Forum: Concursuri Melancolii de vara-Gala laureatilor la sectiunea "Bijuterii"

• blanitza
    blanitza

Un adevarat regal al Verii am vazut aici, zi de zi, mi-ati inflorit timpul si vremea, mai ales ca nu mi-a fost prea grozav vara asta, insa m-am ridicat sufleteste cu fiecare frumusete vazuta aici, cu fiecare randulet scris din inima si gandul vostru frumos, si pentru asta VA MULTUMESC!!!
    Invit moderatoarea acestui loc de vraja sa-si aleaga PREMIUL DE SUFLET - un voucher de 40 Ron, orice-ti pofteste inimioara din magazinul meu, draga Silvia!!!
    www.breslo.ro/Shop/blanitza
    Felicitari din tot sufletul tuturor participantelor si podiumului, ati fost MAIASTRE, fetelor!!!

11.09.2013, 11:34:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

O surpriza neasteptata si extraordinar de placuta!Multumesc mult de tot,Gabi,tot visam eu de ceva vreme sa-mi fac un colier din morganit si uite ca mi se implineste!Imbratisari varatice intr-o zi tomnatica!

11.09.2013, 12:23:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sa aveti o saptamana minunata,breslasi talentati!Am revenit din peregrinarile mele si,incepand de maine,voi pune la posta toate cele 30 de pachete sau plicuri.Imi cer scuze de intarziere,dar plecarea a fost absolut necesara.
    Va voi tine la curent cu expedierele,pentru a sti cand sa mergeti la posta,chiar daca nu aveti avizul in cutia postala.Iar plicurile cu diplomele de participare,fiind f mari,cred ca nici nu incap in cutia postala.

16.09.2013, 17:52:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Exceptand 3 creatoare (Corosan,abigailsmycken si rosegarden) ale caror adrese inca nu le am,toate coletele si plicurile au fost trimise.Deci,vineri ar trebui sa aveti premiile si/sau diplomele.

17.09.2013, 19:39:25
  • LuAndy
    LuAndy

Super veste, multumesc mult! Abia astept sa vad in realitate colierul meu frumos!

17.09.2013, 22:04:07
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Luana,in mod normal,ar trebui sa ajunga joi coletul...dar,am spus vineri ca sa fiu sigura...Am mai patit sa ajunga un colet dupa 'nspe zile,de parca l-ar fi dus cu trotineta...

17.09.2013, 22:08:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Nico-eluneara,adresa ta o am (de la un alt premiu),dar,inca nu trimit plicul pana nu am confirmarea ta,poate nu esti acasa...

18.09.2013, 01:49:55
  • rosegarden
    rosegarden

vai scuze fetelor!
    sunt cam plecata de "acasa" zilele astea...fetita mea de 3 ani a inceput gradinita..si e asa o nebunie mai mica...ce sa iau ce sa dau cine duce cine aduce...si altele...asa ca nu prea m-am uitat pe aici.multumesc pentru diploma si valuri!...la urmatoarele concursuri sper sa ma adun sa vin si eu cu ceva premii...vad ca voi toate sunteti asa harnice si darnice1 ca mi se cam face rusine...
    deci multumesc inca o data si astept un nou concurs!

18.09.2013, 09:20:49
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Eu am primit diploma si premiul pentru locul III. Multumesc Silvia.

19.09.2013, 19:41:31
  • mielena
    mielena

Pentru prima lucrare din concurs si pentru participare, am primit un premiu minunat: o ingemanare de margele, ganduri frumoase, culori, imagini, amintiri. Multumesc, Silvia! :)

20.09.2013, 09:04:48
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Am primit si eu premiul de la tine Silvia si iti multumesc mult!!! Imi vor fi folositoare margelutele, cu siguranta, mi-am refacut stocul si deja ma mananca palmele de nerabdarea de a ma apuca de treaba! :)
    Cat despre diploma ea este o minunatie de care sunt tare mandra!
    Va multumesc inca o data si ma bucur tare mult de vorbele frumoase si de tot concursul care uite ca s-a incheiat o data cu vara care l-a inspirat!

20.09.2013, 14:15:42
  • aigile
    aigile

Si eu iti multumesc, Silvia, pentru diploma - si pasarile care mi-au adus-o pe aripi! Cum spuneam, sufletul darnic risipit precum polenul verii scuturate va ramane amintirea cea mai draga din calatoria printre atatea repere de traditie!...

20.09.2013, 17:06:09
  • soso07
    soso07

Mii de multumiri de la "Prima Sanziana" pentru Silvia cea cea maiastra !!! Am primit alaturi de Diploma si Medalie, minunea de Colier si cu cercelusii ... Doamne, cata pricepere si rabdare !!! Esti grozava, chiar nu stiu ce sa mai zic ... Ma simt ca o REGINA !!!!!!!!!!!!!

20.09.2013, 20:31:46
  • forHOPE
    forHOPE

Am primit si eu azi diploma! Imi place tare, tare mult! Multumesc mult de tot!!!

20.09.2013, 21:33:33
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Va multumesc mult,fetelor.Dupa cum spuneam cu sinceritate,n-am pretentia sa fi nimerit ceva exact pe gustul vostru,dar,ce am facut am facut cu mult drag.Un crampei de vara prins in mii si mii de margelute minuscule.

