiv si la obiect, astfel incat rezultatul final sa fie unul extraordinar. Din cate am inteles, noua infatisare, aflata inca in lucru, e vizibila doar pentru vanzatori si prin urmare cumparatorii nu sunt deloc bulversati - sper sa fie asa adica :))
22.02.2012, 20:06:00
Si pana la urma, ca la orice program in lucru sau in testare, e firesc sa mai fie si erori, ca doar oameni suntem, nu robotzei :))
In fine, am observat si eu ca nu prea functioneaza contorizarea.
Sunt multe lucruri pe care sigur nu le-am observat dar in schimb am vazut ca a aparut pe pagina produsului un buton cu livrare produs unde este o eroare si anume: livrare catre alte orase - X lei, livrare impreuna cu un alt produs - 0 lei. Desi eu nu asta am completat la profil livrari. Nu e bine sa fie asa, pentru ca induce in eroare cumparatorul.
Mie incepe sa imi placa modul de navigare din magazin, acum sunt mai multe posibilitati, poti naviga dintr-un produs in altul sau poti reveni in magazin pentru o imagine de ansamblu. Mi se pare totusi ca fotografiile de prezentare sunt mai mici. Sau poate doar mi se pare. Pe de alta parte, imi placea mai mult la varianta veche faptul ca vedeai toata pagina dintr-o privire, acum trebuie sa dai scroll ca sa citesti toata descrierea.
De asemenea, consider ca e important link-ul produsului, dar sunt sigura ca si acest lucru se va remedia cat de curand.
Si revin cu o sugestie lansata deja, si anume avizarea de comenzi noi, ceva in genul avizarii de mesaje noi. S-ar putea asa ceva?
Spor la munca tuturor si Echipei Breslo in special :))) Sa nu uitam ca pana la urma suntem toti o echipa si sunt sigura ca rezultatul final va fi unul extrem de placut ;) - bijouxdemonange
*thumbs up* pantera.roz !
22.02.2012, 20:54:38 - Carmen.Sylva.ART
Inca nu apar mesajele pe pliculetul de pe pagina shop-ului!
22.02.2012, 21:44:05 - panteraroz2
Multumesc "Bijouxdemonange" :)
22.02.2012, 22:21:33
In ce priveste avizarea de mesaje la mine functioneaza corect si nu am avut erori pana acum.
Am si eu o intrebare cu privire la profilele de livrari - unde apropo inca se afiseaza cu erori. Ideea ar fi ca - virgula - clientul sa poate bifa modalitatea de plata - ramburs sau transfer bancar - si conform acestei optiuni sa i se aplice si costul de livrare. Bine, oricum revenim noi cu mesaj de confirmare, suma totala de plata etc dar ma gandeam ca ar fi bun sa se activeze si optiunea aceasta .... - Carmen.Sylva.ART
La mine apar mesajele semnalate dar nu si pe pagina cu bara neagra...in rest merge ok.
22.02.2012, 23:35:42 - CinnamonCloves
Cool, am observat ca de cand am scris eu au aparut thumbnailurile pentru celelalte poze ale produsului, multumesc echipa!
22.02.2012, 23:40:18
Defapt tot ce mai lipseste acum e ca produsul sa se deschida intr.o pagana noua (cu o adresa URL separata) si in partea de sus sa apara macar avatarul si numele magazinului. Si mai fain mi s-ar parea daca s-ar putea prelua fundalul si de asemenea bannerul. - CinnamonCloves
PS: La mine apare data corecta a adaugarii fiecarui produs.
22.02.2012, 23:40:56 - bijouxdemonange
numele magazinului apare acum jos.... la copyright
23.02.2012, 00:19:11
data adaugarii produsului apare ok si la mine
link-ul vizibil ar fi extrem de util!
Desi, link-ul poate fi preluat/aflat atunci cand esti in magazin, cu click dreapta pe poza sau numele produsului si copy address link - enchantedbeads
Se pare ca lucrurile se limpezesc iar noi ne dumirim in cele din urma in legatura cu schimbarile. Am acum un banner nou, nu e perfect, va trebui sa mai lucrez un pic la el.
23.02.2012, 06:58:29
Am vizitat si alte magazine si mi-a placut cum arata in forma noua. Am toata increderea ca pana la urma noul format va fi unul deosebit.
Spor la munca echipei Breslo!