Forum: Tehnici & Materiale Mateial pentru goblen

• anitabdesign
    anitabdesign

Poate cine ma poate ajuta: stiti cumva unde in tara se poate gasi panza speciala pentru goblen, necolorat, simpla? Poate cineva a vazut int-un magazin sau stie vreu-n magazin vechi, mecerie sau ceva de genul unde a mai ramas de pe vremuri asa ceva. Sau as cumpara direct de la persoane care au asa ceva.
    Am cautat pe net si ce am gasit mi se pare foate scumpa mai ales cu taxa de livrare.

Multumesc anticipat!
    Anita.

06.09.2012, 11:15:45
  • tonycat
    tonycat

In magazinul Obor din Bucuresti sunt sanse sa gasesti asa ceva. Adica eu am vazut si cumparat dar acum 2 ani panza in culori naturale si mai deasa si mai rara, de in, cred ca ceea ce am cumparat continea si canepa, e foarte frumoasa pentru aplicatii de cusut. Daca ai rude, prieteni sau cunostinte in Bucuresti roaga-i sa intrebe acolo.

06.09.2012, 12:28:02
  • anitabdesign
    anitabdesign

Merci mult! Am gasit si eu asa ceva despre care ai scris dar as cauta exact panza goblen. Celelalte din pacate au gauri diferite.

06.09.2012, 16:02:24
  • tonycat
    tonycat

Am inteles.. cred ca am cumparat si asa ceva, nu prea ma pricep, mie imi trebuia la altceva. Incearca sa cauti pe "google" ca poate gasesti magazine online de mercerie care sa vanda asa ceva.

06.09.2012, 16:36:58
  • anitabdesign
    anitabdesign

Merci! Am cautat si sunt la preturi enorm de mari. Acum am primit un mesaj si sper sa fie ce-mi doresc:)

10.09.2012, 16:59:00