Forum: Concursuri Melancolii de vara-Gala laureatilor la sectiunea "Arta plastica si decoratiuni"

• raven
    raven

Buna seara si bine ati venit la gala laureatilor “Verii” !

Iata punctajele obtinute de concurente, in urma votului:

1. www.breslo.ro/Product/Orhidee-din-Maldive_938259 (forHOPE) - 8 puncte.
    2. www.breslo.ro/Product/Hai-la-masa_940313 (mielena) - 10 puncte.
    3. www.breslo.ro/Product/Povestea-unei-scoici_944773 (forHOPE - 4 puncte.
    4. www.breslo.ro/Product/Decoratiune-masa--Solnita-pescareasca-Concurs-Vara---Decoratiuni_946291 (carmenn) - 3 puncte.
    5. www.breslo.ro/Product/Ghiveci-de-scoici-Concurs-Vara-Decoratiuni_948017 (carmenn) - 3 puncte.
    6. www.breslo.ro/Product/Suport-de-creioane-Rustic-DeEco_949625 (alexida) - 9 puncte.
    7. www.breslo.ro/Product/Mica-printesa-Decoratiune-din-scoici-Concurs-Vara-Decoratiuni_951306 (carmenn) - 1 puncte.
    8. www.breslo.ro/Product/Roombox-La-vie-en-rose_950533 (ArtCraftLand) - 1 punct.
    9. www.breslo.ro/Product/margareta_952228 (cuzepangabi) - 1 punct.
    10. www.breslo.ro/Product/MACI_952233 (cuzepangabi) - 2 puncte.
    11. www.breslo.ro/Product/flori-de-crin_952230 (cuzepangabi) - 1 punct.
    12. www.breslo.ro/Product/Un-CURCUBEU-in-palma-ta---Participa-la-Concursul-VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni---REZERVAT_964802 (soso07) - 20 puncte.
    13. www.breslo.ro/Product/Paeonia-----ilustratie-artistica-bujor--pictura-aquarele--CONCURS-VARA-ARTA-SI-DEC_968483 (rosegarden) - 5 puncte.
    14. www.breslo.ro/Product/anethum---ilustratie-aquarela--floare-de-marar--CONCURS-FORUM-VARA-ARTA-PLASTICA-SI-DECORATIUNI_970479 (rosegarden) - 8 puncte.
    15. www.breslo.ro/Product/Zbor---semn-de-carte-concurs-VARA_977572 (aigile) - 6 puncte.
    16. www.breslo.ro/Product/Surfing---semn-de-carte-Concurs-VARA_984172 (aigile) - 7 puncte.
    17. www.breslo.ro/Product/Cos-de-fructe_986394 (mielena) - 13 puncte.
    18. www.breslo.ro/Product/Anotimpurile---rezervate_987349 (FIMARC) - 5 puncte.
    19. www.breslo.ro/Product/Caruta-cu-cai-instelati---pentru-concursul-Vara_982559 (FlorinArtBijoux) - 9 puncte.
    20. www.breslo.ro/Product/King-of-the-pond------cutie-decorativa-din-lemn-pt-bijuterii-etc-pt-concursVARAsect-arta-plastica-si-decoratiuni_997127 (rosegarden) - 3 puncte.
    21. www.breslo.ro/Product/Decor-de-vara_998220 (Kalimera) - 9 puncte.
    22. www.breslo.ro/Product/Tablou-Briosele-Verii---Concurs-Vara---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni_998557 (blanitza) - 5 puncte.
    23. www.breslo.ro/Product/Suport-Creioane-Writing-Summer-Delight---Concurs-Vara-Decoratiuni_1001523 (blanitza) - 0 puncte.
    24. www.breslo.ro/Product/Umbra-de-la-Vatra-Dornei---pentru-concursul-VARA-sectiunea-Arta-si-Decoratiuni_1002202 (FlorinArtBijoux) - 9 puncte.
    25. www.breslo.ro/Product/YesI-do_1002373 (cattie) - 3 puncte.
    26. www.breslo.ro/Product/Cutie-English-Roses---Particip-la-Concursul-Vara-Seciunea-Art-Plastic-i-Decoraiuni_1003498 (GabyS) - 14 puncte.
    27. www.breslo.ro/Product/Mrejele-Deltei---ram-suport-Concurs-Vara_1003617 (aigile) - 8 puncte.