20.09.2013, 21:45:10
  • LuAndy
    LuAndy

Multumesc si eu, am primit premiul si imi place la nebunie! Si colierul, si diploma, si micutul biletel scris de mana... nici nu am cuvinte sa spun cat m-am bucurat. Multumesc din suflet pentru efort, a fost o placere sa particip la acest concurs!

21.09.2013, 10:20:52
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Am primit si eu cu bucurie ''a patra sanziana'' - mutumesc frumos, Silvia, pentru toate detaliile gestului tau delicat!
    Si ii multumesc si aici Octaviei pentru ''bobitele infocate''!

21.09.2013, 17:56:52
  • corainadori
    corainadori

Am primit si eu diploma si multumesc frumos pentru frumusetea care mi-ai trimis. Va fi o amintire draga.

21.09.2013, 18:36:12
  • LONA22004
    LONA22004

Am primit diploma si mica atentie cu biletelul scris de mana ! Esti foarte atenta la detalii ! Multumesc mult, ai adus caldura in zilele friguroase !

23.09.2013, 20:32:29
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Va multumesc pentru cuvintele frumoase.

23.09.2013, 21:01:55
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Toate cuvintele frumoase nu sunt de ajuns sa iti aduca multumiri pentru rolul important pe care l-ai avut in acest concurs, pentru dedicarea ta, pentru povestioarele, poeziile si cantecele cu care ne-ai incantat intreaga vara!
    Felicitari inca o data si te imbratisez cu drag!!!

23.09.2013, 21:12:47
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si eu va imbratisez cu drag pe toate si va doresc toate cele bune!

24.09.2013, 10:55:52
  • soso07
    soso07

Silvia, sa fii sanatoasa si poate s-o incumeta cineva sa-ti urmeze exemplul si pentru editia de Toamna. Eu cred ca asa ar fi frumos, sa fie dus mai departe efortul facut pana acum de cele care s-au implicat cu atata suflet in acest minunat concurs ! Pentru ca a fost pe placul multora dintre noi ...

24.09.2013, 11:45:54
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da,ar fi placut sa continuam.E adevarat ca e un efort atat psihic cat si material;Sorina,Cristina,Diana si cu mine stim asta,dar ai atatea satisfactii sufletesti incat balanta se inclina net spre partea sufleteasca.Inca mai trag nadejde ca se va oferi cineva sa fie moderator al "Toamnei".

24.09.2013, 13:06:38
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Multumesc Silviei pentru Diploma de participare la frumosul concurs si pentru cuvintele frumoase. Va doresc tuturor mult bine, sanatate, spor si realizari !

25.09.2013, 00:36:58
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Toamna incheie ciclul celor patru ANOTIMPURI. De anul viitor, cine stie cate se vor intapla si nu este sigur ca va mai fi un an de concurs ANOTIMPURI. Aceasta etapa ar incheia seria inceputa acum doi ani... S-ar incheia de frumoasele sarbatori de Craciun! Blanita, fiind initiatoarea acestor concursurim ar trebui sa sfarseasca ceea ce a inceput acum doi ani. Asa ar fi frumos. Este doar o parere.

27.09.2013, 23:27:45
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dar, Blanitza ar trebui sa beneficieze de sprijin. De sponsori. Nu este usor dar, dupa cum am cunoscut-o, ar avea puterea.

27.09.2013, 23:30:26
  • aigile
    aigile

Cu scuzele de rigoare pentru întârzierea cu care o fac, revin ca să mulțumesc Dianei și lui Carmen pentru premiile primite cu o săptămână în urmă - și vă rog să îmi îngăduiți s-o fac aici, chiar daca poate nu e chiar locul ”determinat” de încadrarea lor (am avut - și am!... - o groază de probleme, și nu am mai ajuns nici măcar la calculator, dar să mai și navighez primprejur!...)
    Mi se pare că a trecut atât de mult timp de la VARAAA - poate și tăvălugul de evenimente care nu ne slăbește ne tot îndepărtează de ce ne dorim a fi aproape! - că nici nu-mi mai amintesc bine, dar oricum mi se pare că ați ”răsturnat” cutia cu cadouri, că parcă nu trebuia să primesc atâtea!...
    Carmen, culorile calde pe care le-ai armonizat în unduirea cerceilor m-au făcut să mă întreb cam câte zile cu soare vă mângâie pe voi, la malul mării, peste an - că altfel, de unde atâta căldură?! Mulțumesc frumos!
    Diana, macul acela e așa de diafan și de proaspăt, că parcă tocmai l-am cules din grădină! - genial! Însă cu felicitarea m-ai dat gata! - paharul cu MOJITO m-a făcut să-mi lase gura apă, și creierul nu pricepea că nu e de băut!!! - a trebuit să-mi fac, totuși, pofta, cum n-am făcut-o, poate, peste vară, așa de veridică era băutura trimisă de tine!
    Vă mulțumesc încă o data pentru aceste frumuseți care-mi vor păstra neatinse amintiri la fel de intense!

13.10.2013, 20:29:55