Forum: Saluta comunitatea miss JOLIE e foarte fericita ca se afla printre voi :) buna tuturor :)

• missJOLIE
    missJOLIE

De cateva zile am intrat si eu in comunitatea Breslo, ma bucur tare mult ca sunt alturi de atat de multi oameni talentati, pasionati si foarte creativi:)...sa avem un sfarsit de an minunat si poate poate o sa avem si zapada de Craciun ce frumos ar fi :)
    va pup cu drag

miss JOLIE

16.12.2011, 12:42:42
  • xyedy
    xyedy

Bine ai venit. Iti urez multa inspiratie si sarbatori fericite.

16.12.2011, 18:45:24
  • blanitza
    blanitza

Draga missJolie, iti urez si eu mult succes, magazinul tau e f incitant, deja am gasit frumuseti de pus la listele de creatii, ce sa mai - piese si poze superbe, bravoo!!!

16.12.2011, 20:28:17
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Vazandu-ti magazinul, pot spune ca si eu sunt bucuroasa ca te afli printre noi! Bine ai venit! Succes!

17.12.2011, 11:02:58
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Daca tu ai fotografiat bijuteriile, reorienteaza-te! Sunt realizate foarte bine, profesioniste! Bijuteriile sunt foarte bine puse in valoare! Bine ai venit si tine-o tot asa!

18.12.2011, 23:31:44
  • Monik30
    Monik30

Desi sunt membra de ceva timp a acestui site , nu am postat si nici nu am vandut nimic, ptr ca eu fac lucrusoare doar la comanda, cu toate astea azi am tinut mortisi sa va comunic ca nu toate membrele acestui site stiu sa faca ceva, chiar daca acea membra este membra de 2 zile aceea nu stiu sa faca nimic numele ei fiind Lorys, aceasta persoana nu poate sa faca diferenta intre tricotat si crosetat.
    Eu sunt dezamagita.

08.01.2012, 15:19:24