Sponsorii generosi care au facut posibila aceasta gala sunt, si carora le multumesc:

R.ELENAADINA - www.breslo.ro/Shop/R.ELENAADINA

TimeToCraft - www.breslo.ro/Shop/TimeToCraft

MargicaFermecata - www.breslo.ro/Shop/MargicaFermecata

nikolla - www.breslo.ro/Shop/nikolla

DragomirOctavia - www.breslo.ro/Shop/DragomirOctavia

Soso07 - www.breslo.ro/Shop/soso07

GabyS - www.breslo.ro/Shop/GabyS

Eu – Raven - www.breslo.ro/Shop/raven

Podiumul concursului Vara arata astfel:

Locul 1:
    *Soso07 - www.breslo.ro/Product/Un-CURCUBEU-in-palma-ta---Participa-la-Concursul-VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni---REZERVAT_964802
    Felicitari!

Locul 2:
    *GabyS - www.breslo.ro/Product/Cutie-English-Roses---Particip-la-Concursul-Vara-Seciunea-Art-Plastic-i-Decoraiuni_1003498

Locul 3:
    *mielena: www.breslo.ro/Product/Cos-de-fructe_986394

Locul 4:
    *mielena: www.breslo.ro/Product/Hai-la-masa_940313

Locul 5:
    La egalitate de puncte:
    *alexida: www.breslo.ro/Product/Suport-de-creioane-Rustic-DeEco_949625

*FlorinArtBijoux: www.breslo.ro/Product/Caruta-cu-cai-instelati---pentru-concursul-Vara_982559

*Kalimera: www.breslo.ro/Product/Decor-de-vara_998220

*FlorinArtBijoux: www.breslo.ro/Product/Umbra-de-la-Vatra-Dornei---pentru-concursul-VARA-sectiunea-Arta-si-Decoratiuni_1002202

Premiile acordate sunt:
    Locul 1, soso07:

www.breslo.ro/Product/Premiul-1---Concurs---VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni_987173

www.breslo.ro/Product/Diploma-Concurs-Vara---Arta-plastica-si-decoratiuni_1003893

un voucher de 50 lei in magazinul R.ELENAADINA - www.breslo.ro/Shop/R.ELENAADINA

Locul 2, GabyS:

www.breslo.ro/Product/Premiul-2---Concurs---VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni_987175

www.breslo.ro/Product/Diploma-Concurs-Vara---Arta-plastica-si-decoratiuni_1003893

un voucher de 50 lei in magazinul Venesis: www.breslo.ro/Shop/venesis

www.breslo.ro/Product/Bonsai-Tree---Premiu-pentru-ocupanta-locului-II---CONCURS-VARA-2013---sectiunea-decoratiuni_857966 (de la DragomirOctavia)

Locul 3, mielena:

www.breslo.ro/Product/Premiul-3---Concurs---VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni_987178

un voucher de 50 lei in magazinul TimeToCraft -www.breslo.ro/Shop/TimeToCraft

www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-ocupantele-locului-III-si-locului-IV-la-concursul-Vara-2013---sectiunea-decoratiuni_952635 (de la DragomirOctavia)

Locul 4, mielena:

un voucher de 30 lei in magazinul MargicaFermecata - www.breslo.ro/Shop/MargicaFermecata

www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-ocupantele-locului-III-si-locului-IV-la-concursul-Vara-2013---sectiunea-decoratiuni_952635 (de la DragomirOctavia)

Locul 5:

FlorinArtBijoux va primi:
    www.breslo.ro/Product/Caught-in-a-lavander-dream-Premiu-Vara-Deco_990188 (de la GabyS)

alexida va primi:
    www.breslo.ro/Product/Premiu-Concurs-VARA-ROMANEASCA---Bijuterie-Moda-Decoratiuni_948631

Kalimera va primi:
    www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-Concursul---VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni---raven_1005275 (de la Nikolla)

Premiu pentru prima lucrare inscrisa in concurs: (revine Dianei - forHOPE)

www.breslo.ro/Product/Floarea-soarelui---bratara---Premiu-pentru-prima-lucrare-inscrisa-la-concursul-VARA---sectiunea-Arta-plastica-si-decoratiuni_940173

Premiu pentru un client votant (ales prin tragere la sorti cu random.org): - in urma tragerii la sorti premiul merge catre mihailac:

www.breslo.ro/Product/Cercei-turcoaz---premiu-pentru-un-client-votant-la-Concursul-Vara-Romaneasca---Sectiunea-Arta-plastica-si-Decoratiuni_1006389

Daca am gresit ceva,sau daca are cineva intrebari/nelamuriri, va stau la dispozitie.

Felicitari absolut tuturor, multumesc inca o data sponsorilor care sunt extraordinari!

