Forum: Idei si sugestii Maxim o galerie pe zi
- Andreeaswork
In general in galerii fiecare isi pune cate un produs (daca are magazin, nu ca mine). Am observat ca de obicei mai multe galerii sunt create de acelasi utilizator, nu ar fi mai corect sa avem voie sa facem maxim o galerie pe zi fiecare?
11.08.2011, 08:33:34
Va cer parerea.
Multumesc,
Andreea - carmentobias
Eu cred ca fiecare face liste cand prinde putin timp liber.Eu de ex. fac cate 3-4 dupa cere o saptamana sau si mai mult nu mai fac(cred ca nu am mai facut de o luna,nu am timp si chef sa le fac pe fuga)
11.08.2011, 10:55:58
De ce sa ne limitam,noroc ca face cineva mereu,altfel ar fii gol pe acolo :))) - bijouxdemonange
de acord cu Carmen!
11.08.2011, 11:26:53
Sunt unii care au mai mult timp liber ca altii si asta nu e tocmai un lucru rau ca il folosesc facand galerii! Din fericire nimeni nu isi poate face galerie doar cu prooduse proprii :))))
Sunt multi totusi care nu isi pun decat rar produse proprii in galerii :) - blanitza
Eeee, draga Andra, mai sunt si din cei care pun cate 2 produse de magazin, ori asta nu mi se pare ok, s-a tot atras atentia vis-a-vis de acest aspect aici, pe forum, insa parca se vorbeste la pereti!!! Ori au mai multe magazine, si-si pun in galeria de creatii cate un produs din fiecare magazin, iarasi, nici acest lucru nu este fair-play. Galeria de creatii are ca scop principal placerea estetica a celui/celei care intra pe Breslo, iar ca scop secundar publicitate pentru 16 produse, aceasta reclama fiind acordata in mod egal intr-o lista ce contine piese din 16 magazine cu proprietari diferiti. Insa, se pare ca unii sunt mai egali ca altii...Cred ca echipa Breslo ar trebui intr-o buna zi sa serveasca un mare BANN celor care incalca sistematic aceasta regula, oricine ar fi ei!!!
11.08.2011, 11:58:18 - bijouxdemonange
mai...daca ai mai multe magazine...bafta ta... platesti taxa pentru fiecare, nu? Deci fiecare este magazin distinct!
11.08.2011, 13:27:20
de cele 2 produse din magazinul care face lista, nu e ok... dar daca nu blocheaza din sistem, nu se va rezolva.
Ban-ul e un pic cam dur, sunt incalcari mai grave care merita ban. Asta este chiar minora. Sincer, sa fie doar asta problema pe Breslo! :) - Andreeaswork
Nu am vrut sa deschis un subiect care sa aprinda calcaiele nimanui, am vrut doar sa va cer parerea pentru ca nu stiu inca suficientd e bine cum functioneaza lucrurile aici :). Va multumesc pentru pareri.
11.08.2011, 15:35:25
Dar nu inteleg totusi ceva: daca eu fac o galerie si pun la un moment dat 2 produse din acelasi magazin pt ca se incadreaza in tema pe care am ales-o e ok cand vreau sa pun al treilea (din greseala, pentru ca ma uit la produs nu la magazin cand caut pt galerii) nu ma mai lasa deci e blocat din sistem. Daca as vrea sa pun din magazinul meu (ipotetic vorbind pentru ca inca nu am) ma lsa sa pun mai mult de un produs? aceasta este o lege nescrisa? sau stabilita ulterior in urma discutiilor de pe blog? - Andreeaswork
Ma scuzati tocmai am citit termenii de la crearea galeriei
11.08.2011, 15:39:41
"Galeriile nu sunt destinate pentru auto-promovare. Te rugam sa nu incluzi mai mult de 1 produs din magazinul tau.
Nu poti adauga mai mult de 2 produse din acelasi magazin. Incearca sa oferi expunere pentru cat mai multi vanzatori."
De aici se intalage ca ar fi frumos sa pui numai un produs din propriul magazin, desi se pot mai multe, dar este interzis mai mult de 2 din acelasi magazin oricare ar fi acela.
Parerea mea de cumparator: sa se limiteze din sistem adaugarea unui singur produs pe fiecare magazin, atunci se va oferi expunere pentru cat mai multi vanzatori
Voi ce parere aveti? - CinnamonCloves
referitor la nr. produselor din acelasi magazin in galerii:
11.08.2011, 19:05:27
Sistemul recunoaste automat daca ai pus deja 2 produse din acelasi magazin si nu te mai lasa sa il adaugi pe al 3-lea. Valabil pentru orice magazin, inclusiv cel propriu.
Din pacate sistemul nu diferentiaza intre magazinul propriu (cel cu care esti logat) si celelalte magazine, asadar aplica limita max. de 2 produse si la magazinul prorpiu.
Regulamentul spune int-adevar ca nu poti posta mai mult de 1 produs propriu, dar aceasta regula din pacate nu e implementata in sistem, si nici nu sunt sigura daca e posibil tehnic. Promit sa intreb.
In rest, cei cu +1 magazin platesc taxe in plus, deci e cumva normal sa aiba si mai multe beneficii. E irelevant daca "incasarile" din 2 magazine se duc la aceeasi persoana sau nu. - bijouxdemonange
Dar imi place ideea Andreei cu privire la implementarea din sistem ca numarul de produse maxim sa fie de 1/magazin :)
11.08.2011, 19:35:25 - user21
galeria de creatii are scop estetic si pentru cel care o creeaza, cel putin in cazul meu.
11.08.2011, 20:31:23
asa ca daca imi investesc minutele in crearea unei liste, care reflecta gusturile mele personale, mi se pare normal sa folosesc si 2 fotografii dintr-un magazin, daca se incadreaza in ideea pe care o am in minte.
as folosi si 3, daca ar fi posibil.
e chestie si de prezentare a produsului, chestie care iarasi s-a discutat de nshpe ori pe forum. tot fara rezultat.
si sincer incep sa ma oboseasca nemultumirile acestea marunte manifestate in lipsa unei alte ocupatii.
si pe mine ma zgarie pe retina anumite liste sau anumite lucruri. dar nu-mi permit sa deschid topic nou, sa ma plang de acest lucru. fiecare cu gusturile lui...nu?
de ce nu putem face ceva frumos, doar din pura placere de a o face?
eu fac liste cand am timp si chef, cand imi atrage un produs atentia, cand imi trasneste vreo idee. nu astept multumiri, nu studiez listele celorlalti sa vad daca se autopromoveaza, cate alte magazine dublu promoveaza.
e o optiune. zic si eu.