Forum: Idei si sugestii modificarea stocului pentru mai multe produse

• atelierbeatrix
    atelierbeatrix

m-am tot lovit de problema asta si cum in clipa asta lucrez la stoc...o semnalez pentru ca se pierde INGROZITOR de mult timp.sa nu mai vorbesc de consumul nervos stiind ca faci o munca aiurea.

am mai citit comentarii asemanatoare: am 350 de produse in magazin si modific stocul pentru mai multe produse in acelasi timp - pot fi 20-30.
    atat de mult dureaza sa deschid fiecare produs in parte,sa modific stocul in prima fereastra, apoi sa trec in ultima fereastra ca sa verific si sa salvez...pentru ca mai apoi sa ma duca in lista mea de produse (afisate doar 5)

asa ca, e nevoie sa "cer" lista de 100 produse, sa-mi caut urmatorul produs la care sa verific stocul si sa urmez pasii de mai sus...

dupa care, evident, din nou ajung in lista mea de 5 produse...si toate operatiile care trebuiesc facute.
    nici nu vreau sa ma gandesc ce patesc vanzatorii de furnituri...care au sute de produse in magazin. daca ar trebui sa fac mai multe modificari la un produs(etichete, descriere, stoc sau foto) as mai intelege sa intru in fiecare in parte, dar cand modific doar cantitatea as putea s-o fac linistita din sirul de produse din "lista mea de produse".

ce spuneti? sau poate se poate face mai usor dar nu am descoperit eu inca.

16.02.2011, 13:17:52
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Nu, nu se poate mai usor si stiu ca e horror!
    Asa ca o sa dau mai departe si o sa insist sa existe ceva, un buton de "dezactivare" in dreptul fiecarui produs.

16.02.2011, 14:05:04
  • atelierbeatrix
    atelierbeatrix

merci (pentru consolare)...bine, sa speram ca nu o sa vorbesc singura in curand tot refacand operatiunile astea.

sau poate primim un cadou dragutz de 8 Martie, cine stie.

16.02.2011, 23:25:44
  • tensha
    tensha

Hmm ..mie la "verifica si salveaza" nu-mi apare nici pretul nici stocul :((
    Voua?

17.02.2011, 17:07:30
  • vintage.time
    vintage.time

pai da, ca bine zici...la "verifica si salveaza" unde ar trebui sa fie toate datele completate in primele 3 ferestre( ca sa le verifici, evident) lipsesc date...pretul produsului si stocul, in rest parca sunt toate.

se presupune ca ti-ai facut bine temele in prima fereastra.
    iar daca nu, o iei de la inceput cu toti pasii semnalati mai sus.

spor la treaba

17.02.2011, 17:24:23
  • mssdelilah
    mssdelilah

O "dezactivare" a produsului caruia trebuie sa i se reduca stocul nu ajuta la nimic
    nu vrem sa-l anulam, doar sa reducem un nr.. de la 60 la 55..de exemplu.Poate mai lucrez eu 5 margele din alea 60. Si daca lucrez o saptamana si trebuie sa iau cate o piesa doua tei din fiecare reper.. unde ajung.. cu timpul, nervii si rabdarea?
    recunosc, mi s-a intamplat sa am produse afisate pe stoc, sa nu am timp sa modific stocul, si sa mi se comande. Situatie neplacuta pentru mine fata de client. Dar probabil adminilor nu le pasa de situatia expusa mai sus.. nu-i bai. Ideea e ca trebuie facut ceva, cu stocul. Asa cum s-a facut un buton pt "add friends", care nu era necesar, trebuie sa se poata face ceva si cu aceasta "mica" problema
    Va multumesc

30.03.2011, 19:23:32