05.09.2013, 18:59:55
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Felicitari fetelor :) toate creatiile au fost frumoase

05.09.2013, 19:28:20
  • marianaalex
    marianaalex

felicitari tuturor

05.09.2013, 19:42:42
  • carmenn
    carmenn

felicitari fetelor!

05.09.2013, 20:05:05
  • soso07
    soso07

Multumesc frumos, tuturor !!! O vara pe care nu o voi uita ! Vreau sa va spun ca aceasta decoratiune pe care am facut-o pentru concurs a ajuns pe plaiurile Ardelene, pe unde am umblat in aceasta vara :) Este, deci, ca un arc peste Carpati.
    A fost un concurs minunat, cu creatii pe masura si moderatoare daruite ! Felicitari, fetelor !!!

05.09.2013, 20:18:43
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Felicitari tuturor si multumesc si eu pentru voturi, a fost o surpriza placuta pentru mine, este prima data cand ma inscriu la concursuri si ma bucur ca am facut -o, a fost o experienta minunata, cu siguranta voi mai participa!

05.09.2013, 20:22:33
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Bravo Sorina. Lucrarea ta mi-a placut foarte mult. Ma bucur pentru ca lucrarile pe care eu le-am votat sunt pe podium. Felicitari tuturor.

05.09.2013, 20:24:39
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Pe fetele care au de primit premii de la mine le rog sa le comande din magazin. Este foarte inportant sa se intample asta pentru a cunoste adresa vostra de corespondenta.

05.09.2013, 20:34:50
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Felicitari tuturor concurentelor!

Ziua de 5 septembrie o sa ramana pentru mine o zi a bucuriei. Va multumesc pentru aprecieri si mai ales pentru premiu. Nu stiu cine a fost cu ideea, dar cu levantica m-ati nimerit ...direct in inima. O ador pur si simplu. Lacramioarele si levantica. Primele imi redau bucuria de a trai cu mirosul lor suav, iar levantica imi este aliat drag si iubit in lupta cu insomnia si...moliile:)))

05.09.2013, 22:39:41
  • Kalimera
    Kalimera

Felicitari din inima si din partea mea tuturor celor care au facut posibil acest concurs! Moderatoarei noastre inimoase, sponsorilor, "concurentelor" noastre minunate si talentate si clientilor:)
    Pentru mine, toate lucrarile sunt castigatoare... in fiecare lucrusor ati pus o particica din sufletelul vostru de artiste talentate! Si asta este mult mai important..
    Va multumesc ca mi-ati apreciat margareta, multumesc celor care, dupa ce au taiat si iar au taiat, si au mai taiat o data, au pastrat si lucrarea mea in votul exprimat! De fiecare data, fara exceptie, mie mi-e tare greu sa aleg numai 6, si-mi dau seama ca la fel patesc si altii :)
    Cu mult drag, va imbratisez pe toate si va mai felicit o data! :*

05.09.2013, 22:44:48
  • Kalimera
    Kalimera

Nicolla, iti multumesc mult pentru premiul pe care mi l-ai oferit cu atata generozitate! Imi plac de mor pietricelele si accesoriile de la tine! :) Si in magazinul tau sunt o multime de lucruri frumoase.. :)

05.09.2013, 22:53:16
  • raven
    raven

Florina, eu am fost cu ideea...ma bucur ca te-am nimerit!!
    Kalimera, esti intr-adevar norocoasa, Nikolla are lucruri super in magazin!

Voi aminti din nou toti sponsorii, si am sa va invit sa-i vizitati pe fiecare:

Venesis - www.breslo.ro/Shop/venesis

Ii voi mai aminti, ca sa putem sa le multumim cum se cuvine, pentru bunatate si pentru sustinerea talentatilor breslasi!

05.09.2013, 23:30:54
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Surpriza e atat de mare ca am amutit! Nu ma asteptam sa fiu pe podium, mai ales intre atatea lucrari minunate, dintre care pe unele le-am votat, la altele am renuntat cu greu, asa cum spunea si Kali mai sus. Felicitari, Sorina si Mihaela, e o onoare sa ma aflu langa voi! Felicitari tuturor fetelor pentru lucrarile inspirate!
    Felicitari, Cristina, pentru oficiile de gazda si tot sufletul daruit aici!
    Acum cateva zile admiram premiile, dar nici prin gand nu-mi trecea ca unele vor ajunge la mine! Multumesc publicului pentru voturi! Multumesc sponsorilor generosi, Cristina, Octavia si Venessis!
    Florina, ma bucur ca moderatoarea a decis ca lavanda sa ajunga la tine si ca iti place premiul! Te astept cu drag sa il comanzi din Gradina secreta!

