Forum: Idei si sugestii Modificare denumire categorie in magazinul propriu
- beadshop
As vrea sa pot modifica denumirea unei categorii din magazinul meu. De ex am creat mai de mult o categorie proprie in magazin si am introdus 50 produse. Intre timp mi-am dat seama ca denumirea nu e cea mai buna si as vrea sa redenumesc categoria. In momentul de fata nu e posibil, singura solutie este sa sterg categoria, sa creez o alta categorie si sa repun produsele respective in noua categorie. Cand e vorba de multe produse, aceasta operatie i-a mult timp si personal mi s-a intamplat de cateva ori sa mi se blocheze calculatorul.
02.12.2011, 19:31:48 - gemsgems
Subscriu. :D
02.12.2011, 20:43:24 - atelierbeatrix
si eu ma lovesc de problema asta. atasez mai jos un mesaj de al meu scris pe forum cu ceva vreme in urma...
03.12.2011, 12:16:55
@@@@@@@@@@
vreau sa reorganizez categoriile, mai precis sa modific denumirea initiata a unei categorii, fara sa fiu nevoita sa sterg si sa o iau de la inceput. multumesc - CurcubeuldinTineClujNapoca
asteptam un raspuns admin people!!! :~
06.12.2011, 10:20:37 - Breslo
Am notat sugestia.
06.12.2011, 11:06:41
Pana o implementam, puteti face drag-and-drop pentru a micosra cosiderabil timpul adaugarii unui produs intr-o categorie. - beadshop
Doar cu drag-and-drop se poate face, alta varianta eu nu stiu. Dar daca intr-o categorie am 50 produse si vreau sa schimb denumirea categoriei, trebuie sa fac drag-and-drop pt 50 produse si merge foarte incet, mie chiar mi se blocheaza totul dupa ce mut cateva produse in mod sustinut.
06.12.2011, 17:47:51
Asa ca asteptam un termen pt implementare, ca toti mai facem curat prin magazine, mai aducem produse noi si se cere cand si cand o modificare prin categorii.