Forum: Saluta comunitatea Multumesc si bine v-am gasit !

• 3cot
    3cot

Desi m-am alaturat comunitatii acum o luna, am intarziat trimiterea acestui mesaj pentru ca, din respect pentru voi, am dorit sa imi pregatesc magazinul pentru a primi "oaspeti".
    Inainte de a va invita sa vizitati magazinul "3cot -Handmade Memories", doresc sa multumesc echipei "Breslo" pentru gazduire si ajutor.
    Si nu in ultimul rand, va multumesc voua, breslasilor, ca existati, si va doresc sa fiti din ce in ce mai multi si cu magazine cat mai profitabile !
    Sunt mandra ca ma aflu printre voi, si va invit sa vizitati "3cot-Handmade Memories".
    Usa este intotdeauna deschisa !

28.03.2012, 11:29:24
  • blanitza
    blanitza

Wow, ce frumuseti stii tu sa faci, draga mea, iti urez succes, spor si inspiratie, plus ca te-asteptam si la concursurile de pe forum!!!

29.03.2012, 13:46:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Foarte,foarte frumoase sunt bijuteriile voastre!Va doresc sa aveti succes si vanzari pe masura talentului!

29.03.2012, 17:54:19
  • 3cot
    3cot

Multumesc pentru aprecieri si urari ! Ceea ce vedeti in magazin este rezultatul unei pasiuni care te face sa nu observi ca ai facut bataturi la degete de la clesti, ca vezi "dublu"dupa ce termini o bijuterie si ca, iti faci "creierii funda"cu calcule matematice ! Cand termini o bijuterie, nici nu iti mai doresti sa o vinzi. Vrei doar sa impartasesti cu cei din jurul tau bucuria unui lucru facut...de mana !
    Blanitza si Jewelswithlove, am trecut pragul magazinelor voastre si le-am trecut la categoria: Asa Da !
    Toate cele bune tuturor !

29.03.2012, 22:06:29
  • TheBigEyes
    TheBigEyes

Imi plac foarte mult! sunt foarte sofisticate si migalos lucrate.
    Bravoo!!! sa mergi tot inainte cu magazinasul pentru ca produsele sigur isi vor gasi cumparatori care sa se bucure de ele. :)
    Numai bine!

29.03.2012, 23:06:33
  • 3cot
    3cot

Multumesc TheBigEyes ! Succes si tie !

31.03.2012, 10:06:53