06.09.2013, 08:38:26
  • mielena
    mielena

Concurenta-i bunicică,
    Cu confirmate-ndemanari.
    Dar sa fii pe podium, cică,
    E si-un concurs de-mprejurări! :)

Multumesc pentru voturi, pentru premii, pentru sensibilitatea lucarilor aduse in concurs!
    Felicitari tuturor participantelor si gazdei pentru reusita acestei VERI si multumiri sponsorilor!

06.09.2013, 09:21:02
  • aigile
    aigile

Felicitari TUTUROR! Vara multiplicata si reflectata in fiecare din voi a fost mai frumoasa, mai lunga, mai bogata! Multumim!

06.09.2013, 14:05:03
  • nikolla
    nikolla

Felicitari tuturor :) Va multumesc frumos pentru aprecieri si o astept cu drag pe Kalimera in magazinul meu sa si ridice premiul .

06.09.2013, 14:43:01
  • mielena
    mielena

Pentru sensibilitate şi amintirile pe care le poartă şi care se leagă cu ale mele, necunoscute de artistă ;), doresc să ofer un premiu de apreciere Umbrei de la Vatra Dornei care a adus multă lumină în sufletul meu. :D
    Florina, te aştept cu datele de contact pe mesageria breslo.
    Felicitări!

07.09.2013, 08:28:49
  • raven
    raven

Cee frumos! Felicitari inca o data tuturor...nu uitati sa va luati premiile! mihailac, ai de luat un premiu de la mine :)!

07.09.2013, 18:56:44
  • raven
    raven

Diana - la fel, te astept cu drag sa iei premiul -- pentru prima lucrare inscrisa in concurs!

07.09.2013, 18:58:41
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Multumesc mielena! Chiar nu ma asteptam ca "Umbra de la Vatra Dornei" sa placa atat de mult. Dar fiecare rezoneaza altfel in functie de sensibilitatea si starea sufleteasca de moment.

08.09.2013, 09:18:56
  • raven
    raven

Avand in vedere ca Mielena a castigat locul 3 si 4, si analizand situatia cu DragomirOctavia am stabilit ca unul dintre premiile oferite de magazinul ei - www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-ocupantele-locului-III-si-locului-IV-la-concursul-Vara-2013---sectiunea-decoratiuni_952635 - sa fie acordate unei creatoare harnicute: cuzepangabi -- www.breslo.ro/Product/MACI_952233 .

Mielena va fi si ea in continuare premiata, urmand sa primeasca de la generoasa "sponsorita" premiul meritat! www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-ocupantele-locului-III-si-locului-IV-la-concursul-Vara-2013---sectiunea-decoratiuni_952635 ... :) si......cine stie? Stati pe aproape!

08.09.2013, 19:11:44
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Da, Mielena va primi in colet ceva surpriza. Din pacate nu am poze sa va arat.
    Sper sa nu se supere nimeni.

08.09.2013, 19:17:43
  • forHOPE
    forHOPE

Felicitari si din partea mea tuturor participantilor, sponsorilor, Cristinei si castigatorilor! A fost un concurs minunat!

09.09.2013, 20:12:41
  • raven
    raven

Cuzepangabi si-a demonstrat generozitatea oferind un premiu creatiei plasate pe ultimul loc - anume: www.breslo.ro/Product/Suport-Creioane-Writing-Summer-Delight---Concurs-Vara-Decoratiuni_1001523

Blanitza, felicitari! Ai primit premiul oferit cu drag de Gabi:

www.breslo.ro/Product/brosa_958019

09.09.2013, 23:23:57
  • raven
    raven

Din nou voi reaminti sponsorii, ca sa-i onoram cum se cuvine, si va voi invita sa va ridicati premiile, daca nu ati facut-o deja:

Cuzepangabi - www.breslo.ro/Shop/cuzepangabi

09.09.2013, 23:29:04
  • raven
    raven

Sper ca nu am uitat pe nimeni.....daca da, trageti-ma de maneca :)

09.09.2013, 23:29:43
  • raven
    raven

Mielena, te astept sa iti comanzi premiul - as vrea sa le trimit pe toate odata ! :)

11.09.2013, 00:14:38
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

blanitza astept sa comanzi premiul....doar azi mai e deschis magazinul....

11.09.2013, 09:17:04
  • blanitza
    blanitza

Cristina scumpa, m-ai uitat pe mine, uita-m-ar si tristetile, si cum sa nu fie asa, cand vad bunatatea, generozitatea si inima care este aici, la fiecare randulet, si-asa a fost o vara intrega!!! Si iata de ce spuneam ca m-ai uitat pe mine :
    1. PREMIUL DE SUFLET - 1 voucher de 40 Ron in magazinul www.breslo.ro/Shop/blanitza
    Pentru o vara de poveste, Cristina draga, pentru cum te-ai implicat zi si noapte in toata aceasta munca de creatie, DA - CREATIE, eu tot asa vad si moderarea unui concurs de anvergura Anotimpurilor, te astept!!!
    2. PREMIU CU DRAG - 1 voucher de 25 Ron in magazinul
    www.breslo.ro/Shop/blanitza
    Pentru Gabi(cuzepangabi), cu multa dragoste iti ofer acest premiu, sper sa te indragostesti si de margelute, pentru ca "lana de aur" pe care-o lucrezi tu, mi-a furat de multa vreme ochii si inima, te astept!!!

11.09.2013, 11:45:57
  • raven
    raven

Blanitza, Gabi, multumesc mult....m-ai lasat fara cuvinte... saru'mana pentru implicare, si pentru premiu....nu te-am uitat :)

Te sarut dulce - si te pomenesc in lista mea cu vesnice multumiri:

Blanitza: www.breslo.ro/Shop/blanitza

Cuzepangabi - www.breslo.ro/Shop/cuzepangabi

Multumiri din nou tuturor...mersi, Gabi!!!

11.09.2013, 12:41:00
  • raven
    raven

Din inima ei generoasa, Diana (ForHOPE) a decis ca premiul acesta:

www.breslo.ro/Product/Floarea-soarelui---bratara---Premiu-concurs-VARA---sectiunea-Arta-plastica-si-decoratiuni_940173

sa ii revina Simonei, pentru lucrarea: www.breslo.ro/Product/Roombox-La-vie-en-rose_950533

Felicitari, Simona, te astept sa-ti comanzi premiul!

11.09.2013, 12:47:22
  • ArtCraftLand
    ArtCraftLand

Multumesc mult de tot, apreciez foarte mult, si felicitari tuturor participantelor, castigatoarelor, dar si organizatoarei!!! Sunt incantata ca voi avea ceva facut de mana Dianei, i-am admirat mereu creatiile! Multumesc, inca o data, din suflet!

11.09.2013, 14:50:13
  • mielena
    mielena

Pentru mine a sosit timpul...adica "TimeToCraft" cu "MargicaFermecata" mi-au facut ziua frumoasa! Multumesc gazdelor celor doua magazine! :)

13.09.2013, 20:53:30
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Am primit si eu azi premiul de la soso!!! Multumesc mult de tot! si de abia astept sa ma apuc de mesterit!!!

14.09.2013, 20:46:20
  • soso07
    soso07

Cu drag si sa ai mult spor !!!

14.09.2013, 20:55:02
  • raven
    raven

Eu - din motive obiective - inca nu am putut trimite premiile....luni sper sa ajung cu ele la posta!!

14.09.2013, 22:59:36
  • raven
    raven

In sfarsit am reusit sa trimit si eu toate coletele! Sper sa ajunga in siguranta la voi!!

16.09.2013, 19:02:24
  • mielena
    mielena

Iar eu in sfarsit am luat de la posta diploma pt locul III si premiul de la tine, Cristina...:)
    Multumesc si te felicit inca o data pentru reusita acestui concurs!

Mihaela

20.09.2013, 09:06:28
  • raven
    raven

Cu mare drag..sper sa va foloseasca :)

20.09.2013, 12:53:45
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Si eu m-am bucurat sa primesc bijuterii deosebite, foarte frumos lucrate si furnituri ''cu potential'' :)! Multumesc din suflet www.breslo.ro/Shop/DragomirOctavia, www.breslo.ro/Shop/venesis si bineinteles Cristinei, www.breslo.ro/Shop/raven, pentru toata implicarea in acest concurs!

20.09.2013, 15:46:39
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Cu drag GabyS. Sa iti aduca noroc ca eu le-am lucrat cu mare drag.

20.09.2013, 16:00:16
  • soso07
    soso07

Am primit si eu premii :) Multumesc Adinei pentru voucherul cu care mi-am facut de cap prin magazinul www.breslo.ro/Shop/R.ELENAADINA
    Multumesc minunatei noastre gazde, Cristina, pentru cutiuta cu surprize care mai de care ... Setul care abia astapta petrecerea de Revelion, materiale pentru lucru si acum chiar ca trebuie sa ma apuc sa mai mesteresc si eu cate ceva, ca prea am lenevit in ultima vreme :)

20.09.2013, 20:39:20
  • raven
    raven

Cu mare drag, fetelor! Sper sa va multumeasca... stiu ca nu sunt extraordinare, dar - eu m-am straduit :)

20.09.2013, 21:32:35